Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

daha ne olsun yahu. hamurişi yemekten mayışıp gider senin misafirler
büyük pazar kahvaltısı olcak yani

ben tarçının iştah kapadığını yağsız yoğurdun günde 3 defa yenirse metabolizma hızlandırdığını okumuştum....

insan isteyince nelere kaadir herşeyi yapar..... ayrıca 1 sene içinde o kiloları vermiş olman psikolojini de çok zorlamamıştır çünkü uzun süre diyet biraz yıpratıyor insanı....

bu gün neler yediğimi yazayım

sabah 1 dilim k ekmek
1 koca tabak 2 kibrit k. büyüklü,ğünde peynir doğranmış salata yağsız
şekersiz çay

ara
1 elma

öğle avucumun içi büyüklüğünde peynirli börek
domates

ara
1 bardak tarçınlı süt

akşam ızgara balık yiyecem kocam mutfakta uğraşıyor şu an:::))))))))))))))

egzersiz yapmak istiyorum zaman bulursam, onu da yazarım...

anam bu kahvaltı yarınmı bekle beni şazen daga ne olşun ya şüper

maydonozlu peynirli krepte yapabilirsin bacım

Slm kızlar dünden yatılı misafirim var hala . Pc basına hiç geçemedim yani. Bugün de kalacaklar. Herkese güzel hafta sonları

Göster onaaaaa senin için iyi bir motive olacaktır gördüğündeki yüzündeki şaşkınlığı gördükçe ^^!

Son düzenleme:
Ayy lütfen benide aranýza alýrmisiniz? Kýsaca özetlemek istiyorum 60 70 arasýnda gidip geldi kilom sadece bir kez 57 olmuþtum ve hedefim 57. Þuan 68 kg 1.64 boy. 20 aylýk oðlum var 87 kilo ile doðum yaptim 23 kilo almýþtým ama 3 ayda hemen verdim ama þuan yine aldým vermek istiyorum diyet konusunda çok baþarýlýyým ama baþlamak çok çok çok zor bu konuda desteðinize ihtiyacim var. Bu arada hala emziriyorum bebeğimi

Son düzenleme:

denerim mattika, bol su içeyim bakalım... bu arada ben özel eğitim öğretmeniyim....

hoşgeldin yakamoz bi hafta deneme sürecin olacak buraya düzenli msj atarsan gruba alınırsın

nasılsınız kızlar diyet ne alemde bugünki menüm

[1] Elma 0.5 ADET 30
[2] Mandalina 1 ADET 50
[3] Kuru kayısı 2 adet 36
[4] Elma 2 ADET 120
[5] Bisküvit 1 ADET 180
[6] Kremalı Biskuvi 1 ADET 47
[7] Ekmek 4 DİLİM 260
[8] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[9] Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238
[10] Lipton Beşi Bir Arada Karışık Bitki Çayı 1 FİNCAN 2
Toplam : 1163 kal.

güzel kapattım bu günü çok şükürrr

Kızlaaaarrrrr nasılsınız

Babam hastaydı ve ameliyat olacaktı biliyorsunuz, bu süreç biraz uzadı...Ameliyatı çok başarılı geçti, artık her şey gayet yolunda, ben de bir süre sonra aranıza katılacağım inşallah...

Selamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…