evet kızlar geldim geldim de nerde siniz siz iyi dayagi haketti niz
gelelim bana hikaye gibi yazayim menü mü bugün firtinali bir güne sabah komşunun oglunun zile basması ile uyandım saat 7.30 la ne insanlar var çoluk çocuğu salmis yarın ben onu yakalarim diye plan lar yapıyordum ki ise giderken üst komşumu gördüm kız o engelli demez mi üzüldümhem kendime kızdım laf saydım diye hem anasına bi güzel küfür ettim neyse bu arada sabah diyet kahvalti yaptım klasik ise gittim öğle corn felaks yedim sütle sonra bitki çayi ve kuru incir akşam işten donuyorum nasıl acım ama inat ettim daha dışarıdan hiç bir şey yiyecek yok dedim otobüs e bindim orta yaşta bi kadının yani boşaldı erkek leri aşarak koşup oturdum hiç demezler zati karı var acik kibar olalım (sanki ben çok kibar im lafa bak karı) sonra ne mi oldu karı bi güzel pogacayı çıkartıp lop lop yuttu bi güzel koktu anlatamam acik ver diyecektim nerdeyse eşim le bulustuk sonra bi tanıdığın pastaneside bir emanet verip çıkacaktık aman allahim o pastane ne güzel kokuyor öyle dedim az bişey verirse yiyecegim allahtan pis cimri vermedi gerçi iyi oldu ama insan az vermekle eksilmez di ya ordan ıçim yalana yalana çıktık balık aldık evde ızgara da yapıp yedik bi tanıdığın güzel oh sefam olsun bugün kaçamak var mi derseniz 1 bardak light kola acik
yok kızlar şezeryan değil benim normal doğumda vajinada dikiş ondan çok dikişimde vardı o yüzden çok çektim keşke şezeryan yapıp bu acıları çekmeşeydim diye kafamı çok vurdum herkezin doğumu bir olmuyor işte
millet dikişsiz doğuruyo avrupada. bizimkiler öğrenmiş bi kesme biçme.
bin yıllardır doğuruyo insanlar her zaman kesen diken dr mu vardı, mağara devrine gidicem ben
ben de normal doğum yaptım, dikişlerde öyle sorun olmadı ama ne işi var orda dikişin
Günaydın ben bu işi çözmedim normal yapan sezeryanı sezeryan yapan normaliiiii tavsiye ediyor
hiçbişeyin doğalı kalmadı. tükettik anacım ne varsa.valla sana katılıyorum tak diye kesiyorlar benim kız kilolu du çok kestiler valla 2ci olursa evde doğurmak istiyorum o derece soğudum
bi sıkıntı yoksa sezeryan çekilir çile değil. yani yapanlar öyle diyo.Günaydın ben bu işi çözmedim normal yapan sezeryanı sezeryan yapan normaliiiii tavsiye ediyor
Günaydın ben bu işi çözmedim normal yapan sezeryanı sezeryan yapan normaliiiii tavsiye ediyor
evet kızlar geldim geldim de nerde siniz siz iyi dayagi haketti niz
gelelim bana hikaye gibi yazayim menü mü bugün firtinali bir güne sabah komşunun oglunun zile basması ile uyandım saat 7.30 la ne insanlar var çoluk çocuğu salmis yarın ben onu yakalarim diye plan lar yapıyordum ki ise giderken üst komşumu gördüm kız o engelli demez mi üzüldümhem kendime kızdım laf saydım diye hem anasına bi güzel küfür ettim neyse bu arada sabah diyet kahvalti yaptım klasik ise gittim öğle corn felaks yedim sütle sonra bitki çayi ve kuru incir akşam işten donuyorum nasıl acım ama inat ettim daha dışarıdan hiç bir şey yiyecek yok dedim otobüs e bindim orta yaşta bi kadının yani boşaldı erkek leri aşarak koşup oturdum hiç demezler zati karı var acik kibar olalım (sanki ben çok kibar im lafa bak karı) sonra ne mi oldu karı bi güzel pogacayı çıkartıp lop lop yuttu bi güzel koktu anlatamam acik ver diyecektim nerdeyse eşim le bulustuk sonra bi tanıdığın pastaneside bir emanet verip çıkacaktık aman allahim o pastane ne güzel kokuyor öyle dedim az bişey verirse yiyecegim allahtan pis cimri vermedi gerçi iyi oldu ama insan az vermekle eksilmez di ya ordan ıçim yalana yalana çıktık balık aldık evde ızgara da yapıp yedik bi tanıdığın güzel oh sefam olsun bugün kaçamak var mi derseniz 1 bardak light kola acik
ben de öyle yiyorum da son zamanlarda hoşuma gitmemeye başladı.selam kızlar
evi toparladım çocuğu uyuttum bişiler yedim bu saat oldu.
mattika,brokoliyi haşalyıp sarımsaklı yoğurtla yiyorum,klasik.üzerine pul biber nane fln serpiyorum.
köyden geldi elimde birsürü kıvırcık var.çürüyecekler ya.hergün salata ypıyom bitmiyo.nasıl saklaanır sebzeler uzun vadede bilen var mı?
tünaydın kızlar naşılşınız bende iyi olmaya çalışıyorum uykum var acık uyuyacağım ya pöffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?