Allahım biri bana dur desin kızlar.
Hafta içi gayet güzel gitti şimdi onun ucundan bunun kıyısından yiyip duruyorum. Diğer hafta sonlarının yanında bir şey değil amma bu kadar güzel kilo verirken pek olmadı bu yahu.
yarında ablamlar kahvaltıya geliyor. onlara güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamak şart şimdi. ee ben nasıl durucam bu durumda
bu arada aklıma gelenleri yazayım sizde bana fikir verin neler yapayım
peynir çeşitleri
bir iki çeşit zeytin,
kahvaltılık sos, reçel, çikolata
salam sucuk, yani işte klasik kahvaltılıklar
yanına paçanga böreği yapayım diyorum, birde baklavalık yufkadan börek yaparım peynirli
patates kızartması yaparım
omlet yaparım
peki başka ne yapayım
kek mi yapsam tatlı olarak
öffff güzel bir kahvaltı olsun istiyorum
Kızzzzlarr size bir kür soracağım deneyen oldu mu?
yoğurt+zerdeçal+tarçın +zencefil bayağı bi yerde gördüm yemeklerden önce 2 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı bunlardan ekleyince metabolizma hızlanıyormus. kiz zaten evet bu baharatların ve yoğurdun böyle bi özelleği var diyeceksiniz ama uygulayan varsa bi fikri alsam hiç de fena olmayacak ^^
Tünaydınlaaaar
Bugün tvde pilates yok ama benim 20 aralık cardio pilates hoşuma gittiği için onun yüklenmesini bekliyorum, eşim uyanıp çay olana kadar onu yapacağım.
Bugün de internetten pilates seti siparişini vereceğim.Madem cumartesi bile deli dürtmüş gibi 9da kalkıp pilatessss diye evde böğürüyorum bari aleti edevatı tam olsun, yaptım mı hakkını vereyimAma siparişler gelene kadar yeşil süzgece devam
Hepimize güzel bir gün diliyorum, hafif, kaçamaksız ve çook mutlu bir gün
Valla ben de alt alta yazınca farkettimbende pilates sevdası bir sabah uyanınca aniden gelişti bacım.hemen saldırıverdim.Lastiklerim bile yoktu ilk gün, yerine hırkamın kuşağını kullandıydım ne bilem insan isteyince yapıyor yahu.
20 kilo işi uzun oldu bacım.Aslında 6 ay diyelim ama totalde 1 sene.Yani şöyle bir ay şok diyet yaptım, sonraki ay saldım, dinlendim, sonra o diyeti yaptım sonra tatile gidip yedim geri kilo aldım, sonra öbür diyete geçtim, sonra depresif olup dinlenmeye çekildim geri aldım, sonra sigarayı bıraktım 5 kilo geri aldım, geri verdim..Yani bahane bulmasaydım, istikrarla gitseydim 6aydan bile kısa olurdu ama işin geneli bir seneye yayılmış oldu bacım.
Neyse yavaş olsun sağlıklı olsun diyelim artık.
Umarım hepimiz sağlıkla zayıflar, bu grupardan , bu mapusluktan tez zamanda kurtuluruz
anam bu kahvaltı yarınmı bekle beni şazenAllahım biri bana dur desin kızlar.
Hafta içi gayet güzel gitti şimdi onun ucundan bunun kıyısından yiyip duruyorum. Diğer hafta sonlarının yanında bir şey değil amma bu kadar güzel kilo verirken pek olmadı bu yahu.
yarında ablamlar kahvaltıya geliyor. onlara güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamak şart şimdi. ee ben nasıl durucam bu durumda
peynir çeşitleri
bir iki çeşit zeytin,
yanına paçanga böreği yapayım diyorum, birde baklavalık yufkadan börek yaparım peynirli
omlet yaparım
peki başka ne yapayım
Allahım biri bana dur desin kızlar.
peynir çeşitleri
bir iki çeşit zeytin,
omlet yaparım
peki başka ne yapayım
tünaydın kızlar
bu gece hiç uyumadım sabaha kadar nişanlımla tlde konuştuk ben önceden 82 kiloydum hiç diyet yapmadan kendi kendime 63 iloyu düşmüştüm 3 sene önce, vucudumun her yerinde çatlaklar oluştu özellikle kollarımda yani kolaymı vucuttan 18 kilo çıkması nişanlım kolumu gördüğünde noldu oraya dedi sakladım çocuk kollarıma jilet attım zannetitabi yawrucak ne bilsin çatlağı, cok fit bi vucudu war ve gram çatlağı yok :2: çok kıskanıyorum bana dedi ki demekki önceden çok kalınmış kolların çnkü baya bi çatlak wardı ama hala biraz kalınlık war dedi ve benim dudağım büzüldü içten içe ağladım noldu aşkım ağlıomusun yoksa beni yanlış anladın hiç fazlalığın yok senin sakın beni yanlış anlayıpta diyet falan yapıyim deme dedi weee tam isabet oldu çok pis azimlendim ona hiç sölemicem bi ay sonra gelince o göreceeeekkkk tanıyamıcak beni yawaş yawaş kalıcı kilo wercem 1 temmuzda nişanımda incecikk olcamm inşallaaaaaaaaaaaahhhhhh
bugünki kilom :74
12de kalktım bi bardak bitki çayımı içtim şimdi yemek yicemm
ekino karatay diyetini tavsiye ederim emzirdiğin için. iyice doyup kalkıyosun sofradan. bi de emzirme sonrası oluşan açlık değil susuzluk. bazen açlıkla susuzluğu karıştırıyoruz. su iç bakalım o açlık gidicek mi
Göster onaaaaasenin için iyi bir motive olacaktır gördüğündeki yüzündeki şaşkınlığı gördükçe ^^!
Ayy lütfen benide aranýza alýrmisiniz? Kýsaca özetlemek istiyorum 60 70 arasýnda gidip geldi kilom sadece bir kez 57 olmuþtum ve hedefim 57. Þuan 68 kg 1.64 boy. 20 aylýk oðlum var 87 kilo ile doðum yaptim 23 kilo almýþtým ama 3 ayda hemen verdim ama þuan yine aldým vermek istiyorum diyet konusunda çok baþarýlýyým ama baþlamak çok çok çok zor bu konuda desteðinize ihtiyacim var. Bu arada hala emziriyorum bebeğimi
Neyse yinede teşekkür ederim size kolay gelsin umarım hedefinize ulaşırsınız
Evet tokat erbaalıyım bir hafta deneme süreci nasıl birşey biraz bahseder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?