Tokat merkez mi? Ben ıstanbul da yaşıyorum 2.5 yıldır ama şuan bende tokattayim tatile geldim oğluşumla
bu akşam kaçamak yapmışken biraz da kayısı mı yeseydim acaba winston bacım
sonra menü listesinde görüp gıcık olma deyü
Kızlaaaarrrrr nasılsınız
Babam hastaydı ve ameliyat olacaktı biliyorsunuz, bu süreç biraz uzadı...Ameliyatı çok başarılı geçti, artık her şey gayet yolunda, ben de bir süre sonra aranıza katılacağım inşallah...
Selamlar herkese
Winstonlight çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için benim hayatim diyetle geçiyor diyebilirim dönem dönem mutlaka diyet yapıyorum çünkü vücudum kilo almaya çok musait. Birbirinden farklı diyetler yaptim ama en etkili olan doğumdan sonra uyguladığım diyettı hamilelik döneminde 23 kilo aldım 64 ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim doğumdan sonra bana kalan 80 kiloydu. Doğumdan bir hafta sonra diyete başladım zaten bebek doktoru beni hastaneden çıkmadan önce uyardı asla yemek yiyerek tatlı yiyerek süt olmaz önemli olan hergün düzenli protein almak ve 4 lt su içmelisin dedi. Ben kendi kendime bir liste yaptim her sabah 3 kepekli grisini 2 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık ve bir kaç zeytin. Yumurtanın yerine bazen tavuk göğsünden yaptığım yağsız baharatlı sote tüketim en önemlisi bol su içmek! Bunu hiç ama hiç ihmal etmedim. Geri kalan öğünlerde çekirdek ve kola ictim en fazla iki bardak sağlıklı değil evet ama ne yapim çok seviyorum. Bunların yani sıra sabah ve akşam düzenli bir şekilde egzersiz yaptım ve tam 3 ayda 16 kilo verdim bu arada inanılmaz sütüm oldu düşünün hala emziriyorum bebeğimde de hiç gaz sıkıntısı yasamadik çünkü hiç bakliyat tükenmedim. 63.2 kg olmuştum diyeti biraktim 8 ay hiç kilo almadın ama şuan malesef 68-69 kiloyum ve mutsuzüm tekrar diyet yapmam için motivasyoa ihtiyacim var bu yüzden sizlerle birlikte olmak istedim bu süreçte birbirimize destek olacagimizi düşünüyorum bu arada ben 2 yıldır hiç ekmek tüketmiyorum benim diyet hikayem böyle
merhaba arkadaşlar bende varım kilolu günleri geri bırakmaya....
biri 2.5 aylık diğeri 4 yaşında iki kızım var... birinci bızdığı doğurduğumda 91 kiloydum sonra verdim 65 e düştüm... ikinci bızdıkta da 85 kilo ile diyete pardon incelme programına başlayıp aranızda olmak istiyorum...şimdiden hepimize kolay gelsin....
Bu arada malum yeniyim ne zaman paylaşımlarda bulunacağız,günlük açabiliyomuyuz açabiliyorsak nasıl????:)))
Valla 2 gün uğraştım şu çizelgeyi hazırlamak için beynim döndü o yüzden yardımlarınızı beklerim sevgili arkadaşlarım:))))))
oo şokcu hilal gelmiş:) hoşgeldin yeniden.. bu sefer güzel bi diyet (sağlıklı beslenme) ile başlaamrb kızlar uzun bi aradan sonra yine döndüm aranıza gruba yeni kişiler katılmış gırgırına hala zayıflayamamış üstüne bide almışbende fazlalıklarımla geri döndüm nolur yardım ediiiinnnnnnnnn nişan ve düğün tarihim belli oldu 75 kiloluk bi gelin olmak istemiyorummm
Kızzzzlarr size bir kür soracağım deneyen oldu mu?
yoğurt+zerdeçal+tarçın +zencefil bayağı bi yerde gördüm yemeklerden önce 2 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı bunlardan ekleyince metabolizma hızlanıyormus. kiz zaten evet bu baharatların ve yoğurdun böyle bi özelleği var diyeceksiniz ama uygulayan varsa bi fikri alsam hiç de fena olmayacak ^^
Kızlaaaarrrrr nasılsınız
Babam hastaydı ve ameliyat olacaktı biliyorsunuz, bu süreç biraz uzadı...Ameliyatı çok başarılı geçti, artık her şey gayet yolunda, ben de bir süre sonra aranıza katılacağım inşallah...
Selamlar herkese
Merhaba sezen teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için bende ıstanbul da yaşıyorum 25 yaşındayım 20 aylık oğlum var hala emziriyorum 2.5 yıldır evliyim şuan 68-69 arası gidip geliyor kilom 1.64 boy. Yarın diyete başlayıp neler yediğimi mi paylaşacagim?
kızlar çarşamba akşamına ya da perşembeye kadar izinli olayım ben. kilo bildirimine gelmiş olurum. kış gününde gidelim diye tutturdum ankaraya gidiyoruz, hasta etmeden geliriz inş oğlanı.
kilo almadan gelirim umarım.
tekrar tekrar geçmiş olşun canım en kışa zamanda iyleşir inş.Kızlaaaarrrrr nasılsınız
Selamlar herkese
ha haaaaaaaaaaHoşgeldin.
Cumartesi -pazar serbest günümüz, müsait olanlar paylaşımda bulun uyor tabii ama haftasonu zorunluluk yok.
Bu yüzden yarın belki giremeyebilir başkan diye yazayım dedim.
Yeni katılan her arkadaş için aslında kilo çizelgesi baştan zorunlu olmalı, hem kiloları gördükçe kim kimdi, neydi diye hatırlarız hem menüleri eleştirirken atıyorum 3 kilo fazlası olan biriyle 30 kilo fazlası olan kişinin yorumu değişirfalan filan.o yüzden çizelge ekleyebilirsen, ilk etapta şahane olur.
Pazartesiden cumaya günde 5 mesaj zorunlu.Gün içinde yediğimizi içtiğimizi, sporumuzu genelde gün sonunda tek mesajda yazıyoruz.Diğer 4 mesaj ve tabii ki gönül ister daha fazla mesaj, tartışılan konulan, duyulan diyet püf noktaları falan filanla doluyor.
2 haftalık denem süresinin mantığı da şu; yeni üye bize faydalı olur mu, sohbeti muhabbeti bizi canlandırır mı, motive eder mi, yaptığı sporla bizi şevke getiri mi.Yani eğer mesaj yazmazsa, doğru dügün diyet de yapmazsa ne kendine doğal olarak ne de gruba faydası oluyor.Bu sebeple her takım yeni üyeleri 1-2 hafta test ediyor.baktı güzel diyetine sarılmış, bol bol da mesaj atıyor, herkesi de gaza getiriyor, o zaman asıl üye olup yarışmalarda resmi katılımcı oluyor.Mesajlara gelince; yenilen, içilen, spor falan evet ama her konudan da yazabiliyoruz.Zaten biraz incelerseniz, buralar sırf kepek ekmeği ve pilates muhabbetiyle değil yeri gelir kaynana, yeri gelir kütük kocalar, erimiş 75 beden cinciklere kadar uzanan mesajlarla dolu, eğlencei bir gruptur
Se-zen (başkan), 3. grup kurallarını paylaşmıştı ama kaçıncı sayfada bilemedim şimdi.
Aktif olduğunda sana sayfa numarasını verir, oradan da bakarsın bacım tam hakim olmak adına.
İstersen yarından itibaren ne diyeti yapacağını, nasıl hazırlıklar yaptığını, önceki spor yaşantını, suyla, bitki çaylarıyla aranın nasıl olduğuyla giriş yapabilirsin, diyetine başlayabilir bizleri de bilgilendirebilirsin.ya da pazartesi daha kalabalık olur, herkes menüler yazar, sen de henüz başlamamışsan klasik pazartesi diyetine başlamış olursun.Seçim senin tabii.
Genel olarak gördüğünde şaşırma;
1-"Bacım" bizzat benim ulu düşünür Kuşum Aydın'dan kaptığım, yazma gafletinde bulunduğum, herkesin diline yapışmış bir hitaptır.Burada hepimiz bacıyız
2-Reçel ve kayısı yiyenlerden acayip kıl kapıyorum(Kişisel gıcıklık )
3-Grubun başkanı sıska se_zen,
işlenmiş gıda düşmanı ve nescafe boykotçusu, karataycı mattika,
s_a eski başkan kendisi yurtdışında, eskilerin dukancılarından,
yakar benim mekik kardeşim,
ilginnur maviş'in annesive koşu bandı araştırmacısı,
nidah misafir ağarlamaktan yorgun düşen bacımız,
gırgırına yeri gelir salar yeri gelir 3 elmayla gün bitirir,
ben; misafir dobiş, eskilerin mekikçisi şimdilerin çakma yeşil süzgeçli pilatesçisi
izinli olan, geri dönüş yapan arkadaşları da zaten listelere girdikçe görür tanırsın bacım.
Hoşgeldin tekrardan
ay bende onunla çok uğraştım canım ya google crom yükle o herşeyi türkçeye çeviriyor yada wiştona bağlan o ing.ögretmeniYa arkadaşlar şu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor birileri bu konuda beni bilgilendirebilirmi
güle git güle güle gel canım birşeycik olmaz içini rahat tut ben dikkat ederim hep evhamlı annenin bebeği haşta olur çok şükür benim kız öyle haşta olmaz şeytan kulağına kurşunkızlar çarşamba akşamına ya da perşembeye kadar izinli olayım ben. kilo bildirimine gelmiş olurum. kış gününde gidelim diye tutturdum ankaraya gidiyoruz, hasta etmeden geliriz inş oğlanı.
kilo almadan gelirim umarım.
kız şenin ne çok mişafirin geliyor öyle iyiy kilo almıyorşun ha bravooku oku bitirdim sonunda.
yeni gelenlere atladığım varsa tekrardan hoşgeldin diyorumm..
winstonun tabirindeki gibi misafir ağırlamakla hemhalim:) yatılı olunca çoluk - çocuk zor oluyo ama güzeldi.seviyorum misafiri. Allah eksik etmesin.evin bereketidir misafir malumyalnız işin kötü tarafı pasta-börek olayı oluyo.hafta sonu yedim de yedim.kahvaltı sofraları ballı böreklii oyoyyy
bu akşam sadece çorba salatayla kapatırsam inş yrn dan sonra düzelicek menüler.
Tünaydınlar
İlginnur, mesajlarını okurken yeminle sanki arka planda Arap bacı konuşuyor, o tüm "ş"ler beni benden alıyor.
Sen böyle yaza yaza konuşurkende artık "ş"ye alışırsan eşin o zaman görecek
S harfi mi takılıyor, ne oluyor bacım?
Tek tek bir gün tuşları sök, hem yıkarsın hem bazen arkasına bir şeyler kaçıyor onlar da harfin basılmasını engelliyor.
belki sorunun çözülür yoksa millet benim yeşil süzgecimden halime üzülüp bana pilates çemberi, senin ş2lerden de okurken çatlayıp sana klavye alacaklar
Kayısı mevuzsu olmuş geneMuhabbeti kaçıran arkadaşlar için; göbek yapan kilo yapan 2 tehlikeli şey; birincisi bal, reçel vs vs tatlı işlenmiş şeyler 2.si meyvedeki şeker.özellikle kurutulmuş bol şekerli meyveler ölçüsüz yenildiğinde, yemek üstüne yenildiğinde, 24 saat vücuttan gitmiyor ve cilde en zararlı şey meyvedeki şeker yani fruktoz.Yenilecekse en makulu sabah kahvaltıdan önce tek porsiyonla meyve yemek ve gün boyu meyveye bir daha bulaşmamak.Kayısıysa 2, elma, portakal gibi büyük meyvelerde 1 tane, muz gibi yüksek kalorili ise yarım vs vs ölçülerle yenildiğinde diyeti sabote ettiren bir noktası olmuyor.Ama oturup günde 15 kayısı yemek, 4 mandalina yemek ya da 3 muz yemek diyet yapan kişi için biraz lükse kaçıyor.Ama gene de herkes istediğini, dilediğini yer tabii.
Ben aşırı miktarlar gördüğümde sadece gözüm takılıyor
Neyse ben öğleden sonrası sporuma kaçayım.
Hepimize hafif bir gün diliyorum.
Ya kızlar şu kilo çizelgesi için uğraşıyorum sonuna kadar geldim ama şu your current weight yazan yere ne yazmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?