bugün minik ufak kızın kalça ultrasonuna girmesi gerekiyordu dışarıda yedik ama abrttığımı düşünmüyorum menü şöyle
sabah
1 yum.
1 domates
1 salatalık
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 ceviz
ekmek yok
ara
1 trabzon hurması
öğle
2 yum. büyüklüğünede somon ızgara
salata
ekmek yok
ara
--------
akşam
tavuk göğüs şiş
avucumun içi büyüklüğünde lavaş
salata
ara
çeyrek dilim ayva
1 mandalina
günaydın hayırlı sabahlar
dünkü menümü yazarak başlayayım.
sabah
2 dilim ekmek
lor ve b.peynir
5 tane zeytin
öğlen
pırasa az karnabahar ve 2 yk yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
1 tabak türlü
3 yk makarna kızımın tabağından aşırdım.
türk kahvesinin yanına 2 küçük lokum
yani bugünkü menüden bir cacık olmaz.
akşam 1,5 saat sokakta yürüyüş. bu defa eşim çıkıp yürüyelim dedi . eve geldiğimizde valla belim ve ayaklarım ağrıyordu.
anca yediklerimi erittim. o da eritebildiysem.
***3.TAKIM 289.ETAP***
Yakar76 ( 64,2 / 63,700/-0,5/0,77%
se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / 0,37 % )
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5/
mattika (71.6 /
hilal6030 ( ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölünecek.
3. Takım ortalaması :
ayy o kocadan bendede var o günler luzumşuz muş o beni hergün şevermiş iştediği an hediye alırmışzaten ama hiç aldığıda yok hayok kız. keşke doğum günüm olsa . hoş olsa ne olacak benim düdük koca bir bağ maydanoz bile almazya
işyerindeki yoğunluk 1 ocak itibariyle bitecek ondan bacım.
***3.TAKIM 289.ETAP***
Yakar76 ( 64,2 /
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5/78.3/0.2/ya yüzdeyi heşaplamıyı unuttum şazen şen yapıverşen yada bana anlat verbi zahmet ben şonra yapayım
mattika (71.6 /
yine 200 gr gidiyoruz bakalım
günaydın kızlar
ayy o kocadan bendede var o günler luzumşuz muş o beni hergün şevermiş iştediği an hediye alırmışzaten ama hiç aldığıda yok haöyle başkalarından görüp yalanarak hayata devam ediyoruz bizde
Onu yine ticker factoryden yapıyorsun bacım en baştan yani benim bildiğim öyle çünkü daha dun yenilemiştim de
Bacım ben abartısız bir aydır 70 kiloyum ve abartısız bir aydır açım
Aslında aç da değilim de yemekle alakam kalmadı, midem küçüldü diyelim.
Menü paylaşmıyorum çünkü iyi bir örnek değilim
Örnek istemişsin;bugünkü menüm;
sabah; 2 haşlanmış yumurta, yeşil çay
öğlen; bim form çayı, sonra yeşil çay, sonra 7 otlu çay
akşam;1 tavuk but (derisiz), 2 çorba kaşığı yoğurt
akşak keyfi; şekersiz çay, yeşil çay
Günlük 600 kaloriyi geçmiyorum.Ekmek, makarna, pilav yok.Şeker, tatlı yok.Meyve haftada iki kez ve bir adet.Fastfooddu, çikolataydı falan filan yok, asitli içecek yok, mümkün olduğunca işlenmiş market ürünü yok, kahve yok,tuz yok, yağ yok, pişmiş yemek yok.
Ya ızgara ya suda haşlama yiyorum ki yağla pişmiş ya da besin değeri ölmüş olmasın vs vs..
Yani benim amacım, en son 68 kiloyu 20 yaşında görmüş, onun altını anca çocuklukta görmüş bir bünyeyi 30undan sonra 68e ve hatta altına indirmek.Vücudun yaptığı şeyse buna direnmek. Öyle karşılıklı direnip, itişip tepişiyoruz
Benim yol yol değil kimseye önermem bile asla.Herkes her şeyden yemeli ama bu demek değil ki sabah gözünü açıp 3 poğaçayı mideye indirsin yada akşam makarna tenceresini bacak arasına koyup 10 kaşık makarna yesin sonra da çatlasın.Her şeyin ölçülüsü, sağlıklısı güzel.
İlk yaptığında en son bu sayfayı sık kullanılanlara ekle diyor bacım, eğer eklediysen oradan direkt sayfana geçiş yapabiliyorsun, senden ilk oluşturduğun pin kodunu istiyor onu yazıp edit/change mi ne vardı, oradan kilonu falan değiştirebiliyorsun ama bu bence daha zaman alıcı ve ben hep şifremi unuttuğumdan (b12 error) her seferinde yeni çizelge yapıyorum.he arka fonu falan da her seferinde çocuk gibi değiştirip mutlu oluyorum
günaydın kızlar
ayy o kocadan bendede var o günler luzumşuz muş o beni hergün şevermiş iştediği an hediye alırmışzaten ama hiç aldığıda yok haöyle başkalarından görüp yalanarak hayata devam ediyoruz bizde
***3.TAKIM 289.ETAP***
Yakar76 ( 64,2 /
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5/78.3/0.2/ya yüzdeyi heşaplamıyı unuttum şazen şen yapıverşen yada bana anlat verbi zahmet ben şonra yapayım
mattika (71.6 /
yine 200 gr gidiyoruz bakalım
Winston bacm sen baya baya hiç birşey yemiyorsn bitki çaylariyla besleniosn bu kadar bitki çayi zararlı değilmi yahu geçen tvde çıkmış bi adam çok bitki çayi tükediyormuş böbreklerini kaybetmis nişanlım öyle söyledi ama tabi adamin ne gibi bi rahatsızlıgi vardı onu bilmiyorum.
bacım ben kalori sayarken hep yedigmdn fazlasni yaziorum mesala yemek yerkn 2kasik yiorm 2dilim kepek ekmek yiorum. birçok kişiden duydum belli bi yaştan sonra kilo vermek çok zormuşben bogazimi azicik kissam hemen veriyorum yaşımin kıymetini bilem
bu arada sevinçten ucmak üzereim bugün tartldm ve verdigim kiloları not tutuyorum ve bu şekilde daha çok gaza geliyorum :)
28 kasım kilom 75.5
22 aralık kilom 74.5 (diyeti yapıp bakiyordum)
27 aralık yani bugun 70.5 mutluluktan uccam :)
vinston sen aç yaşıyosun resmen canım ona rağmen direniyosa senin bünye pes diyorum...
herhangi bir sağlık problemi yaşama sonrasında da...başın dönmüyor mu, ben açken çok sinirli oluyorum mesela
....bir de sağlık orucu diye bişey var hiç baktın mı??? bu kadar dayanabiliyorsan onun şartlarına da dayanabilirsin
belki....ben bi ara baya niyetlenmiştim de:::
....
kızlar bu günkü sabah menüsü
1 salatalık
1 domates
2 kaşık tepeleme lor peyniri
4 taze soğan
hooooop kes hepsini at kaseye al sana salata
ara
sütlü bir kupa nesgayfe
şimdi toparlanabilirsem hava çok güzel gidip kızlarımla biraz yürüyüş yapayım diyorum
keyifli günler kızlar....
selam bacılar tazr dobiş mattika geldi.
3 günde 2 haftada verdiğim kiloyu geri aldım geldim. emeklerime yazık be.
hele karataydan sonra yediğim tatlılar intihar girişimi gibi oldu resmen.
bi sabah kahvaltı yaptım börek, tatlı vs. ile akşama kadar bulanık gördüm etrafı, şeker komasına girip gidiyodum nerdeyse.
ama bi kere yedim ya yedikçe yiyesim geldi. sonuç ortada.
neyse bakalım 2-3 güne gider şişkinliktir bunun çoğu.
merhabalarrrrr
takımınızda yer alıyorumm sanırım. inş. bol paylaşımlı bir tkaımdırrr.
İsmim ilknur
30 yaşındayım geçen sene 14.takımda güzel bir kilo verdim kendimcemezun bile oldum devam edecektim ama hamile kalmıştım diyeti bırakmak durumund akaldım. şimdi doğum yaptım doğum kilolarm var (geçen sene verdiğim tekrar aldığım kilolar sadece) onları tekrar sizinle vermek isityorum.
Kilomu tam olarak bilmiyorum küstüm tartıyaa bir kaç haftadır çıkmıyordum. akşam tartılayım yazarım.
Akşamları pek giremeyebilirim ama gün içerisnde sürekli takılırım.
bana kurallları hatırlatırsanızz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?