Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya ben şenin bebekten önce naşıl zayıfladığını merak ettim bizlerle paylaşırmışın

73 kilodan 56 kiloya inmiştim 6-7 ayda.
başlarda az yedim, kalorili şeylere dikkat ettim, tatlı hamurişi vs.
koşu bandında yürüdüm haftada 3-4 defa.
son zamanlarda karatay yaptım, göbek çevresindeki yağlara etkisi süperdi.

askerlik anısı gibi oldu benim bu zayıflama hikayem, kilo almışsın diyene bunu anlatıyorum. bi defa yaptım yine yaparım diye. ama gerçek şu anki halim. doğumla gevşemiş karın/göbek.
löp löp yağ bağlamış bacaklar ve kollar.
kendime biraz hakaret edeyim yoksa bi halt olmıcak benden. bu akşam misafir vardı, dolaptaki en az 5 pantolonun hiçbirine sığamadım, diğerlerini hiç denemedim bile. hamile pantolonuyla oturdum yuh bana.

menümü de yazayım
sabah karatay kahvaltısı, sonra kek börek yaşpasta karmaşasıyla bu saat oldu.

sabah bebeği uyuttum, akşama kek yapayım dedim, havuç rendeledim ceviz kırdım mis gibi tarçınlı keki yaptım. pişti ama kalıptan çıkamadı. dilim olarak kesilebilecek bi tarafı kalmadı yani o derece. sinirden kalıbı attım. keki de yedim, tipi bozuktu ama tadı güzeldi.
nasılsa bugün elden gitti diye akşam da tıkındım ne bulduysam.
ve bunalımdayım kilolarımdan ötürü.

kendi kendime yazdım gidiyorum. bi sigara yakasım var, o derece bunaldım kilo işinden. sanki bi daha zayıflayamam gibi. ne yapsam bu durumdan kurtulamıcakmışım gibi.

Günaydın kızlar bugün aklıma bi fikir geldi soyle yapalım diyorum hergün akşam bi saat belirleyelim hepimiz o saat girip sohbet edelim hem takımımız canlanır bugün hepinizın bu fikir hakkın da düşüncelerini bekliyorum

Ben girip başında oturmam diyor olabilirsiniz akşam benimde çoluk çocuk iş dolu bahane ama başında oturmaya gerek yok bilgisayar dan gidiyorsanız acik kalır gelip gidip bakarsiniz telefon sa arada girilir 1 saat yazıp çıksak güzel olur diye düşünüyorum hadi bakalım akşama kadar düşünün

Selam kızlar herkese güzel hafta sonları.

Mattika emzirirken daha çok kalori yakılıyor biliyorsun o yüzden dert etme 3-4 ayda verirsin. Ben doğumdan sonra senin gibi düşünürken , birden gaza geldim herseyden az az yiyerek verdim valla. Emzirirken rahat gidiyordu, şimdi daha zor gidiyo.

İlginnur canım ortak saat herkese uyar mı bilmiyorum ama çoluk cocuk malum her an ekşın olabiliyor. Tel den girmeye çalışırım ama yinede. Su anda oğlumun tepemde telefona tacizleri icinde yazıyı tamamladım şükür :)

canım ya bence yaparız hepimiz girdik mi birimiz işini halledereken diğeri yazar bende biliyorum çünkü bende 3yaşında bir kıza tv karşısında yatalak suyunu bile almayan koca ya sahip im her şeyi ben yapıyorum yani bence yapalım takım canlansin))

Canım böyle düşün me vaktiyle vermiş sin yine verirsin kiloları onlar senden korksun
ah ah hiç güçlü hissetmiyorum kendimi.

yürüyüşe başlarsam gerisi gelir. evdeyim tüm gün sıfır hareket. zaten emzirmesem bu yemeyle 90 olurdum 2 ayda.

Hilal istersen izne ayrıldı yazalım seni. 3 hafta daha olmayacaksan. Umarım önemli bir şey yoktur. Kendine dikkat et.

bu arada kızlar bu mesajı yazmaya 12 de başladım. saat 14:18 anca gönderebiliyorum. [/QUOTE]

tamam cnm izne ayrıldı yaz giremiorum çünkü ewimde değilim

herkese iyi sağlıklı zayıflamalar

Selam kızlar
Yoğun bir gündü eşinin halasının kocası vefat etmişti geçen hafta bugün taziye ziyaretine eşinin memleketine gittik şu kısa güne çok şey sığdırdık
Akşam üzeri geri döndük
O işe gitti bende akşam akşam ev işleri ile boğuştum resmen
Gelelim sebebi ziyarete
Sabah

Bir yumurta iki yemek k lor peyniri
Ekmek saymadım ama kesin yarım ekmek olmuştur sıcak taze fırın dan alınmıştı
Gene lahmacun ama bir tane
Çok salata
Akşam
Yumurtalı ıspanak yoğurt
Ara bir elma iki kasık yoğurt
Spor olarak
200kalori yakacak kadar koru bandında koştum
Her gün 200 kalori yakacak kadar spor yapacağım
hErkesi geceler

aferün menüyü yazın kaçın gidin böyle
ayrıca ne o öyle yarım ekmek tam ekmek yeşendin hınhhhh

şiz gelip yazışmazşanız yazmayın ben ohhhh mislerr gibi diyet kahvaltımı yapıyorum şimdi şonrada şpora gideceğim kışkanında çatlayında patlayın

herkese günaydın
sayın ilginnur hitler bacım menü yazıp kaçmak zorundaydım .maalesef sabah 6 da kalkıp işe gitmek ve çocukları kahvaltıyı hazırlayıp işe gidiyorum .ben de isterim iki kaynatayım bende isterim iki muhabbet edip stres atayım . ama ne yapauım bacım çalışmayana ekmek yok.
sabah
iki yumurta kırdım yanına iki ceviz kırdım onu yedim.
bu arada dün canan karatayı dinledim baya etkilendim. onun etkisi yani
öğlen yemek için 2 havuç yanımda getirdim.
akşama bilmiyorum.
hadi herkese kolay gelsin. aha gene kaçtımmmm

kitabı oku canım örnek menü felan var kepek ekmegim bitsin bende başlayacağım kadının diyeti tam benlik aslında ekmek sevmem kuru meyve yemiş bayılırım

havuç şekeri yüksek bi meyve ya da sebze. hangisiyse işte
muz yesen olur yanında biraz bademle

sabah 30 dk yürüdüm kahvaltıdan önce.
sonra bebekle kahvaltı yapabildiğimde uyanalı 3 saat olmuştu, açlıktan gidiyodum.
ama spor yaptım önemli olan bu, sonrasında duş alamamak da iyi olmadı ama olsun.

kahvaltı
2 yum
peynir, 4-5 zeytin
2 dilim börek
1 kase kayısı hoşafı (şekersiz)

cumartesi gelen mşsafşr yaş pasta almış gelmiş duruyo hala dolapta. ya yicem bugün ya atıcam bakalım ne olcak

bu pazartesiyi diyete başlanan pazartesi ilan ettim bakalım ne olcak işin sonu.
sabah 75.9 çıktım tartıda
karnım açtı ama gece boyu emzirmeye kalktıkça su içiyorum, etkiliyo mudur tartıyı acep

kitabı oku canım örnek menü felan var kepek ekmegim bitsin bende başlayacağım kadının diyeti tam benlik aslında ekmek sevmem kuru meyve yemiş bayılırım

ben şöyle planlıyorum. karbonhidretı hepten çıkarmayı planlıyorum . sadece sebze meyve ve protein yemeği planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…