önce hayırlı olsun.
dr mehmet öz ün bir programında kadının biri bu trambolinle zayıflamış. kadın bildiğin obezdi. önceki resimlerini gösterdiler kadın baya süzülmüştü. hem eğlendim hemde zayıfladım diyordu
valla buradakiler ceza hakediyor hani 5 mesaj hiç katılım yok ya bu ne bıktık
ben bugün bişey yaptım belki yapan bilen vardır............
zeytinyağını benim çiçeklere su püskürrttüğüm şişeye-kaba koydum tek fıst bütün tavaya yeter oldu güzel oldu yapmayan varsa tavsiye ederim
evet öyle birşey var. yağ püskürtme fısfısları . özellikle marta stuwert da çok görüyorum.
günaydın yakar, ne güzel sporunu yapmışsın süpper olmuş... yoğunluktan bahsediyorsun, meselğin nedir?
yağ püskürtme fısfısları:: öyle bir şey var evet marthacık kullanıyor, türkiyede de satışı var da deodorant şişeleri gibi gazlı bir şekilde dolum yapılıyor... benim de zaten oradan aklıma geldi sonra ilk benim yeni aldığım çiçek fısfısımla göz göze geldik, sonra ben onu bilimum temizlik işleminden geçirip yağ fıs fısı olarak mutfağa atamasını yaptımmemnundur yerinden heralde
ben bugün bişey yaptım belki yapan bilen vardır............
zeytinyağını benim çiçeklere su püskürrttüğüm şişeye-kaba koydum tek fıst bütün tavaya yeter oldu güzel oldu yapmayan varsa tavsiye ederim
ayyyy mehmet öz deyince aklıma lahana geliyor artıkkkkkkkkkkkk
ilginnucum hemen üstüme aldım......benim ufaklık bu aralar kabız ve kucaktan başka hiç bir yerde uyumuyor evin içinde bile kanguruyla dolaşıyorum bugün yemek yaptım o şekilde, felç oldum yani....oturuncada uynıyor kerata zaten bilg. başına geçince büyük bızdık bana oyun aç diye bitiyor dibimde...ikisinin arasında bırak mesaj yazmayı ismimi bile unutuyorum...yoksa geçmişi incelersen zaten en az 5 mesaj atıyorum....Ama geceee
ben daha çok eşkilere kızmıştım ama bu meşaj bana değildir değip kaybolmuşlarşiz daha torpillişiniz azıcık alışın mişafir modunuz bitşin bakalım
Günaydın kızlar,
Ya bu yağdanlıktan ne zamandır arıyorum ama ben ya. Kaç tane aldıysam bir türlü yağı akıtmıyorlarlar. İçine sirke falan koyunca sorun yok ama yağ olunca sanıırm çok yoğun geliyor o. Bir türlü uygun yağdanlık bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?