Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar kızlar naşılşınız bakalım winşton yine dktürmüş beni kırıp geçirdin gülmekten yine eline şağlık evet canım ekmek aramam o yüzden karatay bana iyi gelecek inş. şanada şorayım omega3 alayım mı şence al diyolar ama

tamam canım şağol bakalım başlıyayım alırım omega 3 aşlında şağlıklı yemeye geçtim şayılı meşela artık evimizde şadece zeytinyağı ve tereyağı var başka yok bende geçtik diyorum yaza yaza bi bunu buldum demekki şadece yağda geçmişim

winston paylaştığın yazıyla çok pis mesaj vermişsin
bak-pekmez yemiyorum, kuru kayısı yemek durumundayım wc sorunu var, emzirdiğimden ilaç kullanamıyorum. onu da azaltayım bari.
kuru kasısıdan hoşaf yaptım az önce sütü artırıyo. bu emzirme olayı diyeti baya sabote edicek anlaşılan.
ama karataydaki uzun açlıklar sütü azalttı, ya da şöyle söyliyim dikkat etmeye başladığın an süt azalıyo. baştan az yemeye alıştırmış olsam azalmazdı ama şimdi yetmicek sanıyo metabolizma sanırım.
rezene çayı, kayısı hoşafı vs gibi zararsızlarla, az zararlılarla takviye yapmazsam diyetten vazgeçmem gerekicek.
kuru incir, hurma da öyle.
neyse akşamları yemiyorum en azından.
çok fena hizaya sokuyosun insanı winston, buraya yazıcam diye korkup yemiyorum, bi de nasıl açıklama getirdim şimdi konuya. suçlu hissedip de.

Son düzenleme:
bu da menüm

Sabah:
4-5 kuru kayısı
2 yum
Peynir, zeytin
6 ceviz
1 cennet elması

Ara:
1 elma, 1 mandalina

Akşam:
Mercimek çorbası
Kıymalı makarna
ayran

spor yok, bugün boş gün olsun dedim

****3.TAKIM 286. ETAP*** SONUNCUSU

Yakar76 (64,7 / 64.5 / 0,2 / 0,31 %)
se_zen (55/ 55,5 / -0,5 / -0,91 %)
Suhan2 (53/53/0,00/0,00 %) Kendi isteğiyle ayrıldı
Gırgırına (84,0 /84,0 /%0,00) kilo aynı
nidah (60.3/60,3/ 0,00 / 0,00% )
Ilginnur (78.7/78.5/0,2 / 0,25 % )
mattika (74.7/74,7/ 0,00/0,00 % )Hamilelik nedeni ile 244 etap 60 kilo olarak ayrıldı. 74,7 kilo olarak geri döndü.Hedef Kilo 58

3.Takım Ortalaması : -0,05%

işte o meyve canavarlarından biri benim, nasıl bozuldum o yazıya. ama ölçülü ve vaktinde yedikten sonra olur diyo o da

şonuncu olmuşuz çok güzel dimi
ya anlamıyorum diğer takımlar 1,9 kilo veriyo bağzışı hiçmi yemiyorlar üleynnnnnnnn

Ben hasta olunca bile ilaç almamak için tırım tırım kaçarım, kimden kaçıyorsam artık
Araştır bacım, sonuçta mantık belli diyetteyken ister istemez eksik beslenme oluyor, bağışıklık sistemi daha düşük oluyor, hastalıklara karşı savunmasız oluyor bu yüzden her diyet yapan aslında vitamin ve omega desteği almalı hatta başka desteklerde.
Ama maşallah bizler diyetlerde meyveleri hüpletip, makarnanın başına çömüp, sabah 2-3 dilimle güne başlayınca ve mütemadiyen yiyince bize ilaç gerekmiyor.
ha bunca şeyi yiyip sözde diyet yapıyor gibi takılan biri bir de üstüne omega hapı değil aspirin alsa kilo alması çok doğal olur
Sonra da hap kilo yaptı, hayır arkadaşım yediklerin kilo yaptı.
Geçen ingilizce bir yazı okudum, başlığı şu; Seni şişman gösteren kıyafet değil, seni şişman gösteren yağların hah dedim yazanın elini öpeyim.
Yok ilaç kilo yaptı yok elbise şişman gösterdi yok o yok bu.Hepsi hikaye.
özetle diyetine dikkat edersen bence kullan bacım ama sen araştır gene de.

Ben bir reçel aşığı ve yoksunu olarak okuyunca ve konuda göbek geçince paylaşayım dedim bacım.
Senin emzirme durumun var haklısın tabii.
Sana dokunulmazlık mı ilan edelim mattika bacım ya, ben böyle kaynana gibi söyleniyorum ya sonra bebeğini düşünüp vicdan yapıyorum, sen şimdi ikidir sütüm azaldı diyorsun ya vebali bende gibi hissediyorum valla.
Ya da ben karbonhidrat abartması olduğunda mı sana takılıyor gibi yapayım.
Bilemedim valla :26:
Kötüüüü winstooonnn

aman aman sakın dokunulmaz ilan etmeyelim. dokunulmaz olucaksam burda ne işim var.
gerçekten süt etkileniyo, emzirmek günde 500-700 kalori harcatırmış. ben doğumdan beri bol bol yedim. metabolizma yağ yakmak yerine yediklerimden kullandı. aslında hamilelikte kilo almanın mantığı emzirme dönemi için yağ depolamak. şimdi ne yapıp ne edip o depolanmış yağları kullanmayı öğretmem lazım vücuduma. süt azaldı diye hemen yemeğe sarılmakla bi yere varamam. süt niye azalsın kalori hesabı yapsak gayet güzel kalori alıyorum, sadece alıştığı bol karbonhidratı , şekeri istiyo. pabuç bırakmam. bırakmıcam.
tabi süt azalırsa azalsın diyemem, bazen kuru meyve bazen makarna-bulgurla desteklicem. varsın olsun haftada 1 kilo veremeyeyim. hani klasik ayda 4 kilo verilir beklentisi var ya. ayda 3 kilo vereyim olmadı 2 vereyim. yeter ki vereyim. yavaş olsun varsın. ki bence vücudumu alıştırırsam süt de etkilenmicek diyetten.
sen devam at aynen, hatta allah razı olsun senden, yorumların hizaya sokuyo beni

bir de emzirenler için klasik diyetisyen diyeti öneriliyo. her öğünde 2 dilim ekmek, 3 ana 3 ara öğün, bilirsiniz işte.
hiç bana göre değil ama yapsam işe yarar mı, bu diyetlerle kilo veren olur mu, duydunuz mu hiç

Karatay'a çok pis ihanet kokusu alıyorum
Bir keresinde bulgura mı laf ettiydim, hah lahmacunmuydu ne bilem "o yenir mi? karatayda?" dediydim de, 40 cümle yazıp Karatay hocana laf söyletmediydin.hey gidi günler hey
Şimdi ekmekler, farklı diyet arayışları, ara öğünler falan :26:
Hani ara öğün tamam leptini kesecek ama emziriyorsun tamam peki ekmekte ne keramet varmıış emzirenler için bacım?
Cidden duymadım, şimdi günde 6 dilim ekmek yiyip, 6 öğün beslenince hem zayıflayıp hem süt mü çoğalıyormuş?
Buradaki doğum yapan bacılar cevap verecektir ama bana çok ilginç geldi yahu.

ben de bu ara şu karbonatlı su (alkali beslenme) ve glutensiz hayat ikilisini araştırıyorum.Bu Gluten şeysini Metin Uca taa 5 sene önce falan meşhur etmişti.O zamandan beri aklımda da.Hani şişman olup diyete ilk başlayıp neye saldıracağını bilemeyen tipler olur ya, her gördüğünü her duyduğunu dener, bazen öyle görüyorum kendimi.

Kalori say winston, karbonhidrat değerlerine bak winston, 7 otlu çay iç winston, su iç winston, işlenmiş gıda yeme winston, tuz yok şeker yok yağ yok, acı yok winston, totoyu oynat winston...

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum
Dün bir foto gördüm.100 kilo civarı bir kadın, elinde kocaman bir somun ekmek yiyor.
Altında da şu yazıyor "Bu hafta 1,5 kilo verdim, kendimi ödüllendirmem lazım! "
(Haftasonu ödülü düşünen var mıydı? varsa da artık kalmamıştır )

İyi haftasonları

Son düzenleme:
valla canım cevap vermek isterdim de ben süt olsun diye homini gırtlak yediğim için sütlerim taşar di önüne ped koyardım aslında şanslı doğum yapan biri idim de değerlendiremedim neden diyeceksin hamile iken 10kilo aldım normal doğurdum 2ci gün bi tartıl dim 12kilo gitmiş ne sevinmiştim yenseydim çok güzel olmuştu ama sonra kaç kilo aldım bil tam18kilo allahim bana tanıdığı lutfu değerlerdir mez sem böyle olur ışte hey gidi günler

sağol canım aslında ben o nun mantigini anladım hoca demek istemiş ki benim dediklerimi harfiyen tutarsanız omega 3kilo aldırmaz verdirir ama ben kalkıp 8den sonra yiyip reçel bal yersem kilo aldırır elbet birde sana birşey sormak istiyorum sen niye misafir dobiş sin bizim gibi olsana birde haftada kaç kilo veriyor sun hepsi merak yalnis anlama

emzierene de emzirmeyene de bi faydası yoktur bence o diyetlerin.
hani diyetisyene gidersin bin küsur kalorilik diyet verir ya ondan işte. hiç aklıma yatmadı ama işe yarar mı acep deyü.
ama başka sitelerde forumlarda okudum doğumdan sonra karatay yaptım, bebeğim 6 aylık kimse doğum yaptığıma inanmıyo yazmışlar. karataya devam.

işte ben o araştıran adam oldum, acaba şunu yapsam emzirirken daha mı işe yarar diye ama bildiğimizden şaşmayalım
alkali beslenme çok aklıma yattı da uygulamaya geçmedim daha.

bak şöyle anlatayım
58 ile hamile kaldım, hamile olduğumu öğrenmeden 2 kilo aldım. öğrendiğimde 60 kiloydum
85+ ile doğuma gittim. tahminim 87 falandım
doğumdan 2 gün sonra 80 kiloydum.
sonra ödemleri atmaya başladım ama çok yedim ilk günler, hep tatlı canım istedi.
40.gün 78 kiloydum.
okadar yemesem 75 olurdum en azından.

süt ilk günler akıyodu benim de, o göğüs yapısıyla ilgiliymiş şimdi emmeden akmıyo. sütüm yeterli aslında ama saatlik azalıyo bazen. hemen suçu diyete bulmamam lazım belki.

günaydın kızlar
gün benim için her zaman erken başlıyor .10 yıldır saat 9a kadar uyuduğğumu bilmem. ya çocuklar uyanır ya işe gidilecek. haftasonu oldu bu defa koconın nöbeti oldu. yani ben hep erken kalktım.
geçmişi okudumda winstona çok hak veriyorum ben uzun süredir diyetteymiş gibi yapıyor ama canım ne istiyorsa yiyordum. sonuç alınan kilolar ve ben niye kilo veremiyorum diye depresyona girmeler.ben eleştirilerinden hiç rahatsız değilim. aksine beni kendime getiriyor. iyi ki varsın bacım.
bak 500 mekikle dün başladım allahın izni ile gerisi gelecek. matikanın hırsı azmi winstonun iradesi bana baya bir gaz verdi bacılar.ya pes edip büyük beden mağazasına gidecektim (2 gün öyle karar verip öyle yaşadım.) yada ya allah bismillah deyip bu işi bitirecektim.
klişe bir laf varya herşey kafada bitiyor diye. dün akşam evdekilere börek yaptım . herkes şapırdata şapırdata yerken benim hiç canım çekmedi. aklımda olan ne kadar yağlı ne kadar kalorili .dişarı cıktık eşim çikolata aldı bana uzattı gene tek düşüncem her karesi 50 kalori deymez .
bunları şunun içinyazıyorum. kafamda kilo vermeyi gerçekten istediğime inandım. sonuç güzel hiç olmazsa ikiyüzlülük yapmıyorum . gelinler gibi hem ağlarım hem giderim. bende ki gibi hem diyetteyim hemde canımın istediğini yerim diye
2 çocuğum var ama bende göyüs ucu tam gelişmediğinden emzirme olayı bende tam bir işkenceydi süt var ama emzirecek uç yok varda yok yani. slikon uçlarla 3 ay emzirdim ama gerisingeri çocuk çocuk ememediği için süt kesildi. odönemde dr un söylediği ne kadar çok emzirisen o kadar çok süt salgılanır. süt az aman yetmiyor deme 2 saate bir emziriyorsan 1 saate düşür bak ozaman nasıl artacak demişti. bir dene istersen matika belki faydası olur.
ben gideyimde 500 mekik çekeyim
herkese güzel bir haftasonu diliyorum kızlar

dün misaifrlerden sebep uğrayamadım buraya.
yaptıklaırmdan da yedim malesef
sonuncu da olmuşuz:26:

çok kötü ya.zate şu önde sallanan göbeğim canımı sıkıyo,sıktıkça yiyorum

kızlar kurallar koyalım,sezen kaçamak yapanları falakaya yatıralım mesela

bu arada sezencm hayırlı olsun yeni işin aşın:)

ben bebek 9 aylıkken diyete başlamıştım. günde 3 litre su içerdim,bazen daha fazla.süt azalmamıştı çok şükür.

mattika senin bebişine de bol sütlü günler dilerimsağlıkla büyüsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…