Yok ya ben bu işi beceremiyorum sürekli uğraşıyorum ama olmadı kilo çizelgesini yapinca katılırım size umarım yaparım
ver şifreni yapayım işteklerinide şöyle şonra değiştirirşin şifreni işterşen
Şifre mi nasıl bildircem ki özelden de yazamıyorum
bende imzama ekliyimm diyorum çizelgemi ama imza bölümü yok kontrol panelimde bu msj sayısıyla mı ilgili ki acaba
şapor malzemeşi alacakşanız arkadaşlar burlara bakın derim baya indirimli bir şite Sporreyonum -Spor'a Dair Herşeyin Online Adresi Koşu Bandı Bisiklet
Şifre mi nasıl bildircem ki özelden de yazamıyorum
Tahtıma mı adaysın arkadaşım, ne böyle çakma Halil pazarlama olayları
ben mekikçi, sen koşu bandı pazarlamacısı mı olacan ne?
bu işte ekmek yok, söyleyeyim, sen başka iş tut, tükkanın önünü kapama
hainnnnben şenin için koymuştuım birazda zıp zıp topu fiatına plateş topu vardı iştmezşen işteme hınhhh
En sağ tepede kullanıcı kontrol paneli var, onu tıklıyorsunuz, soldaki listeden profil düzenleyi seçiyorsunuz.Açılna sayfanın sonlarında çizelge kısmı var, ticket sitesinden kopyaladığınız çizelge linkini oraya yapıştırınca işlem tamamlanmış oluyor.
bende yine yeniden kısaca tanıtayım kendimi
istanbuldayım
26yaşındayım
2,5 yş. oğlum var
1,63 boyum.
80li kilolarla doğum yapmış 72ye inmiş sonra emzirirken tatlıyı azaltıp yürüyüşle fln 58 olmuştum.şimdi tekrar 3-5 kilo vermeye çalışıyom.
herkese sağlıklı kilo vermeler vee güzel pazarlarrr...
Ayy hilal şuan bende kendimi aptal gibi hissediyorum olmuyor ya eksik birşeyler var birde ben mobil internet kullanıyorum tl de zor oluyor
winston çok teşekkür ederim böyle bir iyilik yaparsan süper olur şuan 69 kiloyum hedef 57 boy 1.64 yardımcı olursan çok mutlu olurum tekrar tsk
Ayy hilal şuan bende kendimi aptal gibi hissediyorum olmuyor ya eksik birşeyler var birde ben mobil internet kullanıyorum tl de zor oluyor
winston çok teşekkür ederim böyle bir iyilik yaparsan süper olur şuan 69 kiloyum hedef 57 boy 1.64 yardımcı olursan çok mutlu olurum tekrar tsk
Gördüm gördüm bacım sağolasın
(Satış yaparsan, göz hakkı %50 isterim ha)
Merhaba ekino cevaplarin için tsk çok küçükmüş bebeğin allah bagislasin (cümlemizinkini inşallah) emziren bir anne olarak sana tavsiyem bol bol su iç hem bebeğine süt olur hemde kilo verirsin protein tüketmeni de tavsiye ederim sütün kaliteli olması için ben 6 ay sadece anne sütü ile besledim oglumu ve düşün ayda iki kilo alıyordu oğlum (masallah). Bu arada emziren kadın hergün 500 kalori tüketiyormuş merak etme kısa zamanda verirsin kiloları tatlıdan uzak durmanı tavsiye ederim
bu arada yeni gelen arkadaşlar tekrardan hoşgelmişler şefa getirmişlerşizi tanıyana kadar karıştırabilirim affedün
bende kendimden azıcık bahşedeyim adım ilginnur (nick tabi)
yaş 8 gün şonra 27 olacak kilom 78.5 boyum 164 hedefim 65 kilo olmak inş.
bir kızım var ocak 7şinde 3 yaşında olacak inş.şaçlarım şiyah gözlerim şiyah kızım maviş baya bildiğiniz beyaz ten mavi göz evlatlık değil yarışmaya iştanbul ümraniyeden katılıyorum hobilerim gezmek tahmin ederşiniz yemek fobilerim hertürlü böcek yerde yürüyen canlı :18: ve hürremin bitmeşi
forumda ''s'' lere ''ş'' yazıyorum buda benden değil bilgişayarın ayıbından kaynaklanıyorhepşi bozulunca koçiş yeni klavye alırım dedi şonra bana niye ''ş''li konuştun demeyin ha neyşe yeter azıcıkta diğerleri tanıtşın kendini bakalım ha unuttum yazayım içimde şişmeşin hala koşu bandı arıyorum şatan matana duyurulur
Tünaydınlar
İlginnur, mesajlarını okurken yeminle sanki arka planda Arap bacı konuşuyor, o tüm "ş"ler beni benden alıyor.
Sen böyle yaza yaza konuşurkende artık "ş"ye alışırsan eşin o zaman görecek
S harfi mi takılıyor, ne oluyor bacım?
Tek tek bir gün tuşları sök, hem yıkarsın hem bazen arkasına bir şeyler kaçıyor onlar da harfin basılmasını engelliyor.
belki sorunun çözülür yoksa millet benim yeşil süzgecimden halime üzülüp bana pilates çemberi, senin ş2lerden de okurken çatlayıp sana klavye alacaklar
Kayısı mevuzsu olmuş geneMuhabbeti kaçıran arkadaşlar için; göbek yapan kilo yapan 2 tehlikeli şey; birincisi bal, reçel vs vs tatlı işlenmiş şeyler 2.si meyvedeki şeker.özellikle kurutulmuş bol şekerli meyveler ölçüsüz yenildiğinde, yemek üstüne yenildiğinde, 24 saat vücuttan gitmiyor ve cilde en zararlı şey meyvedeki şeker yani fruktoz.Yenilecekse en makulu sabah kahvaltıdan önce tek porsiyonla meyve yemek ve gün boyu meyveye bir daha bulaşmamak.Kayısıysa 2, elma, portakal gibi büyük meyvelerde 1 tane, muz gibi yüksek kalorili ise yarım vs vs ölçülerle yenildiğinde diyeti sabote ettiren bir noktası olmuyor.Ama oturup günde 15 kayısı yemek, 4 mandalina yemek ya da 3 muz yemek diyet yapan kişi için biraz lükse kaçıyor.Ama gene de herkes istediğini, dilediğini yer tabii.
Ben aşırı miktarlar gördüğümde sadece gözüm takılıyor
Neyse ben öğleden sonrası sporuma kaçayım.
Hepimize hafif bir gün diliyorum.
Weight Measurements
Weight Units: Bunu kilogram yapıyoruz
Your target weight: hedef kilo
Your starting weight: diyete başlangıç kilomuz
Your current weight: şimdiki kilomuz
Weight Date: bunu doldurmuyoruz
Waist Measurements Bunlar ölçü kısmı boş bırakıyoruz
Waist Units: Boş bırakıyoruz
Your target waist: boş
Your starting waist: boş
Your current waist: boş
Body Mass Index (BMI) - İstersek dolduruyoruz.
Height Units: Uzunluk için "metrik" seçiyoruz.
Your Height: 1.65 diye misal boyumuzu yazıyoruz.
Sonrası verdiği linki kendi profilimize yapıştırmak kalıyor ki en azap kısmı bence oydu
Yok ya ben bu işi beceremiyorum sürekli uğraşıyorum ama olmadı kilo çizelgesini yapinca katılırım size umarım yaparım
şapor malzemeşi alacakşanız arkadaşlar burlara bakın derim baya indirimli bir şite Sporreyonum -Spor'a Dair Herşeyin Online Adresi Koşu Bandı Bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?