- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
ahaha malesef o da benim.
ceviz yerine börek yedimbi dilim olsa iyiydi tabi gene.
sen nirvana noktasındasın şu anda.
etliekmek üstüne şerbetli tatlı yiyip hala aç hissettiğim günlerin ardından burdayım ben. mide çuval gibi. küçültücez evelallah.
dokunulmaz dimeyin. kalori almam gerekiyosa emzirdiğim için doğru şeylerden olmalı börek pasta nedir yane
valah billah o ben değilim. evet bu sabah 2 yumurta 2 ceviz yedim . :18::18:
Brap Pitt kim la?
Bunlar hep işte karbonhidrat eksikliğinden oluyor.
Beyin çalışmıyor, kulak deliklerinden akan beyin parçacıkları "Brap" diye dünya üzerinde olmayan ismi uydurup, çok doğalmışçasına yazabiliyor.
O yüzden ne yapıyoruz?
Karbonu sıfırlamıyoruz
Bu ara biraz kan grupları üzerine okuyor, araştırıyorum.
Eğer B varsa aramızda birlikte tartışabiliriz;
Esmer Buğday,Buğday, mısır, susam,mercimek , yer fıstığı yememeliymiş.
Kopyalayamadım çok uzun ama özetle kan şekerini oynatıp insanı şişirip daha da fazla yediriyormuş bunlar.
Mısırı yemeyeli çok oldu belki en son yazın yedim ama doğru evet.
Mercimek kesinlikle doğru.Bunu hatta araştıracağım.Bir ara ben çorba detoksu yapıyordum hatırlarsanız.günde sadece 3 kase mercimek çorbası içip ertesi gün şaka gibi yarım kilo fazla çıkıyordum.ya da mercimek köftesi beni çok şişirir ve gene bana yaramaz.
Susam zaten poğaça da simit de olan bir şey, genel olarak severim yerim ve bana yaramaz. (hoş kime yarar ki zaten) (Bu arada poğaça yemeyeli rahat 5 ay, simit içinse 3 aydan fazla rekorum oldu, demek ki yenmeyince ölünmüyormuş)
Yer fıstığı, buğday ve esmer buğday kısmıyla deneyimim yok yorum yok.
Bler için zayıflatıcı şeylerse; kırmızı et (evet beni doyurur ve severim) süt ve süt ürünleri (hepsine bayılırım) ve yeşil bitkilermiş (evet severim) Biraz dukanımsı gibi protein yesinler arada yeşil bitki yesinler kapısına çıkıyor mantık ama benim kafama yattı, özellikle mercimekle olan husumetimin sebebini buldum
Bu ara biraz kan grupları üzerine okuyor, araştırıyorum.
Eğer B varsa aramızda birlikte tartışabiliriz;
Esmer Buğday,Buğday, mısır, susam,mercimek , yer fıstığı yememeliymiş.
Kopyalayamadım çok uzun ama özetle kan şekerini oynatıp insanı şişirip daha da fazla yediriyormuş bunlar.
Mısırı yemeyeli çok oldu belki en son yazın yedim ama doğru evet.
Mercimek kesinlikle doğru.Bunu hatta araştıracağım.Bir ara ben çorba detoksu yapıyordum hatırlarsanız.günde sadece 3 kase mercimek çorbası içip ertesi gün şaka gibi yarım kilo fazla çıkıyordum.ya da mercimek köftesi beni çok şişirir ve gene bana yaramaz.
Susam zaten poğaça da simit de olan bir şey, genel olarak severim yerim ve bana yaramaz. (hoş kime yarar ki zaten) (Bu arada poğaça yemeyeli rahat 5 ay, simit içinse 3 aydan fazla rekorum oldu, demek ki yenmeyince ölünmüyormuş)
Yer fıstığı, buğday ve esmer buğday kısmıyla deneyimim yok yorum yok.
Bler için zayıflatıcı şeylerse; kırmızı et (evet beni doyurur ve severim) süt ve süt ürünleri (hepsine bayılırım) ve yeşil bitkilermiş (evet severim) Biraz dukanımsı gibi protein yesinler arada yeşil bitki yesinler kapısına çıkıyor mantık ama benim kafama yattı, özellikle mercimekle olan husumetimin sebebini buldum
Kendi mesajından alıntı yapıp, kendini hunharca eleştiren bir şizofren örneği sergiiyorum evet ama yazmazsam çatlarım;
Lafa bak; "eğer aranızda b varsa..."
Dünyadaki insanarın yarısından fazlası b neredeyse, sanki ender yetişen kafadan bacaklı tavşan soruyorum, lafa gel tipe bak, hizaya gel.
(bu arada açım dememe gerek yok heralde, cümlelerimden ve kendimi şahane (!) ifade edişimden çok net görünüyordur)
İçses; bunca yazdın ama istermisin şimdi gruptan kimse b grubu çıkmasın? Sen de böyle mal gibi kalakal
öncelikle hoşgeldin canım ben yardımcı başkanım aşıl başkanımız sazen kurallar geregi 2 hafta deneme şüren oluyor gerekli şekilde paylaşım yaptığın zaman haftaya alabiliriz şanırım şenide lişteye ama bu hafata değil
kendini bize tanıtırşan şeviniriz meşela boyun kilon ve yaşın kaç kilo olmak iştiyorşun gibi
çizelgeye gelince o kunulu başlıkta çok güzel anlatıyor orada takıldığın yerleri şor o şekilde yardımcı olayım tekrar hoşgeldin
Bacım arattırınca çok çıkıyor, ilk çıkanı ekleyeyim hemen;yaaaaaaaaaa bende 0 gurubu iştiyorumnerden okudun bunları şen bende 0 gurubuna bakayım
anam bune gülem miağlayam mı nerelere gideyim ben uuuuuuuuuuuuhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTKNRjS/weight.pn
(Son harfi "g" resim çıkmasın diye sildim.)
Bu kadar olanı yapıştıracaksınız.
Ben de ilk yaparken çok zorlanmıştım.
Bacım arattırınca çok çıkıyor, ilk çıkanı ekleyeyim hemen;
0 Grubu'nun özellikleri
0 Grubu'nda olanlar ilk insanları simgeler.
Et yemeye bayılırlar
Sindirim sistemleri sağlamdır
Bağışıklık sistemleri fazla hareketlidir
Diyet yapmaya ve çevreye uymaya zor alışırlar
Stresten kurtulmak için fiziksel faaliyetlere ağırlık verirler
Enerjik ve ince kalabilmek için metabolizmalarının hızlanması gerekir.
0 Grubu'nun yemesi gerekenler:
Kırmızı et
Karaciğer
Beyaz et
Balık ve deniz ürünleri.
İyotlu tuz
Ispanak ve brokoli
0 Grubu'nun yememesi gerekenler:
Tahıl ürünleri
Ekmek
Taneli sebzeler
Buğday (Buğdayda bulunan gluten maddesi, 0 grubundaki kişilerin kilo vermesini engellediği için buğday unundan yapılmış yiyeceklerden uzak durulmalıdır)
Süt ürünleri ve yumurta
Sıvı yağ (özellikle de zeytinyağı).
Sıfırlara sankim biraz insafsız davranılmış
B'ye yer fıstığı yeme demiş, bir ömür yemesem aramam da, sıfıra ekmek yok süt yok yumurta yok,yoğurt yok, taneli sebze yok, yağ yok.Kısaca ilk insan gibi avlan, otur et ye demişler gibime geldi
anam bune gülem miağlayam mı nerelere gideyim ben uuuuuuuuuuuuhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTKNRjS/weight.pn
0 Grubu'nun özellikleri
Et yemeye bayılırlar
Kırmızı et
Karaciğer
Beyaz et
Balık ve deniz ürünleri.
İyotlu tuz
Ispanak ve brokoli
Tahıl ürünleri
Ekmek
Taneli sebzeler
Buğday (Buğdayda bulunan gluten maddesi, 0 grubundaki kişilerin kilo vermesini engellediği için buğday unundan yapılmış yiyeceklerden uzak durulmalıdır)
Süt ürünleri ve yumurta
B'ye yer fıstığı yeme demiş, bir ömür yemesem aramam da, sıfıra ekmek yok süt yok yumurta yok,yoğurt yok, taneli sebze yok, yağ yok.Kısaca ilk insan gibi avlan, otur et ye demişler gibime geldi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTKNRjS/weight.pn
0 Grubu'nun özellikleri
Et yemeye bayılırlar
Kırmızı et
Karaciğer
Beyaz et
Balık ve deniz ürünleri.
İyotlu tuz
Ispanak ve brokoli
Tahıl ürünleri
Ekmek
Taneli sebzeler
Süt ürünleri ve yumurta
Eki Görüntüle 567402 bak burdaki gibi kırmızılı yeri kopyala yapıştır
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTKNRjS/weight.pn
çok tşk edrm kızlarr sonunda. artık olmasaydı vazgeçicektim :)
Valla diyet olarak değil ama bilinç olarak seni çok örnek aldım zamanında bacım.
Yok neccafede şu var, yok onda bu var, yok o işlenmiş yok bu bilmemne diye burada az zopayla kovalamadın bizi.
Hani diyettir, spordur işin özü belli; iki boğazını tutacan, iki de spor yapacan.
Hep derim bunlar da demir değil ya elbet eriyecek.
Ama işin bence en önemli kısmı istikrarlı ve bilinçli bir biçimde sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve hayata adapte edebilmek.
Senin hamileliğin öncesinde yaptığın ve uyguladığın olay yani.
O yüzden börek falan bana yakışır ama sana yakışmaz.
Sen sağlıklı beslenmeyi bilen ve bu konuda örnek olan insansın, senin bunu yapmaman lazım.
Brap Pitt'in alttan gaz çıkaramaması gibi bir şey, öylesine yakışıklı bir adam gaz çıkaramaz.
Sen de börek yiyemezsin!
Hayallerimi yıkıp, umutlarımı suya düşürmeyin.
İşte o kadar!
bu nehttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTKNRjS/weight.pn
0 Grubu'nun özellikleri
Et yemeye bayılırlar
Kırmızı et
Karaciğer
Beyaz et
Balık ve deniz ürünleri.
İyotlu tuz
Ispanak ve brokoli
Tahıl ürünleri
Ekmek
Taneli sebzeler
Süt ürünleri ve yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?