tamam canım şağol bakalım başlıyayım alırım omega 3 aşlında şağlıklı yemeye geçtim şayılı meşela artık evimizde şadece zeytinyağı ve tereyağı var başka yok bende geçtik diyorum yaza yaza bi bunu buldumbalık yağı değil de omega 3 diyelim ona.
her kapsülü alıp içme, omega 3 ü yüksek olanını tavsiye ediyo karatay.
alkali diyetinde de bi sürü ilaç/kapsül tavsiyesi var. omega 3 başta olmak üzere.
beslenmemizle alamadığımız faydalı şeyler
120 kilo olursun kilo verirken sağlığından olmamak için kullanırsın bu destekleri ama ben kullanmadım.
benim gibi doğalcı bi insana kullandıramazlar
ama faydalı yani, kullananlar kilo vermeyi hızlandırdığını iyi hissettirdiğini söylüyo
doğru sezencim
ilginnur üzülme haftaya ilk 3 e gireriz. kendi adıma söz veriyorum
iyi akşamlar kızlar naşılşınız bakalım winşton yine dktürmüş beni kırıp geçirdin gülmektenyine eline şağlık evet canım ekmek aramam o yüzden karatay bana iyi gelecek inş. şanada şorayım omega3 alayım mı şence al diyolar ama
winston paylaştığın yazıyla çok pis mesaj vermişsin
bak-pekmez yemiyorum, kuru kayısı yemek durumundayım wc sorunu var, emzirdiğimden ilaç kullanamıyorum. onu da azaltayım bari.
kuru kasısıdan hoşaf yaptım az önce sütü artırıyo. bu emzirme olayı diyeti baya sabote edicek anlaşılan.
ama karataydaki uzun açlıklar sütü azalttı, ya da şöyle söyliyim dikkat etmeye başladığın an süt azalıyo. baştan az yemeye alıştırmış olsam azalmazdı ama şimdi yetmicek sanıyo metabolizma sanırım.
rezene çayı, kayısı hoşafı vs gibi zararsızlarla, az zararlılarla takviye yapmazsam diyetten vazgeçmem gerekicek.
kuru incir, hurma da öyle.
neyse akşamları yemiyorum en azından.
çok fena hizaya sokuyosun insanı winston, buraya yazıcam diye korkup yemiyorum, bi de nasıl açıklama getirdim şimdi konuya. suçlu hissedip de.
Ben bir reçel aşığı ve yoksunu olarak okuyunca ve konuda göbek geçince paylaşayım dedim bacım.
Senin emzirme durumun var haklısın tabii.
Sana dokunulmazlık mı ilan edelim mattika bacım ya, ben böyle kaynana gibi söyleniyorum ya sonra bebeğini düşünüp vicdan yapıyorum, sen şimdi ikidir sütüm azaldı diyorsun ya vebali bende gibi hissediyorum valla.
Ya da ben karbonhidrat abartması olduğunda mı sana takılıyor gibi yapayım.
Bilemedim valla :26:
Kötüüüü winstooonnn
bir de emzirenler için klasik diyetisyen diyeti öneriliyo. her öğünde 2 dilim ekmek, 3 ana 3 ara öğün, bilirsiniz işte.
hiç bana göre değil ama yapsam işe yarar mı, bu diyetlerle kilo veren olur mu, duydunuz mu hiç
valla canım cevap vermek isterdim de ben süt olsun diye homini gırtlak yediğim için sütlerim taşar di önüne ped koyardım aslında şanslı doğum yapan biri idim de değerlendiremedim neden diyeceksin hamile iken 10kilo aldım normal doğurdum 2ci gün bi tartıl dim 12kilo gitmiş ne sevinmiştim yenseydim çok güzel olmuştu ama sonra kaç kilo aldım bil tam18kilo allahim bana tanıdığı lutfu değerlerdir mez sem böyle olur ışte hey gidi günlerbir de emzirenler için klasik diyetisyen diyeti öneriliyo. her öğünde 2 dilim ekmek, 3 ana 3 ara öğün, bilirsiniz işte.
hiç bana göre değil ama yapsam işe yarar mı, bu diyetlerle kilo veren olur mu, duydunuz mu hiç
Ben hasta olunca bile ilaç almamak için tırım tırım kaçarım, kimden kaçıyorsam artık
Araştır bacım, sonuçta mantık belli diyetteyken ister istemez eksik beslenme oluyor, bağışıklık sistemi daha düşük oluyor, hastalıklara karşı savunmasız oluyor bu yüzden her diyet yapan aslında vitamin ve omega desteği almalı hatta başka desteklerde.
Ama maşallah bizler diyetlerde meyveleri hüpletip, makarnanın başına çömüp, sabah 2-3 dilimle güne başlayınca ve mütemadiyen yiyince bize ilaç gerekmiyor.
ha bunca şeyi yiyip sözde diyet yapıyor gibi takılan biri bir de üstüne omega hapı değil aspirin alsa kilo alması çok doğal olur
Sonra da hap kilo yaptı, hayır arkadaşım yediklerin kilo yaptı.
Geçen ingilizce bir yazı okudum, başlığı şu; Seni şişman gösteren kıyafet değil, seni şişman gösteren yağlarınhah dedim yazanın elini öpeyim.
Yok ilaç kilo yaptı yok elbise şişman gösterdi yok o yok bu.Hepsi hikaye.
özetle diyetine dikkat edersen bence kullan bacım ama sen araştır gene de.
Ben bir reçel aşığı ve yoksunu olarak okuyunca ve konuda göbek geçince paylaşayım dedim bacım.
Senin emzirme durumun var haklısın tabii.
Sana dokunulmazlık mı ilan edelim mattika bacım ya, ben böyle kaynana gibi söyleniyorum ya sonra bebeğini düşünüp vicdan yapıyorum, sen şimdi ikidir sütüm azaldı diyorsun ya vebali bende gibi hissediyorum valla.
Ya da ben karbonhidrat abartması olduğunda mı sana takılıyor gibi yapayım.
Bilemedim valla :26:
Kötüüüü winstooonnn
emzierene de emzirmeyene de bi faydası yoktur bence o diyetlerin.Karatay'a çok pis ihanet kokusu alıyorum
Bir keresinde bulgura mı laf ettiydim, hah lahmacunmuydu ne bilem "o yenir mi? karatayda?" dediydim de, 40 cümle yazıp Karatay hocana laf söyletmediydin.hey gidi günler hey
Şimdi ekmekler, farklı diyet arayışları, ara öğünler falan :26:
Hani ara öğün tamam leptini kesecek ama emziriyorsun tamam peki ekmekte ne keramet varmıış emzirenler için bacım?
Cidden duymadım, şimdi günde 6 dilim ekmek yiyip, 6 öğün beslenince hem zayıflayıp hem süt mü çoğalıyormuş?
Buradaki doğum yapan bacılar cevap verecektir ama bana çok ilginç geldi yahu.
ben de bu ara şu karbonatlı su (alkali beslenme) ve glutensiz hayat ikilisini araştırıyorum.Bu Gluten şeysini Metin Uca taa 5 sene önce falan meşhur etmişti.O zamandan beri aklımda da.Hani şişman olup diyete ilk başlayıp neye saldıracağını bilemeyen tipler olur ya, her gördüğünü her duyduğunu dener, bazen öyle görüyorum kendimi.
Kalori say winston, karbonhidrat değerlerine bak winston, 7 otlu çay iç winston, su iç winston, işlenmiş gıda yeme winston, tuz yok şeker yok yağ yok, acı yok winston, totoyu oynat winston...
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum
Dün bir foto gördüm.100 kilo civarı bir kadın, elinde kocaman bir somun ekmek yiyor.
Altında da şu yazıyor "Bu hafta 1,5 kilo verdim, kendimi ödüllendirmem lazım! "
(Haftasonu ödülü düşünen var mıydı?varsa da artık kalmamıştır )
İyi haftasonları
valla canım cevap vermek isterdim de ben süt olsun diye homini gırtlak yediğim için sütlerim taşar di önüne ped koyardım aslında şanslı doğum yapan biri idim de değerlendiremedim neden diyeceksin hamile iken 10kilo aldım normal doğurdum 2ci gün bi tartıl dim 12kilo gitmiş ne sevinmiştim yenseydim çok güzel olmuştu ama sonra kaç kilo aldım bil tam18kilo allahim bana tanıdığı lutfu değerlerdir mez sem böyle olur ışte hey gidi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?