Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir haftada 7 kilo diyor ama ben 4kilo versem yeter sonra zaten vermem gereken bi 4 kilo daha var onuda veririm bi şekilde önemli olan ödemi ve biraz yağı hemen atıp motive olmam

Bu gibi diyetler kalıcı olmaz ama sen bilirsin uzun soluklu diyetler denemeli sin bu diyetlerde çabuk verir çabuk ta geri geri alırsın

Son düzenleme:

vinston anam kitap gibisin maşşallah, bu arada ben demiyorum valla mehmet öz diyooo....

Dr Öz Show - Göbek Yağlarını Eriten Gıdalar - Video Vidivodo

bu trabzon hurmaşını ilk şende duydum naşıl birşey:44:

ya şu domates gibi kırmızı ama tatlı bir meyve varya google görsel de ara hatırlarsın....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/
Buradan yeni konu aç ile yapılıyor.
Konuyu "Ekino'nun diyet günlüğü" tarzında bir şey yaptınmı hemen topiği açmış olursun.

teşekkürler vistonlight, bu arada ismin hep üniversiteyi hatırlatıyor bana fena içiciydim bir zamanlar...

valla arkadaşım ilginnur böyle dediyse kork çünkü zamanında aynı şeyi bana da demişti o haklı çıktığında ben sana demiştim ddi çok koydu

İzledim bacım.Sauerkraut'tan bahsetmiş.Yani ekşi lahanadan.lahana ince ince kıyılır "çok az" tuz ile fermente olması için 15-20 gün beklenir ve ta-ta işlem tamam.Bu da et yemeklerinin yanında ya da sosis gibi fast foodlara ek yapılıp yenir ve de çoğunlukla "pişirilip" yenir.Bizimkilerin bir damacanaya kilolarca kaya tuzu attığı ya da içinde onca kimyasal katkı maddesi olan tuz deryası market turşularından değil yani.Ki bununla ilgili de ciddi tartışmalar olmuş, ingilizce link attığın için yabancı makaleden ben de yolluyorum;

How Unhealthy Is The Salt In Sauerkraut? | LIVESTRONG.COM
Burada sauerkraut'taki tuzun ne derece sağlıksız olduğu anlatılıyor.

Your diet should provide no more than 2,300 mg per day . So, half a cup of undrained sauerkraut provides 780 mg, or a third of your recommended daily sodium limit.
Burada derki; günde 2300den fazla (diyetinizde) sodyum yani tuz almamalısınız.Ve sadece yarım fincan yani yarım dilim ekşi lahana fermentesi sadece 780 mglık yani 3te 1lik dilimi hoop diye dolduruyor.
Ki eğer sen bildik Türk usulü lahana turşusu yiyorsan emin ol bu değer 780lerden daha da fazla çıkacak ve sodyum miktarın doğal olarak ödem miktarın fazlalaşacak eğer düzenli tüketirsen.

Aman ne lahanaymış arkadaş, gün boyu oyaladı beni
Evet, nick sırasında ne koysam ne koysam düşündüm, baktım sehpada winstonlight var, dedim neden olmasın tabii o zamanlar püfür püfür içiyorum Sonra buradaki se_zen beni fiştekledi ve birlikte bıraktık 6 aydır temizim

Sigara markam bile lightmış arkadaş ama ne akla hizmet 90 kiloya kadar çıkmışım onu bilmiyorum işte
sonra o winstonlight, winston kaldı, vişton kaldı, washington oldu, şimdi vinston oldu, daha da ne olur bilemiyorum ama pek bir değişik oluyor günden güne

Eski grup üyelerine sevgiyle bildiriyorum;
Reçel ve fazla adetli kayısının yanına lahana dahil tüm turşular da eklenmiştir, söylenirsem haberim yoktu demeyin
Yeni üyeler serbestler, daha ilk haftadan korkutmayayım

Bu arada midem sırtıma yapıştı ha, havuçla yumruta dedik ama sonsuza kadar tok tutmuyormuş..
11de kahvaltı, 7buçukta akşam yemeği desem yok günahını aldım 8,5 saat tutmuş, daha ne tutsun

Hepimize hafif ve sağlıklı bir akşa diliyorum

slm kızlar çok yoğunum dışardaydım bugün her pazartesi böyle oluyor.

turşunun zararlarını okuyunca böle oldum

bayılırım turşuya

vaheyyyy

Merhaba kızlar bugün bir türlü giremedim tlde sorun vardı. Winston canım tlden kopyalama yapilmiyor yarın pc den hallederim çok çok çok teşekkür ederim

Bugün sabah aç karnına 68.2 kg ciktim. 10 da kahvalti yaptım 2 haşlanmış yumurta domates falan yedim yanında ekmek hiç yemiyorum 4 gibi sebze yemeği ve yoğurt yedim daha sonra meyve ile devam ettim ve bol bol su. Bu arada ben her sabah aç karnına bir büyük bardak ilik su içine bir kaç damla limon suyu damlatip öyle içiyorum metabolizmayi hızlandırıyormuş . Biraz geç oldu kusura bakmayın bana müsade ederseniz çarşamba günü net bir şekilde başlamak istiyorum kilo çizelgesini falan da halletmiş bütün kurallara uygun bir şekilde başlayıp aranıza katılmak istiyorum tabi yine yarın takip etcem sizi

en iyisi lahanayı marul yerine kullanmak yani teşekkürler....bu arada senin nick, bendeki klavyede double v olmadığı için vinston şekline dönüşüyor kendisini sevgili süpürgemiz yedi malesef

günaydın hanımlar benden yana sıkıntı yok cumartesi buluşma günü için siz bilirisnizzz çok soğuk yaza kalsın diyosanız oda olur karara uyum sağlarım

günAYDIN hatunlar

mükellef kahvaltımı yaptım

öğlen arkadaşlarla toplancaz.inş abartmadan yerim.

herkese güzel bir gün dilyorum

herkese günaydın arkadaşlar
2 gündür saçma sapan bir şey oldu. sabah akşam dikkat et bir öğün saçmala.
ama bugün toparlayacağım.
dün akşam sporumu yaptım. hiç olmazsa onu bırakmayayım. 30 dk yürüdüm. oturduğum yerde bacak geliştirme hareketleri yaptım.
sabahta az yedim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

bu hafta malum yıl sonu ve ben çok yoğunum.
dün tromobilin siparişi verdim. Bugün yarın gelir inşallah. Hoplaya zıplaya zayıflayacağım inşallah.

buluşma için benden yana da bir sıkıntı yok.
Yani ben, gırgırına ve winston geliyor da başka katılacak var mı onu kestiremedim.
Yer olarak da herhangi bir yer gelmedi aklıma. Olmadı buluşuruz kadıköyde. Orda bakarız bir yer. Bana o da uyar. Başka gelecek kimse yoksa kızım da sorun değil getirmem. Ben çocuğunu bırakacak yeri olmaz ama gelmek isteynler olur diye kızımı getiririm dediydim. Yoksa getirmem. Benim için problem yok yani. Yok biraz daha beklesin derseniz ona da uyarım.

Bir haftada 7 kilo diyor ama ben 4kilo versem yeter sonra zaten vermem gereken bi 4 kilo daha var onuda veririm bi şekilde önemli olan ödemi ve biraz yağı hemen atıp motive olmam

Merhaba,
Hoşgeldn takıma.
rica etsem önce kendini tanıtsan. Boy, kilo, yaş, hedef ten bahsedersen. Ayrıca nerde oturuyorsun, ne iş yapıyorsun ya da yapmıyorsun, hobilerin, fobilerin, ıssız bir adaya düşersen yanına alacağın üç şey, kayınvaliden kim. Bunlar önemli.
2 hafta deneme sürecin olacak. Ondan sonra yeterli paylaşımın olursa takıma alınacaksın. Yeterli paylaşımdan kasıt günde en az 5 mesaj yazman ve menü paylaşımında bulunman.

3. TAKIM KURALLARI

1. Kilo bildirimleri her Perşembe en geç saat 16:00’ye kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır. Listeye kiloları herkes hesaplayarak yazar.

2. Takım Listesi Her hafta cuma günü en geç 13:00 da yayınlanmalıdır. 1. derece sorumlu takım kaptanıdır. Kaptan yardımcısı eğer liste 13:00 de yayınlanmadı ise listeyi genel paylaşım alanında yayınlar. O da yayınlanmadı ise müsait olan herhangi biri yayınlar ve yayınladığına dair takım topiğine bilgi verir.

3. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, iki kere uyarılır, aynı davranışın üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

4. Her hafta takım sonuç listesi Cuma günü yayınlanır. Takım sonuncusu olan üye bir sonraki hafta başlangıcı olarak kabul edilen Cumartesi gününden itibaren takımdaki mesajların takibinden sorumludur.

5.Takıma yeni davet edilen üyenin 2 hafta deneme süresi vardır. 2 hafta mesaj paylaşımı yeterli olan üyenin takımda kalmasına takımın çoğunluk kararı ile karar verilir. bunun için anket düzenlenir ve yarıdan fazla oy alan yeni üye takım listesine alınır.

6. Her üye günlük en az 5 mesaj yazmalıdır. Herkes yazdığı mesajın üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2&#8230. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala uymayan; yani mesajlarını saymayan ya da son 7 gün içinde 3 gün, günlük mesajlarını yazmamış olan üye iki kez uyarılır. Aynı durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Mazereti olan üye önceden bilgi verdiği zaman mesaj kuralından istisna tutulur.

7. Her gün menü paylaşımı yapılır. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılabilir. Son 7 gün içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye iki kez uyarılır. Bu durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

8. 2 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

9. Her üyenin haftada bir gün 1 öğün kaçamak yapma hakkı vardır. 1 öğünden fazla kaçamak yapan üye aşşağıdaki listeden herhangi bir eğzersizi yapar ve yaptığını bildirir. Eğzersiz yapılan kalori ile orantılı olmalıdır. Eğzersiz listesi takım çoğunluk kararı ile güncellenir.

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Yüzmek....................................600
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

trambolin hayırlı olsun sağlıkla zyıfla inş

buluşmaya gelemem ben sanırım çocukla zor olur .size güzel eğlenceler

Bana kayınvalidemi sormadıydın
Hoş senle ben aynı zamanda gelmiştik, sa başkandı.
50 kilo başkanı olan gruba zaten girmezdim iyi denk gelmiş gene

İnsan buluşmada 50 kiloluk biri karşısına çıkacak diye tabii gelmek istemez.Ben yaptım o hatayı bir kerem Buzdolabı cüssemle tepeleye tepeleye pendiğe gittim, anam bir de baktım ki, eneee üflesen uçacak bir insan Şimdi diğer kızlar da senden çekiniyorlardır

Valla kızlar buluşma için benimde bir manim yok.Se-zen çocuk üşür, her yerde de vakit geçiremez sıkılır diye en son ben yazdıydım.benim amacım put gibi 2-3 saat kalamaz, oyun parkurlu bir yer olsun onlar da eğlensin amacındaydı yoksa "çocuk olmasın yeaa " modunda bir sızlanma değildi.Yanlış anlaşılmak istemem.Ayrıca senin cimcime ile de tanışmış olurduk, birlikte pilates yapardık bence güzel olurdu.Sen bilin.
Benim buluşma için aslında uzun zamandır kıvrandığım şey (sıkı durun itiraf geliyor ) kahvaltı istemememdi.Çünkü beslenmeyi yok değiştirdim yok yemiyorum etmiyorum derken cidden doğruydu.Yanınızda yemeden durmak beni etkilemez ama size ayıp olurdu.Bu yüzden de biraz öğle yemeği ya da kahve keyfi diye fiştekleme yaptıydım.

İsterseniz (fiştekleme, zorlama, itekleme gibi olmasın tabii) öğlen buluşup kahve keyfi yapalım.İsteyen yesin içsin tabii de adı kahveli buluşma olsun.Böyle baharda herkes hedefine ulaşmış olur, havalar güzelleşmiş olur, o zaman açık havada açık büfe kahvaltılı bir kutlama şeysinde büyük bir buluşma organize ederiz.
ya da mado gibi bir yerde buluşalım, ben kahve içerim siz isterseniz kahvaltı edersiniz, bu da uyar bana.
ya da ben bir kahve için tepeleye tepeleye gelemem derseniz, iteleyebiliriz de.

ne bilem, ben uyarım her şeye yani.

Bu arada günaydın gün-ay-dın (Ebru moduyla) Kaburgalarımızın arasındaki bışluk 2 cm olup, leğen kemiğine ... Her sabah aynı bilgiler arkadaş ya...Neyse bu sabah uzama ,esneme pilatesi yapıldı.Hiç hoşuma gitmedi.Yaşlı neneler gibi fizik tedavi gibi oraya esne, buraya esne.Boy uzatacakmış esnemeler.Benim boyum uzun, totom kocaman, o ne olacak orda karpuz gibi ellaaam
Şimdi arşa uzamış boyum ve hala kocaman totom var peh

neyse günaydın hepimizeee tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…