Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yanlız takımdaki kişilerin tma listeisni vermen gerekiyor birde kaç kişi nezaman kadar izinli onuda vermen lazım canım

hoşgeldin mihraceee ben de yeniyim ama sadece grupta değil sitede de....3aylık kızısım var benimde ve ben de emziriyorum -....ammmmaaaaaaaa senin gibi öyle 4 kg fazlam olsa fazlalıktan bile saymam vallaaa:44::44: çabucak verirsin sennn hiç merak etme canım....

istersen bu hafta her iksini ben yapayım örnek olur nasıl yapılacğaını görürsün sonra sen tarih aralığı verisin sırayla yapalım.
28 aralık -3 ocak ben olayım

Vallahi süper olur. Ben sana takımın listesini hafta sonu gönderirim. Hem bizde nasıl olur anlarız.

kaptann benim başlangıç ve hedef kilomu görebildinmi

Gördüm not aldım. Ama listede yer almıyor çünkü haftaya seni ve ekino yu ekleriz listeye. Deneme süresi olduğundan bu hafta yazmadım. Bu arada seni rakip belledim haberin olsun. Gerçi benim tek rakibim winstondu ama olsun seninde az kilon varmış. Hem winstona yetişmek artık çok zor oldu. Sen den önce kilo verip gitmeli bu takımdan. Sen bi de emziriyorsundur. İşim zor ama olsun.

mihracee, se_zen, ekino, hilal60300

huhu orada kimse varmıııııı huhu :103::103::103::103::103::103::103:

kıııızlar günaydın bu arada herkese

dün akşam giremedim çünkü benim büyük kız sahilde gezinirken düştü yanağı mosmor oldu moralim çok bozuktu dün gecee tabi babasıyla da tartıştık falan....çocuğa baktıkça içim acıyor...yere göğe koyamıyorum yavrumu ....neyse dün en son ara yazmıştım sonrası yoktu

öğle
-------

ara
sahlep ve bir kepekli tost

akşam
peynirli salata

ara
ayva çeyrek dilim
3 lt su

spor ise 2.5 saat yürüyüş

canım çokkkk geçmiş olsun inş. ciddi birşeyi yoktur küçüğümünn
amanın nekadar azzzz DD darısı banaaa olsunnn

Son düzenleme:
bu günkü menüü

sabah

2 yumurta sarısı -birazda beyazı vardı üstünde-
1 kupa sütlü nescafe
3 cevizzzz

ara
muhtemelen trabzon hurması yerim

ben mümkün olduğunca ekmek kullanmıyorum unlu mamul yemiyorum ama bu B vitaminini başka nerden alabilirim bünyeye????

vinssstooon kesin sen biliyosundur bi el at be canım

hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tamammm
:84::92::88::98::103::113::119::118::123::125::126::124::131::132:

ne güzel şeylerrr yavvvv

geçmiş olsun canım. eşler hemen anneye mi kızıyo böyle durumlarda

ceviz, badem, fındık yiyebilirsin kavrulmamış ve tuzsuz olarak. ben öyle yapıyorum

oy oy metabolizmayı hızlandırak birşeyler yiyiromusunuzzzz sadece öğün azaltarakmı zayıflıyorsunuz kızlarr ayy utandım kendi menmü görünce

Boza B grubu vitamin kaynağıdır. B vitaminleri yağların hazmedilmesini kolaylaştırdığı için ishallerin oluşmasını engeller. Buna ek olarak sinirleri dinlendirir, cilldi parlak, canlı ve diri tutar ve tırnakların kırılmamasının önüne geçer.

B vitaminleri B-1,B-2,B-6 ve B-12 vitaminlerinin hepsine birden denir. Bu grup vitaminler İstah, sindirim ve sinir sistemi icin çok gerekli ve hayati öneme sahiptir.

B grubu vitaminleri; tahıllar, yağsiz et, bobrek, yurek, beyin, karaciger, yer fıstığı, tavuk, ceviz, yumurta, kepek ekmeği ve yağlı tohumlarda mevcuttur.

Doktorlar 40 farklı türde B vitamini olduğunu söylemektedir. Bunların hepsi tuz ve şeker gibi suda erir. Vücutta depolanmaları olanaksızdır. Bu yüzden b vitaminleri günlük düzenli olarak tüketilmelidir.

B Grubu Vitaminlerinin Özellikleri: Suda erir, vücutta depo edilmez. Yemeklerin pişme suyu dökülürse bu vitaminler de kaybolur.

Faydaları: Gelişme, sinir ve sindirim sistemlerinin çalışmasını sağlar.
Eksikliği Durumunda: İştahsızlık, yorgunluk, mide, bağırsak bozukluğu, kabızlık, gelişme geriliği, sinir iltihapları baş gösterir
DDDDdiğer arkidiş gelene kadar idaret et hehe

benim harbi büyük bir göbeeeeeeeeeeeğim var valla senin ki göbekse canım benim ki başka bişey bu arada ben tek elle yazıyorum diğer taraftan emziriyorumm

ay maşallahh sana:)) hamarat anne. hayatım o göbekler gidicekkk kalmayacak ordaa o yüzden buradayızz dimi hıhhhh. hele emziriyorsan kesin giecek merak etme. bebişin nekadarlıkkk canım

hehe bulmuşssun bende çok seviyorum bu ikoncuklarııı enerji veriyorlar:119::119::119::119::119:

günaydın kızlar
mattika, ekino, mihracee var hehe emziren anneler olarak takımı ele geçirdik.
mihrace eylül annelerinden hatırladım canım seni ilk doğuranlardandın, ama ben face kullanmıyorum, biz burdan devam ediyoruz kızlarla. baya az kilo almışsın demek ki fazlalığın pek az bana göre.
ben 60 ile başladım 85+ ile doğuma gittim. 85den kaç fazla olduğumu da bilmiyorum
vericez hep beraber

B12 düşüklüğü vardı bende eskiden yine mi düşük acaba, herşeyi unutuyorum, bir de kronik kabızlık var kurtulamıyorum. hmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…