Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok zaten ondan önce ben para verdimn diye kızarım kendime aşlında şimdi gidiyorum haftada 2 kere şpora ama yakın zamanda işe gitmiyeceğim artık ve kızımı bırakmıyacağım doğal olarak şporda bakıyorllar ama oraşıda uzak kış günü gidemez yani özetle yine bırakırşam aylık biraz vermem lazım bende diyorum ki onu takşide vereyim koşu bandı benim olşun haftada 2 gün yerine hergün yürürüm şence naşıl fikir çok uzattım galiba

halil pazarlama nerdeşin yav bana bir koşu bandı öner şöyle ben durayım o beni koşturşun yorulmayayım üştüneçıkınca şöyle 2 3 kilo erişin

günaydın kardeşler
koşu bandı bende dunlopppp var memnunum. ben 2.el alkıştım aldığım bayan hiç kullanmamış yani alıp sadece tozunu amış her hafta .
ilk başta hevesle başlıyorsun sonra tembellikten bırakıyorsun.sonra koca başlıyor ne diye aldık falan utandık belası başlıyorsun. iyide ediyorsun baya faydası oluyor.
haftada 3-4 gün muhakkak yarım saat yürüyorum.

Günaydın kızlar,
Koşu bandını bende hep isterim ama bir türlü alamam. Çünkü benim evde çok dar. Ayrıca alıpta kullanmadığım aletler gelir aklıma. Ama evet görüyorum hep mattika ve yakar güzel kullanıyor. Ben bu haftalarda tromboline heveslendim am ondan da dengesiz kızım zıplamaya başlar, zıplarken heryere atlar tutamam diye alamadım. Eldekileri kullansam yine yetecek aslında. Twisterı falan kullanmaya başlayacağım artık. Haftada 2 de yüzsem bana yeter.

Bu arada hafta sonu onu diyet mi bu diyetmi aradım durdum ama hiç karar veremedim. Ama bugün sabah dikkat ederek başladım. Dedim artık menü yazma zorunlu se_zen. Hem bu iş içn söylen dur hem utanıp yazamamazlık olmaz diyip kendi kendime bir şeyler yapmaya başladım bakalım. Gün içerisinde araştırıp kafama yatan bir şey bulursam ona başlayacağım.

aslında alet falan hikaye . yeter ki iste bir zamankar vileda sapı alıp onunla spor yapıyordum. çocukların zıp zıp topu ile plates yani daha neler. diğer gruplara baktım azıcık millet youtubeden spor videoları eşliğinde spor yapıyor.

hayırlı haftalar olsun yoktum mazeretim var ama hatta anlatayım sizede... ben motive olamıyorum dedikçe allah önüme bi sürü örnek çıkarıyor sanırım yakın arkadaşım 1,50 boy 100 kg hamileydi hamile olduğunu kimse anlamıyordu obez sanıyorlardı çünkü neyse velhasıl arkadaşım doğum yaptı sezeryanla 4 kg doğdu bebeğimiz çocuktada kendiisnde enfeksiyon olduğu için he bide sezeryan doğum tabi 4 gündür hastnade yatıyorlar 2 gün ben refakatçı olarak kaldım bugünde işe hastaneeden çıkıp geldim yanında kalıcak kimseleri yok neyse anlatış sebenime geleyim doğum yapanlar bilir dikşlerden ağrın oluyor arkadaş yataktan kalkması 15 dk tekrar yatması 15 dk çocuğu göbekten emziremedik göğsünün altına yatıramıyor çünkü kocaman bi göbek var çocuk göğüsten yukarıda duruyor memeyi ağzıan aamıyor haliyle neyse ben çocuğu yatağa yatırıyorum eğilip üstten emzirsin diye bu seferde kilosundan eğilemiyor sonuç ne mi aç kaldığı için ağlayan bebek neyse en son şşaırdık napacağımızı arkadaş oturdu yatağın kenarına o sadece mmeyi tutuyor memde kocaman olduğu için mmeyi zap edemiyoz resmen çocuğun ağzı yüüz kapanıyor anaca iki eliyle memeyi tutcakki çocuk hava alsın bende ellerimle çocuğu memesine yaklaştırdım belim koptu doktor geliyor kilokusun yüür devamlı ödemini at diyor biizmkii yorulmkatan çocuğu emzirmiyor düşünün artık

Ah be nasıl içim acıdı bebeğe. Yazık valla ya. İşte kilo heryerde karşımıza çıkıyor bacım. Allah sürekli örneklerini gösteriyor aslında. Bana kızıyorsunuz ya bazen işte zayıfsın diye ben biliyorum kendimi dikkat etmezsem ipin ucunu kaçırıcam biliyorum. Bu aralar öyleyim. Yemek yedim mi dur durak bilmiyorum işte. Ve çocuğumun zayıf küçük bir annesi olsun istiyorum. Kızım şimdi bile benimle gurur duyuyor. Bakmayın çocuklar falan ama anlıyorlar herşeyden. sokakta bile görüyor benden küçük ama kilolu insanları sonra bana dönüp anne sen çok güzelsin, herkesin annesinden güzelsin diyor. Sen benim küçük annemsin diyor. Kilolu olanlar büyük oluyor gözünde. Tabii ki herkesin annesi kendine güzeldir o ayrı bir şey ama çocuklar aradaki farkı anlayabiliyorlar. Mesele hoş bir tek güzellik değil işte. Bak sağlık kısmı mesela senin örneğin.

Canım birde yeni karalar aldık. Artık mesajlarımızın başına mesaj sayısını yazmamız gerekiyor.

3. TAKIM KURALLARI

1. Kilo bildirimleri her Perşembe en geç saat 16:00’ye kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır. Listeye kiloları herkes hesaplayarak yazar.

2. Takım Listesi Her hafta cuma günü en geç 13:00 da yayınlanmalıdır. 1. derece sorumlu takım kaptanıdır. Kaptan yardımcısı eğer liste 13:00 de yayınlanmadı ise listeyi genel paylaşım alanında yayınlar. O da yayınlanmadı ise müsait olan herhangi biri yayınlar ve yayınladığına dair takım topiğine bilgi verir.

3. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, iki kere uyarılır, aynı davranışın üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

4. Her hafta takım sonuç listesi Cuma günü yayınlanır. Takım sonuncusu olan üye bir sonraki hafta başlangıcı olarak kabul edilen Cumartesi gününden itibaren takımdaki mesajların takibinden sorumludur.

5.Takıma yeni davet edilen üyenin 2 hafta deneme süresi vardır. 2 hafta mesaj paylaşımı yeterli olan üyenin takımda kalmasına takımın çoğunluk kararı ile karar verilir. bunun için anket düzenlenir ve yarıdan fazla oy alan yeni üye takım listesine alınır.

6. Her üye günlük en az 5 mesaj yazmalıdır. Herkes yazdığı mesajın üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2&#8230. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala uymayan; yani mesajlarını saymayan ya da son 7 gün içinde 3 gün, günlük mesajlarını yazmamış olan üye iki kez uyarılır. Aynı durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Mazereti olan üye önceden bilgi verdiği zaman mesaj kuralından istisna tutulur.

7. Her gün menü paylaşımı yapılır. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılabilir. Son 7 gün içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye iki kez uyarılır. Bu durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

8. 2 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

9. Her üyenin haftada bir gün 1 öğün kaçamak yapma hakkı vardır. 1 öğünden fazla kaçamak yapan üye aşşağıdaki listeden herhangi bir eğzersizi yapar ve yaptığını bildirir. Eğzersiz yapılan kalori ile orantılı olmalıdır. Eğzersiz listesi takım çoğunluk kararı ile güncellenir.

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Yüzmek....................................600
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

mesaj 2
anam sıkı denetim gelmiş ya ben hangi yüzle buaray günlük menümü yazcağım bilmedim şimdi yılbaşın hazırlıyom kendşm şimdidebn diyim piskolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi düğün berbat geçti herkes elbisemi çok beğendi tabi takı takarken görebilenler oda :) önümde 3 kat olduğundan arakamdaki 2 kat utancımdan montumu çıkarmadım düğün boyunca çok iğrençtimya sevgilimde beğnmedii vücuduna okadar yapışmışki beğnemicemii giyerkne anlamışsındır dedi elbise 42 bedendi ama ben şuan 44 bedeni bile aşan göğüs kalçaya sahibim elbise nin kumaşından içine girdim ama bendne önce göbeğim giriyordu ortama

Bak işte bacım valla bu sıkı yönetim başlamak için fırsat. Bu hafta ne olur tartı eksiyi göstersin ve kilon aynı olmasın. Hiç bir şeye başlamasan bile benim gibi yediklerine dikkat et de buraya yazacak yüzümüz olsun. :26: Bence iyi gelecek bize bu sıkı yönetim. Hem benim nazi subayını aratmayan yardımcım var ona göre. Elinde sopayla geziyor valla. Görürse yakar haberin olsun.
Ben sana inanıyorum bacım. Hepimiz inanıyoruz yeterki sen kendine inan ve bir daha duymak isteme sevgilinden o sözleri. Bir daha duymamak için elinden geleni yaparsın sen biliyorum.

başkanım yalan sölemek istemiyorum bendeki yarınlar bitmiyor 1 aydır bi türlü olmyor dediğim gibi yılbaşına sevgilimde sigarayı bırakmaya niyetli bakalım birbiirmize detsk ollalım diyoruz tamam az yemeye çalışacağım ama yine akşamı bulmıcak iştahımın beni yenmesi dediğim gibi niyetine girdimm kendimi hazırlıyorum hazirana istemeye gelicekle rozman 20 kg vermiş olmam lazım

canım niye kendine vakit vade koyuorsun . yılbaşında başka bir gırgırına mı olacaksın . bence yanlış düşünüyorsun. yıl başına 21 gün var 21 gündehiç vermesen 4 kilo vermiş olursun. bence bir aydır süren yrın başlayacağımın başka bir versiyonu olmasın.
inşallah kırılmazsın . niyetim kesinlikle seni kırmak değil. sadece sana yardım etmek. seni eniyi ben anlarım. son bir ayım hep öyle geçti.zaman su gibi akıyor zararda olan biziz.

yok yok kırılma huyum kesinlikle yok saygızız uslup olmadığı sürece elştirin hatamı yanlışımı söleyin
haklsın yakar herkes haklı ben herşeyin hatamın aptalığımın da farkındayım ama gerçek nemi şuu gözüm aç yaa hazır değilim yani aklımdan eve gidince yiceğim yemeklre geçiyor şu ara beynim sırf yemeğe çalışıyo ende b,de yattı balık yan gider mantığı var he doğrumu yanlış büüyk aptallık ama hazır değilimm daha diyorumya aklımı alamıyorum yemeklerden

selam kızlar
hastane işleri var bugün bizim. akşama yazarım bol bol.
yakarın dediği gibi spor yapmaya niyet olsun, koşu bandı spor salonu hikaye. videolarım var bi de 70 altına ineyim başlıcam, süper sıkılaştırıyo
karataya alıştım iyice bakalım, karatay mutfağı diye yemek kitabı çıkmış onu almaya niyetim var.

kaç kilosun canım? çizelgen kaybolmuş gitmiş

bi ara 87 lerden 75 e düştüm burda ama sonra tekara almaya başldım rejimi bıraktığım anda manda iştahım geri döndüğü için yine yeniden 84 oldum

ohh be oneydi be şimdiye 1000 meşaj yazmıştım şiteyi bakıma almış şaşkolozlar yazın duruyorlar duruyorlar kışın bakıma giriyorlar olacak iiş değil geçmişi okudumda küçük işim var hepşinize ayrı ayrı cevap vereceğim makşat hava olşun benim ahlil pazarlama gelmemiş nerdekinem valla o demeden almam koşu bandı mandı

sabah:
2 yumurta
Peynir, 4 zeytin
6 ceviz
3-4 kuru kayısı

Öğle:
2-3 ceviz, az bişey kaşar
Kayısı hoşafı

Akşam:
Karnabahar
Salata, yoğurt

sabah hastaneye gittik, öğlen eve yarım saat uğrayıp tekrar gittik.
menü düzensiz oldu, akşam yemeğini yedim ama açım hala, kahvaltıyı erken yapınca düzen değişti tabi.
bişeyler daha yerim saat 8 olmadan, yazarım size

önerileriniz için şağolun kızlar kimi alın diyor kimi fazlalık ama ben düzenli kullanımda muhakak işe yarar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…