Ggünaydın mı desem iyi geceler mi
Saat 3.5 sarhoşun birinin narası ile uyandım yazık ya polislere bağırıyor yerlere yatmis gidip kafasını kırasım geldi o derece
Uyku falan kalmadı bende
En iyisi 500 mekik çekmek dedim sarıldım mekike
Burdan winston kardesimi selam eder cenabı allahtan guzellikler temenni ederim
Canım pazartesi itibari ile başlayalım da herkes görsün diyorum.
Günaydın kızlar. Hepiniz çok güel bir pazar geçirin. yarın sıkıyönetim başlıyor
Günaydın kızlar. Hepiniz çok güel bir pazar geçirin. yarın sıkıyönetim başlıyor
Ggünaydın mı desem iyi geceler mi
Saat 3.5 sarhoşun birinin narası ile uyandım yazık ya polislere bağırıyor yerlere yatmis gidip kafasını kırasım geldi o derece
Uyku falan kalmadı bende
En iyisi 500 mekik çekmek dedim sarıldım mekike
Burdan winston kardesimi selam eder cenabı allahtan guzellikler temenni ederim
Herkese hayırlı pazarlar sabahtan bu yana misafirim var. Menüler sağlam :) oy oyy
O nara atan bendim kardeş
"Uyanın reçel yiyenler uleeeyn...kalkın binin tartınıza var mı benden daha hafif uleeeeyn," diyeBak işe yaramış gaza gelmişsin.
Rabbim ne eylerse güzel eyliyor işte, Allahın sarhoşu seni spora teşvik etmiş bak her işte bir hayır varmış (Allahım bir kafamda melek haresi eksik he, bu arada kendim yazarken şunu hatırladım bir keresinde sabah 8de elektrik süpürgesini çalıştırıp beni ayar eden komşuya cinnetim gelmişti neyse şimdilerde kanadı eksik meleğim)
Güzel dileklerine amin, cümlemize inşallah diyorum ama kombi yarın tamir edilecek bacım, bekle beni diyorum
Herkese hafif bir pazar diliyorum ve de mutlu ve de az mekikli
menümü yazayım
Sabah:
2 peynirli tereyağlı yumurta
Peynir, zeytin
5 ceviz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt
spor: 30 dk yürüyüş
canım karışmak gibi olmasinda karatay diyetin de istersen ara var bence bebeğin için yiyebilir sin daha iyi olur ama
birde senin yürüme bandı var herhalde nasıl iyi oluyor mu markası ne eşim fizuli diyor ben istiyorum[/QUOTE
Dunlop canım markası. 2 sene oldu alalım. 14 kilo verdim zamanında yine vericem.
Spor şart, baklava yediğim oluyordu arada sporla telafi etmeye çalışıyorsun en azından. Karatay 5 km yürüyün istediğinişu yiyin diyo ya
Akşam meyve yedim, gündüz fırsatım olmadı.
kızlar gece gece aklıma düştü araştırmak tan uyuya madim sizce bu alet nasıl bol bol hediyeli de
Altis Storm 2,5Hp MOTORLU KOŞU BANDI+MASAJ+MEKİK GittiGidiyor'da 69704492
hediyesi olan o mekik aleti bi işe yaramıyo, bana da vermişlerdi, attım taşınırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?