Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

karatay demişsin ya ondan yazdım. karatay yaptığım dönemlerden hatırlıyorum.

karatay yapmıyorum kendimce çakma bir şeyler. kahvaltı olarak karatay yani 2 yumurta 2 ceviz gibi öğlen ve akşam çakma dukan .
öyle birşeyler yapmaya çalışacağım.

pazratesileir svmiyorum zor geçiyor heleki kilo alıdığın içn seni gören kilomu aldınız siz demelrii

karatay yapmıyorum kendimce çakma bir şeyler. kahvaltı olarak karatay yani 2 yumurta 2 ceviz gibi öğlen ve akşam çakma dukan .
öyle birşeyler yapmaya çalışacağım.

aynen ben de öyle yapıcam. bildiklerimden kendime göre harmanlıcam baklaım.
yeşillik yemek lazım kahvaltıda yıkamaya üşendiğimden çürüyo yeşillikler dolapta.

bi de alkali diyeti var duydun mu hiç?
tamamen uymak için değil ama onun da önemli püf noktaları var işe yarayabilir.

duymamıştım ama hemennnnnnnnnnnn araştıracağım.

pazratesileir svmiyorum zor geçiyor heleki kilo alıdığın içn seni gören kilomu aldınız siz demelrii

hiç deme kardeş. hele dün pantolonlara sığmadığımı farkettim. lafa bak fark ettim.kıçına olmayınca farkedersin tabi.kala kala 2 pantolona kaldım.

ben şöyle planlıyorum. karbonhidretı hepten çıkarmayı planlıyorum . sadece sebze meyve ve protein yemeği planlıyorum.

Hani geçen bir ara sokaktaki kedilerin/kargaların çöp yanına konulmuş ekmeklerini alıp kaçıp yiyesim vardı ya, işte sıfır karbonhidrattan olmuştu o cinnet anlarım bacım, ben insanlıktan çıkmıştım sen çıkma diye diyorum
Bilmem severmisin, hoş ben de sevmem ama neyleyem, etimek aldıydım 2 paket tee 2 ay önce.Hala ilk paketi yiyorum.Haftada bir karbon krizim gelmesin diye kahvaltıda bir dilim yiyorum.Hem de 35 kalori.(Ben klasik bulabildim, bir de diyet olanı varmış onun dilimi 27 kaloriye geliyordu, bulabilirsen o daha iyi olur)Yiyince göz de doyuyor, gönül de, sonrasında öyle yarım ekmeklere falan insanı saldırtmıyor, ekmekse ekmek işte diye nefsi de köreltiyor.Sadece aklında olsun, seçim senin tabii.

Bugün hava güzel gibi.Kedilerden biri 2 gündür kayıp.Onu bahane edip sokak sokak yürüyüp biraz spor yapacağım.İçtiğim bitki çaylarını da düşünürsek çok da fazla evin civarından uzaklaşmadan tabii

Hepimize güzel, hafif ve sağlıklı bir gün olur inşallah

duymamıştım ama hemennnnnnnnnnnn araştıracağım.
içtiğimiz suyun ph ı yüksek olmalıymış yoksa işe yaramazmış.
bol sebze ve yeşillik ye diyo, yiyemiyosan suyunu iç.
bi bak bakalım ben tuttum bazı şeylerini.
burda da başlık var hakkında.

hiç deme kardeş. hele dün pantolonlara sığmadığımı farkettim. lafa bak fark ettim.kıçına olmayınca farkedersin tabi.kala kala 2 pantolona kaldım.
ah ah demeyin bana böyle hala hamile pantolonu giyiyorum. inat ettim almıcam zayıflıcam

dün canan karatay diyorduki tuz vücutta bir molekül su tutarmış.ama karbon 190 molekül su tutarmış. bende diyorum ki herkese benim bu fazlalıklar yağ değil su şiş ve çiş diyorum o teorimi ispatlamaya çalışıyorum. 1 hafta bile dayanabilirsem bana kar.
ekmek olmadan asla diyenlerdenim maaleseffff:18:

Hee bende çişli kilo çişsiz derken doğru diyormuşum demek.Karbon yediğimizden fazla çiş tutuyormuşuz, çişi saldıkça kilo da oynuyor tabii.Ben zamanında 2 çiş arası vakitte -400 gram veriyordum.Uykuda spor yapıyor değildim ya, işte hep çiş hep karbon kardeş

Yalnız karbonu çıkaracağım hayatımdan diyenlere vuruyoruz ya, işte yok o da lazım yok ben çıkardım insanlıktan çıktım diye.Şimdi karbon var karbon var.Benim her zamanki mantık der ki; kimse atıyorum bir ay hatta bir sene makarna yemedi diye ölmez.Çıkaralım makarnayı, pilavı, böreği, keki, pastayı hayatımızdan.Biri de çıkıp "hayır börek şu derece önemlidir" diyemez çünkü son derece zararlı.Bir de şu var özellikle yeşil yapraklı bitki ve sebzeler karbon açısından da yüksek.Yani istesek bile karbonu hayattan çıkaramayız.

Ama makarnayı, pilavı dediğim gibi hamurişlerini, undan yapılmış işlenmiş şeyleri evet çıkarabiliriz.Zaten bunları bile çıkartabilsek hayatımızdan daha sağlıklı ve de fit oluruz ama nerdeee.Haftanın 3 günü sanırsın gençlik iksiri gibi o makarna o evde pişecek, yenecek ve o koca tabak makarna totoya bir güzel yerleşecek.Sonra kişi kendini kandırıp yarım saat spor yapsam yakarım o makarnayı diyecek, halbuki yarım saat sporla anca makarna öncesinde içtiği çorbanın yarısını yakacak, sonra sabah kalkıp tartıda fazla çıkacak, sinir olup daha da fazla yiyecek ve hamster hesabı hep aynı döngüde çember içinde debelenip duracak.

ben yemeyeceğim diyorum epey bir müdaha sonra yemiyorum bir müddet böyle gidiyor bir öğün yediysem aman yemişim diyetini diyip bir kaç gün yiyorum. daha sonra bir pişmanlık gene sar başa . yani senin hemstır örneğine canlı kanıtım.

şen valla diyet şifreşini öyle güzel çözmüşşünki baravo diyorum şana işte bizim diyet yapıyorum ama zayıflayamıyorum dediğimiz diyet bu maleşef

2.öğün olarak o yaş pastayı yedim. neyse ki bitti. ne münasebetsiz misafir canım pasta almış

winston o çiş olayı çok fark ediyo tartıda. 8-10 saat açlığın ve susuzluğun ardından tartılırdım. şimdi yine o kadar açlık oluyo ama her fırsatta su içtiğimden tartı konusu sıkıntılı.
200 gr aldım mı yoksa o gün suyu çok mu içtim bilemiyorum.

akşamüstü bi daha yürücem, evde kimse yok bebişi bırakıp duşa giremem kokuşuk bi şekilde geziyorum sanki sabahki yürütüşten beri.
ama iyi oldu bi duşla iki yürüyüş olcak

şen valla diyet şifreşini öyle güzel çözmüşşünki baravo diyorum şana işte bizim diyet yapıyorum ama zayıflayamıyorum dediğimiz diyet bu maleşef

boğazı tutmayı biliceksin kardeşim yoksa nasıl diyet olsun. ben şimdi o pastayı yedim zarardayım bugün.
alkali diyeti de olmadık zamanda acıkırsanız gece yarısında mesela, karnıbahar/ brokoli yiyin diyo
bu diyetler bi alem yahu

kızlar mrb. bende aranızdayım artık :) yardımcı olursanız çok sevinirim henüz yeni üyeyim ve tam bilemiyorum bazı şeyleri . çrneğin kilo cetvelimi nasıl yapıcam falan :)
tartı günleri cuma günü sanırım ben cuma günü olan tartı sonucumu söyleyeyim 71.8 di :)

yediysem yedim deyip o kaçamağı bi öğünde bırakıp diyete devam edebilirsen kilo veriyosun.
yoksa yemicem deyip ne kadar yemeyebilir bi insan, mutlaka bozuluyo

hoşgeldin. takımda mısın artık?
kilo çizelgesi nasıl yapılır diye arat çıkıyo anlatılışı

selam kızlar
sezencim geçen hafatada kilo bildirimi yapamadım ankaradaydım baya bi yoğun geçti.
sezencim beni takımdan çıkar yeterince yazamıyorum arada gelir takılırım girmek isteyen biri olursa takıma benim yerime alırsın.

öncelikle hoşgeldin canım ben yardımcı başkanım aşıl başkanımız sazen kurallar geregi 2 hafta deneme şüren oluyor gerekli şekilde paylaşım yaptığın zaman haftaya alabiliriz şanırım şenide lişteye ama bu hafata değil

kendini bize tanıtırşan şeviniriz meşela boyun kilon ve yaşın kaç kilo olmak iştiyorşun gibi

çizelgeye gelince o kunulu başlıkta çok güzel anlatıyor orada takıldığın yerleri şor o şekilde yardımcı olayım tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…