Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

neymiş bu mattika yahu hamileyim diye azcık tutaymış boğazını
eşim de içiyodu sigara, bebek doğunca 24 saat içinde sigara içmişsen vermem eline zehirlersin çocuğu dedim, o da bıraktı.
şimdi bi tane bile içsem her hangi bi an, eşimi de başlatmış olurum.
evlenirken evimizde sigara içilmicek deyip bırakmıştık, 2 sene içmedik, ben bi sinir anında gidip içtim, tekrar bırakmamız 2 seneyi buldu.
artık genç de değiliz, içmemek lazım.

evet istanbuldasınız ikiniz de görüşme buluşma da yapıyosunuz, okuyup çatlamıştım bi ara. orda olsam gelirdim ben de.
seneye ben ikinciyi düşünüyorum, size katılayım

biz oğlana çikolata tattırmamak istiyoruz bakalım başarıcak mıyız, yicekse de sıradan çikolata yedirmem, mısır şurubu hepsi
pekmezle kek tarifi isterim, 2-3 kilo vereyim de ödül olarak yaparım kendime

bulmuşsun, geçen şubatın 10 u gibi ayrılmıştım dicektim. ah bilsem hamile olduğumu, 2 aylıkken öğrenmiştim, 56 yı görünce mezun olurdum havam olurdu. hızla geri aldım ama 56 yı da gördüğüm tarihe geçerdi

hoşbuldum sezencim

Selamlar kizlar nasilsiniz?

Sezencim benim izin 2 hafta uzadi onu bildirmek istedim. bildirmeden haftalarca uzak kalmak istemedim.

S_A nasılsın canım, mezun oldun sanmıştım ben seni, geçmişte baya kilo verdiğini okudum da.

menümü yazayım

Sabah:
2 yum
6 ceviz
5 zeytin, az peynir
4-5 kuru kayısı, 1 kuru incir

Ara:
2 ceviz, 1 mandalina

Akşam:
Kuru fasülye
Bulgur pilavı
Salata
2 yk yoğurt

30 dk yürüyüş
su 4 litre

sabahki kuru incir boğazıma dizildi winstonun yapacağı yorumları düşününce.
akşam zor doydum fasülyeyi çok yedim biraz ama doğru şeylerden doyana kadar ye diyo karatay.
bu motivasyona devam edersem iyi kilo vericem umarım, buraya yazıcam diye neler yemedim neler

günaydın kızlar
dün güya andınlanma bir nirvanaya ulaşmaya çabalarken aha 2 gündür beygir gibi yedin ne oldu hepsi vücudunda birikti derken evde kavanozda duran sinameki aklıma geldi . hemen çayını yaptım içtim. akşam oldu gelen giden yok .bir bardak daha içtim. sabah namazında allah düşmanıma göstermesin o derece karın ağrısı bayladı. iki büklüm wc yollarına düştüm. ben diyeyim yarım saat siz diyin 1 saat. çıktığımda tam tamına 1,200eksilmiştim. bu nasıl bir ağrıydı. kendime cezeyı buldum bir daha kaçamak yaparsam 2 bardak sinameki
sulh ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirle uslanmayan yakara vermeli sinameki
hadi kızlar ben kaçar azıcık çalışıp bir işe yarayayım.

****3.TAKIM 286. ETAP***
Yakar76 (64,7 / 64.5 / 0,2 / 0,31 %)
se_zen (55/ 55,5 / -0,5 / 0,91 %)
Suhan2 (53/53/0,00/0,00 %) Kendi isteğiyle ayrıldı
Gırgırına (84,0 /84,0 /%0,00) kilo aynı
nidah (60.3/60,3/ 0,00 / 0,00% )
Ilginnur (78.7/78.5/0,2 / 0,25 % )
mattika (74.7/0,00 / 0,00/0,00 % )Hamilelik nedeni ile 244 etap 60 kilo olarak ayrıldı. 74,7 kilo olarak geri döndü.

3.Takım Ortalaması : %

Son düzenleme:
Günaydın dün sevgilimin ailesiyle yemek yedik daha doğrusu ben yiyemedim neyse mutfaktayız bacısı ya abla niye ymedin şunu yesene bunu yesene dedim en sonunda utandım yemeye ya şimdi yerim dedim bunları söyleyen utanma duygusu olan ben öle bir genişlemişimkii fotoğraf çekildik kendime baktıkça 5 yaş yaşlı gösterdiğimi fark ettim ya kzızıyorum erkeklerin kilo konusunu laf etmelrine ama kilolu bi kadınla kim sevişmek isterkiyaa çıkıntı yok kadını seksi göstern hatlar yok bende kat üstüstte ne kat var ya ben neyi bekliyom bilmiyom yaa sevgilimin bana iğrenç gözüküyosun ablam gibi gösteriyosun yada kaynana adayımın bu kızla nası evlenicen bi doğum yapsa kapıdan geçmez demesinimi bekliyom bilmiyomyaa allah bana akıl versin bi an önce de şu hırsa kavuşayım

dikkat et yakar şonra bagırşakların kendi kendine çalışmaz

merhaba canım şen karatay yapıyorşun dün wişton bana bi yol çiz yokşa gözüme gözükme orda şayfalar doluşu diyet var al birini dedi ya aha bende karatay şeçtim kitabı önceden okumuştum orda yani kitapta günlük balık yağı alın diyo alıyormuşun kapşülkaratay diyeti yapanlara şordum o olmazşa olmaz diyorlar şenelerdir şimanlatır balık yağı demişlerdi bize kafam karıştı:44:

****3.TAKIM 286. ETAP***
Yakar76 (64,7 / 64.5 / 0,2 / 0,31 %)
se_zen (55/ 55,5 / -0,5 / -0,91 %)
Suhan2 (53/53/0,00/0,00 %) Kendi isteğiyle ayrıldı
Gırgırına (84,0 /84,0 /%0,00) kilo aynı
nidah (60.3/60,3/ 0,00 / 0,00% )
Ilginnur (78.7/78.5/0,2 / 0,25 % )
mattika (74.7/74,7/ 0,00/0,00 % )Hamilelik nedeni ile 244 etap 60 kilo olarak ayrıldı. 74,7 kilo olarak geri döndü.Hedef Kilo 58

3.Takım Ortalaması : -0,05%

Kılzar bi kontol edin bakem.
Mattika başlangıç ve şimdiki kilon, hedef kilon doğru mu bacım.

balık yağı değil de omega 3 diyelim ona.
her kapsülü alıp içme, omega 3 ü yüksek olanını tavsiye ediyo karatay.
alkali diyetinde de bi sürü ilaç/kapsül tavsiyesi var. omega 3 başta olmak üzere.
beslenmemizle alamadığımız faydalı şeyler
120 kilo olursun kilo verirken sağlığından olmamak için kullanırsın bu destekleri ama ben kullanmadım.
benim gibi doğalcı bi insana kullandıramazlar
ama faydalı yani, kullananlar kilo vermeyi hızlandırdığını iyi hissettirdiğini söylüyo

doğru sezencim

@Se_zen; sadece 500 gram mı o zaman şahane.
5 günde açıkbüfeden 500 gramla dönmek şahane bacım, demek ki sağlıklı şeyler yemişsin
Gene de değil bir 48lik, 5 48lik birleşse bir mekikçi etmez (Kilo olarak etse de azim, istikrar, disiplin ve gözükaralılık anlamında tabii ) Allahım çok pis gaza geldim, 48likleri fiştekleyesim, deliler gibi spor yapasım var, Rocky gibi dağ bayır koşasım var
Sabah kahvaltımda hem elma hem bir yumurta yedim sanırım elmadaki şeker beynime baskı yaptı, totosuna motor takılmış gibi koltukta bile kıpraşıyorum.Neyse ben şenlik ateşlerini yaktım, yakar da odun attı artık sen yanına kanka mı bulursun tek başına mı savaşa katılırsın bilmem.Bu arada 29 aralığa bir şey kalmadı hatırlatayım dedim

@İlginnur;En kötü karar kararsızlıktan iyidir derler ya, en kötü diyet bile şuursuz yemekten iyidir bacım.Karatay hele candır, umarım sende iyi işler.Bu arada benim Karatay'a hep aşık ama uzak bakmamın sebebi ekmek olmamasıydı.kahvaltıda kıymalı yumurta ve ceviz yiyenler vardı.Yahu ben gibi karbon delisi bir insan kıymalı yumurtaya cevizi nasıl bansın, nasıl keyif alsın o kahvaltıdan derdim hep.Ama sen geçende ekmek sevmediğini yazmıştın.Senin için uyum sağlama daha kolay olacak inşallah.(Bu arada cevizle kıymalı yumurta yenirmi bee diyen winston sabah elmayla yumurta yedi, neymiş yemeden alışmadan nimete ağız burun bükmeyecekmişsin winston )

@Gırgırına; sana bakınca sadece iki şeyi düşünüyorum; ya çok mutsuz ki bu yüzden sağlığından, hayatından, vücudundan, sevdiği adamdan onun ailesinin hatta dünyanın onun hakkında ne düşündüğünden kısacası kendinden vazgeçmiş ya da sevdiği kişiyle evlenmeyi garantilemiş ve bunun sonucu tüm dünyasından vazgeçmiş kendini salmaktan da öte salmış.
Çünkü sen tanıdığım, aklına koyanı yapan, bir günü 3 aktivia ile geçiren, istediğinde sporun dibine vuran,gözü karardımı dünya önünde dursa yoluna devam eden biriydin.Şimdi ne değişti bilmiyorum ama umarım ciddi sıkıntıların yoktur.
Eski günlerimize dönelim istiyorum.Gel el ele verelim, 5 günde 5 kiloyu yapacaksan sana katılırım, o topikte de yazarız, başka diyet dersen ona da uyarım.İstersen sporda kapışalım.Her gün menü yazalım.İstersen sezen bizi eşleştirsin birbirimizi boncuklayalım.Bak boncuğa bile varım , daha ne diyem sana.Ama ben eski gırgırına'yı istiyorum

@Nidah; 5000 dediysek yakar+winston toplamda 5000 he.Hulk gibi sanıp bireysel 5000 yapamayız he.
kıı yakar bacım yapar mıyız ki ayrı ayrı 5000?
Hımm biraz kondisyon kazandıktan sonra aslında neden olmasın değil mi? (Elmanın gücünü seveyim, öyle bir enerji verdi ki şu an uçabilirim bile diyebilirim o derece gazlıyım )

@Mattika; tamam seneye saatleri ayarlarız aynı anda 3ümüz doğururuz sonra gene buraya geliriz
Bu arada niye her güzel şeyin sonu buraya çıkıyor bilmiyorum ki
Bayramda yemek ye buraya gel, tatilde açıkbüfede ye gel buraya sonra, çocuk yap gene buraya gel ama bu haksızlık

@Yakar; sinamekinin gücü
Ben arada içiyorum sabaha karşı bir ağrı ile banyoya zor koşuyorum, bir bakıyorum saat sabahın dördü falan.
Bu bitki, sabahı akşamı, hele yoldayımı, dışardayımı kabul etmiyor bacım
Önce şimşekler çakıyor, gök gürüldüyor, karnımdan canavar çıkacakmış gibi iki büklüm halıda kıvrım kıvrım kıvranıyorum, sonra benim halime panikleyen kedi eşimin odasına gidip akıllı köpek lassie gibi miyavlayıp onu salona getiriyor, eşim halime bakıp kediye dönüp "anan sinameke içmiş, yok bir şey, şimdi banyoya koşacak hazır ol" diyor Ben de totomu tuta tuta banyoya
koşuyorum

Hepimize sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum

Listeyi yayınladım kızlar.
Winston gelicem sana cevap yetiştirmeye yakında

He dur laf sokmadan yeni işin hayırlı oslun diyeyim, sabah diyecektim unuttum.
Ama iş başka diyet başka
Bak sen şimdi başkansın ya, ben senin yerinde olsam hedefi 48 olan kişileri gruba davet eder, kendime yandaş bulurdum
Çünkü tek başına ezilirsin.(Hem kilomuzdan hem gücümüzden )

Eski bir yemek yarışmasında az çatlak bir kadın vardı bir ara "tencerem var tavam var, güzel kadınım havam var" demişti
O hesap benim de "gazım var" bugün.
Çok pis fiştekleyesim, el ele herkesle mekik çekesim var.

Bu arada sen bize bir iki tane 55 kiloluk foto göstersene bacım.Hani 29 aralıkta seni tanımakta zorluk çekmeyelim (Yürü be winston, ver gazı ver gazı )

Selam kızlar
500mekik çektim olduğum yerde kaldım anam ben harbi paslanmışım
Bir kupa yeşil çay yaptım onu içiyorum
Akşama benimki lere börek yapıyorum
Kendime tavuk yapıyorum fırın da
Gelelim menüme
Sabah
Kepekli ekmekle tost
Öğle
Pırasa bir parça tavuk bir dilimekmek
Akşam
Tavuk çorba ve salata
Aralarda birde meyve yedim
Yemeklerimi yapacak ve lesli ile yürüyeceğim ben kaçar

Selam kızlar
Gelelim menüme
Sabah
Kepekli ekmekle tost
Öğle
Akşam
Tavuk çorba ve salata

Selam kızlar
Gelelim menüme
Sabah
Kepekli ekmekle tost
Öğle
Akşam
Tavuk çorba ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…