Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yakar76 64,7
se_zen 55
Suhan2 Kendi isteğiyle ayrıldı
Gırgırına (84,0 /84,0 /%0,00 kilo aynı
nidah (60.3
Ilginnur (78.7-78.5 oldu)
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) İzinli
mattika (74.7- hamilelik sebebiyle x etabında ayrıldı vs vs bilgisi.)

Se_zen çarşamba döneceğim demişti sanırım, bu gece gelirse düzenler olmadı yarına birlikte düzenleriz.
Yakar ve Nidah ve Sezen bacılar şimdilik kilo bildirmediler
Bir de yeni üye vardı ama 2 gün önce yazdı yazdı, 2 gündür yok? Gerçi yeni üyeydi, 2 hafta deneme süresi olacaktı, o yüzden listeye almadım.Gelip paylaşım yaparsa 2 hafta sonunda değerlendirirlir durumu.

allahtan uyumlu bi eşim var, revani istedi ama yapmam, bişey de demez, çok istiyosa hazır alsın yesin napayım.
yoksa evde varken yememek çok üst bi level, ben asla ulaşamam, tadına bakarım en azından.
çikolatalı ekmek nasıl olur ki, hmm

sigarayı bıraktın kilo da verdin, kırk bin kere maşallah diyorum
sigarayı hamile kalınca bıraktım, şimdi de süt mevzusu var. hiç başlamayayım diyorum bakalım becerebilirsem.
kilo verip emzirme bitmeden 2. çocuk mu yapsam o zaman sigara düşünemem bile

ay çok sağol ya süper motive ediyorsun insanı bayılıyorum sana doğru onları da bırakmalıyım bir an önce

ya canım benim o kilo mun yanındaki oldu yazısı ne için aha buda oldu ılginnur sonunda 78.5mu oldu demek :-D ha ha ha ha ha

hakikaten çok bilinçli sin bravo
ins oyledir ama yemiyorum sanarak yemişim p baksana

Selam kızlar
Telefondan giriyorum nete pek kopyalama falan beceremiyorum ben ikiyüz gr vermişim ne bekliyorsam sabah öğle diyet yap akşama kitlik varmış gibi ye iki gündür bir daha diyet yapmayacagim de yeneceğimizeyip ne bulduysa yedim çatlayana kadar desem doğrudur dün akşam ben ne yapıyorum bu halim ne yedim yedim ne oldu koca bir göbek pislik ve hazımsızlık aldım elime defter kağıt yaptığım hataları yazdım evet ben bir daha yeneceğimize söz verdikçe daha beter yiyorum önce yeme hataları diye liste yaptım sonra karşısına doğruları yazdım önce kuaföre gidip saç sakal tirasıoldum saçımı boyadım kendime bir diyet listesi buldum ayça kaya nın hafta da 3.5 kilo verdiren listesini buldum onu listeye ekledim yani kendince birşeylere başlangıç yaptım içinden çok laf var icraat yok diyenler olmuştur bende öyle düşünüyorum cunki

Gelelim menüye
Sabah
Peynir 5 tane zeytin çok maydanoz yarım domates yarım salatalık 2dilin ekmek
Öğle
3 kofte üç halka patlican açıp çay bardagi ayran bir dilim ekmek
Ara
Bir hurma
Akşam
Yumurtalı ıspanak salata bir dilim ekmek
Su en az üç litre
News

Spor yarımsaat yürüyüş
Birazdan plates topuyla bileğinden birkaç hareket
Şimdilik benden bu kadar

Ah winston ah ben bile kendine inanmazken bu güzel sözlerin bana moral oldu hele bugün yazdikların tam da ben aydınlanmaya çalışırken bir iyi geldi sorma
Bugünde az yedim deyip sadece gün hesabı yapacağım bugün az yedim bugün kaçamak yapmadim gibi telkinler yapacağım mekik e geri başlıyorum 1000 çekemem belli ama günlük 500 e varım neden dersen ben ben pek sıkıya gelemiyorum çabuk şu kayntırım
Bakalım kaç gün dayanacağım ne olur kızlar bana destek ol un

süper,tam benim kafadan :) hamilelikten sonrA sağlıklo yaşam için bende azmettim:)
eşim çaya 4-5 şeker atardı,onu bıraktırdım önce.sonra beyaz ekmeği bıraktık .şimdi bende ekmeğimi evde yapıyorum.
makina almadım ama,fırını kullanıyorum.ya da tavada bazlama yağsız tam bugdaydn,off süper vala :)

keklerimi kurabiyelerimi pekmezle,tam bugd. unuyla yapıyorum.arada misafir fln olursa şeker ve beyaz un takviyesi oluyo.

işlenmiş gıdalardan mümkün mertebe uzağız.en zor da nutelladan ayrılmak koydu bana

ha bir de winston ; ekmeği pilavı küllün hayattan çıkarmak olmaz bacım ya. sebzeli bulgur pilavı meselaa.az tereyağıyla ,yanına bol salata , yenir yani arada
taam bugd ekmeği veya tam bug unuyla yağsız krep(ramazanda sahurda çok yapmıştım acaip tok tutuyodu)
esmer pirinç denemedim hiç ama bulursam denicem.beyazı da malum çocuk çok seviyo.haftada 1 yiyoruz.

velhasılı kelam dozunda azar azar her sağlıklı gıdadan tüketilmeli.gerçi siz winston ve mattika iyi kilo vermiş hatunlarsınz.saygılr sunarım

Yakar76 64,7--64.5
se_zen 55
Suhan2 Kendi isteğiyle ayrıldı
Gırgırına (84,0 /84,0 /%0,00 kilo aynı
nidah (60.3/60,3/0/%0 )
Ilginnur (78.7-78.5 )
Hilal60300 ( 71,0 / / / % ) İzinli
mattika (74.7- hamilelik sebebiyle x etabında ayrıldı vs vs bilgisi.)

aynı kilom:26:

hiç yapmadıysan evvelinde,500 le başlama bence 200 fln anca olur yani başlangıç için.yine sen bilirsin de canım.

ya ben mekik aleti ALCAktım hala aklımda ama yaparmıyım ondan emin değlim

Son düzenleme:
ya şu muharrem ayı bitsin,daha iyi kilo vercem inş

komşular sağolsun gün aşırı nerdeyse aşure geliyo kapıya. kociş yemez,oğlan da yemiyo. çöpe gitmesin derken benim mideye gidiyo hepsi. kapıyı açmayıp evde yok numarasımı yapsam

çok pis kalori bombası bu aşure malum.

yarın da komşular bana geliyo,"hoşgeldin" e:) 5ay oldu taşınalı ama olsun

kurabiyeler dolmalar vuu neler yAPıyom neler yarın nefsimle savaş vereceğim

Selam kızlar,
Özledim valla sizi.
İnanılmaz yoğun ve yorucu 6 gün geçirdim. Bu günde işe döndüm ama yine çok yoğundum. Arada bir gelip geçmişi okudum ama bugüne ancak gelebildim. Sohbetler muhabbetler akmış. Benim hitler yardımcım kırmış, geçirmiş ortalığı.
Liste için çok sağol winstonum. Sen bi tanesin.
Mattika yeniden hoş geldin, iyi ki geldin aramıza. Grubumuza yeni kan gelmiş. Yeni can gelmiş.
Liste sanırım bitmiş bile. Yarın ben yayınlarım. Mattika bacının da ne zaman ayrıldığını bulabilirsem her şey tamam olacak.

Diyet konusuna girmiyorum bile çünkü eğitim açık büfe otelde yapıldı bacılar. Bende de o irade bugünlerde olmadığından yedim de yedim. Ama belediye sağolsun metrobüs- metro yollarını maratona hazırlamak için yapmış milleti yürümekten helak oldum. Neyse kızlar uzun uzun yazacağım günler gelecek inşallah. Ben şu eski listelere bakayım. Mattika bacıyı bulayım.

500e ben de varım.ben de uzun zamandır dansa verdim kendimi, mekik aleti de küçük çamaşır asma yeri olarak salonun kenarına iteklenmiş vaziyette mahsun mahsun bana bakıyor.
Daha önce de yaptık, gene yaparız bacım.
Çatlasın 48likler

Tabii Nidah, yenir arada ya
Ama kilo verme aşamasında ondan da yenir, bundan da yenir diye diye insan bir bakıyor kendini kandırmış her şeyi yiyor, sonra da zayıflayamadım diye depresyona giriyor.
Bence 3-5 kilo fazlası olanlar herşeyi yiye yiye sağlıkla vermeli o fazlalığı ama 10 kilo 15 kio ben gibi 20 kilo fazlayla bu yola girenler bir zahmet artık tereyağlı pilav yemiyiversin ya da baklavadır, börektir.Yani demek zamanında çok yemiş ki bu hale gelmiş, daha da tereyağlı pilavı eksik kalsın bir zahmet (Tabii benim görüşüm bu )
Zayıfladıktan sonra, yeni kilosunu da oturttuktan sonra birden saldırmamak kaydıyla istediklerinden az ve öz yiyebilir.(Benim kendime uyguladığım ders/mantık/kural şeysi geneli)

hiç yapmadıysan evvelinde,500 le başlama bence 200 fln anca olur yani başlangıç için.yine sen bilirsin de canım.

ya ben mekik aleti ALCAktım hala aklımda ama yaparmıyım ondan emin değlim

Yakar benim mekik kankam.Sen bakma 500 demiş.Yakar'ın 2000 mekik çektiği günleri tarih yazmıştır bacım
Onun çektiği mekiklere haset yapıp, kocayı yatakta ağaç edip gecenin birince mekiğe koşuşlarım az olmadı.
"Yaktın beni Yakar" diye söylenişlerim evde bir ara az çınlamadı.
Eski mekikçilerden kim kaldıki zaten; bir yakar, bir winston
O 500ler en kısa zamanda 5000 olmazsa gel benle yakarı kovala

Hoşgeldin bacım.
Biz de seni özledik
Gezdiğin ettiğin yerler senin olsun, ne yedin sen onu anlat acuk

Bacım bu arada 48 liklerden bir ben kaldım. ama olsun hadi siz başlayın ben arkanızdan gelirim. vuruldum ama düşmedim.

ama bana yediklerini anlat deme. Alt alta yazmaya kalksam 3 sayfa tutar. Yanyana yazsam kitap olur bacım. O kadar söyleyeyim. :26:
Bu arada yeni bir iş teklifi geldi arkadaşlar. Bu sefer kabul ediyorum. Hemde istediğim pozisyon. O yüzden de bugün biraz yoğundum. Sanırım yarında olucam. Bu arada mattikanın kilosunu nasıl yayınlıycaz bilen var mı yahu.

vuuuuuuu 5000 mi

sözlerimi geri alıyorum sayın mekikçiler

200 diom bende utanmadan ha

hıh size. mekik çekip yazın bari de accık gazlanayım yahu

5000mekik ha. vay anasını

Son düzenleme:
Selamlar kizlar nasilsiniz?

Sezencim benim izin 2 hafta uzadi onu bildirmek istedim. bildirmeden haftalarca uzak kalmak istemedim.

ya iki şaatttir yazıyorum tel şarzı bitti hepşi şilindi uff şimdi deştan gibi yazdıklarımı naşıl hatırlayayım
neyşe dur
wişton light;
canımniye alınayım delimşin çok ama çok şevindim gaz oluyor motive oldu gerçekten hiç üzülme şen canım benim bana fırçaya devam

nidah;
şakın yeme o hazırladıklarından bak yarın şorarızo aşurelerden bende muzdaribim ya allah günah yazmaşın dün 2 tane attım yiyemedim nedenşe oyşa camış gibi yerdimde gına geldi belkide aşureden eşimde öcü görmüş gibi kaçıyor aşureden kız küçük eee çöp oldular hala üzülüyorum hele afrikada aç reşmi görünce attıklarım gelir gözüme aff

sazen;

bacım hoşgeldin şefalar getirdin yedin içtin geride kaldı artık yeni bir başlangıç zamanı banada bak hele şabah ağlıyordum wiştonlight olmaşa intihar edecektim şimdi şana akıl veriyom neyşe gelmene en çok ben şevindim ne zormuşm heşapla nereye yaz faşlı ben çok bilmem ama paylaşım alanında gezerken ayrılıp geri gelen birinin kiloşunu 48e bölmüşlerdi ayrı kaldığı etap kadar mı bölmüşler anlamadım hatta 48e bölünce kilodan ne kalacak la diye beynimi zorlamıştım
yakar;
şüperşin bacım bende şabah ağladım şızlandım felan toplandım ikimiz başlayak inş. yeni yeni başlangıçlara mekik olayınızada bayıldım hepinize başarılar diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…