Selamlar kizlar nasilsiniz?
Sezencim benim izin 2 hafta uzadi onu bildirmek istedim. bildirmeden haftalarca uzak kalmak istemedim.
neymiş bu mattika yahuEvet sezen ile birlikte kapışıp sigarayı bıraktık bacım birlikte.
Şimdiki planımız birlikte mezun olmak, seneye de bebe yapacaz birlikte
Sonrada senin bebenin dişi, benim bebemin ibişi diye bebeleri yarıştıracağız
He bu arada doğumdan sonra sezenle gene bu gruba gelip tahmini 2 sene de burada takılacağız.
O yüzden sezen benim kankam oldu artıkın
Birlikte el ele menapoza girip , gelinlerimize "biz gençken 40 kiloyduk" diyeceğiz ohoo ne planlar ne planlar.
Rabbim sağlık sıhhat versin, inşallah muhabbetlerimiz devam eder uzun yıllar.(He zayıflama gruplarında değil ama)
Uzunca debelenmemin bir sebebi de sigarayı bırakmak oldu bacım.O dönem 5 kilo aldım.Hoş bayram geldi kilo aldım, sigarayı bıraktım kilo aldım, tatile gittim aldım diye bahaneler bitmez gerçi ama sigaradan sonra fındık, fıstığa çok sardım kendimi ondan kilo aldım neyse sigara içmiyorum ya o 5 kilonun canı sağolsun diyorum
Senin doğumdan sonra içmemende iyi olmuş.
Benim yeğenim küçükken beni örnek alırdı, çok severdi.
Benim adım Ayşe olsun misal, ve mevzu sigara olsun.
Hemen totosunda kendi kadar büyük bezle ayağa kalkıp "Ayşeler sigara içmez" derdi.
Garibim bana yakıştırmazdı, ben çok iyiyim, bilinçliyim falan hesabı..
O yüzden ben de mattikalar sigara içmez diyorum, o kadar !
biz oğlana çikolata tattırmamak istiyoruz bakalım başarıcak mıyız, yicekse de sıradan çikolata yedirmem, mısır şurubu hepsisüper,tam benim kafadan :) hamilelikten sonrA sağlıklo yaşam için bende azmettim:)
eşim çaya 4-5 şeker atardı,onu bıraktırdım önce.sonra beyaz ekmeği bıraktık .şimdi bende ekmeğimi evde yapıyorum.
makina almadım ama,fırını kullanıyorum.ya da tavada bazlama yağsız tam bugdaydn,off süper vala :)
keklerimi kurabiyelerimi pekmezle,tam bugd. unuyla yapıyorum.arada misafir fln olursa şeker ve beyaz un takviyesi oluyo.
işlenmiş gıdalardan mümkün mertebe uzağız.en zor da nutelladan ayrılmak koydu bana
ha bir de winston ; ekmeği pilavı küllün hayattan çıkarmak olmaz bacım ya. sebzeli bulgur pilavı meselaa.az tereyağıyla ,yanına bol salata , yenir yani arada
taam bugd ekmeği veya tam bug unuyla yağsız krep(ramazanda sahurda çok yapmıştım acaip tok tutuyodu)
esmer pirinç denemedim hiç ama bulursam denicem.beyazı da malum çocuk çok seviyo.haftada 1 yiyoruz.
velhasılı kelam dozunda azar azar her sağlıklı gıdadan tüketilmeli.gerçi siz winston ve mattika iyi kilo vermiş hatunlarsınz.saygılr sunarım
bulmuşsun, geçen şubatın 10 u gibi ayrılmıştım dicektim. ah bilsem hamile olduğumu, 2 aylıkken öğrenmiştim, 56 yı görünce mezun olurdum havam olurdu. hızla geri aldım ama 56 yı da gördüğüm tarihe geçerdiSelam kızlar,
Özledim valla sizi.
İnanılmaz yoğun ve yorucu 6 gün geçirdim. Bu günde işe döndüm ama yine çok yoğundum. Arada bir gelip geçmişi okudum ama bugüne ancak gelebildim. Sohbetler muhabbetler akmış. Benim hitler yardımcım kırmış, geçirmiş ortalığı.
Liste için çok sağol winstonum. Sen bi tanesin.
Mattika yeniden hoş geldin, iyi ki geldin aramıza. Grubumuza yeni kan gelmiş. Yeni can gelmiş.
Liste sanırım bitmiş bile. Yarın ben yayınlarım. Mattika bacının da ne zaman ayrıldığını bulabilirsem her şey tamam olacak.
Diyet konusuna girmiyorum bile çünkü eğitim açık büfe otelde yapıldı bacılar. Bende de o irade bugünlerde olmadığından yedim de yedim. Ama belediye sağolsun metrobüs- metro yollarını maratona hazırlamak için yapmış milleti yürümekten helak oldum. Neyse kızlar uzun uzun yazacağım günler gelecek inşallah. Ben şu eski listelere bakayım. Mattika bacıyı bulayım.
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Sezencim benim izin 2 hafta uzadi onu bildirmek istedim. bildirmeden haftalarca uzak kalmak istemedim.
günaydın kızlar
dün güya andınlanma bir nirvanaya ulaşmaya çabalarken aha 2 gündür beygir gibi yedin ne oldu hepsi vücudunda birikti derken evde kavanozda duran sinameki aklıma geldi . hemen çayını yaptım içtim. akşam oldu gelen giden yok .bir bardak daha içtim. sabah namazında allah düşmanıma göstermesin o derece karın ağrısı bayladı. iki büklüm wc yollarına düştüm. ben diyeyim yarım saat siz diyin 1 saat. çıktığımda tam tamına 1,200eksilmiştim. bu nasıl bir ağrıydı. kendime cezeyı buldum bir daha kaçamak yaparsam 2 bardak sinameki
sulh ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirle uslanmayan yakara vermeli sinameki
hadi kızlar ben kaçar azıcık çalışıp bir işe yarayayım.
menümü yazayım
Sabah:
2 yum
6 ceviz
5 zeytin, az peynir
4-5 kuru kayısı, 1 kuru incir
Ara:
2 ceviz, 1 mandalina
Akşam:
Kuru fasülye
Bulgur pilavı
Salata
2 yk yoğurt
30 dk yürüyüş
su 4 litre
sabahki kuru incir boğazıma dizildi winstonun yapacağı yorumları düşününce.
akşam zor doydum fasülyeyi çok yedim biraz ama doğru şeylerden doyana kadar ye diyo karatay.
bu motivasyona devam edersem iyi kilo vericem umarım, buraya yazıcam diye neler yemedim neler
dikkat et yakar şonra bagırşakların kendi kendine çalışmaz
balık yağı değil de omega 3 diyelim ona.merhaba canım şen karatay yapıyorşun dün wişton bana bi yol çiz yokşa gözüme gözükme orda şayfalar doluşu diyet var al birini dedi yaaha bende karatay şeçtim kitabı önceden okumuştum orda yani kitapta günlük balık yağı alın diyo alıyormuşun kapşülkaratay diyeti yapanlara şordum o olmazşa olmaz diyorlar şenelerdir şimanlatır balık yağı demişlerdi bize kafam karıştı:44:
doğru sezencim****3.TAKIM 286. ETAP***
Yakar76 (64,7 / 64.5 / 0,2 / 0,31 %)
se_zen (55/ 55,5 / -0,5 / -0,91 %)
Suhan2 (53/53/0,00/0,00 %) Kendi isteğiyle ayrıldı
Gırgırına (84,0 /84,0 /%0,00) kilo aynı
nidah (60.3/60,3/ 0,00 / 0,00% )
Ilginnur (78.7/78.5/0,2 / 0,25 % )
mattika (74.7/74,7/ 0,00/0,00 % )Hamilelik nedeni ile 244 etap 60 kilo olarak ayrıldı. 74,7 kilo olarak geri döndü.Hedef Kilo 58
3.Takım Ortalaması : -0,05%
Kılzar bi kontol edin bakem.
Mattika başlangıç ve şimdiki kilon, hedef kilon doğru mu bacım.
Listeyi yayınladım kızlar.
Winston gelicem sana cevap yetiştirmeye yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?