günaydın kızlar,
bu hafta malum yıl sonu ve ben çok yoğunum.
dün tromobilin siparişi verdim. Bugün yarın gelir inşallah. Hoplaya zıplaya zayıflayacağım inşallah.
buluşma için benden yana da bir sıkıntı yok.
Yani ben, gırgırına ve winston geliyor da başka katılacak var mı onu kestiremedim.
Yer olarak da herhangi bir yer gelmedi aklıma. Olmadı buluşuruz kadıköyde. Orda bakarız bir yer. Bana o da uyar. Başka gelecek kimse yoksa kızım da sorun değil getirmem. Ben çocuğunu bırakacak yeri olmaz ama gelmek isteynler olur diye kızımı getiririm dediydim. Yoksa getirmem. Benim için problem yok yani. Yok biraz daha beklesin derseniz ona da uyarım.
Aman be ya. Bende kararsız kaldım şimdi. Kızım sorun değil hertülü uyar bızdık. Yol da da metro işine bayılıyor kerata. Ama buluşmayı napalım. Herkes bir kararsız. Yahu üç kişiyiz üçümüzde ee fark etmez deyip duruyoruz. Hadi birimiz karar versin artıkın.
hayırlı olsun trambolinin canımya bu trambolinde 5 dakka zıplamak 500 kaloriymiş doğrumu
hayırlı olsun trambolinin canımya bu trambolinde 5 dakka zıplamak 500 kaloriymiş doğrumu
winston ve sezen aslında buluşmaya ihtiyacı olan benim biriniz zayıf biriniiz iyvce erimiş görüp motive olmak he bide ikinizde başlı başın aayaklı ansiklobedi olduğundan ben buluşalım diyorum ayrıca şu kahve işi bana dahada çok uydu kadıköye ben tek araçla gelebiliyorum o gün için planımda yok 2 saat sohbet için gelebilirimde
ama soğuk fena derseniz bişey diyemem yazada kalabilir
winston yok dedi
gırgırına buluşalım dedi
sezene atalım topu onun çocuğu var diyip sıyrılıyım :)
Evet öyle yazıyor bir kaç yerde ama bana pek inandırıcı gelmedi o bacım. Kaç kalori yaktığından çok nasıl zayıflattığı önemli. Bakalım ben deneyeyim. size de öneririrm güzelse.
Kızlar tamam buluşuyoruz. Mekan falan önemli değil ya. Gidince buluruz bir yer illaki.
Şu balon varya kadıköyde onun önünde buluşak işte. Ordan da balon kafeye falan gideriz olmadı ne dersiniz. Balon kafe diye attım ama neyse işte altındaki kafe de buluşuruz. YA da önünde buluşuruz. Tamam tamam önü olsun.
İtiraf ediyorum bende bu sefer çook azimsiz olduğumdan winstonu görüpte gaza geleyim dedim. Kızımda durur ya. Yani sizin için sakıncası olmazsa ben onu da getirirsem daha çok içim rahat edecek. Çünkü bu cuma akşamı gece yarısı dönücem eve yılbaşı eğlencesi var. Kaç haftadır sürekli bir şeyler çıktı , şimdi de her akşam eve geç gidiyorum. Vicdan azabı yaşıyorum bu ara yani. Ama gerçekten yok iki çift laf ettirmez şimdi bu ufaklık bize falan derseniz anlayışla karşılarım ve alınmam. Çünkü haklılık payı olabilir.
Bir saat deli gibi koşmak bile 350 kalori civarındaysa, beş dakika uzaya çıkıp çıkıp dünyaya düşsen gene o kadar etmez bacım
Ama çok zevkli olacağı kesin
Bana kayınvalidemi sormadıydın
Hoş senle ben aynı zamanda gelmiştik, sa başkandı.
50 kilo başkanı olan gruba zaten girmezdim iyi denk gelmiş gene
İnsan buluşmada 50 kiloluk biri karşısına çıkacak diye tabii gelmek istemez.Ben yaptım o hatayı bir keremBuzdolabı cüssemle tepeleye tepeleye pendiğe gittim, anam bir de baktım ki, eneee üflesen uçacak bir insan Şimdi diğer kızlar da senden çekiniyorlardır
Valla kızlar buluşma için benimde bir manim yok.Se-zen çocuk üşür, her yerde de vakit geçiremez sıkılır diye en son ben yazdıydım.benim amacım put gibi 2-3 saat kalamaz, oyun parkurlu bir yer olsun onlar da eğlensin amacındaydı yoksa "çocuk olmasın yeaa " modunda bir sızlanma değildi.Yanlış anlaşılmak istemem.Ayrıca senin cimcime ile de tanışmış olurduk, birlikte pilates yapardık bence güzel olurdu.Sen bilin.
Benim buluşma için aslında uzun zamandır kıvrandığım şey (sıkı durun itiraf geliyor) kahvaltı istemememdi.Çünkü beslenmeyi yok değiştirdim yok yemiyorum etmiyorum derken cidden doğruydu.Yanınızda yemeden durmak beni etkilemez ama size ayıp olurdu.Bu yüzden de biraz öğle yemeği ya da kahve keyfi diye fiştekleme yaptıydım.
İsterseniz (fiştekleme, zorlama, itekleme gibi olmasın tabii) öğlen buluşup kahve keyfi yapalım.İsteyen yesin içsin tabii de adı kahveli buluşma olsun.Böyle baharda herkes hedefine ulaşmış olur, havalar güzelleşmiş olur, o zaman açık havada açık büfe kahvaltılı bir kutlama şeysinde büyük bir buluşma organize ederiz.
ya da mado gibi bir yerde buluşalım, ben kahve içerim siz isterseniz kahvaltı edersiniz, bu da uyar bana.
ya da ben bir kahve için tepeleye tepeleye gelemem derseniz, iteleyebiliriz de.
ne bilem, ben uyarım her şeye yani.
Bu arada günaydın gün-ay-dın (Ebru moduyla)Kaburgalarımızın arasındaki bışluk 2 cm olup, leğen kemiğine ... Her sabah aynı bilgiler arkadaş ya...Neyse bu sabah uzama ,esneme pilatesi yapıldı.Hiç hoşuma gitmedi.Yaşlı neneler gibi fizik tedavi gibi oraya esne, buraya esne.Boy uzatacakmış esnemeler.Benim boyum uzun, totom kocaman, o ne olacak orda karpuz gibi ellaaam
Şimdi arşa uzamış boyum ve hala kocaman totom var peh
neyse günaydın hepimizeee tekrardan
Tamam cumartesi balonun önünde buluşuyoruz.
Saat 12 uyar mı? isterseniz 1e de çekeriz?
Ay benim rüya vardı ya, benim evin adresini yazmışım tüm kadınlar kulübü evimi basmış diye
Cumartesi 1de herkes balonda olacak diyoruz daSapığı, manyağı, seri katili, full tekmil birden orda olmaya
Yapmayın etmeyin bacılar winstonu görecem, winstonu görecem diye.Geçen buluşma 75 kilodamsam, ahanda şimdi 70.
Öyle vay anasını bir kayboluş, yokoluş beklemeyin.
4,5 kilo dünyaya gelmiş, 1.80 boyundaki bir kişiden bahsediyorsunuz, çok hayal kurmayın yani
Çocuk no problemo bacım.Getir sen onu getir, ben de senin bana verdiğin kızının oyuncağı olan maskemi getircem yanımda
"Bunu bir yerden hatırlıyor musun? Nıhahahaha annen çalıp bana verdi artık benim nıhahaha" diyeceğim
Ohh sigarada içmiyoruz, zaten kapalı alanda da otururz hava soğuk.
Senin minnoş da oturuverir yanımızda güzel güzel, hem değişiklik olur.
iyi geeceler kızlar ancak oturabildim bilgisayr başına.... sezen kaça aldın????Evet öyle yazıyor bir kaç yerde ama bana pek inandırıcı gelmedi o bacım. Kaç kalori yaktığından çok nasıl zayıflattığı önemli. Bakalım ben deneyeyim. size de öneririrm güzelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?