Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet kızlar geldim geldim de nerde siniz siz iyi dayagi haketti niz
gelelim bana hikaye gibi yazayim menü mü bugün firtinali bir güne sabah komşunun oglunun zile basması ile uyandım saat 7.30 la ne insanlar var çoluk çocuğu salmis yarın ben onu yakalarim diye plan lar yapıyordum ki ise giderken üst komşumu gördüm kız o engelli demez mi üzüldüm hem kendime kızdım laf saydım diye hem anasına bi güzel küfür ettim neyse bu arada sabah diyet kahvalti yaptım klasik ise gittim öğle corn felaks yedim sütle sonra bitki çayi ve kuru incir akşam işten donuyorum nasıl acım ama inat ettim daha dışarıdan hiç bir şey yiyecek yok dedim otobüs e bindim orta yaşta bi kadının yani boşaldı erkek leri aşarak koşup oturdum hiç demezler zati karı var acik kibar olalım (sanki ben çok kibar im lafa bak karı) sonra ne mi oldu karı bi güzel pogacayı çıkartıp lop lop yuttu bi güzel koktu anlatamam acik ver diyecektim nerdeyse eşim le bulustuk sonra bi tanıdığın pastaneside bir emanet verip çıkacaktık aman allahim o pastane ne güzel kokuyor öyle dedim az bişey verirse yiyecegim allahtan pis cimri vermedigerçi iyi oldu ama insan az vermekle eksilmez di ya ordan ıçim yalana yalana çıktık balık aldık evde ızgara da yapıp yedik bi tanıdığın güzel oh sefam olsun bugün kaçamak var mi derseniz 1 bardak light kolaacik

sana kalsa pastaneyi yicekmişsin ama kurtarmışsın neyse ki

millet dikişsiz doğuruyo avrupada. bizimkiler öğrenmiş bi kesme biçme.
bin yıllardır doğuruyo insanlar her zaman kesen diken dr mu vardı, mağara devrine gidicem ben
ben de normal doğum yaptım, dikişlerde öyle sorun olmadı ama ne işi var orda dikişin

valla sana katılıyorum tak diye kesiyorlar benim kız kilolu du çok kestiler valla 2ci olursa evde doğurmak istiyorum o derece soğudum

Günaydın ben bu işi çözmedim normal yapan sezeryanı sezeryan yapan normaliiiii tavsiye ediyor

Günaydın ben bu işi çözmedim normal yapan sezeryanı sezeryan yapan normaliiiii tavsiye ediyor

günaydın ikişide zorda ondan şarışın olan eşmeri eşmer olan şarışına haşret öyle düşün
ana bana bak la örnege bak acıyla şarşın örnegi açlıktan açlıktaan bakmayın bana

valla sana katılıyorum tak diye kesiyorlar benim kız kilolu du çok kestiler valla 2ci olursa evde doğurmak istiyorum o derece soğudum
hiçbişeyin doğalı kalmadı. tükettik anacım ne varsa.
doğumu bile doğal seyrine bırakmıyoruz

bi sıkıntı yoksa sezeryan çekilir çile değil. yani yapanlar öyle diyo.
normal doğum güzel ben tavsiye ederim ama sabırlı bi dr.un olmalı, panikleyip kocaman kesmemeli.
ordaki kaslar o açılmaya uygun, yavaş ve sakin bi doğum olsa hiç kesilmeyebilir.
benim dr iyiydi öyle sorun olmadı dikişler ama hiç dikişsiz olabiliyo. öyle bi dr türkiyede çok çok az

kahvaltıdan önce sporumu yapamadım. akşamüstü en az 40 dk yürücem.
karatay kahvaltımı yaptım az önce.
biraz temizlik yapıcam şimdi.

bu arada bu sabah çizelgemdeki kiloyu gördüm. dünkü kayısılar işe yaradığındandır belki ama moralimi yükseltti doğrusu.

selam kızlar

evi toparladım çocuğu uyuttum bişiler yedim bu saat oldu.

mattika,brokoliyi haşalyıp sarımsaklı yoğurtla yiyorum,klasik.üzerine pul biber nane fln serpiyorum.

köyden geldi elimde birsürü kıvırcık var.çürüyecekler ya.hergün salata ypıyom bitmiyo.nasıl saklaanır sebzeler uzun vadede bilen var mı?

günü kurtarmışsın.pastane kokusunu bilirim oyoyy bi de fırın kokusu

kola olmamış ,eğğ,piss bişi o

ben de öyle yiyorum da son zamanlarda hoşuma gitmemeye başladı.
nemini alıcak şekilde sararsan beze ya da kağıda daha uzun gidebilir.
2 güne bir bakıp çürüyen yaprakları ayırırsan da çürümeyi yavaşlatırsın

Tünaydınlar,

@Brokoli hakkında; ben de suya sokar az haşlar çıkarır diyette sade yoğurtla yiyorum.Normalinde tuzlu ve sarımsaklı yoğurtla yerim.Daha da dobişlik zamanımda haşlayıp sonra beşamel soslayıp sonra kaşara bulayıp fırına atıp yanına et yapıp ve de bol kaşarlıtereyağlı patates püresi eşlinde garnitür olarak yerdim.Hey gidi günler heyy (Boşuna dobiş olmamışım he? )

@Yeşilik saklama; havlu kağıda yeşillikleri sarın dolapta bir ömür bozulmaz gibi bir şey demişti gey bir doktor geçen televizyonda.Ben de taze soğanı iyice kurutup bebek kundaklar gibi bir tomar havlu kağıda sardım dolaba koydum.2 gün sonra çürümüştü
Benim çıkardığım ders; kaç kişiysek ona göre alışveriş yapalım, tazeyken tüketelim oldu
O bu değil de eskiden buzdolabı bile yokmuş, millet toprağa gömermiş yiyeceğini, o zaman bile duran yiyecekler şimdi onca teknoloji gelişti hala dolapta 2 gün kalan ıspanağın, semizotunun ağzı burnu yamulup, maydanoz sinirinden sarıya çalıyor.Ne iş anlamadım.

@Diyet konusunda; az ve sağlıklı yemeğe vücudum alıştı ve eskiden günlük -300 ile -600lük değişimlere alışık azalırken şimdi demir attım yalnızlığa hesabı her sabah tartıya uzaylı görmüş masum köylü gibi bakıyorum.Ama bu ara menülerim çok fixlendi.Hep aynı kaloriyi alıyorum, vücut da bu numarayı yemiyor.O yüzden biraz kalori değerlerinde oynama yapıp biraz da bünyemin alışık olmadığı sporu araya kakalayım diyorum.Hatta "üf üff" diye üfleyip evde çakma Ebru Şallı olasım var ama bendeki toto ne plates bantına sığar ne benim totoyu plates topu taşır diye de çekincelerim var.Ama incelmeyi sağladığı için de aslında biraz da yapasım var ne bilem.Bir de eşimin beni plateste de görmemesi lazım yoksa "bi platesin eksikti" deyi laf söyler
Bu arada kendisi dün rejime başladı, adı pastalı poğaçalı rejimmiş.
Sabah ; 2 kaşarlı poğaça öğlen; iş yerindeki 3 çeşit yemek ve salata, akşam; kuru fasülye, salata, makarna ve üstüne bol çikolatalı pasta Eğer akşama gelip tartılıp 1 kilo falan da vermişse önce hasetimden çatlar, sonra da adamın gırtlağını sıkarım.İşte o kadar!
Böyle diyet mi olur a dostlar, peh

Bu arada 29 aralık buluşmamız yaklaşıyor
Boğazlar tutulsun, totolar oynasın, birbirimizi ilk görüşmeye göre daha zayıf, daha zarif ve de daha sağlıklı bulalım inşallah

Hepimize hafif ve güzel bir gün diliyorum.

önerin için sağol mattika.
gazeteye sardım ama işe yaramadı.
akşam sadece salata yesem 3 tane kıvırcık hergün yesem diye hesaplıyom artık

winston; pilates çok istiyom ben aslında göbeem için ama imkan yok,çocuktan sebep. git bacım git,mekik+plates derken artık nolursun bilmem vuuu

bir çorba pişirdim,mercimek+pazı+maydonoz üçlüsünden,oğlana kakalamak niyetindeyim noolur içsinnnnn.
zira sebze namına hiiiç bişi yemiyo

bugünkü muhtemel menü

sabah:
1yum,1dil ekmek,salata,az bal-ceviz

öğle:nohut,2kş pilav,salata,az yoğurt

akşam:çorba+salata

ara:yeşil çay,az leblebi

kahvaltı dahil her öğün salataaa:)) kıvırcık manyağı oldum.bitsinler diye.

ahanda menüm

Sabah:
2 yum
5 ceviz
Peynir, 5 zeytin
2 yk kayısı marmelatı
1 kuru incir

Ara:
1 cennet elması

Akşam:
1 kase sütlü çorba
Bamya
Bulgur pilavı
1 hurma

Ara: 1 elma, 1 mandalina

Spor: 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…