sağol canım. yeniden burda kilo vermek iyi gelicek banaO merhaba mattika hayırlı olsun allah ana lı babalı büyütsün bebeğini
Canım biz aynı başkan sezen oldu oda eminim severek buyur edecektir seni
merhaba nidah..mattika mezun üyelerden mi=?
bebeğin hayırlı olsun. ben doğumdan sonra 8 ay dobiş gezmiştim.9.ayda başladım 1. doğum gününe kadar baya vermiştim. 74ten 58e:)
ama ne hikmetse 58 kiloyken bile göbeğim 60lara taş çıkarıyordu.ki hala öle. spor şart vesselam..
Hosgeldin bebeğin hayırlı olsun boyun kaç şu an kaç kilo sun eskiler biliyor ama biz seni tanımış oluruzselam kızlar..
bu 3.takımın kaderi böyle sanırım, eskiden de sıkıntı vardı paylaşım konusunda.
menü yorumlama zorunluğu fln vardı ben ilk geldiğimde işe yarıyodu.
doğum yapalı 68 gün oldu ben hala şişkoyum.
göbek desen marşmelov kıvamında.
koşu bandıdı kurduk haftasonu ama çıkamadım daha tepesine.
paylaşım yapamazsam diye takıma gelmeye çekindim, karatay topiğine takılayım dedim 3 gün sürdü diyet işi.
kabul ederseniz beni alın takıma.
giyecek kıyafetim yok yaa
winston misafir olarak mı geliyosun mezun mu oldun yoksa
selam kızlar..
bu 3.takımın kaderi böyle sanırım, eskiden de sıkıntı vardı paylaşım konusunda.
menü yorumlama zorunluğu fln vardı ben ilk geldiğimde işe yarıyodu.
doğum yapalı 68 gün oldu ben hala şişkoyum.
göbek desen marşmelov kıvamında.
koşu bandıdı kurduk haftasonu ama çıkamadım daha tepesine.
paylaşım yapamazsam diye takıma gelmeye çekindim, karatay topiğine takılayım dedim 3 gün sürdü diyet işi.
kabul ederseniz beni alın takıma.
giyecek kıyafetim yok yaa
winston misafir olarak mı geliyosun mezun mu oldun yoksa
tşk ederim.Hosgeldin bebeğin hayırlı olsun boyun kaç şu an kaç kilo sun eskiler biliyor ama biz seni tanımış oluruz
hoşbuldumHoşgeldin mattika bacım.
Sezenle ben "mattika doğurur gelir, çocuğunu büyütür hatta ama biz hala burada oluruz" diyorduk ya bak lafımızın arkasında durduk, seni bekledik
Benim bu sene tatillerim bitmedi bacım hepsi de ayrı bir hikayeydi ya neyse, ben de baktım bavul elimde koş koş yapıyorum gruptan ayrıldım.
Şimdilerde misafir dobiş olarak katılıyorum gruba.
Hedefim 68di ben şimdi 70 kiloyum aslında mezuniyet istesem neredeyse elde etmiş olurmuşum ama şimdilerde 65 ve hatta olabilirse daha da aşağıya istiyorum.
Diyetlerden ziyade beslenme tarzımı ve kafamı değiştirmeyi sanırım bir senenin sonunda başardım.
falan filan işte bizde hikayeler hep aynı
Bebişinin de inşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu çoook güzel bir hayatı olur.
Sen de eline sazı alıp zamanında burada nescafe içenleri bile sıra dayağına çektiğin disiplinini ele alınca, bir de emziriyorsan 3-5 ayı bulmadan toparlar, eski haline dönersin bacım. Sen de o azim, irade ve disiplin var çünkü.
Tekrar aramıza hoşgeldin
tşk ederim.
hoşbuldum
iki hafta önce disiplinli bi karataya başladım, süt azaldı, psikolojik miydi gerçek miydi bilmiyorum ama bıraktım hemen. sonra baktım süt azalıyo da olsa kilo vermek zorundayım. karataydaki gibi ara öğünsüz değil de diyetisyenlerin söylediği gibi az az sık yersem bana daha uygun olacağını gördüm. umarım senin dediğin gibi 3-5 ayda baya ilerlerim. kiloyu yerleşmeden vermem lazım, hiç kıyafet almadım doğumdan sonra, önceki sene kilo vermeden halimle giydiğim pantolonlarıma zorla sığıyorum. kilo vericem diye evden çıkmaz oldum giyecek bişey yok diye
durum vahim ve ben bu duruma çözüm bulucam
ama eski disiplin mümkün değil, bebekli bi hayat çok farklı.
beslenme tarzını nasıl değiştirdin? şok diyetleri bıraktın mı:26: kaç beden oldun senin boyun baya iyiydi?
günaydın kızlar
son bir haftadır ya oruçluyum ya da salata falan filan yiyorum sabah tartıya çıktım tam tamına 500 gr artıdayım . neye uğradığımı şaşırdım . nerde hata yapıyorum. moralim buldu .bu neya sinir oldum benden bir cacık olmaz ya
Boy 1.80e yakın işte.Beden ucundan bucağından 38 oldu.46 bedenden indiğim düşünülürse iyi oldu ama bendeki 38, robocop 38i gibi zırh gibiŞimdi onun içine rahat girmek ve hatta 36 olmak uzun vadede hedefim.
Şok diyetlerini bıraktım.
Kalori hesabı gidiyorum.
Mümkün mertebe karbonhidratı azalttım ama hiçbir şeyi yasaklamadım.
Biraz karataydan ceviz tırtıklayıp kahvaltıda, biraz montiye bakıp sabah yiyeceksem bir meyve yemek, biraz o biraz bu.Genel olarak kendimce bir sistem geliştirdim.Sabah çok yemişsem öğlen ve akşam az, ya da akşam zıbıtmışsam ertesi gün hemen telafi.Aslında disiplin kazandım desem daha doğru.Yoksa hepsi bilindik şeyler.
Bir de bilmem doğru bilmem değil, kalori miktarını mesela hiç aynı tutmuyorum.
Dün atıyorum 1200 kalorilik yedim bugün 800 kalori ama yarın 1600.Böylelikle metabolizma aynı hıza/döngüye alışmıyor, stok yapmıyormuş.
Hani bu hem yiyor, hem bazen az yiyor ama yiyor diye sözde kıtlık moduna falan girmiyor, kilo verimi devam ediyormuş.
Birde spordan hep nefret ettim ama oldum olası müzik dinlemeyi ve dans etmeyi severdim.
Şimdi öğlen 1 saat, akşam 1 saat her gün dans ediyorum.
Hatta akşamları şizofren bir kimliğe bürünüp sanki bir spor merkezinde dansla zayıflama programına hoca olarak katılmışım ve arkamda onlarca dobiş benim yaptığım hareketleri yapıyormuşcasına moda girip antin kuntin hareketleri de danslara da katıyorum
Herkese güzel bir uyku, hafif bir sabah diliyorum
günaydın geçmişi okudumda baya alındım gerçekten alınması gerkenlerdne biride benim evet baya az paylaşımda bulunuyorum tamamen diyetle alakamın olmadığından aslında böle yazmaya utanıyorum ama madem konu tek diyet olması şart değil dediniz
bende başlıyım yazmaya
ben ilişkilerde tartışmayı laf sokmayı dürtmeyi itelemeyi sevmeyen heleki surat yapmak trip atmak uyuz olurum bu tarz insanlara ama çevremdede bayan arkadaşalrım hep bi surat asıyoruym dediğimi yapıyor yada burnundan getiriyorum hayır demesini falan diyor vel hasıl henüz bekar çok uzun olmasada 2 yıllı doldurduğumuz bi sevgilim var normalde pek tartışmayan biçifttiz özelikle ben dedimya tartışmayı sevmem çünkü herl lafı söleyebilceğim bi adam ertesi gün seni seviyorum demek bana göre değil bu yüzden telefonu kaparım sanki o telefonun ucunda beni dinliyomuş gibi ne bağırmalar ne çağırmalar azıma geleni söler rahatlrım kapalı telefona :)
yakın arkadaşım yanlış yapıyorsun tartışmalıı rahat olmalı içinden geleni sölemlisin yüüzne diyor evlilikte böle kendini tuttamazsın ve şşaırtıcı sonuçlar alabilirisn diyor sevgilinden he şu varki bu zamna kadar hiçde pişman olmadım sustum diye çok şükür sevgilim sabrettiğimi anlayıp gerekeni yapar benim attığım 1 adıma 2 adımla gelir hatta ben ondan öğrendim sabretmeyi düşünüp konuşmayı
ama içimde bi acabada var evlilktede böle olabilcekmiyizki Allah nasip ederse tabi ben hep bi ilşki nası başlarsa öle gider derim davranış şekli olarak
Boy 1.80e yakın işte.Beden ucundan bucağından 38 oldu.46 bedenden indiğim düşünülürse iyi oldu ama bendeki 38, robocop 38i gibi zırh gibiŞimdi onun içine rahat girmek ve hatta 36 olmak uzun vadede hedefim.
Şok diyetlerini bıraktım.
Kalori hesabı gidiyorum.
Mümkün mertebe karbonhidratı azalttım ama hiçbir şeyi yasaklamadım.
Biraz karataydan ceviz tırtıklayıp kahvaltıda, biraz montiye bakıp sabah yiyeceksem bir meyve yemek, biraz o biraz bu.Genel olarak kendimce bir sistem geliştirdim.Sabah çok yemişsem öğlen ve akşam az, ya da akşam zıbıtmışsam ertesi gün hemen telafi.Aslında disiplin kazandım desem daha doğru.Yoksa hepsi bilindik şeyler.
Bir de bilmem doğru bilmem değil, kalori miktarını mesela hiç aynı tutmuyorum.
Dün atıyorum 1200 kalorilik yedim bugün 800 kalori ama yarın 1600.Böylelikle metabolizma aynı hıza/döngüye alışmıyor, stok yapmıyormuş.
Hani bu hem yiyor, hem bazen az yiyor ama yiyor diye sözde kıtlık moduna falan girmiyor, kilo verimi devam ediyormuş.
Birde spordan hep nefret ettim ama oldum olası müzik dinlemeyi ve dans etmeyi severdim.
Şimdi öğlen 1 saat, akşam 1 saat her gün dans ediyorum.
Hatta akşamları şizofren bir kimliğe bürünüp sanki bir spor merkezinde dansla zayıflama programına hoca olarak katılmışım ve arkamda onlarca dobiş benim yaptığım hareketleri yapıyormuşcasına moda girip antin kuntin hareketleri de danslara da katıyorum
Herkese güzel bir uyku, hafif bir sabah diliyorum
denge noktasını bulmuşsun, burdan sonrası kolay zaten. hem canın ne istiyosa ölçülü yedikten ve telafi etmeyi becerebildikten sonrası çorap söküğü gibi geliyo.
daha önce aylarca ağzıma tatlı sürmemiştim yine yaparım diye birden başladım çok kısa sürdü.
spor sıkıcı bişey ya, koşu bandında yürürken dizi izliyodum, yabancı diziler 40 dk.da bitiyo, günde bi bölüm iyi oluyodu.
şimdi bebekle koşu bandına çıkıp yürüyeyim de sıkılsam da olur, yeter ki fırsat olsun
benim 38 olmam için 59 olmam lazım.56 ya inince baya rahat oluyo. 27 beden kotum duruyo öyle dolapta
sezen gelmemiş daha gelse de alsa beni
kardeş kadınların hayatı bebekten önce ve bebekten sonra diye ikiye ayrılır. çocukların doğması milat.
dizi izlemeyi film izlemeyi uykum geldiğinde uyumayı okadar çok özledim ki . bunları enson 10 yıl önce yapıyordum. kesintisiz ara vermeden yapmayı .
aynen öyle. bi de eşim millete evlenince hayatın pek değişmiyo ama çocuk olunca herşey çok değişiyo demez mi.
evlenince de çocuk olunca da aynı onunki, değişim bizde.
oğlanın sakin olduğu her anı değerlendirsem çok şey yaparım ama tembellik ediyorum, koş koş nereye kadar.
çamaşırlar çıktı makineden, ben asmadan uyanır şimdinapayım nete de girmeyeyim bitkiye mi dönüşeyim yani
iftardan sonrA sade Kahve ve 1tane çikolata yedimvurun kırbacı
nolcak benim bu tatlı manyaklığım ya.
şu ceza olayı da iyi fikir yakar.
makarna bak canım çekti epeydir yemedim:) daha neler çekiyo canım da pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?