Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar naşılşınız bakem şazen yeni işini hayırlamadıyşam şimcik hayırlıyım hayırlıı uğurlu olşun bacım

Ben geçen sene katıldım buraya,aktif ve resmi bir üyeydim.Sonra daha doğrusu antin kuntin bir çok diyetten, vazgeçişten, yiyişten, geri başlayıştan sonra depresif zamanlarım oldu bu arada sigarayı bıraktım üstüne kilo aldım sonra tatiller falan filan derken biraz uzaklaşmak istedim ve kendi isteğimle ayrıldım bacım.Ama buradaki arkadaşları çok sevdim, vaktim de var, ve hala zayıflamaya devam.Dedim varsın adım listelerde geçmesin ama iki kelam öğreneyim, diyet kafasından çıkmayayım ve gaza geleyim hesabı burada takılmaya devam ediyorum.

Haftada kaç kilo veriyorumlar değişiyor bacım.Bir hafta kalori arttırıp, diğer hafta azaltıyorum, ya da günlük farklılıklar yapıyorum.Dün az yediysem bugün normal, bugün normal yediysem yarın az, sporu da böyle farklı dağıtıyorum günlere.Dünle bugün arasında yarım kilo da oynadığı oluyor, 100 gram fazla çıktığım da.Artık zor gidiyor kilolar.Bir de kısacak bir şeyim kalmadı; şeker yok yağ yok un yok tuz yok, karbonhidrat olabildiğince yok, tatlı yok, baklagil yok, patates ve nişasta dostları yok, havuç ve türevleri kan şekeri açısından yok, meyve neredeyse yok, fastfood yok, kaçamak yok vs vs.Şu ara amacım 70i vücuda oturtmak.Zaten hedefim 68di, varsın o 2 kiloyu 2 ayda vereyim acelem yok ama bir yandan da 65e neden olmasın diyorum Kafam karışık.
69u sabitleyerek bir hafta en azından fix göreydim, önüme daha net bakardım ya, neyse bakalım.
Kendi isteğiyle ayrılanlar bir daha dönemiyor muydu ya da 6 ay mıydı acep, hımm :26:

Hepimize hafif ve booool sporlu bir gün diliyorum

vuuuuuuuuuu
utandım nan:)
harbi sen bu işi çözmüsün winston.tebrikler bacım

o sık sık emzirme olayı olmasa çocuk aç kalıcak zaten. sık sık emziriyorum işe yarıyo. ama büyüyo artık 2-3 saat uyuduğu oluyo süt azalmasın diye uyandırıp durayım mı bilemedim.

9 aylık olmasını bekleyemem bunalımlara girerim. 2,5 aylık daha. su 4 lt içiyorum.

bir de şunu farkettim az yiyince azalmıyo süt, tartıda eksilme görürsem azalıyo, acaba vücut savunmaya mı geçiyo bilemedim

Selam
Menü mü toptan akşam yazacagim
Sabah 500mekik çektim üstüne bir saat yürüdüm şu an koltuğa yigildım kaldım
Ben boşuna winstona diyet gurusu demiyorum hatun bu ışte nirvanaya ulaşmış darısı başımıza

winston bacım en güzeli nı yapmış sin korumaya geç sen artık birde ben merak li olarak bir şey daha merak ediyorum senin önceki ve sonraki resimleri hepsi merak ha yalnis anlama :-D

Emzirirken 20 kilo falan veren bir kadın okadar çok su içiyordum ki diyor bebek emerken bile şu içerim diyordu
İnsan vücudu çok mükemmel bir yapıya sahip kendine zarar vermemek için hemen savunmaya geçer belli ki savunmaya geçiyor aynen devam edersen sorun yokmus deyip belki normale döner

ben de öyle düşünüyorum. alışsın kardeşim yağları yaksın.

sabah bebeği uyuttum kalkayım da yürüyüş yapayım hazır eşim evdeyken diye düşünüyodum, tam kalkıcaktım ki zil çaldı.
neymiş üst katta tadilat varmış doğal gazı 3-4 saat kapatıcaklarmış, nasıl sinir oldum. duş alamam diye yürümedim.
ketil ( nasıl yazılıyodu bu ya, su ısıtan şey işte) aklımıza geldi de çay yapabildik, o da çiğ oldu zaten.
yumurtaları da üstüne kaynamış su dökerek haşladım, rafadan rafadan yedim sonra.
eşim dışarı gidelim kahvaltıya dedi, ne yicez dışarda nerden bulcaz 2 yum, ceviz diye gitmedim.
poğaça yesek çok mu kızarlar sana forumdakiler diyo bi de

şuraya gelip 2 cümle yazıcam mız mız ediyo oğlan, aceleden nasıl kurdum cümleleri anlamadım.

dün dolaptan bi pantolon buldum, 42 bedendi, kocaman göründü gözüme beli fln çuval gibi buna sığarım heralde dedim. kıçıma çıkmadı bile
sanırım doğumdan dolayı çok gevşemişim, sıkılaştırıcı bişeyler yapmam lazım.
hoş gevşemesem de bu boy bu kiloyla nasıl sığıcam 42 bedene

Mattika bacım ben 2 yıl diyet yapmadım doğumdan sonra, şimdi bakıyorum da aslında kendimi kandırmışım. 13 kilo aldım doğumda sadece 4 kilosu gitti doğumla. Sonra 3 aylıkken yeniden 53 kiloya düştüm ama yiye yiye 60 kiloya kadar çıktım. süt yapan tek şey su ve yeşillik bacım. Bol bol dere otu ye mesela inanılmaz süt yapıyor bacım. Menülerine bakıyorum makarna, yemek falan var, ayran iç, ne bileyim salata ye. Salata çok fazla göremiyorum menülerinde halbuki en çok süt yapan şey onlar. Tatlı türevlerinin süt yapma nedeni tamamen seni susatmaktan başka bir şey değil. AFrika da insanlar yiyecek yemek bulamıyor ama sütleri oluyor bacım. Süt işi çok psikolojik bir şey bacım. Hatta çocuk doğurmakla bile alakası yok. Beyinde bitiyor her şey. Hiç çocuk doğurmamış ama evlatlık almış insanlar bile emziriyorlar süt geliyor bacım. Kilo ile yağ ile alakası yok. Ayrıca bebeğinin sağlığını düşünüp ona faydalı ve içeriği zengin süt vermelisin. Proteini eksik etme yanına salata. Al sana kaliteli süt. Karbonu ekmekten değil de bulgurdan al, baklagilden al. Bence sağlıklı olan zaten karatay bacım. Ama bak istersen karatayın daha yumuşağı ve sağlıklısı bence monti. Nerdeyse tamamen aynı ama montide sabahları ekmek var. Tam buğday ekmeği yanında peynir, yumurta olmadan ye. Çok bol yeşillik ye sabahları o seni bütün gün kurtarır bacım. Akşamları da tavuklu salata ya yanına 1 kase yoğurt ye, hem bebişin faydalı süt içsin. Makarnanın emin ol pna hiç faydası yok.

Kızlar bu hafta sonu takım kurallarımızı hazırlayacağım inşallah. Bugün kızımla metroya binmeye gidicez. Çok merak ediyor kızım. Çok değişik geliyor kızıma.
Yeni işim ile ilgili iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dün kabul ettim ve çelıştığım yer ile konuştum ama çok sinir oldum bana 2 ay ihbar süresi kullandıracaklarmış. İşlerine geleni 2 haftada gönderiyorlar benim çalışacağımı biliyorlar ya 2 ay zorla tutacaklar. İnşallah diğer taraf ile sorun olmaz. Biraz tedirginim o yüzden. Bu hafta evraklarımı tamamlayıp sözleşme imzalamaya gideceğim. Yeni şube olacak. Çok mutluyum kızlar. İnşallah şubemdekiler iyi olur lar.

Diyet içinde bu hafta hızlı başlangıç yapıcam kızlar. Ve inşallah çok kısa sürede gidecek kilolarım. Tavuklu salata yapayım diyorum gene . En aklıma yatan o.

Koptum ya, he diyeydin bir winston var, eskiden 3lü koltuğa oturduğunda totosuyla 2 minderi kaplardı şimdi normal insan totosuna sahip oldu sorma bir totosu kalktı bir kalktı elinde cetvelle geziyor diyeydin
İşte irade, işte disiplin hey maşallah
Ben de mekiğe devam edemedim ya.Bizim kombi yumrukla çalışmaya başladı kızlar ya.Dün dedim eşime kombiyi sen yumruklamaya başla anca ben mekik çekerim, baktım gecenin bir vakti güm güm ev inliyor, millet yumrukla kombi çalıştırdığımızı anlamaz, adam kadını falan yumrukluyor derer diye kaldı öyle.
Bugün de sabah eşim yumruğa başladı, öğlen yandı kombi.Ben de mekik çekip at gibi terlerim sonra banyo yapamam diye korkumdan çekemedim.Bu sefer de yanacağı tuttu aletin.Ben de ışık hızıyla aman söner diye duşa koştum, mekik kaldı.Pazartesi servis gelsin de baksın, böyle yumruklaya yumruklaya nereye kadar değil mi?
Allah susuz, gazsın, elektriksiz bırakmasın valla, alışınca yoklukları çok pis etkiliyor insanı

winston bacım en güzeli nı yapmış sin korumaya geç sen artık birde ben merak li olarak bir şey daha merak ediyorum senin önceki ve sonraki resimleri hepsi merak ha yalnis anlama :-D

Yok korunmalık değilim.hala güreş tuttuğum kişiyi el ense ederim, o yüzden devam edeceğim diyete de hani çişli de çişssiz de, yemek sonrası da gece de sabah da donla da donsuzda ve bir hafta her durumda 69u sabitlersem yoluma daha hızlı devam edeceğim.
Şimdi biraz -geç oldu ama- kendimi, vücudumu, metabolizmamı falan tanıyor biraz ayar yapıyorum
Önce sonra fotosu için buluşmada dedik, hoş sen önceki halimi de bilmiyorsun
29 aralıkta buluşuyoruz ya bacım, ben eski fotolarım ve yeni vücudumla orada olacağım
hep birlikte kritik ederiz,gelemeyenler için o gün buluşma fotoları koyarız.

Se_zen buraya da gelmiyor, evinde totem mi yapıyor ne
Bak kombi bozuldu, mekik çekemedim.
Bir arada senin mekiklerine hasetlenmişti de senin alet kırılmıştı bacım, hep se_zen'in oyunları bunlar heep.
Bizde günahımız neyde yazarız deftere artıkın pazartesiye biriken mekik borcunu toptan çeker, salı günü tuvalete el arabasında eşim itekler beni

salata cuma günü yoktu sadece, çok üşendim ama inat ettim hazırladım yine.
yeşillik aldırdım geçen haftalarda süt yapıyo diye, çoğunu çürüttüm dolapta.
sütün psikolojik boyutunu bilmesem şimdiye kesilcekti.
tamam bu süt işini bahane ediyo hissettim kendimi, hepiniz haklısınız. iyi ki gelmişim buraya yoksa değil kilo vermek alırmışım.
tavuk yemez olduk ya sağlıklı değil diye, hazır yoğurt gibi tadı bi garip geliyo.

nedir bu kombinin doğal gazın bize ettiği, sabah yürücektim ne güzel. neyse kaçış yok bugün yürücem illa.
bi de çok hareketsizim ben ya, hep evde hep evde nereye kadar. okula gitsem ders anlatırken merdiven çıkarken baya hareket oluyodu. spor yerine geçmese de hantallaştım iyice.

çok hırslandım. bebeğim 6 aylık olduğunda en az 60 olucam. ahanda yazdm buraya

evet hepsi benim kafamda bitiyo, sütün azaldığı falan yok. baştan beri akşam saatlerinde azalıyo, yesem de yemesem de yani.
karataya harfi harfine uysam süper olcak. az bi meyve yerim yine, wc sorunu için kuru kayısı, günde 1 mandalina gibi.
ama makarna yok, unlu şeyler yok. sabah börek vardı, yemedim.

karatay topiğine takılıyodum ben bi ara, ordakiler 5 kilo verdikleri halde en az 8 kilo vermiş gibi durduklarını, özellikle göbek çevresinden gittiğini söylüyolardı. benim de simidim var resmen işe yarayacağını umuyorum.

kaçamak yok, üşenmek yok, alışveriş listesi yapıp eşime vereyim, pırasa ıspanak yeşillik ne varsa alsın gelsin.

winston bacım bu arada geri dönerim dersen paylaşım alanında sorabilirim. bazen istisna uygulanabiliyor. bence kabul ederler bacım 6 ay falan beklemeden dönersin.

winston bacım bu arada geri dönerim dersen paylaşım alanında sorabilirim. bazen istisna uygulanabiliyor. bence kabul ederler bacım 6 ay falan beklemeden dönersin.

Vallahi tavuk konusunda haklısın. Benim annem geçen ay köyden bana tavuk getirdi. Ulen tavuğun eti kırmızı resmen ya. Dedim bu tavuksa bizim yediğimiz ney. Tavuk yemeyen kızım bile benden çok yedi. Kadına yaz başında civciv aldırdım deid bunları büyüt bana getir. Nasıl güzeller. Ama bak tavuk yerine pazardan falan bulabilirsen doğal yumurta al ne bileyim salatanı yumurtalı yap. Ahh ahh herşeyin doğalını bulabilsek şimdi kim bilir nasıl olurduk.

Kızlar bakın bakalım itirazı olan varsa üzerinden konuşalım.
3. TAKIM KURALLARI

1. Kilo bildirimleri her Perşembe en geç saat 16:00’ye kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır. Listeye kiloları herkes hesaplayarak yazar.

2. Takım Listesi Her hafta cuma günü en geç 13:00 da yayınlanmalıdır. 1. derece sorumlu takım kaptanıdır. Kaptan yardımcısı eğer liste 13:00 de yayınlanmadı ise listeyi genel paylaşım alanında yayınlar. O da yayınlanmadı ise müsait olan herhangi biri yayınlar ve yayınladığına dair takım topiğine bilgi verir.

3. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, iki kere uyarılır, aynı davranışın üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

4. Her hafta takım sonuç listesi Cuma günü yayınlanır. Takım sonuncusu olan üye bir sonraki hafta başlangıcı olarak kabul edilen Cumartesi gününden itibaren takımdaki mesajların takibinden sorumludur.

5.Takıma yeni davet edilen üyenin 2 hafta deneme süresi vardır. 2 hafta mesaj paylaşımı yeterli olan üyenin takımda kalmasına takımın çoğunluk kararı ile karar verilir. bunun için anket düzenlenir ve yarıdan fazla oy alan yeni üye takım listesine alınır.

6. Her üye günlük en az 5 mesaj yazmalıdır. Herkes yazdığı mesajın üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2&#8230. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala uymayan; yani mesajlarını saymayan ya da son 7 gün içinde 3 gün, günlük mesajlarını yazmamış olan üye iki kez uyarılır. Aynı durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Mazereti olan üye önceden bilgi verdiği zaman mesaj kuralından istisna tutulur.

7. Her gün menü paylaşımı yapılır. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılabilir. Son 7 gün içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye iki kez uyarılır. Bu durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

8. 2 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

9. Her üyenin haftada bir gün 1 öğün kaçamak yapma hakkı vardır. 1 öğünden fazla kaçamak yapan üye aşşağıdaki listeden herhangi bir eğzersizi yapar ve yaptığını bildirir. Eğzersiz yapılan kalori ile orantılı olmalıdır. Eğzersiz listesi takım çoğunluk kararı ile güncellenir.

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Yüzmek....................................600
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

Bilmem ki.:26:
Aslında geçen ne izledim, antin kuntin bir magazin programında kadının biri doğum yapmış, 26 kilo falan vermiş 3 ayda falan.Neyse o değil de, kadına muhabir sordu işte şimdi kaç kilosun falan diye.Kadın utana sıkıla 50 dedi.Sonra da ekledi "tabii boy 1.80 olunca kaldırıyor"
Oha lan, 1.80 boy 50 kilo ve söylerken bir insan neden utansın? Tamam kadın eski mankenlerdenmiş de, yani 1.80e 40 kilo olsan mantıken ölmüyor musun zaten?

Ben de kendimi yok 69da yok 68de tutayım diye ağırdan alıyorum.
Ben o kadar şuursuz olmasam da 60 kilo olsam, 1.80e 60 kilo nasıl olurkine, öff çok pis depresif oldum he.
Ben kumda kendimi kandırıp oynuyorum, milletin hedefe kafaya bak.
Gerçi o manken, ben değilim de ne bilem işte bacım ya sinir oldum.

Bana bir hafta ver, 69u garantileyip geleyim.
azıcık da hesap kitap yapıp düşüneyim.
Sonrası kabul edilirsem, geri dönmek isterim. (Şu lunaparklarda kamikaze mi deniyor, hani biniyorsun taa tepeye çıkarıp kafa üstü döndürüp döndürüp geri toprağa indiren şey, hah işte ona her binişimde "allahım bindiğim gibi indir lütfen, bir daha binmeyeceğim, bineni dövsünler " falan diye çığlık kıyamet biniyorum, sonra inince tekrar binesim geliyor Burası da öyle hem kaçıp gidesim hem de burada olasım var, evet hem b12 eksik hem karbonhidrat yok beyin yakacak bir şey bulamıyor, çalışmıyor, yoksa yoksa ben şizofren değilim einstein'ım ben, ben saksı değilim uleeeyn )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…