Yeni üyeler takıma alınmiyor mu?
kızlar geldim gittim yoksunuz haftasonu etkisi heralde:))))
son öğünüm de trabzon hurması 1 adet ve bol suuuu
Kızlaaaarrrrr nasılsınız
Babam hastaydı ve ameliyat olacaktı biliyorsunuz, bu süreç biraz uzadı...Ameliyatı çok başarılı geçti, artık her şey gayet yolunda, ben de bir süre sonra aranıza katılacağım inşallah...
Selamlar herkese
evet evet haftasonu etkisi.kızlar geldim gittim yoksunuz haftasonu etkisi heralde:))))
son öğünüm de trabzon hurması 1 adet ve bol suuuu
hoşgeldin. seninle beraber 3 emziren olduk.Merhaba sezen teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için bende ıstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım 20 aylık oğlum var hala emziriyorum 2.5 yıldır evliyim şuan 68-69 arası gidip geliyor kilom 1.64 boy. Yarın diyete başlayıp neler yediğimi mi paylaşacagim?
Merhaba sezen teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için bende ıstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım 20 aylık oğlum var hala emziriyorum 2.5 yıldır evliyim şuan 68-69 arası gidip geliyor kilom 1.64 boy. Yarın diyete başlayıp neler yediğimi mi paylaşacagim?
Hoşgeldin.
Cumartesi -pazar serbest günümüz, müsait olanlar paylaşımda bulun uyor tabii ama haftasonu zorunluluk yok.
Bu yüzden yarın belki giremeyebilir başkan diye yazayım dedim.
Yeni katılan her arkadaş için aslında kilo çizelgesi baştan zorunlu olmalı, hem kiloları gördükçe kim kimdi, neydi diye hatırlarız hem menüleri eleştirirken atıyorum 3 kilo fazlası olan biriyle 30 kilo fazlası olan kişinin yorumu değişirfalan filan.o yüzden çizelge ekleyebilirsen, ilk etapta şahane olur.
Pazartesiden cumaya günde 5 mesaj zorunlu.Gün içinde yediğimizi içtiğimizi, sporumuzu genelde gün sonunda tek mesajda yazıyoruz.Diğer 4 mesaj ve tabii ki gönül ister daha fazla mesaj, tartışılan konulan, duyulan diyet püf noktaları falan filanla doluyor.
2 haftalık denem süresinin mantığı da şu; yeni üye bize faydalı olur mu, sohbeti muhabbeti bizi canlandırır mı, motive eder mi, yaptığı sporla bizi şevke getiri mi.Yani eğer mesaj yazmazsa, doğru dügün diyet de yapmazsa ne kendine doğal olarak ne de gruba faydası oluyor.Bu sebeple her takım yeni üyeleri 1-2 hafta test ediyor.baktı güzel diyetine sarılmış, bol bol da mesaj atıyor, herkesi de gaza getiriyor, o zaman asıl üye olup yarışmalarda resmi katılımcı oluyor.Mesajlara gelince; yenilen, içilen, spor falan evet ama her konudan da yazabiliyoruz.Zaten biraz incelerseniz, buralar sırf kepek ekmeği ve pilates muhabbetiyle değil yeri gelir kaynana, yeri gelir kütük kocalar, erimiş 75 beden cinciklere kadar uzanan mesajlarla dolu, eğlencei bir gruptur
Se-zen (başkan), 3. grup kurallarını paylaşmıştı ama kaçıncı sayfada bilemedim şimdi.
Aktif olduğunda sana sayfa numarasını verir, oradan da bakarsın bacım tam hakim olmak adına.
İstersen yarından itibaren ne diyeti yapacağını, nasıl hazırlıklar yaptığını, önceki spor yaşantını, suyla, bitki çaylarıyla aranın nasıl olduğuyla giriş yapabilirsin, diyetine başlayabilir bizleri de bilgilendirebilirsin.ya da pazartesi daha kalabalık olur, herkes menüler yazar, sen de henüz başlamamışsan klasik pazartesi diyetine başlamış olursun.Seçim senin tabii.
Genel olarak gördüğünde şaşırma;
1-"Bacım" bizzat benim ulu düşünür Kuşum Aydın'dan kaptığım, yazma gafletinde bulunduğum, herkesin diline yapışmış bir hitaptır.Burada hepimiz bacıyız
2-Reçel ve kayısı yiyenlerden acayip kıl kapıyorum(Kişisel gıcıklık )
3-Grubun başkanı sıska se_zen,
işlenmiş gıda düşmanı ve nescafe boykotçusu, karataycı mattika,
s_a eski başkan kendisi yurtdışında, eskilerin dukancılarından,
yakar benim mekik kardeşim,
ilginnur maviş'in annesive koşu bandı araştırmacısı,
nidah misafir ağarlamaktan yorgun düşen bacımız,
gırgırına yeri gelir salar yeri gelir 3 elmayla gün bitirir,
ben; misafir dobiş, eskilerin mekikçisi şimdilerin çakma yeşil süzgeçli pilatesçisi
izinli olan, geri dönüş yapan arkadaşları da zaten listelere girdikçe görür tanırsın bacım.
Hoşgeldin tekrardan
Merhaba sezen teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için bende ıstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım 20 aylık oğlum var hala emziriyorum 2.5 yıldır evliyim şuan 68-69 arası gidip geliyor kilom 1.64 boy. Yarın diyete başlayıp neler yediğimi mi paylaşacagim?
Ya arkadaşlar şu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor birileri bu konuda beni bilgilendirebilirmi
Ya arkadaşlar şu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor birileri bu konuda beni bilgilendirebilirmi
evet bu akşam da diyet yalan oldu. misafirlikte ne varsa yedim. ye tabi sen emziriyosun dediler.
arkadaşın da 4 aylık oğlu vardı, 12 kilo almış hamilelikte geriye 5 kilosu kalmış şimdi. ben neymişim de 25+ kilo aldım acaba
25+ diyorum çünkü son 2 hafta falan tartılmadım.
neyse şu an 14 kilo kaldı geriye.
bu haftasonunu ödül haftasonu kabul ediyoruz yolumuza devam ediyoruz.
sezen ben kaçamak yaptım bugün, hoş kaçamak değildi yeme niyetiyle gittim direk.
ama yine de cezamı çekeyim.
yarın yürüyüş yapsam mesela
Hoşbuldum mattika teşekkür ederim bebeğin kaç aylık? Benim ki 20 aylık oldu 3 ay sonra emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?