Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dışarda gecen bi güne göre gayet iyi bacım.

lokumla kapatmasaydın iyiydi menüyü
spor olayı güzel olmuş

günaydın kızlar.

winston örnek menünü görünce yine şoke oldum:) nasıl terbiye etmişsin nefsini sen ya hay maşallah.

bugün kilo bildirimi var dimi. öğleden sonra yazcam inş.

kilo veren bacılar tebrik ederim. vermeyenlere hadi tempo diyelim.

günaydın kızlar
yok kız. keşke doğum günüm olsa . hoş olsa ne olacak benim düdük koca bir bağ maydanoz bile almazya
işyerindeki yoğunluk 1 ocak itibariyle bitecek ondan bacım.
ayy o kocadan bendede var o günler luzumşuz muş o beni hergün şevermiş iştediği an hediye alırmışzaten ama hiç aldığıda yok ha öyle başkalarından görüp yalanarak hayata devam ediyoruz bizde

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 /
se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / 0,37 % )
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5/78.3/0.2/ya yüzdeyi heşaplamıyı unuttum şazen şen yapıverşen yada bana anlat verbi zahmet ben şonra yapayım
mattika (71.6 /
hilal6030 ( ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölünecek.
yine 200 gr gidiyoruz bakalım

Son düzenleme:

kızben geçen hafta öğrendim dur anlatayım
verdiğin kiloyu 100 ile çarp çıkan sonuç ile geçen haftaki kilonu böl. ahanda sana yüzde hesabı

ya başka zamanda birşey yok. geçen gün biz ne zaman evlenmiştik diye sormaz mı. biz hiç hiç evlenmedik. şu an beraber yaşıyoruz .çok seviyeli bir birlikteliğimiz var . unuttun mu dedim.
ölürmüsün öldürürmüsün

Son düzenleme:
Winston bacm sen baya baya hiç birşey yemiyorsn bitki çaylariyla besleniosn bu kadar bitki çayi zararlı değilmi yahu geçen tvde çıkmış bi adam çok bitki çayi tükediyormuş böbreklerini kaybetmis nişanlım öyle söyledi ama tabi adamin ne gibi bi rahatsızlıgi vardı onu bilmiyorum.

bacım ben kalori sayarken hep yedigmdn fazlasni yaziorum mesala yemek yerkn 2kasik yiorm 2dilim kepek ekmek yiorum. birçok kişiden duydum belli bi yaştan sonra kilo vermek çok zormuş ben bogazimi azicik kissam hemen veriyorum yaşımin kıymetini bilem

bu arada sevinçten ucmak üzereim bugün tartldm ve verdigim kiloları not tutuyorum ve bu şekilde daha çok gaza geliyorum :)

28 aralık kilom 75.5
22 aralık kilom 74.5 (diyeti yapıp bakiyordum)

27 aralık yani bugun 70.5 mutluluktan uccam :)

Onu yine ticker factoryden yapıyorsun bacım en baştan yani benim bildiğim öyle çünkü daha dun yenilemiştim de

sağol hilal gireyim de yenileyeyim benim ticker ı barii

teşekkürler vinston zaten en iyi bildiğim şey o oldu o kadar çok yaptım ki bu ticker ı yapmak için ben de yenileyeyim daha afilli bulayım bi tane...

vinston sen aç yaşıyosun resmen canım ona rağmen direniyosa senin bünye pes diyorum...herhangi bir sağlık problemi yaşama sonrasında da...başın dönmüyor mu, ben açken çok sinirli oluyorum mesela....bir de sağlık orucu diye bişey var hiç baktın mı??? bu kadar dayanabiliyorsan onun şartlarına da dayanabilirsin belki....ben bi ara baya niyetlenmiştim de:::

kızlar hepimizinki aynı galiba, şöyle benim kocam çok incedir diyen bi arkadaşım daha olmadı...benimki bir öpüp kutlu olsun demeyi bile yediremiyo kendine, en son kadınlar gününde şöyle söyledi, yaaa sana çiçek alacaktım (oda okulun kapısı önünde çieeçekçi çingene kadın var ondan haaa, öyle çiçeekçiye falan gidipte ayrıca zamanda harcamayacak yani) amaaaa onun yerine eve tavuk alırım daha iyi diye düşündüm dedi.... aştı benimki olayı....

biz daha yazmıcaz heralde dimi ilginnur....

Son düzenleme:

yanlış yazmışımda düzelttim

kızlar bu günkü sabah menüsü

1 salatalık
1 domates
2 kaşık tepeleme lor peyniri
4 taze soğan
hooooop kes hepsini at kaseye al sana salata

ara
sütlü bir kupa nesgayfe

şimdi toparlanabilirsem hava çok güzel gidip kızlarımla biraz yürüyüş yapayım diyorum

keyifli günler kızlar....

@Hilal,

Bacım doğru aslında da su içmiyorum ben, bitki çaylarını da kupada değil cam demlikte yapıyorum, bir poşet çaya bir adam yıkanmalık su koyuyorum maksat sıcak ya da soğuk su girsin bünyeye Ben de geçen o adamı bir yerden duydum, birisi çok abartmış dedi ama kaç bardak/poşet içmiş bilemedim.Aslında her şeyin özü ölçü tabii, bende günde 3 tane içip daha çok suya ağırlık versemiyi olacak.
Yaş konusunda aslında şişmanlar ve yaşı ilerleyenler, boğazını tutamadıkları için bahane ararlar , bunun için de en makulu şudur "gençken metabolizma daha hızlı çalışıyor bikbik falan".Amaasıl olay şudur; sen 18 yaşındasın ve metan atıyorum 2000 hızda çalışıyor, o ise 35 yaşında ama metası 1800 çalışıyor.Yani o totosunu günde 15 dakika yürüyüşe ayırsa 18lik gibi metabolizma hızı olacakya da 18 yaşındaki günde 3 dilim ekmekle 35 yaşındaki metaya çekiyor kendini.O yüzden bu hızlı yavaştan ziyade
irade çok önemli.İstikrar çok önemli.3 gün boğazı tutup, 4.gün saldırıp deliler gibi yedikten sonra meto hızımız 6600 olsa ne çıkar

Kilonu anlamadım, 5 günde 4 kilo mu vermişsin?Anlayamadım :44:

Şimdi baktım , yabancıların juice fast dedikleri sebze meyve suyu ağırlı vücut detoksuymuş.
Ben geçen sene yaptım bacım bunu (Allahım denemediğim şey kalmamışve hala dobişim )
Hatta sırf bunun için katı meyve sıkacağı aldım ve eşim hala söylenir bik bik, yok 1 hafta kullanmışım, yok hemen kaldırmışım.
Len her gün kereviz suyu, hıyar suyu gel sen sık iç, tövbe tövbe..
1 hafta kadar yaptım bacım, 2 kilo civarında verdim, cildim falan böyle parladı güzeldi yani ama aç kaldım.Yani hep sıvı alınca
midem dolmadı, hep içim su oldu burg burg, gözüm döndü, sonrasında yiyeceklere saldırdım.Sonu hüsran bitti Bir
de işin tembellik boyutu oldu; bir bardak sebze suyu için bir kilo sebze ayıkla, soy et, sonra sık iç, sonra yarım
saat o parçayı sök, öbürünü yıka, sonra kurula vs vs..

Şimdi aslında kilo veremeyişimin ilk sebebi bu kilonun altını vücut anca çocukken gördü bu bir, ikincisi de benim denyoluğum.Artık hep aynı şeyleri yer oldum, ama eskiden bugün 500, yarın 600 öbürgün 200 kalori yiyip vücudu şaşırtıyordum şimdi sabah yumurta akşam kereviz ya da sabah yumurta akşam tavuk gibi hep aynı şey ve aynı kalori ile vücut kendini tutuyor sanırım.neyse ben gene kalem kağıda sarılıp, gün gün kalori hesabı ve ayrıştırması yapayım.
Başım dönmüyor bacım ya taş gibi bir dobişim, vur sırtıma İstanbuldan, Konyaya yuvarlanırım öyle çiroz sıska değilim
Sinir stres de yok çok rahatım, zaten yapı olarak da rahat
gamsız bir tipim Bu ara çalışmıyorum, evdeyim o yüzden çok aktif sürekli ayakta bir hayatım yok, ondan dolayı da
fazla enerji harcamıyorum, eğer sürekli ayakta falan çalışsam evet imkanı yok 3 gram şeyle duramaz kaç kez ayılır bayılırdım.

Hepimize güzel bir gün diliyorum

güzel güzel. bende öğle yemeği olarak salata yaptım içine lor ve azıcık peynir koydum. gayet lezzetli ve doyurucuydu.

selam bacılar tazr dobiş mattika geldi.
3 günde 2 haftada verdiğim kiloyu geri aldım geldim. emeklerime yazık be.
hele karataydan sonra yediğim tatlılar intihar girişimi gibi oldu resmen.
bi sabah kahvaltı yaptım börek, tatlı vs. ile akşama kadar bulanık gördüm etrafı, şeker komasına girip gidiyodum nerdeyse.
ama bi kere yedim ya yedikçe yiyesim geldi. sonuç ortada.
neyse bakalım 2-3 güne gider şişkinliktir bunun çoğu.

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 /
se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / 0,37 % )
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % )
hilal6030 ( ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölünecek.

şu hamura çamura ağzın bir deymeye gör. gerisi geliyor. birde kendi evinde olmayınca düzen falan kalmıyor. ama sen toparlarsın . buna şüphe yok.

merhabalarrrrr
takımınızda yer alıyorumm sanırım. inş. bol paylaşımlı bir tkaımdırrr.
İsmim ilknur
30 yaşındayım geçen sene 14.takımda güzel bir kilo verdim kendimce mezun bile oldum devam edecektim ama hamile kalmıştım diyeti bırakmak durumund akaldım. şimdi doğum yaptım doğum kilolarm var (geçen sene verdiğim tekrar aldığım kilolar sadece) onları tekrar sizinle vermek isityorum.
Kilomu tam olarak bilmiyorum küstüm tartıyaa bir kaç haftadır çıkmıyordum. akşam tartılayım yazarım.
Akşamları pek giremeyebilirim ama gün içerisnde sürekli takılırım.
bana kurallları hatırlatırsanızz sevinirim.

hoşgeldin ilknur
takım kaptanımız sezen . öncaki yıllardanda hatırlarsan 2 haftalık deneme süren olacak. eğer bol paylaşım ve takım kurallarına uyarsan. 2 . haftanın sonunda takıma alınıyorsun.
sezen kurallarını sana iletir. inşallah güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…