Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 / 63,7/1,09 % )
se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / 0,37 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) Bildirimde bulunmadı
nidah ( 60,1 / 59.9/0,2/%0,33)
Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % )
hilal6030 ( /70,5/) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölünecek

ay doğru yoldayim ha yoksa şaka mi yaptın kız neresini bildim basimi sonumu doğru soyle hadi

Harf sayısı aynen 5 harf ve ilk 2 harf tuttu
Gerçi benim 2 ismim var, biri ifşa olursa diğeriyle takılırım ama senden korktum sen diğerini de bulabilirsin
Müfettiş gadget gibi hatunsun vesselam

Gırgırına yılbaşında diyete başlayacak ya ara vermişti, geçen hafta kilosunu bildirince izinli sayılmadı doğal olarak.
Ama bu hafta sanırım iş yoğunluğu vs ile giremedi ve izin kullanıyor.
Ya da ben mi karıştırdım.
Neyse..
Yarın buluşma saatini konuşalım kızlar.
En son ben 12 ya da 1 dedim ama bu sefer uzaktan gelen sizsiniz, siz karar verin.
Balonun önü güzel seçim, saati konuşalım yarın.

Se_zen sabah da soracaktım unuttum, sen 200 garm alıp 55 oldun di mi? Yani 0,37 artı değil eksi olacak değil mi?
ya da 200 gram verip 54,7 mi oldun o zaman -0,2 artı olmayack mı?
Neyse bir ara bakarsın, bana garip geldi ama matematik ilkokul 3 düzeyinde bende, belki de bu saatte saçmalıyorum.

Neyse ben gidem lastiklerimle bacak açam.Kızlar Ebru bir bacak açıyor, alıyor bacağı düm düz yanağının yanına yatırıyor.Hani Barbie bebeklerin bacakları öyle kulağına kadar caaart diye açılır ya, hatun öyle açıyor yahu.
Ben de yaşlı kadınlar gibi oyy oyy ayy ayy diye inleye inleye bacak açıyorum
Gerçi bir haftada bile çok fark etti, ama hala bacağımla kulağıma dokunamıyorum.
hayır koca bir toto ile bacağımla alnıma dokunup ateşimi ölçsem ne olacak yani, çok çok bu saatten sonra beni sirklere satarlar
Gene de heves ediyorum işte

Hepimize güzel bir cuma diliyorum

ha buldum buldum ya şerpil ya şeviç değil mi

ha buldum buldum ya şerpil ya şeviç değil mi

ne safım yaa yine sınıfta kaldı matematikten sen 5harf diyorsun ben seviç diyorum e böyle olunca türkçe den de kalıyorum n harfini yuttum çünkü e bu durumda bunlar değil peki o zaman dur bakalım sevgi evet doğru oldu bu sefer 5harf hemide ha ha ha ha ha senin adı bula yim hemen adımı soyleyecegim bende saplantı oldu ha ha ha ha:-D

Günaydın hanımlar ben izinli olduğumu düşündüğüm için girip yazmadım bakamdımda dün hiç sayfaya
çarşamba işten istifa ettim perşemebe patronla anlaştık işe geri başladım biraz dağınıktı kafam gene bi hatamı yaptım neyse yılbaşından sonra sıkı takiple telafi edeceğim

winston sezen buluşma için haftasonu kahvaltı flan edip çıkalım azcık uyuyalımda her gün 6 da kalkıyom
cumartesi saat 13,30 da olması size uyarsa balonun önünde buluşalım derim ben

mesaj 2güne dünkü menümü yazarak başlayayım biraz fazla biliyorum eleştirirken süt verdiğimmi düşünerek eleştirin olurmu:)))

27.12.2012

sabah
2 küçük dilim börek
bir bardak çay maalesef şekerli

ara
sıcak su, 1 lt su

öğlen
1 tavuk budu
yarım lavaş
salata,
2 küçük dilim kek

ara
1 mandalina

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 köfte, 1 avuç kadar fırında patates

ara çeyrek ayva
çeyrek armutD

kızlar suyu yazmıyorum günlük 3 lt fazla su içiyorumm ben süt olsun diye
.

Son düzenleme:
mesaj 3
canım benimmm ben eleştiriye açığımmmm hiçmerak etmmeee :))
dediğin gibi börekler çörekler birazda pisboğazlığımdan D keseceğim inş. inş.
inş. hepbirlikte vereceğzzz kiloşlarııkilo vermeye çalışırken öyle belirli bir diyet yapmıyorum mantığım herşeyden ye ama az yee tadımlık yeee

Son düzenleme:
mesaj 4 kaptan merhaaaa hoşbuldukk:)).
Mattika ile tanış çıkacağızz dur bakalım sohbet edemedik daha hehe:)).
yıl sonu bitmek üzere sende dönersin tekrar aramızaa ben çenesi düşüğümdür birazzD şimdiden söyleyimm baştann sonraaa azz yaz demeyin hehe
normalde sürekli netteyimdirde akşamları falan ama cepten giriyorum kk ya cepten girmek zor oyüzden girmiyorum buraya face takılıyorum. gün içerisinde sık sık gelir paylaşımda bulunurum.

hımsssss kaptann örnek olman lazım bizee kaytarmaya çok meraklıyızzz diyettee verilen kilolar alınmasın yaaa ben almak istemiyorum.
Maşallahh kızına Allasağlıklı ömürler versinn. Tabi diğer tüm anneciklerin bebişlerinedeeee

BAşlangıç Kilom: 66 kg (65.900 de yuvarladım)
Hedef kilom : 61 kg (süre belirtemiyorumm inş.kısa zamanda olur)

Son düzenleme:
mesaj 5

kurallar için teşekkür ederim:)))
ama mesajın üzerine numara verme olayını unutaiblirimm yaaaa geriye dönük yeniden düzenlyeyim

Son düzenleme:
"..."

çok iyi yaaaaa

Son düzenleme:
mesajları eski takımımdaa her hafta birkişi sayardı.
hergün bildirilrdi.
isimler yazılırdı kaşrısına kaç mesaj yazdığı yazılırdı örnek mihrace: 17 mesaj
birde haftalık kaç gün paylaşımda bulunduğu olurdu + ve - ile gösterilirdi 7 günlük online olma durumu
örnek mihrace:+ + + -- (3 gün girmiş 2 gün girmemiş demekti bu)
böyle bişler yapalımmıı

Tamam canım bu hafta seni izinli yazıyoruz. Geçen haftadan söylemiştin zaten.

Buluşmada okey dir. Yarın 13:30 da balonun önündeyim. Gilbırt maskemi takarım. beni tanıyamazsınız siz şimdi.

Vallahi aslında çok güzel olur böyle yapabilirsek. Acıkcası numara yazma işini ben bile unutuyorum sürekli. Herkes kabul ederse böyle yapalım. Her hafta biri saysın.

***3.TAKIM 289.ETAP***

Yakar76 ( 64,2 / 63,7/1,09 % )
se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / - 0,37 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 60,1 / 59.9/0,2/%0,33)
Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % )
hilal6030 (71 /70,5/0,5 /0,18 % ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölündü

3. Takım Ortalaması : -0,29 %

Kızlar siz bir kontrol edin de öğlen gelip yayınlarım. Giremezsem de en geç saat 13 de birisi yayınlasın lütfen.

Vallahi aslında çok güzel olur böyle yapabilirsek. Acıkcası numara yazma işini ben bile unutuyorum sürekli. Herkes kabul ederse böyle yapalım. Her hafta biri saysın.

istersen bu hafta her iksini ben yapayım örnek olur nasıl yapılacğaını görürsün sonra sen tarih aralığı verisin sırayla yapalım.
28 aralık -3 ocak ben olayım

kaptann benim başlangıç ve hedef kilomu görebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…