Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba hoşbulduk canım.
hımz 2 hafta çokmuş yaws:))) bir haftaydı benim diğer takımda D.
ben yemeği çok fazla kesemeyeceğim sadece ekmeği kesmeye çalışıyorum zaten çok abur cuburum yoktur. vahim dönemleri atlattım
kuralları bekliyorummmm heycanla:)))

takımda kaç kişi var acep.
nerde bu millet nerde bu devlet:)))) yanlızmı takılacağım burada hıhhhh:2:

"canım ben 20 yaşındayım 18 değil
28 kasımda tartıldığımda 75.5 dim sağlık ocağında tartıldım ayakkabılarımda vardı 22 aralıkta tartıldığımda 74.5 bugün de tartıldığımda 70.5 yani bi ayda 5 kilo vermişim bacım ne kadar çok dimi "

Bacım 18i misal diye genç yaşı diye verdim, yoksa senin yaşın diye demediydim
Ama neyse derdimi anlattım sanırım.

Kilo verişin çok geldi bana tabii.
22 aralıkta 74.5 diyorsun, bugün ayın 27si ve 70.5sin yani 5 günde 4 kilo vermişsin.
Hem de poğaçaları, bol bol ekmek ve çörekleri yiyerek.Demek bir de bunları yemesen 5 günde 15 kilo verceksin

takımda kaç kişi var acep.
nerde bu millet nerde bu devlet:)))) yanlızmı takılacağım burada hıhhhh:2:

Hoşgeldiniz,

Takım aslında aktif, hoş sohbetli ve eğleceli bir takım.Takımın yarısı çalışıyor ve yıl sonu olduğu için koştrmaları çok bu yüzden genelde akşam saatleri bazen de öğleden sonra sohbetler dönüyor.
Genel kuralları başkan bildirecektir ama en önemli kural istikrarlı paylaşım.
Günde 5 mesaj zorunluluğumuz var.Son mesajın mümkünse gün içinde tüm öğünlerde ne yendiği ve yapılan sporlar, içilen sular vs vs ile komple günü özetleyen bir şekil olmasına dikkat ediyoruz.Diğer 4 mesaj da diyet püf noktaları, uyguladığımız diyete dair şeyler, bazen çocuklarımızın muhabbeti bazen kaynana çekiştirmesi, bazen kocalardan yakınma şeklinde her telden gidiyor

Kilo bildirimini perşembeden yapıyoruz.Cumartesi-pazar tatil günümüz, paylaşım zorunluluğu yok.
Yeni adaylar 2 hafta deneme listesine alınıyor, sonra mesajlaşması bol ve grubu motive eden bir kişiyse listelere alınıyor.

İlk aklıma gelenler bunlardı.
Başkan liste halinde online olduğunda bilgilendirecktir eminim.

Tekrar hoşgeldiniz

sen ne kadar enerjik bişeysin öle bende hilal memnun oldummm geçen sene kaç kilo werdin bacım nasıl yaptında werdin

hehe:))) bugün böyleyim neden bilmiyorumm sanırım öğlen oğlişimi görüp geldim belkide ondandır.
bende memnun oldum canım.
geçen sene 6,5 -7 kg verdim ağustos2012-kasım2012 döneminde
öyle çok aman aman kilom yokk o yüzden zor oluyor.
takımımız çok iyiydi dağılmış ama(( çok üzüldüm.
güzel motive oluyorduk.hele bir emoşumuz vardı süper verdi kiloları

walla bak yeminle atmıyorum ama saat 4ten sonra birşey yemedim, gece saat 3buçuk 4e kadar tlde konuşuoduk nişanlımla bide spor salonuna gittim 2 hafta, yemedi bıraktım sporu şuanda da ayça kayanın diyetine başladım bacım çok doyurucu bi diyet

hoşbuşduk teşekkeür ederim zahmet ettin.
kurallar pek ağır değil gibi. ben epe y süre diğer takımın etkisinde kurutlamayacağım sanırım orada 7 paylaşım zorulnluluğu vardı tatil yoktuD izin alınıyordu 3 gün paylaşım yapılmayınca bay bay deniliyordu. kilo bildirimi cuma 12 ye kadar sondu. 3 hafta üst üste kilo vermeyenlerede bay bay deniliyordu((
öyle işte.
benim çenem düşüktür. mesaj paylaşım sayımınız varmı bilmiyorum bütün kupaları kaptan bana veriyordu:)))
şuan bende işteyimm biraz boşum ondan rahatım akşamları beibşten dolayı bilgisayar açma fırsatımyk artık maalesef

o km bilmiyorum canım ama şuanki takımımızda iyi biz seni motive ederiz gel sen

Yok bacım aşkolsun san atıyorsun diyen mi var
Sen bir ayda demişsin ama son 5 günün raporunu vermişsin ya, 5 günde 4 kilo vermişsin yani ona gözüm takıldı.
Ve sağlıklı bir biçimde olmuşsa bacım.
Umarım bundan sonrasında da yağlar akar akar gider hepimizden.:13:

Aşkımız, sevdamız buraya kadarmış demekki, hiç aklına gelmedim demek, beni oralarda unuttun demek
Neyse hoşgelmişin tekrar bacım.
Karatay'ın gerçekten tatlıya yaklaşımı ne?
Hadi meyveyi içindeki şekerden dolayı sıkıntılı buluyor pek yeme diyor tamam, beyaz şekeri falan , unu istemiyor (gerçi ekmek yeme ama lahmacuna izin var, ya da tarhanayı ye diyor o da ilginç)
Yani keke pastaya ya da sütlü tatlıya da bu mantıkla onay çıkmaz.
Hani ömürlük karataycı olanlar tatlı olarak ne yiyebiliyor merak ettim :26:
(Kayısının içine tarçın serptim, cevizi muza bandım değil, gerçek normal insan tatlısı merak ediyorum )

oooo geldim bile:))))

canım takım kaptanımız se_zen genelde yeni katılanlara bunu sorar

BOY:

MESLEK:

MEDENİ HAL:

VARSA ÇOCUK BİLGİSİ:

YAŞADIĞI ŞEHİR:

YAPMAYI EN SEVDİĞİ 3 ŞEY:

ZAYIFLAYINCA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY:

sende tanıtırsın kendini bu şekilde

yok canım şiz daha yokşunuz olunca başka ekler zati şizi ayy şeninki daha berbatmış ya tavuğu kafaşına ataydın haaaaaaaaaa

kız mattika ne yaptın şen ne yedin de aldın bu kadar tühhh gözüklme gözüme

Son düzenleme:

hoşgeldin canım eşkiden vermişin yine verirşin merak etme biraz daha kendini anlatşana kilon boyun ne

ay şağol canım aşlında biliyorumda böldüm çarptım yüzde yüz çıktı dedim bu yalnış dur şorayım

Tebrikler ilginnur hanım,
Bu hafta %100 zayıflamışsınız

Bu ne kııı

Dur kendimden bir şey yazam; geçen sene matematik çalışıyorum.Ali 45 yaşında bunun bir de kör olasıca oğlu var tamam mı, neyse işte Ali'nin yaşı oğlunun yaşının zıkkım kökünün 3 fazlası 7 eksiği ama bilmemne falan filan.Soru şu; Ali'nin oğlu kaç yaşında?

Baba 45ken, oğlu 63 bulabilen bir insandım ben.Mantığını da üvey oğludur demiştim.Kendinden çok büyük bir kadınla evlenmiştir, o kadının ilk kocasından olma oğlu da yaşlıdır falan diye bir de test kitabına çemkiren bir insandım.Yani matematiğim dillere destan, nazarlara gelen bir şahaneliktedir.
Bakıyorum da sende de bir matematik dehalığı var gibim. Tabii kimse benle aşk atamaz o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…