Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aman be ya. Bende kararsız kaldım şimdi. Kızım sorun değil hertülü uyar bızdık. Yol da da metro işine bayılıyor kerata. Ama buluşmayı napalım. Herkes bir kararsız. Yahu üç kişiyiz üçümüzde ee fark etmez deyip duruyoruz. Hadi birimiz karar versin artıkın.

hayırlı olsun trambolinin canım ya bu trambolinde 5 dakka zıplamak 500 kaloriymiş doğrumu

Kızlar isterseniz hedeflere varıp buluşalım yani iteleyelim.
Havalar biraz ısınsın, çocuklarla da kalabalık açık hava buluşması yapalım isterseniz.
Pek modumuz yok gibi geldi, herkes birbirine baktı.
Yılbaşı öncesi alışverişti, yoğunluktu olur şimdi, havalar soğuk, diyetteyiz şimdi aç gibi saldırıp yarım kilo rahat alırız falan filan.
Ne bileyim pek hevesli görünmedik sanki, havalar soğuk ya pek dışarda organizasyon tutmadı bu sefer.
Herkes birbirine topu attı, geçiştirdi, yer yurt ayarlaması yapılmadı falan filan.

İsterseniz bahar gibi buluşuruz.

hayırlı olsun trambolinin canım ya bu trambolinde 5 dakka zıplamak 500 kaloriymiş doğrumu

Evet öyle yazıyor bir kaç yerde ama bana pek inandırıcı gelmedi o bacım. Kaç kalori yaktığından çok nasıl zayıflattığı önemli. Bakalım ben deneyeyim. size de öneririrm güzelse.

winston ve sezen aslında buluşmaya ihtiyacı olan benim biriniz zayıf biriniiz iyvce erimiş görüp motive olmak he bide ikinizde başlı başın aayaklı ansiklobedi olduğundan ben buluşalım diyorum ayrıca şu kahve işi bana dahada çok uydu kadıköye ben tek araçla gelebiliyorum o gün için planımda yok 2 saat sohbet için gelebilirimde
ama soğuk fena derseniz bişey diyemem yazada kalabilir
winston yok dedi
gırgırına buluşalım dedi
sezene atalım topu onun çocuğu var diyip sıyrılıyım :)

Bacım yok ya, ben onca yazdım da içimden geçen de şuydu; bir otobüse bincem, bir kahve iççem yani bir kahvenin bile 40 yıl hatırı var hesabı güzel olur yeaa diye sırıta sırıta yazdım ama ne bilem siz pek isteksiz geldiniz bu sefer bana.
Bir de bu buluşmayı yazdan beri ben fiştekliyorum buluşalım diye.
Sonra çok emrivaki gibi çok zorlama gibi geldi.
Acaba çok mu ısrar ettin sus winston dedim falan filan.
Sezen de haklı karda kışta çocuğu getirmek ister mi, ne bilem sen pendikten gelirmisin, hayır işin kötü tarafı Kadıköy meydana koy beni, 10 dakikaya 10 kez kaybolurum, bir cafe bile bilmem.
Yani Kadıköy dediniz ama ben yer bilemediğimden organizasyon yapamadım falan filan.
Ben her şeye uyarım, buluşmaya varım (şizofren winston)

@Se-zen,

2ye 1 zaten ezici üstünlük ve kilolarımızla seni ezdik ama hadi demokratik ortam olsun gelince sen de yazıver fikrini

geçen buluşma öncesini hatırladın mı? ;

-Eğer buluşmayı erteleyeceksek, hemen burger kingten sipariş verelim.
-Tamam, dur Gırgırına ve Ejje de söylesinler.
-Galiba ertelenecek heyyoo soğan halkası bile yiyeceğim
-Ve eveeettt bir hafta ertelendi, koşşş siparişlere ...

Alışkanlık olmuş bir kez yapmamıza rağmen he.Şimdi fast food için kıvranıyorum.
Eğer buluşmam, erteleyelim falan dersen kendimi fastfooda vuracağım
Buluşuyoruz dersen kendimi mekiğe, yok buluşmuyoruz dersen hamburgere vuracağım.
Çabuk söyle ? ?

winston tamamdır sendende cesareti aldım sezennnnnnnnn buluşalımm
kadıköyü istemmein sebebii tamamen adeletli olmak açısından geçen sefer okadar yolu sen geldin topuklularla
he bu arada kahvelerde bizden winston sözleştiğimiz gibi sezene hesap ödetmeyelim tatlılar yazmadımm hani siz rejimi bozmayyaın diye zaten biz baya bi kahve içerizzzz benceee :)

uyer mekan önemlimi ya sıcak sakin biyer arar bulruzz dolaşa dolaşa he sevindiğim konu masamızsda kültablası olmıycakkk maşallah kızlar aman nazara gelmeyin

Evet öyle yazıyor bir kaç yerde ama bana pek inandırıcı gelmedi o bacım. Kaç kalori yaktığından çok nasıl zayıflattığı önemli. Bakalım ben deneyeyim. size de öneririrm güzelse.

önce hayırlı olsun.
dr mehmet öz ün bir programında kadının biri bu trambolinle zayıflamış. kadın bildiğin obezdi. önceki resimlerini gösterdiler kadın baya süzülmüştü. hem eğlendim hemde zayıfladım diyordu

Kızlar tamam buluşuyoruz. Mekan falan önemli değil ya. Gidince buluruz bir yer illaki.
Şu balon varya kadıköyde onun önünde buluşak işte. Ordan da balon kafeye falan gideriz olmadı ne dersiniz. Balon kafe diye attım ama neyse işte altındaki kafe de buluşuruz. YA da önünde buluşuruz. Tamam tamam önü olsun.
İtiraf ediyorum bende bu sefer çook azimsiz olduğumdan winstonu görüpte gaza geleyim dedim. Kızımda durur ya. Yani sizin için sakıncası olmazsa ben onu da getirirsem daha çok içim rahat edecek. Çünkü bu cuma akşamı gece yarısı dönücem eve yılbaşı eğlencesi var. Kaç haftadır sürekli bir şeyler çıktı , şimdi de her akşam eve geç gidiyorum. Vicdan azabı yaşıyorum bu ara yani. Ama gerçekten yok iki çift laf ettirmez şimdi bu ufaklık bize falan derseniz anlayışla karşılarım ve alınmam. Çünkü haklılık payı olabilir.

Tamam cumartesi balonun önünde buluşuyoruz.
Saat 12 uyar mı? isterseniz 1e de çekeriz?
Ay benim rüya vardı ya, benim evin adresini yazmışım tüm kadınlar kulübü evimi basmış diye
Cumartesi 1de herkes balonda olacak diyoruz da Sapığı, manyağı, seri katili, full tekmil birden orda olmaya

Yapmayın etmeyin bacılar winstonu görecem, winstonu görecem diye.Geçen buluşma 75 kilodamsam, ahanda şimdi 70.
Öyle vay anasını bir kayboluş, yokoluş beklemeyin.
4,5 kilo dünyaya gelmiş, 1.80 boyundaki bir kişiden bahsediyorsunuz, çok hayal kurmayın yani

Çocuk no problemo bacım.Getir sen onu getir, ben de senin bana verdiğin kızının oyuncağı olan maskemi getircem yanımda
"Bunu bir yerden hatırlıyor musun? Nıhahahaha annen çalıp bana verdi artık benim nıhahaha" diyeceğim
Ohh sigarada içmiyoruz, zaten kapalı alanda da otururz hava soğuk.
Senin minnoş da oturuverir yanımızda güzel güzel, hem değişiklik olur.

Bir saat deli gibi koşmak bile 350 kalori civarındaysa, beş dakika uzaya çıkıp çıkıp dünyaya düşsen gene o kadar etmez bacım
Ama çok zevkli olacağı kesin

haklısın bende öle düşündüm çok sacma bence 500 kalori 5 dakkada 500 kaloriyse 10 dakkada 1000 o zaman 70 dakkada 7000 kalori yani 1saat on dakkada 1 kilo o zamn ben akşama kadar zıplar bi günde bütün kilolarımı weririm öle olsa

bugünki menum
[1] Çörek 200 GRAM 892
[2] Mandalina 0.5 ADET 25
[3] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[4] Tavuk But (derisiz) 200 GRAM 256
[5] Kavurma 15 GRAM 100.5
Toplam : 1438.5 kal.

itiraf edeyim ben bu yüzden gelmiyorum şizin zayıflık beni ezer şaka bi yana kızım engelliyor benide ya birde cuma bi akraban gelecek işt içi ama belki bizde kalırlar o yüzden geliyorum diyemiyorum bizde napalım yazınki buluşmada buluşuruz hayırlışı

hani facede kar topu oynamak için organize olmuşlardı ya şizde öyle oluyormuşunuz ha

ay bende geçen buluşmayı hatırladım. Hepimiz gelince eşleri, arkadaşları arayıp tamam sorun yok hepsi normal insanlar dediydik. Neyse ki şimdi herkes birbirini tanıyor.
winston bende de çok değişiklik yok üzerine 7 kilo eklenmiş halim işte. Sanırım senin verdiklerin bana geldi.

bugünkü menü
sabah yarım kk peynir
5 tane zeytir
1 çeri domates
1 dilim ekmek
öğle
2 yk b.pilavı
karnabahar üzerine yoğurt
akşam
salata
2 şiş 2 dilim lavaş
lavaş küçük ama

iyi geeceler kızlar ancak oturabildim bilgisayr başına.... sezen kaça aldın????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…