Yok bacım aşkolsun san atıyorsun diyen mi var
Sen bir ayda demişsin ama son 5 günün raporunu vermişsin ya, 5 günde 4 kilo vermişsin yani ona gözüm takıldı.
Ve sağlıklı bir biçimde olmuşsabacım.
Umarım bundan sonrasında da yağlar akar akar gider hepimizden.:13:
hoşbuşduk teşekkeür ederim zahmet ettin.
kurallar pek ağır değil gibi. ben epe y süre diğer takımın etkisinde kurutlamayacağım sanırım orada 7 paylaşım zorulnluluğu vardı tatil yoktuD izin alınıyordu 3 gün paylaşım yapılmayınca bay bay deniliyordu. kilo bildirimi cuma 12 ye kadar sondu. 3 hafta üst üste kilo vermeyenlerede bay bay deniliyordu ((
öyle işte.
benim çenem düşüktür. mesaj paylaşım sayımınız varmı bilmiyorum bütün kupaları kaptan bana veriyordu:)))
şuan bende işteyimm biraz boşum ondan rahatım akşamları beibşten dolayı bilgisayar açma fırsatımyk artık maalesef
Tebrikler ilginnur hanım,
Bu hafta %100 zayıflamışsınız
Bu ne kııı
Dur kendimden bir şey yazam; geçen sene matematik çalışıyorum.Ali 45 yaşında bunun bir de kör olasıca oğlu var tamam mı, neyse işte Ali'nin yaşı oğlunun yaşının zıkkım kökünün 3 fazlası 7 eksiği ama bilmemne falan filan.Soru şu; Ali'nin oğlu kaç yaşında?
Baba 45ken, oğlu 63 bulabilen bir insandım ben.Mantığını da üvey oğludur demiştim.Kendinden çok büyük bir kadınla evlenmiştir, o kadının ilk kocasından olma oğlu da yaşlıdır falan diye bir de test kitabına çemkiren bir insandım.Yani matematiğim dillere destan, nazarlara gelen bir şahaneliktedir.
Bakıyorum da sende de bir matematik dehalığı var gibim.Tabii kimse benle aşk atamaz o ayrı
Tebrikler ilginnur hanım,
Bu hafta %100 zayıflamışsınız
Bu ne kııı
Dur kendimden bir şey yazam; geçen sene matematik çalışıyorum.Ali 45 yaşında bunun bir de kör olasıca oğlu var tamam mı, neyse işte Ali'nin yaşı oğlunun yaşının zıkkım kökünün 3 fazlası 7 eksiği ama bilmemne falan filan.Soru şu; Ali'nin oğlu kaç yaşında?
Baba 45ken, oğlu 63 bulabilen bir insandım ben.Mantığını da üvey oğludur demiştim.Kendinden çok büyük bir kadınla evlenmiştir, o kadının ilk kocasından olma oğlu da yaşlıdır falan diye bir de test kitabına çemkiren bir insandım.Yani matematiğim dillere destan, nazarlara gelen bir şahaneliktedir.
Bakıyorum da sende de bir matematik dehalığı var gibim.Tabii kimse benle aşk atamaz o ayrı
bu ne kız nazi kampı diyordular bide bizim buraya onu diyenler gidinde görün bakalım gerçek naziyi
hilaaalllllllllllllllll gözümden kaçtın şanmao ne kız öyle poğaca ye tatlı ye 5 kilo ver şen bizimi kadırıklıyon bakalım yemeden yedim ha geç şuraya falakaya yatıracagım doğruları şöyle
hilaaalllllllllllllllll gözümden kaçtın şanmao ne kız öyle poğaca ye tatlı ye 5 kilo ver şen bizimi kadırıklıyon bakalım yemeden yedim ha geç şuraya falakaya yatıracagım doğruları şöyle
hani okulda sınava girersin çıkışta herkes nasıl geçti der. sınıfın ineği çok kötü geçti yok bittim der ama sınav sonucu açıklanır 90-100 aha bizim hilalde öyle
bizi kekledi bacılar yok çörek yok börek yedim dedi . bizde tamam bu kızda bizden dedik. tartı zamanı vermiş hatun kiloları.
(daim olsun kardeş )
vallaha billaha doğru sölüom kimseyi kadırıklamıom:18: bnde anlamadım wermişim ama farkedilio bile göbüşüm çöktü içine bacım herkes zayıflamışsın dio bide bu hafta bakın bakalım kaç kilo wercrm ne yediğimi ne içtiğimi hep yazcam yine görürsünüz artıkın
haaaa wiştoncum benim gibi yapaydın şende hemen bi ''E'' şıkkı koyup bulduğun cevabı yazaydınbenimde teşt anılarım meşurdur teşt çözerken bi bakarım bulduğum cevap yok aaa bunlar yalnış başmış dur ben ''E'' şıkkı yapıp düzeltiyim derdimde ahhh nafile en çokta türkçe çözerken gülerim deli şanmaşınlar diye içten içten tabi der ya yukarda anlatılmak iştenen ne ulan anlatmışşınız zati daha ne şoruyorşunuz hele bak buraşı şenide ilgilendirir ingilizce teştinde hep kalmışımdır bakardım bulamıyorum şormuş ne gelecek diye was var waht var diyelim en yakışanı kordum ee şonuç o derşten kaldım haaaa
haidi kızlar herkez gerçek işmini şöyleşin merak ettim birşey çıkmaz işim şöylemedenhadi bakaşlım herkez şöyleşin bende öyle şöyleyeceğim zuhaaaaaaaaaaaaaa
bilmiorumki bi faydam olurmu izinliydim ben kilosu 4e bölünecek falan yazıo anlamadım vallahadi bakalım hadi öyle olşun iyi olmuş takımada faydan oldu işte
unlu şekerli şeyleri yemiceksin bi ömür karataya göre. ama yedin diyelim saatine ölçüsüne dikkat ediceksin ve günde 5 km yürüceksin.Yok bacım aşkolsun san atıyorsun diyen mi var
Sen bir ayda demişsin ama son 5 günün raporunu vermişsin ya, 5 günde 4 kilo vermişsin yani ona gözüm takıldı.
Ve sağlıklı bir biçimde olmuşsabacım.
Umarım bundan sonrasında da yağlar akar akar gider hepimizden.:13:
Aşkımız, sevdamız buraya kadarmış demekki, hiç aklına gelmedim demek, beni oralarda unuttun demek
Neyse hoşgelmişin tekrar bacım.
Karatay'ın gerçekten tatlıya yaklaşımı ne?
Hadi meyveyi içindeki şekerden dolayı sıkıntılı buluyor pek yeme diyor tamam, beyaz şekeri falan , unu istemiyor (gerçi ekmek yeme ama lahmacuna izin var, ya da tarhanayı ye diyor o da ilginç)
Yani keke pastaya ya da sütlü tatlıya da bu mantıkla onay çıkmaz.
Hani ömürlük karataycı olanlar tatlı olarak ne yiyebiliyor merak ettim :26:
(Kayısının içine tarçın serptim, cevizi muza bandım değil, gerçek normal insan tatlısı merak ediyorum)
ingilizcenin mantığı var da matematiğin mantığı yok öyle mi
Bacım ingilizcenin bir mantığı var zati hep, onu hep savunurum da, matematiğin yok valla.
Yok bölme öncelikli yok çıkarmayı sonra yap.
Niye len, bölme hamile mi, Kore gazisi mi?Önce çıkarma yapsam sonra bölmeye geçsem olma mı? Olmuyor.
Ya da sıfır tam sayı ama doğal sayı değildir mi ne vardı, neden doğal değil, neden 1 gibi doğal değil, o ezik mi, neden ezikliyorsunuz onu falan filan..Nerde mantık, nerde akıl, nerde devlet, nerde millet..Pehh
Matematikteki en büyük başarım, çarpım tablosunu ezberlemek galiba.
Onu da hangi beyinle ezberlemişsem artık kel kör idare ediyor işte , bir de dolma parmaklarımda kolay 4 işlemi yapıyorum.
Daha da ne isterim şu hayattan ve körolasıca matematikten
selam bacılar tazr dobiş mattika geldi.
3 günde 2 haftada verdiğim kiloyu geri aldım geldim. emeklerime yazık be.
hele karataydan sonra yediğim tatlılar intihar girişimi gibi oldu resmen.
bi sabah kahvaltı yaptım börek, tatlı vs. ile akşama kadar bulanık gördüm etrafı, şeker komasına girip gidiyodum nerdeyse.
ama bi kere yedim ya yedikçe yiyesim geldi. sonuç ortada.
neyse bakalım 2-3 güne gider şişkinliktir bunun çoğu.
merhabalarrrrr
takımınızda yer alıyorumm sanırım. inş. bol paylaşımlı bir tkaımdırrr.
İsmim ilknur
30 yaşındayım geçen sene 14.takımda güzel bir kilo verdim kendimcemezun bile oldum devam edecektim ama hamile kalmıştım diyeti bırakmak durumund akaldım. şimdi doğum yaptım doğum kilolarm var (geçen sene verdiğim tekrar aldığım kilolar sadece) onları tekrar sizinle vermek isityorum.
Kilomu tam olarak bilmiyorum küstüm tartıyaa bir kaç haftadır çıkmıyordum. akşam tartılayım yazarım.
Akşamları pek giremeyebilirim ama gün içerisnde sürekli takılırım.
bana kurallları hatırlatırsanızz sevinirim.
naptın bacım
tatil kiloları inş ödem şiş flndır da hemencecik giderler:) karatay teyze duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?