hoşgeldin ilknur
takım kaptanımız sezen . öncaki yıllardanda hatırlarsan 2 haftalık deneme süren olacak. eğer bol paylaşım ve takım kurallarına uyarsan. 2 . haftanın sonunda takıma alınıyorsun.
sezen kurallarını sana iletir. inşallah güzel olur.
@Hilal,
Bacım doğru aslında da su içmiyorum ben, bitki çaylarını da kupada değil cam demlikte yapıyorum, bir poşet çaya bir adam yıkanmalık su koyuyorummaksat sıcak ya da soğuk su girsin bünyeye Ben de geçen o adamı bir yerden duydum, birisi çok abartmış dedi ama kaç bardak/poşet içmiş bilemedim.Aslında her şeyin özü ölçü tabii, bende günde 3 tane içip daha çok suya ağırlık versemiyi olacak.
Yaş konusunda aslında şişmanlar ve yaşı ilerleyenler, boğazını tutamadıkları için bahane ararlar , bunun için de en makulu şudur "gençken metabolizma daha hızlı çalışıyor bikbik falan".Amaasıl olay şudur; sen 18 yaşındasın ve metan atıyorum 2000 hızda çalışıyor, o ise 35 yaşında ama metası 1800 çalışıyor.Yani o totosunu günde 15 dakika yürüyüşe ayırsa 18lik gibi metabolizma hızı olacakya da 18 yaşındaki günde 3 dilim ekmekle 35 yaşındaki metaya çekiyor kendini.O yüzden bu hızlı yavaştan ziyade
irade çok önemli.İstikrar çok önemli.3 gün boğazı tutup, 4.gün saldırıp deliler gibi yedikten sonra meto hızımız 6600 olsa ne çıkar
Kilonu anlamadım, 5 günde 4 kilo mu vermişsin?Anlayamadım :44:
canım ben 20 yaşındayım 18 değil
28 kasımda tartıldığımda 75.5 dim sağlık ocağında tartıldım ayakkabılarımda vardı 22 aralıkta tartıldığımda 74.5 bugün de tartıldığımda 70.5 yani bi ayda 5 kilo vermişim bacım ne kadar çok dimi
takımda kaç kişi var acep.
nerde bu millet nerde bu devlet:)))) yanlızmı takılacağım burada hıhhhh:2:
hoşgeldin canım
ay hoşbulduk hoşbulduk:119::119:
takımda kaç kişi var acep.
nerde bu millet nerde bu devlet:)))) yanlızmı takılacağım burada hıhhhh:2:
sen ne kadar enerjik bişeysin ölebende hilal memnun oldummm geçen sene kaç kilo werdin bacım nasıl yaptında werdin
"canım ben 20 yaşındayım 18 değil
28 kasımda tartıldığımda 75.5 dim sağlık ocağında tartıldım ayakkabılarımda vardı 22 aralıkta tartıldığımda 74.5 bugün de tartıldığımda 70.5 yani bi ayda 5 kilo vermişim bacım ne kadar çok dimi"
Bacım 18i misal diye genç yaşı diye verdim, yoksa senin yaşın diye demediydim
Ama neyse derdimi anlattım sanırım.
Kilo verişin çok geldi bana tabii.
22 aralıkta 74.5 diyorsun, bugün ayın 27si ve 70.5sin yani 5 günde 4 kilo vermişsin.
Hem de poğaçaları, bol bol ekmek ve çörekleri yiyerek.Demek bir de bunları yemesen 5 günde 15 kilo verceksin
Hoşgeldiniz,
Takım aslında aktif, hoş sohbetli ve eğleceli bir takım.Takımın yarısı çalışıyor ve yıl sonu olduğu için koştrmaları çok bu yüzden genelde akşam saatleri bazen de öğleden sonra sohbetler dönüyor.
Genel kuralları başkan bildirecektir ama en önemli kural istikrarlı paylaşım.
Günde 5 mesaj zorunluluğumuz var.Son mesajın mümkünse gün içinde tüm öğünlerde ne yendiği ve yapılan sporlar, içilen sular vs vs ile komple günü özetleyen bir şekil olmasına dikkat ediyoruz.Diğer 4 mesaj da diyet püf noktaları, uyguladığımız diyete dair şeyler, bazen çocuklarımızın muhabbeti bazen kaynana çekiştirmesi, bazen kocalardan yakınma şeklinde her telden gidiyor
Kilo bildirimini perşembeden yapıyoruz.Cumartesi-pazar tatil günümüz, paylaşım zorunluluğu yok.
Yeni adaylar 2 hafta deneme listesine alınıyor, sonra mesajlaşması bol ve grubu motive eden bir kişiyse listelere alınıyor.
İlk aklıma gelenler bunlardı.
Başkan liste halinde online olduğunda bilgilendirecktir eminim.
Tekrar hoşgeldiniz
hehe:))) bugün böyleyim neden bilmiyorumm sanırım öğlen oğlişimi görüp geldim belkide ondandır.
bende memnun oldum canım.
geçen sene 6,5 -7 kg verdim ağustos2012-kasım2012 döneminde
öyle çok aman aman kilom yokk o yüzden zor oluyor.
takımımız çok iyiydi dağılmış ama(( çok üzüldüm.
güzel motive oluyorduk.hele bir emoşumuz vardı süper verdi kiloları
o km bilmiyorum canım ama şuanki takımımızda iyi biz seni motive ederiz gel sen
walla bak yeminle atmıyorumama saat 4ten sonra birşey yemedim, gece saat 3buçuk 4e kadar tlde konuşuoduk nişanlımla bide spor salonuna gittim 2 hafta, yemedi bıraktım sporu şuanda da ayça kayanın diyetine başladım bacım çok doyurucu bi diyet
selam bacılar tazr dobiş mattika geldi.
3 günde 2 haftada verdiğim kiloyu geri aldım geldim. emeklerime yazık be.
hele karataydan sonra yediğim tatlılar intihar girişimi gibi oldu resmen.
bi sabah kahvaltı yaptım börek, tatlı vs. ile akşama kadar bulanık gördüm etrafı, şeker komasına girip gidiyodum nerdeyse.
ama bi kere yedim ya yedikçe yiyesim geldi. sonuç ortada.
neyse bakalım 2-3 güne gider şişkinliktir bunun çoğu.
oooo geldim bile:))))
kızben geçen hafta öğrendim dur anlatayım
verdiğin kiloyu 100 ile çarp çıkan sonuç ile geçen haftaki kilonu böl. ahanda sana yüzde hesabı
sağol hilal gireyim de yenileyeyim benim ticker ı barii
teşekkürler vinston zaten en iyi bildiğim şey o oldu o kadar çok yaptım ki bu ticker ı yapmak içinben de yenileyeyim daha afilli bulayım bi tane...
vinston sen aç yaşıyosun resmen canım ona rağmen direniyosa senin bünye pes diyorum...herhangi bir sağlık problemi yaşama sonrasında da...başın dönmüyor mu, ben açken çok sinirli oluyorum mesela....bir de sağlık orucu diye bişey var hiç baktın mı??? bu kadar dayanabiliyorsan onun şartlarına da dayanabilirsin belki....ben bi ara baya niyetlenmiştim de:::
kızlar hepimizinki aynı galiba, şöyle benim kocam çok incedir diyen bi arkadaşım daha olmadı...benimki bir öpüp kutlu olsun demeyi bile yediremiyo kendine, en son kadınlar gününde şöyle söyledi, yaaa sana çiçek alacaktım (oda okulun kapısı önünde çieeçekçi çingene kadın var ondan haaa, öyle çiçeekçiye falan gidipte ayrıca zamanda harcamayacak yani) amaaaa onun yerine eve tavuk alırım daha iyi diye düşündüm dedi.... aştı benimki olayı....
biz daha yazmıcaz heralde dimi ilginnur....
***3.TAKIM 289.ETAP***
Yakar76 ( 64,2 /
se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / 0,37 % )
Gırgırına (88,0/
nidah ( 60,1 /
Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % )
hilal6030 ( ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölünecek.
merhabalarrrrr
takımınızda yer alıyorumm sanırım. inş. bol paylaşımlı bir tkaımdırrr.
İsmim ilknur
30 yaşındayım geçen sene 14.takımda güzel bir kilo verdim kendimcemezun bile oldum devam edecektim ama hamile kalmıştım diyeti bırakmak durumund akaldım. şimdi doğum yaptım doğum kilolarm var (geçen sene verdiğim tekrar aldığım kilolar sadece) onları tekrar sizinle vermek isityorum.
Kilomu tam olarak bilmiyorum küstüm tartıyaa bir kaç haftadır çıkmıyordum. akşam tartılayım yazarım.
Akşamları pek giremeyebilirim ama gün içerisnde sürekli takılırım.
bana kurallları hatırlatırsanızz sevinirim.
ay şağol canım aşlında biliyorumda böldüm çarptım yüzde yüz çıktıdedim bu yalnış dur şorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?