aman sakın hayattan koparma kendini. sakın bitkisel hayata girme evde giyin kuşan sür sürüştür. ben resmen depresyona girmiştim kızımın doğumundan sonra vücudumun her yerinde stresten yaralar çıktıç eve çocuğa herşeye yetişmeye çalıştım enson iflas etti benim bedende kafada . sen sakın yapma önemli olan senin beden ve ruh sağlığın. kardeş tavsiyesi
yemek yaparsam kendim için yapıyorum atıştırıp kilo almıyım diye. herşeye yetişmeye çalışamam hiç, yetişsem biticek mi sanki nereye kadar
gökçemcim ben sana vereyim bir ceza o kadar istiyorsan
300 mekik çekeceksin ok. öptüm
Mattika gördüm seni. Bebişin hayırlı uğurlu olsun. sonra gelicem ama şimdi acelem var. Kızlar listeyi yayınladım haberiniz olsun.
3.TAKIM 285. ETAP
Yakar76 (64,3/64,7/-0,4/-0,62% )
se_zen ( 55,5 / 55 /0,5/ %0,90)
Suhan2 (53,0 / / / % ) 2 kez bildirimde bulunmadı
Gırgırına (84,0 /84,0/0,0/ 0,00%) kilo aynı
nidah (60.8/60,3/0,5/ %0,82)
Ilginnur (79/78.7/0.3/ %0.38)
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) İzinli
M e l o d i (59.2/ //%) kendi isteği ile ayrıldı
3. TAKIM ORTALAMASI 0,18%
haha özge 300 mekikle ben perte çıkarım kız:)))
sizin grupta cezalar bölemi oluyo hıı amanın
melodi neden ayrıldı?
durumumuz vahim hatunlar..haydi kaptan sık bizim kemerleri
selam kızlar..
bu 3.takımın kaderi böyle sanırım, eskiden de sıkıntı vardı paylaşım konusunda.
menü yorumlama zorunluğu fln vardı ben ilk geldiğimde işe yarıyodu.
doğum yapalı 68 gün oldu ben hala şişkoyum.
göbek desen marşmelov kıvamında.
koşu bandıdı kurduk haftasonu ama çıkamadım daha tepesine.
paylaşım yapamazsam diye takıma gelmeye çekindim, karatay topiğine takılayım dedim 3 gün sürdü diyet işi.
kabul ederseniz beni alın takıma.
giyecek kıyafetim yok yaa
winston misafir olarak mı geliyosun mezun mu oldun yoksa
günaydın geçmişi okudumda baya alındım gerçekten alınması gerkenlerdne biride benim evet baya az paylaşımda bulunuyorum tamamen diyetle alakamın olmadığından aslında böle yazmaya utanıyorum ama madem konu tek diyet olması şart değil dediniz
bende başlıyım yazmaya
ben ilişkilerde tartışmayı laf sokmayı dürtmeyi itelemeyi sevmeyen heleki surat yapmak trip atmak uyuz olurum bu tarz insanlara ama çevremdede bayan arkadaşalrım hep bi surat asıyoruym dediğimi yapıyor yada burnundan getiriyorum hayır demesini falan diyor vel hasıl henüz bekar çok uzun olmasada 2 yıllı doldurduğumuz bi sevgilim var normalde pek tartışmayan biçifttiz özelikle ben dedimya tartışmayı sevmem çünkü herl lafı söleyebilceğim bi adam ertesi gün seni seviyorum demek bana göre değil bu yüzden telefonu kaparım sanki o telefonun ucunda beni dinliyomuş gibi ne bağırmalar ne çağırmalar azıma geleni söler rahatlrım kapalı telefona :)
yakın arkadaşım yanlış yapıyorsun tartışmalıı rahat olmalı içinden geleni sölemlisin yüüzne diyor evlilikte böle kendini tuttamazsın ve şşaırtıcı sonuçlar alabilirisn diyor sevgilinden he şu varki bu zamna kadar hiçde pişman olmadım sustum diye çok şükür sevgilim sabrettiğimi anlayıp gerekeni yapar benim attığım 1 adıma 2 adımla gelir hatta ben ondan öğrendim sabretmeyi düşünüp konuşmayı
ama içimde bi acabada var evlilktede böle olabilcekmiyizki Allah nasip ederse tabi ben hep bi ilşki nası başlarsa öle gider derim davranış şekli olarak
günaydın kızlar
son bir haftadır ya oruçluyum ya da salata falan filan yiyorum sabah tartıya çıktım tam tamına 500 gr artıdayım . neye uğradığımı şaşırdım . nerde hata yapıyorum. moralim buldu .bu neya sinir oldum benden bir cacık olmaz ya
valla bu şenin dediğini bende yapıyorum palateş yapıyorum şanki ebru şallı benim kameralara konuşıyorumyada yeni güzel bi yemekmi yapıyorum yemek proğramı şunucu gibi kameralara yemek anlatıp püf noktalarını anlatıyorum felan filan tek şizofren şen değilşin hatta kızım geçen yemek yaparken konuşuyordum anne kimle konuşuyorşun dedi kaldım öylece
valla canım en iyişini şen yapıyorşun bu erkekler acık huyşuzdurmeşela eşim ben kızınca odaya gider ona kızar gibi kızarım içime atmam oda kırılmaşın diye öyle yaparım gelir anlat anlat der durur anlatıp ona hömkürüncede in yıl küşer anlamadım gitti zati
amanın banada deli diyecekşiniz şimdişpor yapar konuşur yemek yapar konuşur kocaya kızar konuşur anaa
Gel bacım gel.Sana yerimiz olmaz mı. Bak winston da bende yakar da gidecektik mezun olup ama dedik mattika gelir şimdi bizi bulamaz, kendini yanlız hisseder seni bekliyorduk kız bizde. Hoş gelmişsin. Sende biz ömür boyu buralarda kalmayalım diye herhalde kilo aldın. Yoksa eminim almazdın.
Arkadaşlar Melodi hafta başında bana takımdan ayrılmak istiyorum diye mesaj atmıştı. bir iki konuştuk ama ayrılmakta kararlı idi. Babasının hastalığı nedeni ile buraya çok fazla konsantre olamıyormuş. O nedenle ayrılmak istiyormuş.
ayrıca bana bir yardımcı lazımdı o konu havada kaldı. Daha doğrusu sağolun hepiniz yardımcı oluruz demişsiniz ama benim beceriksizliğim işte olayı bir türlü karara bağlayamadık. Tabiii misafir yardımcım winston da var. He ya winston hani fiştekleyecektik, canlanacaktı, kanlanacaktı takımımız sankim gittikçe kan kaybediyoruz bacım. Hadi bir el atıver ne olur. Bak bende yokum kaç gün.Hem bak çok pis kıskandım öyle sistemler falan geliştirmişsin ama bizim haberimiz yok. Hiç diyetten haber verme bize. misafir olsan da sana da getiremezmiyiz menü yazma zorunluluğu he ne dersin.
İlginnur sanki yardımcı olurum diyordun. Olur musun hala. Olumlu olursa cevabın paylaşım alanına bildireyim.
Arkadaşlar Melodi hafta başında bana takımdan ayrılmak istiyorum diye mesaj atmıştı. bir iki konuştuk ama ayrılmakta kararlı idi. Babasının hastalığı nedeni ile buraya çok fazla konsantre olamıyormuş. O nedenle ayrılmak istiyormuş.
ayrıca bana bir yardımcı lazımdı o konu havada kaldı. Daha doğrusu sağolun hepiniz yardımcı oluruz demişsiniz ama benim beceriksizliğim işte olayı bir türlü karara bağlayamadık. Tabiii misafir yardımcım winston da var. He ya winston hani fiştekleyecektik, canlanacaktı, kanlanacaktı takımımız sankim gittikçe kan kaybediyoruz bacım. Hadi bir el atıver ne olur. Bak bende yokum kaç gün.Hem bak çok pis kıskandım öyle sistemler falan geliştirmişsin ama bizim haberimiz yok. Hiç diyetten haber verme bize. misafir olsan da sana da getiremezmiyiz menü yazma zorunluluğu he ne dersin.
İlginnur sanki yardımcı olurum diyordun. Olur musun hala. Olumlu olursa cevabın paylaşım alanına bildireyim.
Melodinin ayrılmasına üzüldüm , ins babası da saglıgına kavuşur.
Winston öyle bı caydan bahsetmiştin evet sakın almayın demiştin sanki. Ana neydi ben hatırlanıyorum:)
Bugünkü rezil menüm
Sabah
1yum yarım gözleme , az bal ceviz
Öğle
Çorba 1 dil ekmek
Ara komşuya gittik
2tane dolma,1pogaca,pat salatası 2 kasık
Aksam : 2kasik karnibahar+yoğurt
Ara: çekirdek , leblebi
ah ah hamilelikte biraz dikkat etseydim bu kadar almazdım, bi daha mı gelicem dünyaya moduna girdim. doğura doğura da 3 kilo bi çocuk doğurdum
sen bu hafta yokmuşsun, haftaya cuma ilk bildirimimi yaparım ozaman.
takım pek sessiz her zamanki gibieskiden de böyleydi
ben menümü sporumu yazarım, yorum yapan olmazsa kendi menümü de yorumlarım deli gibi.
Alış anımı hatırlıyorum ama.Melodinin ayrılmasına üzüldüm , ins babası da saglıgına kavuşur.
Winston öyle bı caydan bahsetmiştin evet sakın almayın demiştin sanki. Ana neydi ben hatırlanıyorum:)
Bugünkü rezil menüm
Sabah
1yum yarım gözleme , az bal ceviz
Öğle
Çorba 1 dil ekmek
Ara komşuya gittik
2tane dolma,1pogaca,pat salatası 2 kasık
Aksam : 2kasik karnibahar+yoğurt
Ara: çekirdek , leblebi
nasıl bır caydı o öle winston bacıMenü yazma zorunluluğunda heyheylenmem, gerçi sizlere göre az yiyorum o yüzden özendirici olmasın diye yazmamayı tercih ederim ama gene de seni kırmam yazarım ,yalnızzzz boncuklama işi verirsen grubu boncuğa boğarım, cinnetim geliyor her boncuk lafını duydukça halaBende boncuk, br fobi olarak kaldı valla
Buralardayım bacım.Her daim fişteğe varım ama ne yalan diyeyim grubu biraz umutsuz ve boşvermiş buluyorum.Ben de öyle zamanlardayken biri çıkıp "şunu yiyin, böyle spor yapın, su için, onu yemeyin" mealinde yazılar yazdığında bana ters tepiyordu.İçimden "madem çok biliyorsun, sen yap sen zayıfla hele bir" diyordum.O yüzden şimdi bana da içinizden sövüyormusunuz, beni iyi mi anıyorsunuz bilemiyorum :26: Ama her durumda bu grupta yazmaya ve zayıflamaya ve hep birlikte mezuniyete varım diyorum ve kovalasanız bile gelip yazacağım diyorum
Bu arada kızlar, geçen bir mesajda size bir çaydan bahsetmiştim.Kendi mesajını haldır haldır arayan manyak gibi olacağım ama o mesajı bulmam lazımGerçi yazdımmı yoksa kafamdan mı geçirdim onu da tam bilmiyorum ya.
Biki çayı almıştım, içinde kekiği boool olan.Derde deva dense içilmeyecek bir tat tövbe Allahım günah yazma ama öyle böyle değil.
Günde 2 tane içtim cam bir çaydanlıkta 3-4 kupa sıcak suyla demleyip.Arkadaş hem bir idrar söktürdü, hem ödem attırdı hem de zayıflattı.(Spor ve diyetle tabii)Söylene söylene içtim ve günah olmasın diye kutuyu bitirdim ama şimdi markası neydi diye tırım tırım aranıyorum.Eğer bitki çayı içme alışkanlığınız varsa, bu çayı öneririm.(Halil Pazarlama sundu)
sezen ben yardımcı olurum dicem ama zamanlı işlerde benim durumum riskli. bazen oturup 1 saat sohbet ederim bazen 2 gün giremediğim olabilir.
daha bebek ziyaretleri devam ediyo.
yine de burda olduğumda yardım ederim, aklında olsun.
tamam yardımcı olurum da bana ne yapacağımı anlatırmışın birde kuralları yaz uyğulayalım şimdi her gün menü bildiriyoruz bildirmeyene ne oluyor
Menü yazma zorunluluğunda heyheylenmem, gerçi sizlere göre az yiyorum o yüzden özendirici olmasın diye yazmamayı tercih ederim ama gene de seni kırmam yazarım ,yalnızzzz boncuklama işi verirsen grubu boncuğa boğarım, cinnetim geliyor her boncuk lafını duydukça halaBende boncuk, br fobi olarak kaldı valla
Buralardayım bacım.Her daim fişteğe varım ama ne yalan diyeyim grubu biraz umutsuz ve boşvermiş buluyorum.Ben de öyle zamanlardayken biri çıkıp "şunu yiyin, böyle spor yapın, su için, onu yemeyin" mealinde yazılar yazdığında bana ters tepiyordu.İçimden "madem çok biliyorsun, sen yap sen zayıfla hele bir" diyordum.O yüzden şimdi bana da içinizden sövüyormusunuz, beni iyi mi anıyorsunuz bilemiyorum :26: Ama her durumda bu grupta yazmaya ve zayıflamaya ve hep birlikte mezuniyete varım diyorum ve kovalasanız bile gelip yazacağım diyorum
Bu arada kızlar, geçen bir mesajda size bir çaydan bahsetmiştim.Kendi mesajını haldır haldır arayan manyak gibi olacağım ama o mesajı bulmam lazımGerçi yazdımmı yoksa kafamdan mı geçirdim onu da tam bilmiyorum ya.
Biki çayı almıştım, içinde kekiği boool olan.Derde deva dense içilmeyecek bir tat tövbe Allahım günah yazma ama öyle böyle değil.
Günde 2 tane içtim cam bir çaydanlıkta 3-4 kupa sıcak suyla demleyip.Arkadaş hem bir idrar söktürdü, hem ödem attırdı hem de zayıflattı.(Spor ve diyetle tabii)Söylene söylene içtim ve günah olmasın diye kutuyu bitirdim ama şimdi markası neydi diye tırım tırım aranıyorum.Eğer bitki çayı içme alışkanlığınız varsa, bu çayı öneririm.(Halil Pazarlama sundu)
Alış anımı hatırlıyorum ama.
Bir adam vardı yanımda, habire bana bakıyordu ben de o bakarken form çayı almaya utandım
Hani dobişim, bu çaylardan kullanıyorum hesabı olmasın diye o kahveyi bu çayı elleyip durmuştum.(hayır o koca totomla kime hava yapıyorsam, dobişim işte alla alla)
Neyse şok marketinden almıştım, yarın gidem de hepsini koklayam.
Kekikten burnumun direği hangisinde koparsa onu alır gelirim.
Dündü sanırım biri aradı.Beni dobiş olarak tanıyan biri bir spor kulübüne ismimi telefonumu vermiş.Acayip ayar oldum.
-winston hanım, x spor kompleksinden arıyorum, siizn numaranızı birisi refere etti.Kilo sıkıntınız var değil mi?
-Yooğ ne alaka?
-Kilonuz kaç?
-70
-Hmm fazla gibi.Boyunuz kaç?
-1.80.
-Hımm o zaman fiziğiniz yerinde.Peki yüzme ya da spinning tercih eder misiniz bidi bidi diye muhabbet gitti.
Hangi densiz gidip beim şişko bir tanıdığım var adı winston telefonu bu bu diye verdi bilmiyorum ama çok pis ayar oldum.
Öyle de boş anıma geldi ki adama boy-kilo bilgilerimi verdim.Eşim, bunlarla yetinmeyip vücut ölçülerinle adresini de vereydin diye laf soktu ama adam haklı çok boş bulundum.
Heralde mevzu kilo olayıydı ya, gaza geldim "ben dobiş değilim uıleeeyn" diye telefonda bir haykırmadığım kaldı
Neyse uzattım gene.
Güzel bir haftasonu diliyorum, en bol sporlu ve en hafifinden herkese
nasıl bır caydı o öle winston bacı
Aman bacım sana boncuk dermiyim ben. Ama bu hareketine benden bir
Tamam dur kızma.Bence valla menü paylaş ki bize örnek olsun azim olsun bacım.
Bende menü paylaşılacak falan diye tutturdum ama bu hafta hep eğitimdeyim kızlar çarşambaya kadar beni affedin. Ama lütfen herkes bir taraftan başlarsa önümüzdeki hafta düzene koyalım. Ya da başkaca fikri olanlar varsa herkes söylesin ki ortak bir şeyler oluşturalım.
Ya bugün de beni ihlas pazarlamadan aradılar. Hanımefendi daha önce görüşelim demiştiniz de kısmet olmamıştı bu akşam size çay içmeye gelelim diye. Yahu manyakmıyım ben ya. Ne dediğimi hatırlamayacakmıyım Allahın bilmem neleri. Bari başka numaralar bulun. Hay bi de geleceksiniz işten dönüp te kendime çay koyamıyorum size çay yapıcam. Ulen ben daha sabah kalktığım yatağı toplamadım. Muhtelen de bir dahaki hafta sonuna kadar toplayamayacağım değil evimde bir yabancıyı ağırlamak sokaktan geçirmem be.
Beni de arıyolar bilmem ne zayıflama ilacı için hanım efendi aradık sizi. Ben de her seferin ama ben yeterince zayıfım benim 1 gram yağım yok diye millete izah ediyorum ya.
Winston 9 otlu çaymıydı bacım yoksa. O da bol kekik kokulu. İçmesi zor onu da. Hem bu ara da çok moda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?