uf ufff ufff ne gğzel menüymüş bu bak bakkkmenümü toptan yazayım
1.öğün
2 yum
peynir, 4-5 zeytin
2 dilim börek
kayısı hoşafı(şekersiz)
2.öğün
yaş pasta
3.öğün
1 kase tarhana çorbası
haşlanmış brokoli, karnıbahar
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık aşure
sabah yarım saat, akşam yarım saat olmak üzere toplam 1 saat yürüdüm. 4,5 km
saat 8 oldu ama birazdan meyve yerim.
spor yapmazsam dövün beni
cnm tbrkler çok güzelll :)Vuuuu ne kaaaa çok yazmışsınız
Evde yoktum bugün anca okudum yazılanları
Yeni gelen ark hosgeldin diyeyim öncelikle
+0 grubum bende ama hiç uymuyuo bana ya ekmek pilav az da olsa yerim ben .
Bugünkü menüm
Sahur 1 muz.2 tane badem
İftar çorba karnibahar yoğurt az makarna
Ara badem leblebi fıstık azar azar yedim:)
Bı de mandalina
30 fmda yürüyüş
menümü toptan yazayım
1.öğün
2 yum
peynir, 4-5 zeytin
2 dilim börek
kayısı hoşafı(şekersiz)
2.öğün
yaş pasta
3.öğün
1 kase tarhana çorbası
haşlanmış brokoli, karnıbahar
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık aşure
sabah yarım saat, akşam yarım saat olmak üzere toplam 1 saat yürüdüm. 4,5 km
saat 8 oldu ama birazdan meyve yerim.
spor yapmazsam dövün beni
menü çok güzel canım bende ajpam9 da mandalina yedim sonra bir acıktım ama su ictim durdum geçti şimdi tika basa tok gibi hissediyorumVuuuu ne kaaaa çok yazmışsınız
Evde yoktum bugün anca okudum yazılanları
Yeni gelen ark hosgeldin diyeyim öncelikle
+0 grubum bende ama hiç uymuyuo bana ya ekmek pilav az da olsa yerim ben .
Bugünkü menüm
Sahur 1 muz.2 tane badem
İftar çorba karnibahar yoğurt az makarna
Ara badem leblebi fıstık azar azar yedim:)
Bı de mandalina
30 fmda yürüyüş
İyi geceler mi denir yoksa hayırlı sabahlar mi at saatte bilemedim uykum kaçtı daha doğrusu acı içinde uyandım benim 90 kiloluk adam nerdeyse kolumu koparıyordu bir uyandım kolumun üstüne yatmis kendi kolunu sandı ne dirseğimi ile iyice bastırmaz mı çığlıklar la uyandım kolum diye çığlık atıyorum benim kalas uzanmış hala hi hi diyip geri uyudu uyanıkken de vurdum duymaz uyurkende fıkra gibi ya
Acıdan mi sinirden mi uykum kaçtı ama karnım nasıl ab sormayın gitsin sesler geliyor resmen neyse kızlar ben evin içinde dolanayım biraz
ne güldürdün beni yakar ya süper sinGünaydın kızlar ama ne geceydi af herif beni tepeledi o yetmedi uyudum bu defa rüya gördüm benim yurt dışında yaşayan amc a gelmiş ona hoşgeldine gitmişim bu arada benim amca süper fal bakıyormuş bana demez mi kocan seni aldatıyor oturmuş kadını tarif ediyor aman allahim sinirden çatlıyorum bsr uyandım zaten geceden gıcığım var adama o kadın kim deyip durdum neye ugradigini şaşırdı yok sana kahvalti git o kadın hazırların dedim rüya gördün saçmalama deyip durdu neyse sonra kendine geldim
Genelde böyle şeyleri winston yasardi ama harbi bir tarafım açıkta kalmış şu haberlerde çıkmıştı ya adam rüyasında karı sinin onu aldattığını görmüş kalkıp kadını boğmuş harbi gerçekle hayali karisiyor benden saçmalıklar bu kadar gene ugrarım
Günaydın kızlar ama ne geceydi af herif beni tepeledi o yetmedi uyudum bu defa rüya gördüm benim yurt dışında yaşayan amc a gelmiş ona hoşgeldine gitmişim bu arada benim amca süper fal bakıyormuş bana demez mi kocan seni aldatıyor oturmuş kadını tarif ediyor aman allahim sinirden çatlıyorum bsr uyandım zaten geceden gıcığım var adama o kadın kim deyip durdum neye ugradigini şaşırdı yok sana kahvalti git o kadın hazırların dedim rüya gördün saçmalama deyip durdu neyse sonra kendine geldim
Genelde böyle şeyleri winston yasardi ama harbi bir tarafım açıkta kalmış şu haberlerde çıkmıştı ya adam rüyasında karı sinin onu aldattığını görmüş kalkıp kadını boğmuş harbi gerçekle hayali karisiyor benden saçmalıklar bu kadar gene ugrarım
ha ha ha yineHe parayla değil sırayla demek kardeş
Benim rüyalarım artık daha bir düzeldi şöyleki;
Biz ilk evendiğimizde normal insanlar gibi 2 yastık ve bir adet çift kişilik yorganla uyurduk.Kısa bir süre sonra bu bize ızdırap gelince; düzeni değiştirdik.Eşimin kendine ait bir çift kişilik yorganı, benim üstümde benim çift kişilik yorganım toplamda 4 kişilik yorgan üstte, yerde ve bilimum yerlerde benim kafamın altında iki yastık, eşimin kafasının altına 2 yastık, eşimin ayağının altında bir yastık, belinde bir yastık bir de afedersiniz bacak arasında bir yastık, bir de bebek gibi kucaklayıp sarıldığı kucak yastığı.Bir de yatakta boyları 1.80 olan o zamanki kilomla ben 90 eşim 100 yani enine boyuna iri insanlar.Bu arada yatakta kaç yastık var toplayamadım bile, matematik problemi gibi oldu, neyse işte biz 1 sene böyle yattık.Ee doğal olarak bizim yatak da ayı yatağı değil, normal insan yatağı olunca bu malzemeler sığmadı, sabah kalkıyoruz benim yorgan yerde toto kabak gibi açık, eşimin yastıkları yerde, ertesi gün eşim yerde ben yastıkların arasında uyuyorum yorgan kimbilir nerde..falan filan.Bu dönem çok antin kuntin rüya gördüydüm.
Neyse bu sene koydum bir çift kişilik yorgan, topladım attım yastıkları.
Dedim sen bana, ben sana it gibi sarılıcaz normal çiftler gibi uyuyacağız.
Nitekim (vayy yaşlanıyorum, nitekim ne la) öyle de oldu, şimdi hem sıcak sıcak yatıyoruz hem sırtımızı dönüp uyumuyoruz kedi gibi dip dibeyiz, hem de benim totom açılmıyor ve kötü rüyalar görmüyorum
Ama evet rüya kafası başka bir kafa.Çok gerçek gibi oluyor bazı rüyalar.Benim japon bir kadınla eşimi rüyamda görüşümden sonra akşama kadar telefonunu açmamıştım adamın.Yanımda olsa gırtlağını sıkıverecektim
rüyalarınız süpermiş kızlar ben rüya görmüyorum bayadır. öyle yorgun oluyorum ki kafamı yastığa koymadan uykuya dalıyorum. oğlumun sesini duymadan ne uyanıyorum ne rüya görüyorum
o
canım senin ilk bebek sanırım öyle olur o ya allah sabır versin
benimde kizim doğdu ben zaten gece uyumuyormzombi olmuşum üstüne göğsüm yara olmuş üstüne doğum dikiş acisi oturamiyorum
munasebetsiz karı lar gelip üzülme 2yaşına gelince geçerdeyip beni deli ederdiler gelip gorsunler kizim 3yaşında hâlâ gece 1kez kalkiyor ve hâlâ miz miz hani geçecekti lan diyesim var
ha geçen ne oldu göğüs acisi ve dikiş acisi ama soğuk ta hâlâ ağrır vesselam çocuk düşünen dobiş arkadaşlar bir kez daha düşünün
o
canım senin ilk bebek sanırım öyle olur o ya allah sabır versin
benimde kizim doğdu ben zaten gece uyumuyormzombi olmuşum üstüne göğsüm yara olmuş üstüne doğum dikiş acisi oturamiyorum
munasebetsiz karı lar gelip üzülme 2yaşına gelince geçerdeyip beni deli ederdiler gelip gorsunler kizim 3yaşında hâlâ gece 1kez kalkiyor ve hâlâ miz miz hani geçecekti lan diyesim var
ha geçen ne oldu göğüs acisi ve dikiş acisi ama soğuk ta hâlâ ağrır vesselam çocuk düşünen dobiş arkadaşlar bir kez daha düşünün
ah o uyanma derdi doğdu doğalı bizde var. bu gece 4 kere kalkmıştır,30aylık olcak birde.kalakıp bizim yatağa geldi en sonunda.
yalnız sezeryan dikişi benim ağrımıyo çok şükür soğukta fln. hatta sezeryan olduğum akşamı kalkıp yürüyodum.ara ar batma hissi oluyodu okadar.
bugün hava baya soğuk istanbulda.
kış geldi vesselam.
menümü yazim
:
sabah 1yum,2dil ek. ,salata,tahin pekmez,ceviz
öğle;2kş yoğurt,2kş makarna oğlandan artan.
ara:az aşure
akşam:çorbA +brokolii
ara:meyve
20dk yürüyüş
ah o uyanma derdi doğdu doğalı bizde var. bu gece 4 kere kalkmıştır,30aylık olcak birde.kalakıp bizim yatağa geldi en sonunda.
yalnız sezeryan dikişi benim ağrımıyo çok şükür soğukta fln. hatta sezeryan olduğum akşamı kalkıp yürüyodum.ara ar batma hissi oluyodu okadar.
bugün hava baya soğuk istanbulda.
kış geldi vesselam.
menümü yazim
:
sabah 1yum,2dil ek. ,salata,tahin pekmez,ceviz
öğle;2kş yoğurt,2kş makarna oğlandan artan.
ara:az aşure
akşam:çorbA +brokolii
ara:meyve
20dk yürüyüş
sezeryan dikişi mi hala ağrıyo?
idare ediyorum çok şükür, öyle büyük uykusuzluğum da yok ama yoruluyo insan. hele dün yürüyüş de yaptım ya sızıp kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?