Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

buradaki herkes bayadır diyet işinde olayı çözmüş durumda.
sorular soran hevesli bünyeler değiliz
kendim yazdım kendim yorumladım ama birisi de yorum yapsın pasta mı yenir pis iradesiz falan desin.
biri sesime ses versin. evin işi bıraktım buraya yazıyorum, çok hevesliyim hevesimi kırmayın abiler ablalar

paştamı yenir pi iredeşiz şeni zaten harflerde kılavye yüzünden noktalı oluyor tam oldu

kardeş o pastayıda gördüm sabah ki 2 dilim böreğide ama emzzikli hatun ne edek hemen vurmayak diye söylemedim.

hoşgeldin. takımda mısın artık?
kilo çizelgesi nasıl yapılır diye arat çıkıyo anlatılışı
cnm 3. gruba davet edildim deneme süresinden sonra tamamen aranızda olcam sanırım :)

h.b cnm tşk edrm :)
tamam hemen anlatayım :)
ben 162 boyunda 71 kiloyum şuanda. 75.4le başladım 2 ay önce. tabi bunlar hamilelik kilolarım :) 19 kilo aldım vermesi kolay olmuyor.
kendi başıma diyet yaparken bazen kaçamaklarım olabiliyor ama birilerininde benim gbi olduğunu bilmek beni mutlu ediyor :)
daha önce başka bir sitede üyeliğim vardı fakat orası işi maddiyata bağlayınca ayrıldım. bu süre zarfında tabki bozmadım diyetimi. günlük menü bildirimimi yaparım. kaçamaklarımıda tabikiiii. hiç alınmam istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz sonuçta bu benim iyiliğim için olan bir eleştiri olacak :)

eğlenceli biriyimdirr gülmeyi severim. bir kızım var 3 yaşında. malesef evdeyim üniv bu yıl bitti. kpss ye girdim 80 puanla bi umut ankara gelirmi die bekliyorum :)
böyle işte :)

kardeş o pastayıda gördüm sabah ki 2 dilim böreğide ama emzzikli hatun ne edek hemen vurmayak diye söylemedim.
olsun olsun sen söyle. yoksa emziriyorum diye 100 kilo olucam

hoşgeldin..
ben de yeni geldim, eskiden burdaydım hamilelik için gittim şiştim geri geldim

cnm çok şekersin ya :)))
ewt şimdi yorumumu yapayım. o bir dilim pastayı yakabilmek için ne kadar spor yapman gerekiyorr sen biliosun muuu
gürkan kubilay derkii bir dilim pasta için 4 saat KOŞMAK gerekli. bunu ne zamanki duydum. pastayla aramda olan bütün herşey bitti. istediğim kiloya inersem birgün tekrar kavuşcam inş :)

O değil de bana şu daha eleştirilesi geldi; belki sen de değilsin başkasıdır.
Kahvaltıda 2 yumurta ve 2 dilim börek yemişti birisi.
Valla ne yalan diyeyim içimden "hem börek hem 2 dilim, üstüne de 2 yumurta, hey maşallah" dedim.
Ekmek arası poğaça gibi geldi bana ve beğenmedim.
(Börek nedir unutalı çok olduğundan, ekmeği haftada bir dilim etimek olarak yediğimden ve yumurtayı haftada 2 kez haşlanmış vaziyette yediğimden olaya biraz hasetlikle baktım tamam kabul ama bence diyete ya da sağlıklı beslenmeye uygun bir kahvaltı değildi)
Olayın zanlısı sen isen, emzirmeden kelli dokunulmazlığın var, sanki sana ne desem "ama ben emziriyorum" dersin diye çekiniyorum o yüzden gözümde dokunulmazsın mattika bacım
Başka arkadaşsa içimden kınıyorum.

4 saat mi
4 saat emzirsem olma mı

benimde kızım 3 yaşında güzel boll boll paylaşımlarını bekliyoruz hedef kilon 62 ozaman değilmi hadi bakalım iyi zayıflamalar

olsun olsun sen söyle. yoksa emziriyorum diye 100 kilo olucam

hoşgeldin..
ben de yeni geldim, eskiden burdaydım hamilelik için gittim şiştim geri geldim

h.g cnm :)ahh ahh :) eşim tutturdu 2. çocuk die ama ben bu kiloları vermeden birde işe girmeden istemiyorum. ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah gitmiyo bu kilolar.
ama gitcek arkadaş başka yolu yok :))

benimde kızım 3 yaşında güzel boll boll paylaşımlarını bekliyoruz hedef kilon 62 ozaman değilmi hadi bakalım iyi zayıflamalar

yok cnm hedef kilom aslında 58 ama diyetisyen 75 kiloyken vücudumdaki yağ oranının 12 kg olduğunu söyleyince birazda ödem var tabi düşebileceğim en az kilo 60 sanırım :)

tşk edrm cnm paylaşımlarımı ihmal etmicem :)

ahaha malesef o da benim.
ceviz yerine börek yedim bi dilim olsa iyiydi tabi gene.
sen nirvana noktasındasın şu anda.
etliekmek üstüne şerbetli tatlı yiyip hala aç hissettiğim günlerin ardından burdayım ben. mide çuval gibi. küçültücez evelallah.
dokunulmaz dimeyin. kalori almam gerekiyosa emzirdiğim için doğru şeylerden olmalı börek pasta nedir yane

valah billah o ben değilim. evet bu sabah 2 yumurta 2 ceviz yedim . :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…