Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyyy mehmet öz deyince aklıma lahana geliyor artıkkkkkkkkkkkk

valla buradakiler ceza hakediyor hani 5 mesaj hiç katılım yok ya bu ne bıktık

ilginnucum hemen üstüme aldım......benim ufaklık bu aralar kabız ve kucaktan başka hiç bir yerde uyumuyor evin içinde bile kanguruyla dolaşıyorum bugün yemek yaptım o şekilde, felç oldum yani....oturuncada uynıyor kerata zaten bilg. başına geçince büyük bızdık bana oyun aç diye bitiyor dibimde...ikisinin arasında bırak mesaj yazmayı ismimi bile unutuyorum...yoksa geçmişi incelersen zaten en az 5 mesaj atıyorum....Ama geceee

bu günkü menüm
sabah
klasik
1 kk peynir
1.5 dilim t. buğday ekmeği
domates
salatalık
yumurta
ceviz

ara
kahve sütlü

öğle
1 kase çorba
sabahtann kalan yarım dilim ekmek
1 kk peynir

ara
--------------------- unuttum

akşam
tavada 1 çay kaşığı z yağında sotelenmiş mantar 5 y. kaşığı
1 dilim t.b.ekmeği
salata yağsız

ara

1 trabzon hurması

kızlar sezeeryan doğumdan kaç ay sonra mekik çekebiliriz bilen var mı???

iki seferdir aynı şey oluyor mekik sonrasındaki gün dikiş yerimde içten ağrı ve rutin dışı şeyler oluyor, mekik çekecem diye bağırsakları almam elime heralde dimi:44:

ben bugün bişey yaptım belki yapan bilen vardır............

zeytinyağını benim çiçeklere su püskürrttüğüm şişeye-kaba koydum tek fıst bütün tavaya yeter oldu güzel oldu yapmayan varsa tavsiye ederim

bu arada inşallah yaza bende sizlerle buluşmaya gelmek isterim arkadaşlar, yaza da yapalım böyle organizasyonlar.....gerçi iki çocukla nasıl olur bilmem ama gene de sizleerle tanışmak isterim bende maltepeyim çünkü...

günaydın hayırlı sabahlar
bütün gece yılan çıyan ne varsa rüyamda onlarla uğraştım. resmen kabustu ya.
neyse dün akaşm yemekten sonra eşim hüsmen ağa gibi şişip evde kaç tane soda varsa onlarıda içip gene ölüyorum diye bağırınca . saat 9 da kalk dedim dışarıda yürüyeceğiz. soğuk moğuk dedi ama genede geldi 1 saat yürüdük . valla iyi geldi. akşam sporumuda öylece yapmış oldum.
sonra oturup bacaklarımı açıp sopayla sağa sola döndüm. acayip karın bölgesini çalıştırıyor. onuda yaptım. sporum bu kadar
bugünde mekik günü bugün mekik çekilecek.
yıl sonu olduğundan okadar çok yoğunum ki iş yerinde wc ye gitmek lüks o derece . dün sinirlendim artık. eve gidiyorum . kolumu kıprdaatacak halim olmuyor.
yılbaşı olsada kurtulsak .

evet öyle birşey var. yağ püskürtme fısfısları . özellikle marta stuwert da çok görüyorum.

evet öyle birşey var. yağ püskürtme fısfısları . özellikle marta stuwert da çok görüyorum.

günaydın yakar, ne güzel sporunu yapmışsın süpper olmuş... yoğunluktan bahsediyorsun, meselğin nedir?

yağ püskürtme fısfısları:: öyle bir şey var evet marthacık kullanıyor, türkiyede de satışı var da deodorant şişeleri gibi gazlı bir şekilde dolum yapılıyor... benim de zaten oradan aklıma geldi sonra ilk benim yeni aldığım çiçek fısfısımla göz göze geldik, sonra ben onu bilimum temizlik işleminden geçirip yağ fıs fısı olarak mutfağa atamasını yaptımmemnundur yerinden heralde

günaydın canım.
ben ziraatçiyim. tarım ilçe müdürlüğünde çalışıyorum.saçma sapan bir destekleme politikasının eseri çiftçiye destekleme dağıtıyoruz.31 i son gün . malum bizim millet her işini enson güne bırakırya. bunuda öyle yapıyorlar işte .nefes alacak vakit yok.

bende kullanıyorum fısfıs yağdanlık almıştım.tAvaya 1 fıs yetiyor. salatalara 1 fıss:)

Günaydın kızlar,

Ya bu yağdanlıktan ne zamandır arıyorum ama ben ya. Kaç tane aldıysam bir türlü yağı akıtmıyorlarlar. İçine sirke falan koyunca sorun yok ama yağ olunca sanıırm çok yoğun geliyor o. Bir türlü uygun yağdanlık bulamadım.

ben daha çok eşkilere kızmıştım ama bu meşaj bana değildir değip kaybolmuşlar şiz daha torpillişiniz azıcık alışın mişafir modunuz bitşin bakalım

günaydın kızlar bugün saat 10.39da uyandım uyanınca 1 lt oda sıcaklığında ılımış su içtim 10 dakka sonra 2 kuru kayısı yedim üstüne koca bi bardak su içtim bi 10 dakka sonra kahve yaptım 1 küçük fincan onu içtim aradan bi 10 dakka daha gecti bi ekşi elma yedim üstüne koca bi bardak su daha içtim şuanda hıçkıra hıçkıra dolaşıyorum ortalıkta çok tokum yediklerim ağzımdan çıkacak gibi oluo her hıçkırmamda ne kadar doğru bilmiom biri bi akıl versin yada bizim grubun ansiklopedisi winston bunun ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu sölesin
hıçkırmaktan yazamıom başka tuşlara basıorum

bernardo dan almıştım canım ben memnunum

selam kızlar. saçma sapan besleniyorum ya.

ben evde değilim pek,haftanın 3-4 günü dışardayım.çalışmıyorum ama sohbet-kurs vs toplanıyoruz bi şekilde. çoluklu çocuklu. oralarda da malum kek börek menüleri.

neyse ki bugün evdeyim.son kalan 5 orucum var bugün de niyetlendim.

sahurda 2 hurma yedim.

akşama:

sebzeli tavuk sote 4kş
sebzeli bulgur pilavı 2kş
çorba 1kepçe
yoğurt

ilginnur siteminde haklısın.

msj saymayı da hep unutuyorum zaten.

çocuk uyumuşken buralardayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…