koşu bandı benim gibiler için gerekli, spora gitme imkanım bebekle artık hiç yok. önceden de çalışma saatlerime göre olmuyodu spor, evin orda da yürücek yer yok.
tabi koşu bandını alıp kullanmazsan bi faydası olmaz. çoğu kişi aldım kullanmadım almayın yazmış forumlarda. yani her konuda olduğu gibi irade meselesi.
videolardan yürüyüş yapan da çok.
koşu bandını aldık, ilk ay üşendim ben yürümeye, sonra o kadar para verdik diye zorlayıp başladım. sen de alsan bi zorlama olur belki.
yürümezsen eşin laf eder çünkü
Günaydın kızlar,
Koşu bandını bende hep isterim ama bir türlü alamam. Çünkü benim evde çok dar. Ayrıca alıpta kullanmadığım aletler gelir aklıma. Ama evet görüyorum hep mattika ve yakar güzel kullanıyor. Ben bu haftalarda tromboline heveslendim am ondan da dengesiz kızım zıplamaya başlar, zıplarken heryere atlar tutamam diye alamadım. Eldekileri kullansam yine yetecek aslında. Twisterı falan kullanmaya başlayacağım artık. Haftada 2 de yüzsem bana yeter.
Bu arada hafta sonu onu diyet mi bu diyetmi aradım durdum ama hiç karar veremedim. Ama bugün sabah dikkat ederek başladım. Dedim artık menü yazma zorunlu se_zen. Hem bu iş içn söylen dur hem utanıp yazamamazlık olmaz diyip kendi kendime bir şeyler yapmaya başladım bakalım. Gün içerisinde araştırıp kafama yatan bir şey bulursam ona başlayacağım.
hayırlı haftalar olsun yoktum mazeretim var ama hatta anlatayım sizede... ben motive olamıyorum dedikçe allah önüme bi sürü örnek çıkarıyor sanırım yakın arkadaşım 1,50 boy 100 kg hamileydi hamile olduğunu kimse anlamıyordu obez sanıyorlardı çünkü neyse velhasıl arkadaşım doğum yaptı sezeryanla 4 kg doğdu bebeğimiz çocuktada kendiisnde enfeksiyon olduğu için he bide sezeryan doğum tabi 4 gündür hastnade yatıyorlar 2 gün ben refakatçı olarak kaldım bugünde işe hastaneeden çıkıp geldim yanında kalıcak kimseleri yok neyse anlatış sebenime geleyim doğum yapanlar bilir dikşlerden ağrın oluyor arkadaş yataktan kalkması 15 dk tekrar yatması 15 dk çocuğu göbekten emziremedik göğsünün altına yatıramıyor çünkü kocaman bi göbek var çocuk göğüsten yukarıda duruyor memeyi ağzıan aamıyor haliyle neyse ben çocuğu yatağa yatırıyorum eğilip üstten emzirsin diye bu seferde kilosundan eğilemiyor sonuç ne mi aç kaldığı için ağlayan bebekneyse en son şşaırdık napacağımızı arkadaş oturdu yatağın kenarına o sadece mmeyi tutuyor memde kocaman olduğu için mmeyi zap edemiyoz resmen çocuğun ağzı yüüz kapanıyor anaca iki eliyle memeyi tutcakki çocuk hava alsın bende ellerimle çocuğu memesine yaklaştırdım belim koptu doktor geliyor kilokusun yüür devamlı ödemini at diyor biizmkii yorulmkatan çocuğu emzirmiyor düşünün artık
mesaj 2
anam sıkı denetim gelmiş ya ben hangi yüzle buaray günlük menümü yazcağım bilmedim şimdi yılbaşın hazırlıyom kendşm şimdidebn diyim piskolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi düğün berbat geçti herkes elbisemi çok beğendi tabi takı takarken görebilenler oda :) önümde 3 kat olduğundan arakamdaki 2 kat utancımdan montumu çıkarmadım düğün boyunca çok iğrençtimya sevgilimde beğnmedii vücuduna okadar yapışmışki beğnemicemii giyerkne anlamışsındır dedi elbise 42 bedendi ama ben şuan 44 bedeni bile aşan göğüs kalçaya sahibim elbise nin kumaşından içine girdim ama bendne önce göbeğim giriyordu ortama
başkanım yalan sölemek istemiyorum bendeki yarınlar bitmiyor 1 aydır bi türlü olmyor dediğim gibi yılbaşına sevgilimde sigarayı bırakmaya niyetli bakalım birbiirmize detsk ollalım diyoruz tamam az yemeye çalışacağım ama yine akşamı bulmıcak iştahımın beni yenmesi dediğim gibi niyetine girdimm kendimi hazırlıyorum hazirana istemeye gelicekle rozman 20 kg vermiş olmam lazım
yok yok kırılma huyum kesinlikle yok saygızız uslup olmadığı sürece elştirin hatamı yanlışımı söleyin
haklsın yakar herkes haklı ben herşeyin hatamın aptalığımın da farkındayım ama gerçek nemi şuu gözüm aç yaa hazır değilim yani aklımdan eve gidince yiceğim yemeklre geçiyor şu ara beynim sırf yemeğe çalışıyo ende b,de yattı balık yan gider mantığı var he doğrumu yanlış büüyk aptallık ama hazır değilimm daha diyorumya aklımı alamıyorum yemeklerden
canım karışmak gibi olmasinda karatay diyetin de istersen ara var bence bebeğin için yiyebilir sin daha iyi olur ama
birde senin yürüme bandı var herhalde nasıl iyi oluyor mu markası ne eşim fizuli diyor ben istiyorum[/QUOTE
Dunlop canım markası. 2 sene oldu alalım. 14 kilo verdim zamanında yine vericem.
Spor şart, baklava yediğim oluyordu arada sporla telafi etmeye çalışıyorsun en azından. Karatay 5 km yürüyün istediğinişu yiyin diyo ya
Akşam meyve yedim, gündüz fırsatım olmadı.
şağol canım bilgin için teşekkür ederim
günaydın kardeşler
koşu bandı bende dunlopppp var memnunum. ben 2.el alkıştım aldığım bayan hiç kullanmamış yani alıp sadece tozunu amış her hafta .
ilk başta hevesle başlıyorsun sonra tembellikten bırakıyorsun.sonra koca başlıyor ne diye aldık falan utandık belası başlıyorsun. iyide ediyorsun baya faydası oluyor.
haftada 3-4 gün muhakkak yarım saat yürüyorum.
Günaydın kızlar,
Koşu bandını bende hep isterim ama bir türlü alamam. Çünkü benim evde çok dar. Ayrıca alıpta kullanmadığım aletler gelir aklıma. Ama evet görüyorum hep mattika ve yakar güzel kullanıyor. Ben bu haftalarda tromboline heveslendim am ondan da dengesiz kızım zıplamaya başlar, zıplarken heryere atlar tutamam diye alamadım. Eldekileri kullansam yine yetecek aslında. Twisterı falan kullanmaya başlayacağım artık. Haftada 2 de yüzsem bana yeter.
Bu arada hafta sonu onu diyet mi bu diyetmi aradım durdum ama hiç karar veremedim. Ama bugün sabah dikkat ederek başladım. Dedim artık menü yazma zorunlu se_zen. Hem bu iş içn söylen dur hem utanıp yazamamazlık olmaz diyip kendi kendime bir şeyler yapmaya başladım bakalım. Gün içerisinde araştırıp kafama yatan bir şey bulursam ona başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?