Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bana ne oluyorsa, ben beğendim
Gözlerim boncuklamayı aradı ama bulamadım
Boncuk olaydı iyiydi

9. madde için sadece soru işareti; kaçamak kime göre neye göre?
Reçel bence kaçamaktır ama o üye yemezse şekeri düşer hasta olur mazallah yataklara düşer, o yüzden yer.
Simit kaçamaktır çünkü faydası yoktur ama o üye ekmek yerine yer durur.
Kaçamak kişinin uyguladığı kişisel diyetinin dışında kalanlarmı yoksa çok klasik olan çikolata, pasta ve baklava gibi şeyler mi yoksa sağlıklı beslenmeye hiç uymayan atıyorum poğaçasından, simidine, simidinden kısırına, ondan bala, ondan pekmeze mi?
Eğer sondaki olursa grubun spor yapmaktan feriştahı oynar demedi deme
Bir de bu kaçamağa üye mi karar verecek yoksa grup üyeleri ya da başkan mı?

Mesela ben yarım kavanoz nutella yedim.Şimdi bunu ben mi kaçamaktan sayıp spor yapacağım yoksa bir başkası mı bana ceza verip, beni kınayacak?
Başkası devreye girerse burada herkes destan gibi savunma yapar, yok o yüzden yedim yok bu yüzden yedim, onu yemezsem hastalanıyorum, benim için kaçamak değil vs vs diye.
Belki kırılanlar da olur, ne bilem bana bir bu madde hem çok güzel hem denetimi biraz zor geldi.

Ama hepsine bayıldım.Bence grubu çok aktif ve bol sporla bol yağların atılacağı günler bekliyor.

Bende aslında buna takıldım. Burda şöyle bir şey yapabiliriz hertürlü poğaca, simit, ve türevleri ne bileyim, pasta çikolata ve hamur işleri, şerbetli tatlılar. Zaten kişi onun farkında olmalı. Hepimiz yazıyoruz ayyy kaçamak yaptım diye. mesela karatay yapan biri ekmek yiyorsa kaçamaktır. Ne bileyim dukancı bacı pilav yiyorsa kaçamaktır. yoksa elimizde cetvelle olmaz kepekli makarna yiyorsun diye gezemeyiz. kişiye göre değişecektir bu. Ama bunu o kişi belirtmeli ki bizde bilelim. Yoksam yazmaya da bilir zaten. ama amaç zayıflamaksa herkes çıkıp dövün beni, beni 1 saat koşturun ben yarım kavanoz nutella yedim demeli. Yoksa bu kurallar işe yaramaz. Zaten kişi istemezse değil bu kurallar başında beklesek yer yiyeceğini.

Güzel olmuş begendim ikna edici
9 madde ye bence kişi kendi karar vermeli bazen yiyoruz vicdanen rahatsız olunca soyluyorsun öyle olabilir
Hadi bu işi ciddiye alalim
Bu arada sezen işin hayırlı uğurlu olsun rabbim pisman etmesin
Değişiklik her zaman iyidir

Bugün ki menü
Sabah
İki dilim ekmek bir yumurta bir domates maydanoz
Öğle
Haşlanmış tavuk göğsü
Az pırasa
Ara
Bir mandalina
Akşam
Taze fasulye salata bir kepçe çorba
Şimdilik herkese güzel bir akşam diliyorum

Güzel dileklerin için çok sağol bacım. Bi de şu 2 aylık ihbar süresi olmasa çok güzel olucak. 6 yılımı bırakıp gidiyorum. biraz burukluk var ama ne yapalım onlar kaybetti.
Kendi bankam gibi görüyordum orayı ama inşallah şimdi yeni bankamda da aynı huzuru bulurum. Buraya üstelik daha iyi bir pozisyonla terfien geçiyorum. Operasyon ekibinin başında olucam. Biraz tedirgin, biraz buruk ama çok mutluyum.

İnsan yerinden ayrılırken daha farklı bir muamele bekliyor bazen düzgün insanlar sa tabi iyi bir sonla ayrılıyorsun yok insan evladi değillerse içlerindeki bütün olumsuz duyguları fırsat bilip açığa cikariyorlar
Sende ki duyguları anlıyorum yeni yer yeni insanlar nasıl olacak belirsizligi inan hepsi boşuna sen iyiysen işinde her yer aynı
Sen parasina mevkiye bak daha iyi olmuş calisana her yer aynı

sezen kurallar süper olmuş.
kendi mesajımızı saymayı unutursak? alışınca unutmayız elbet. bu msj sayma güzel olur.
ben de kaçamak olayına takıldım. kaçamak değil de 1-2 dün diyeti unutup homidi gırtlak yemek olabilir.
karatay yapana ekmek kaçamaktır bence de ama yerim belki sabah bi dilim ceviz yerine, kilomu da güzel veriyosam o kaçamak mıdır?
şimdi cezadan kaçıyo gibi oldum, ceza da spor yani hiç kaçılası değil.
o zaman yapabileceğimiz sporu seçme hakkımız olsun bari

amma sızlandım ha

sezen yeni işin hayırlı uğurlu olsun. iyi insanlardır inş yeni iş arkadaşların.

Sabah:
2 yum, peynir
2 zeytin
4 ceviz
7-8 kuru kayısı
1 elma

Akşam
Öncesinde 1 kase kayısı hoşafı
1 kase mercimek çorbası
Az kuru fasulye
Yoğurt, salata

Spor: 40 dk yürüyüş

önceden 45 dk 6 km hızla yürürdüm, çekirdek çitliyomuş gibi film izlerdim bi de yürürken.
hızı 5 in üstüne çıkarınca zorlanıyorum, hele 6 yapayım dedim totom düştü

Mesaj saymanın alışınca unutulacağını sanmıyorum ben. Unutan olursa da ya uyarırız ya da falakaya yatırırız.
Kaçamak işini de ancak kişi kendisi itiraf ederse çözebiliriz. Dediğin gibi karatay yapıp ekmek yemeği tercih ediyorsan bu kaçamak değil zaten. Kaçamak herkese göre değişir. Dukan yapan biri için protein gününde yenen 1 domateste kaçamak sayılabilir. Kişi kendi diyecek ben bugün kaçamak yaptım diye. Spor olarak da istediğinizi seçin tabii ama koca bir dilim pasta yiyip 500 kalori alıp ay ben 1 saat ütü yaptım ama spor olarak 50 kalori yaktım olmasın. Kaçamağına göre spor diyorum. O zaman belki düşünürüz bir şey yerken.

Menüye kusur buladım bacım. Maşallah tabiii elmayı keşke kahvaltı öncesi yeseydin ya da arada. Montiye bu konuda güveniyorum ben meyveler kahvaltıdan en az 15 dakika önce yenmeli ya da yemekten 2 saat sonra. Bir sabah bir akşam yemek yemişsin. Bence 3 öğün yemen bebeğin için daha sağlıklı olur. Bir de bence sabahları biraz yeşillik eklesen tam süper olacak.

şazencim kurallar şüper olmuş ama yarın değilde pazarteşi işleme girşin hani diyetler hep pazarteşi başlar ya hadi şen kırmazşın beni
bu kurallarada yavaş yavaş alışılır bence hani bi yere yenibirşey yapılır herkez şöylenir şonra faydaşını görünce ondan başkaşını kullanmazlar ahada öyle olur bizimkide anlatabildim mi bilemiyorum ıhım ıhım neyşe ben bugün diyet yapmadım itiraf ediyorum:26: yarında yapmıcam pazarteşi başlıyorum şöz

yeşillikler bitmişti eşime aldırdım bugün.
hep evde olunca geç yatıyoruz bebek uyuduktan sonra oturuyorum gece. sabah da o uyudukça uyuyorum uyuyabiğim kadar. o yüzden 2 öğün oluyo. süt açısından sıkıntı belki ama karataya daha uygun. ibni sina 2 öğün yiyen sağlıklıdır mı demiş öyle bişey demiş.
montiyi hiç araştırmadım desem:26:

çok ayıp çook
öyle pazartesi başlıcam yok bundan sonra

kurallar gerçekten güzel olmuş emeğine sağlık sezencim.

benimde günüm güzeldi ama kek yedim biras bozuldu,

menü:

sabah:1dil ekmek,1yum,salatalık,zeytin,1çay k tahin-pekmez

öğle:haş. broloki,salata,yoğurt,1/2 dil pazılı ekmek:)(kendim uydurdum tam bugd. unundan)

ara:ıspanaklı kek 1dilim.(2kş şeker var pekmezle yaptım,yağı az,tam bugd. unu vaar.masum sayılır emsallerinden:)

akşam:yoğrtlu ıspanak.

ARA:mandalina.

20dk yürüyüş.2fincan yeşil çayy...

karatay uzun açlık veriyo sanırım.2öğün peygamber efendimizin(s.a.v) de beslenme şekliymiş diye biliyorum. ama emzirirken çok sık acıkırsın,ara öğün yapsan güzel olur nacizane fikrim.

karatay uzun açlık veriyo sanırım.2öğün peygamber efendimizin(s.a.v) de beslenme şekliymiş diye biliyorum. ama emzirirken çok sık acıkırsın,ara öğün yapsan güzel olur nacizane fikrim.

yapıyorum genellikle ama bugün yapmadım.
komşu mısır patlattı, ne pişirsek birbirimize kokuyo nasıl bi havalandırmaysa
ayıp yani diyette olan var burda

ayran falan içsem olur aslında aralarda

Ggünaydın mı desem iyi geceler mi
Saat 3.5 sarhoşun birinin narası ile uyandım yazık ya polislere bağırıyor yerlere yatmis gidip kafasını kırasım geldi o derece
Uyku falan kalmadı bende
En iyisi 500 mekik çekmek dedim sarıldım mekike
Burdan winston kardesimi selam eder cenabı allahtan guzellikler temenni ederim

Amanın çok pis hasetlendim. Gece yarısı mekik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…