Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ha haaaa şüperşin valla ben gece kalkşam mekik felan aklıma gelmez

Ben normal değilim ışte gece adama kız beşyüz mekik çek ama sabah ekside görünce mutluluktan h
avaya uçtum kızlar herkese iyi pazarlar yemek yapacağım daha of of bir daha dünyaya gelirsem kesin monako prensesi olarak geleceğim uçarı kaçarı yok

Günaydın kızlar. Hepiniz çok güel bir pazar geçirin. yarın sıkıyönetim başlıyor

İyi yaparsın kardeş sa ya alıştık yumuşak yumuşak bizde iyice gevşedik bize cetvel kamçı lazım bizim nesil sıra dayagi ile büyüdü ancak ondan anlarız
Kendi adıma söylüyorum ha

O nara atan bendim kardeş
"Uyanın reçel yiyenler uleeeyn...kalkın binin tartınıza var mı benden daha hafif uleeeeyn," diye Bak işe yaramış gaza gelmişsin.
Rabbim ne eylerse güzel eyliyor işte, Allahın sarhoşu seni spora teşvik etmiş bak her işte bir hayır varmış (Allahım bir kafamda melek haresi eksik he, bu arada kendim yazarken şunu hatırladım bir keresinde sabah 8de elektrik süpürgesini çalıştırıp beni ayar eden komşuya cinnetim gelmişti neyse şimdilerde kanadı eksik meleğim )

Güzel dileklerine amin, cümlemize inşallah diyorum ama kombi yarın tamir edilecek bacım, bekle beni diyorum

Herkese hafif bir pazar diliyorum ve de mutlu ve de az mekikli

Herkese hayırlı pazarlar sabahtan bu yana misafirim var. Menüler sağlam :) oy oyy

Bugün kü menüm
Sabah
Bir yumurta 1.5 dilim ekmek
On tane zeytin
Öğle
Bir kepçe kurufasulye
Ara
Tavuk başlamıştım ondan azicik tırtıkladım
Akşam
Bir kepçe kurufasulye
Muhtemel onbir bu
Spor 3 saat ev işi
500 mekik
Su aklıma geldikçe bir bardak
Ben kaçar kızlar

Ah winston bir sen birde ayyaş yakınız beni gece gece karın kaslarım hala ağrıyor
Sizi elbet tenhada yakalarım

menümü yazayım

Sabah:
2 peynirli tereyağlı yumurta
Peynir, zeytin
5 ceviz

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt

spor: 30 dk yürüyüş

menümü yazayım

Sabah:
2 peynirli tereyağlı yumurta
Peynir, zeytin
5 ceviz

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt

spor: 30 dk yürüyüş

canım karışmak gibi olmasinda karatay diyetin de istersen ara var bence bebeğin için yiyebilir sin daha iyi olur ama

birde senin yürüme bandı var herhalde nasıl iyi oluyor mu markası ne eşim fizuli diyor ben istiyorum

koşu bandı benim gibiler için gerekli, spora gitme imkanım bebekle artık hiç yok. önceden de çalışma saatlerime göre olmuyodu spor, evin orda da yürücek yer yok.
tabi koşu bandını alıp kullanmazsan bi faydası olmaz. çoğu kişi aldım kullanmadım almayın yazmış forumlarda. yani her konuda olduğu gibi irade meselesi.
videolardan yürüyüş yapan da çok.
koşu bandını aldık, ilk ay üşendim ben yürümeye, sonra o kadar para verdik diye zorlayıp başladım. sen de alsan bi zorlama olur belki.
yürümezsen eşin laf eder çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…