ya ben şenin bebekten önce naşıl zayıfladığını merak ettim bizlerle paylaşırmışın
Canım böyle düşün me vaktiyle vermiş sin yine verirsin kiloları onlar senden korksunkendi kendime yazdım gidiyorum. bi sigara yakasım var, o derece bunaldım kilo işinden. sanki bi daha zayıflayamam gibi. ne yapsam bu durumdan kurtulamıcakmışım gibi.
Selam kızlar herkese güzel hafta sonları.
Mattika emzirirken daha çok kalori yakılıyor biliyorsun o yüzden dert etme 3-4 ayda verirsin. Ben doğumdan sonra senin gibi düşünürken , birden gaza geldim herseyden az az yiyerek verdim valla. Emzirirken rahat gidiyordu, şimdi daha zor gidiyo.
İlginnur canım ortak saat herkese uyar mı bilmiyorum ama çoluk cocuk malum her an ekşın olabiliyor. Tel den girmeye çalışırım ama yinede. Su anda oğlumun tepemde telefona tacizleri icinde yazıyı tamamladım şükür :)
ah ah hiç güçlü hissetmiyorum kendimi.Canım böyle düşün me vaktiyle vermiş sin yine verirsin kiloları onlar senden korksun
yürüyüşe başlarsam gerisi gelir. evdeyim tüm gün sıfır hareket. zaten emzirmesem bu yemeyle 90 olurdum 2 ayda.Selam kızlar herkese güzel hafta sonları.
Mattika emzirirken daha çok kalori yakılıyor biliyorsun o yüzden dert etme 3-4 ayda verirsin. Ben doğumdan sonra senin gibi düşünürken , birden gaza geldim herseyden az az yiyerek verdim valla. Emzirirken rahat gidiyordu, şimdi daha zor gidiyo.
İlginnur canım ortak saat herkese uyar mı bilmiyorum ama çoluk cocuk malum her an ekşın olabiliyor. Tel den girmeye çalışırım ama yinede. Su anda oğlumun tepemde telefona tacizleri icinde yazıyı tamamladım şükür :)
Selam kızlar
Yoğun bir gündü eşinin halasının kocası vefat etmişti geçen hafta bugün taziye ziyaretine eşinin memleketine gittik şu kısa güne çok şey sığdırdık
Akşam üzeri geri döndük
O işe gitti bende akşam akşam ev işleri ile boğuştum resmen
Gelelim sebebi ziyarete
Sabah
Bir yumurta iki yemek k lor peyniri
Ekmek saymadım ama kesin yarım ekmek olmuştur sıcak taze fırın dan alınmıştı
Gene lahmacun ama bir tane
Çok salata
Akşam
Yumurtalı ıspanak yoğurt
Ara bir elma iki kasık yoğurt
Spor olarak
200kalori yakacak kadar koru bandında koştum
Her gün 200 kalori yakacak kadar spor yapacağım
hErkesi geceler
kitabı oku canım örnek menü felan var kepek ekmegim bitsin bende başlayacağım kadının diyeti tam benlik aslında ekmek sevmem kuru meyve yemiş bayılırımherkese günaydın
sayın ilginnur hitler bacım menü yazıp kaçmak zorundaydım .maalesef sabah 6 da kalkıp işe gitmek ve çocukları kahvaltıyı hazırlayıp işe gidiyorum .ben de isterim iki kaynatayım bende isterim iki muhabbet edip stres atayım . ama ne yapauım bacım çalışmayana ekmek yok.
sabah
iki yumurta kırdım yanına iki ceviz kırdım onu yedim.
bu arada dün canan karatayı dinledim baya etkilendim. onun etkisi yani
öğlen yemek için 2 havuç yanımda getirdim.
akşama bilmiyorum.
hadi herkese kolay gelsin. aha gene kaçtımmmm
herkese günaydın
sayın ilginnur hitler bacım menü yazıp kaçmak zorundaydım .maalesef sabah 6 da kalkıp işe gitmek ve çocukları kahvaltıyı hazırlayıp işe gidiyorum .ben de isterim iki kaynatayım bende isterim iki muhabbet edip stres atayım . ama ne yapauım bacım çalışmayana ekmek yok.
sabah
iki yumurta kırdım yanına iki ceviz kırdım onu yedim.
bu arada dün canan karatayı dinledim baya etkilendim. onun etkisi yani
öğlen yemek için 2 havuç yanımda getirdim.
akşama bilmiyorum.
hadi herkese kolay gelsin. aha gene kaçtımmmm
havuç şekeri yüksek bi meyve ya da sebze. hangisiyse işte
muz yesen olur yanında biraz bademle
kitabı oku canım örnek menü felan var kepek ekmegim bitsin bende başlayacağım kadının diyeti tam benlik aslında ekmek sevmem kuru meyve yemiş bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?