Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar çarşamba akşamına ya da perşembeye kadar izinli olayım ben. kilo bildirimine gelmiş olurum. kış gününde gidelim diye tutturdum ankaraya gidiyoruz, hasta etmeden geliriz inş oğlanı.
kilo almadan gelirim umarım.

cnm bnce hiç itici bi kilon yok bnce görünüm olarak kilolu durmuyosundur ben 1.66 boyundayım 74 kiloyum ama hiç kilolu durmuorum tabi ben cocuk falan yapmadım henüz nişanlıyım

Evet itici bir kilom yok ama önüne geçmezsem olacak. 55 kilo olmak istiyorum ya şu kilo çizelgesini yapamıyorum bir türlü birde ıngilizce yazıyor aklim karmakarışık oldu

hoşgeldin ekino.Allah bağışlasın evlatlarını.emzirirken güzel kilo veriliyo

oo şokcu hilal gelmiş:) hoşgeldin yeniden.. bu sefer güzel bi diyet (sağlıklı beslenme) ile başlaa 6 ayda rahat verirsin.

hoşgeldinn..hiç denemedim.sadece yeşil çayı içtim faydasını gördüm.

gözünüz aydın,baban adına çok sevindim

hoşgeldinnn..Allah bağışlasın .bende 23 ay emzirmiştim. meme manyağıydı bizimki

iyi yolculuklar tatlım.ankarada ailenmi var?sen nerdeydin?

oku oku bitirdim sonunda.

yeni gelenlere atladığım varsa tekrardan hoşgeldin diyorumm..

winstonun tabirindeki gibi misafir ağırlamakla hemhalim:) yatılı olunca çoluk - çocuk zor oluyo ama güzeldi.seviyorum misafiri. Allah eksik etmesin.evin bereketidir misafir malum yalnız işin kötü tarafı pasta-börek olayı oluyo.hafta sonu yedim de yedim.kahvaltı sofraları ballı böreklii oyoyyy

bu akşam sadece çorba salatayla kapatırsam inş yrn dan sonra düzelicek menüler.

bende yine yeniden kısaca tanıtayım kendimi

istanbuldayım
26yaşındayım
2,5 yş. oğlum var
1,63 boyum.
80li kilolarla doğum yapmış 72ye inmiş sonra emzirirken tatlıyı azaltıp yürüyüşle fln 58 olmuştum.şimdi tekrar 3-5 kilo vermeye çalışıyom.

herkese sağlıklı kilo vermeler vee güzel pazarlarrr...

ayyy şonunda oku oku bitirebildim şükür be

tekrar tekrar geçmiş olşun canım en kışa zamanda iyleşir inş.
ha haaaaaaaaaa hala arıyorum wişton bugünde ümraniye meydanı talan etmeye gideceğim
Ya arkadaşlar şu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor birileri bu konuda beni bilgilendirebilirmi
ay bende onunla çok uğraştım canım ya google crom yükle o herşeyi türkçeye çeviriyor yada wiştona bağlan o ing.ögretmeni

güle git güle güle gel canım birşeycik olmaz içini rahat tut ben dikkat ederim hep evhamlı annenin bebeği haşta olur çok şükür benim kız öyle haşta olmaz şeytan kulağına kurşun hiç panik değilimdir ama ben üşümüyorşam oda üşümez der geçerim aman şimcik bunları çocuk eşirgeme okuşa alırlar ha mavişi benden anneye bak diye

kız şenin ne çok mişafirin geliyor öyle iyiy kilo almıyorşun ha bravo

Son düzenleme:
emzirmek avantaj yakamoz; 3-4 ayda bile biraz sıksan tamamdır

ilginnurr yiyorum da abartmıyorumm.gerçi elmalı tart var ayıptır sölemesi onu abarttım biraz

hafta içi dengelicem inş.

bu arada yeni gelen arkadaşlar tekrardan hoşgelmişler şefa getirmişler şizi tanıyana kadar karıştırabilirim affedün
bende kendimden azıcık bahşedeyim adım ilginnur (nick tabi)
yaş 8 gün şonra 27 olacak kilom 78.5 boyum 164 hedefim 65 kilo olmak inş.
bir kızım var ocak 7şinde 3 yaşında olacak inş. şaçlarım şiyah gözlerim şiyah kızım maviş baya bildiğiniz beyaz ten mavi göz evlatlık değil yarışmaya iştanbul ümraniyeden katılıyorum hobilerim gezmek tahmin ederşiniz yemek fobilerim hertürlü böcek yerde yürüyen canlı :18: ve hürremin bitmeşi
forumda ''s'' lere ''ş'' yazıyorum buda benden değil bilgişayarın ayıbından kaynaklanıyor hepşi bozulunca koçiş yeni klavye alırım dedi şonra bana niye ''ş''li konuştun demeyin haneyşe yeter azıcıkta diğerleri tanıtşın kendini bakalım ha unuttum yazayım içimde şişmeşin hala koşu bandı arıyorum şatan matana duyurulur

Tünaydınlar

İlginnur, mesajlarını okurken yeminle sanki arka planda Arap bacı konuşuyor, o tüm "ş"ler beni benden alıyor.
Sen böyle yaza yaza konuşurkende artık "ş"ye alışırsan eşin o zaman görecek
S harfi mi takılıyor, ne oluyor bacım?
Tek tek bir gün tuşları sök, hem yıkarsın hem bazen arkasına bir şeyler kaçıyor onlar da harfin basılmasını engelliyor.
belki sorunun çözülür yoksa millet benim yeşil süzgecimden halime üzülüp bana pilates çemberi, senin ş2lerden de okurken çatlayıp sana klavye alacaklar

Kayısı mevuzsu olmuş gene Muhabbeti kaçıran arkadaşlar için; göbek yapan kilo yapan 2 tehlikeli şey; birincisi bal, reçel vs vs tatlı işlenmiş şeyler 2.si meyvedeki şeker.özellikle kurutulmuş bol şekerli meyveler ölçüsüz yenildiğinde, yemek üstüne yenildiğinde, 24 saat vücuttan gitmiyor ve cilde en zararlı şey meyvedeki şeker yani fruktoz.Yenilecekse en makulu sabah kahvaltıdan önce tek porsiyonla meyve yemek ve gün boyu meyveye bir daha bulaşmamak.Kayısıysa 2, elma, portakal gibi büyük meyvelerde 1 tane, muz gibi yüksek kalorili ise yarım vs vs ölçülerle yenildiğinde diyeti sabote ettiren bir noktası olmuyor.Ama oturup günde 15 kayısı yemek, 4 mandalina yemek ya da 3 muz yemek diyet yapan kişi için biraz lükse kaçıyor.Ama gene de herkes istediğini, dilediğini yer tabii.
Ben aşırı miktarlar gördüğümde sadece gözüm takılıyor

Neyse ben öğleden sonrası sporuma kaçayım.
Hepimize hafif bir gün diliyorum.

doğru ya belki alırla sevapına yok kız deştik geçen duzelmedi zaten laptop un o yüzden pahalı eşim o yüzden dur az dedi ama bazen tel den yaziyorum o zaman düzgün oluyor idare edersiniz artık :-D:-D

Weight Measurements
Weight Units: Bunu kilogram yapıyoruz
Your target weight: hedef kilo
Your starting weight: diyete başlangıç kilomuz
Your current weight: şimdiki kilomuz
Weight Date: bunu doldurmuyoruz

Waist Measurements Bunlar ölçü kısmı boş bırakıyoruz
Waist Units: Boş bırakıyoruz
Your target waist: boş
Your starting waist: boş
Your current waist: boş

Body Mass Index (BMI) - İstersek dolduruyoruz.
Height Units: Uzunluk için "metrik" seçiyoruz.

Your Height: 1.65 diye misal boyumuzu yazıyoruz.

Sonrası verdiği linki kendi profilimize yapıştırmak kalıyor ki en azap kısmı bence oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…