Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hhaha:)))

sabah sabah güldürdün beni:)

off kızlar haftsonu nsıl geççecek yaaaa çok pis kaçamak arzuluyom

günaydınlarrr evet kızlarr bugün ve yarın paylaşım mutlaka yapıyorşunuz yokşa çok ağır cezalar var haberiniz olşun

evet benim yeni kurallardan bir taneşini daha açıklıyorum kaçamakta olşa ne oluraşa olşun her menüyü yazıyoruz yazmayana yine ceza var

haha haaaa yaşaşın kötülük

Son düzenleme:
okadar ceza meza konuşuyorşun şen yaz bakalım menüyüde görelim dediğinizi duyar gibi oldum

şabah menüşüyle başlıyayım madem

şekerşiz bitki çayı
4/2 şimit
köyden gelen tuzşuz peynir az birmiktar
5adet zeytin
1 tatlı kaşıgı balla karışık tahin
unutmadan şöyliyim benim menüyü eleştirinede ceza var

Kız at sn misin ama bizim nur meyer nazi subayi gibi hatun muş ana yandik desene

Kızlar ben menü mü gün sonunda yazacagim bazen menü yaziyorum ama kaçamak yapinca geri yazmıyorum ben dürüstçe akşam ne yedim ise yazacagim

Başkan yardımcısı oldun içinden Erol Taş çıktı, başkan olsan demek her hafta 100 gram da olsa alanları yakıp sabun yapacan
kardeş
Şimdi o balı tahini, yarım simidi her biri 10 kaloriden 5 zeytini eleştirip kahvaltını eleştirsek o da yassak he?

Hepimize hafif bir gün diliyorum

haha ilginnurrrrr o nasıl bişi ballı tahinli kızz bombaaaaaaaa

tüü sanaaa

bende yakar gibi yapayım akşam yazayım.

ama resssmen kaçamak aşeriyom beeen

Kız at sn misin ama bizim nur meyer nazi subayi gibi hatun muş ana yandik desene

Kızlar ben menü mü gün sonunda yazacagim bazen menü yaziyorum ama kaçamak yapinca geri yazmıyorum ben dürüstçe akşam ne yedim ise yazacagim

haha ilginnurrrrr o nasıl bişi ballı tahinli kızz bombaaaaaaaa

tüü sanaaa

bende yakar gibi yapayım akşam yazayım.

ama resssmen kaçamak aşeriyom beeen

ne yalan şöyliyim bu güne kadar şizden gizledim hep bu günübekledim haaaa haaaaaaaaaaa kim benim ballı tahinimi eleştirdi bakalım hem bikerem ben şpora gidiyorum yakarım bunları hınhhh

yRDIMCI OLDUM acık şu diğer guruplardan kopiş çekeyim dedim anaaa ne göreyim en az yorum bizde şizleri göreve davet ediyorum kızlar aşığıda kalmayak şarılın telefona leptopa kaşalı bilgişayara doldurun bakem şayfaları hadi hop hopp hoppp

Selam kızlar
Menü ve utanç listesi
Sabah
Az peynir üç zeytin iki dilin k ekmek iki üç çatal patates kızartması
Öğle
Bir kepçe asure
İkindi iki kare cikolata
Akşam
İki lahmacun salata
güya bu diyet listesi

Menü&spor&su listesi

sabah: bir haşlanmış yumurta, bir dilim etimek,2 kupa şekersiz siyah çay
öğlen; 2 bardak form çayı
ikindi; bir bardak 7 otlu çay
akşam; 2 tavuk baget, 2 kaşık yoğurt
ara; 7 otlu çay, 3 kupa şekersiz siyah çay

su;1 litre
spor; 500 mekik
bir saat (öğlen)dans. (Gece 10da bir saat daha dansım olacak-inşallah-)
yarım saat yürüyüş (son 10 dakikası köpekten kaçtım, planlanmamış olsa da son 10 dakikası koşuya giriyor )

Bugünü iyi geçirdim, darısı yarının başına.
Şu cumartesi pazar zaten sorunsuz geçerse, haftaiçi vursalar da ölmüyorum da eşim evde olunca risk faktörleri çok oluyor

Herkese güzel bir gece diliyorum

Sen süper sin ya köpek olayı da çok komik olmuş tabi o zaman ki senin terlemen 1kilo gitmiştir ona sevin bence korku ve koşu terlemesi

Sen süper sin ya köpek olayı da çok komik olmuş tabi o zaman ki senin terlemen 1kilo gitmiştir ona sevin bence korku ve koşu terlemesi

Kaçarken pek sevinemedim ama şimdi oturduğum yerden seviniyorum
Geçen eşime bir köpeğimiz olsa, onu gezdirme bahanesiyle biz de yürüyüş yaparız dediydim, Allah da heralde sana köpek yok ama çok da üzülme bari köpekten kaç, ona sevin dedi zaar
Neyse totoyu ısırtmadım buna da şükür.
Gerçi acuk ısıraydı yağdan mı giderdi? (tövbe tövbe bu gidişle fakirin liposakşını hesabı, kendimi köpeğe ısırttıracam )

geçen haberlerde vardı; çekik gözlü memleketlerin birinde tokatla migrene çözüm bulmuşlar.
Bildiğin karşındakini tokat manyağı yapıyordu hoca, böylelikle baş ağrısı geçiyormuş.
Ben de o hesap alam bir köpek, evde ameliyatsız, dikişsiz, anestesiz liposakşın yapam.
Belki bana da inanan beni de haber yapan çıkar he?

Bu gruba da %50 indirim.Değerimi bilin he

Ha ha ha ha ha bir sana gülüyorum bir ben bilmem eşim bilire

Kızzz seni bu zamana kadar yapmadığımız kabahatmiş. İçindeki hitler çıkmış ortaya.
Bacım bir süre daha grup sana emanet. Kzıım kolumu çekiştiriyor birden anca şimdi gelebildim eve çok yazamıyorum. Hadi başkanım eti senin kemiği benim.

ayy o videoyu bende izledim. Hatta migrenin çözümünü arıyordum o zaman gördüm. Çok güldüm he.
Sporlarını da kıskandım ama ben şimdi bomba gibi dönücem. Ayy kendime ve kızıma tombolin alıcam ben. Zıplaya zıplaya yağların yerini değiştiricem ve onları yerinden hoplatıcam. Paramparça edicem. ama önce şu eğitim yaptığımız oteldeki açık büfe yemekleri ve açık büfe ikramları bitireyim. İşim zor hepsini yemem lazım.
Ve şu an 56 kilo falanım eğitime giderken giyecek spor kıyafet bulamıyorum. Kotlarım falan genelde küçük bir de çalışıyorum diye hep klasik almışım. ay 1 tane kotum oluyor. utanmasam kumaş pantolonla gidicem işe.

şağol canım ayrıca eğitiminde çok çok başarılar diliyorum şana yemiş gibi yap ağaç diplerine tükür ha haaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…