Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende imzama ekliyimm diyorum çizelgemi ama imza bölümü yok kontrol panelimde bu msj sayısıyla mı ilgili ki acaba

bende imzama ekliyimm diyorum çizelgemi ama imza bölümü yok kontrol panelimde bu msj sayısıyla mı ilgili ki acaba

En sağ tepede kullanıcı kontrol paneli var, onu tıklıyorsunuz, soldaki listeden profil düzenleyi seçiyorsunuz.Açılna sayfanın sonlarında çizelge kısmı var, ticket sitesinden kopyaladığınız çizelge linkini oraya yapıştırınca işlem tamamlanmış oluyor.

Son düzenleme:
Şifre mi nasıl bildircem ki özelden de yazamıyorum

İstersen şimdiki kilonu ve hedefini söyle ve de boyunu söyle, ben liste yapıp linkini yazayım.
Sen de profiline yapıştırırsın.
Bu bilgiler zaten gizli falan değil, şifre oluşturmana falan da gerek yok, burada her hafta kilo verdikçe liste yapmayı da öğrenmiş olursun her hafta yeni bir çizelge yaparsın, hem 10 saniyeni alıyor.Olmadı her hafta yeni kilonu söylersin ben sana 10 saniyede yapar linki veririm.
İstersen biraz kurcala, olmadı dediğim gibi yardımcı oluruz.

hainnnn ben şenin için koymuştuım birazda zıp zıp topu fiatına plateş topu vardı iştmezşen işteme hınhhh

çokk teşekkür ettim

Burda nolmuş ya herkes yakamozun ticker ını yapmaya ugrasiyo Bacım aslında çok kolay bende uzun bi süre uğramıştım yapamamistim yaptigimda ne kolaymis didim:) aynen böyle herkes anlatiodu kendimi aptal gibi hissediyodum anlamıodum

Ayy hilal şuan bende kendimi aptal gibi hissediyorum olmuyor ya eksik birşeyler var birde ben mobil internet kullanıyorum tl de zor oluyor
winston çok teşekkür ederim böyle bir iyilik yaparsan süper olur şuan 69 kiloyum hedef 57 boy 1.64 yardımcı olursan çok mutlu olurum tekrar tsk

yeni gördüm mesajını canım görüyomusun sen adımız şokcu hilale çıkmış valla bacım 4 kilo verdim 5 kilo aldım iki gün oldu diyete başlayalı gayet güzel gidiyordu herşey bugün gözleme poaca yedim 2000 kaloriden fazla aldım

Kaç kişi anlatiyordu bende anlamıodum :) ama tlde zor olur bacım ben pc de bile yapamamistim benim zekami düşün işte

rica ederim yakamoz... evet daha 2. 5 ay oldu ikinciyi elimize alalı bu benim ikinci bebişim birinciyi 2.5 yaşına kadar emzirdim bıraktırmasam ilkokula kadar emerdi heralde mümkün olduğunca protein yemeye gayret ediyorum kilosu iyi maşşalh marım bunuda 2 yaşına kadar emzirebilirim bakalım hayırlısı evet yakamoz incelme ciddi bir iş kesinlikle tatlı yemiyorum onun yerine egünde 3 adete kadar meyve yiyiyorum cuma günü görücez kaç kilo verdiğimizi...hep beraber birbirimize destek olarak bu işi halledebiliriz tabi emzirme bizi avantajlı yapıyor bu durumda

ilginnur çok çok hoşbulduk valla en yaşlınız benim heralde burası çıtır kaynıyor benim yaş 35 e dayandı yol yarısındayım...zamanla birbirimizi daha iyi tanırız...bu arada benimde klavyede double v yok mesela vinston light diyeceğim onun için hihih

benim diyetisyen 3 ortaboy ve saat 9 dan önce diyordu....damarlarda tıkanmaya yol açan plakların yemekle birlikte şeker alımı olduğunu söyledi mehmet öz amcam... zaten ben meyveyi de tatlıyı da hep sabah veya açken severim::))

Yok ya ben bu işi beceremiyorum sürekli uğraşıyorum ama olmadı kilo çizelgesini yapinca katılırım size umarım yaparım

yaparsın merak etme yakamoz ben yaptıysam sende yaparsın

şapor malzemeşi alacakşanız arkadaşlar burlara bakın derim baya indirimli bir şite Sporreyonum -Spor'a Dair Herşeyin Online Adresi Koşu Bandı Bisiklet

eğer ikinci el düşünürsen sahiniden.com a bak derim arkadaşım, ben bir tane ekliptik kaçırdım 1 saat gecikmeyle çok da güzeldi inan ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…