mesaj 4
kaptan merhaaaa hoşbuldukk:)).
Mattika ile tanış çıkacağızz dur bakalım sohbet edemedik daha hehe:)).
yıl sonu bitmek üzere sende dönersin tekrar aramızaa ben çenesi düşüğümdür birazzD şimdiden söyleyimm baştann sonraaa azz yaz demeyin hehe
normalde sürekli netteyimdirde akşamları falan ama cepten giriyorum kk ya cepten girmek zor oyüzden girmiyorum buraya face takılıyorum. gün içerisinde sık sık gelir paylaşımda bulunurum.
hımsssss kaptann örnek olman lazım bizee kaytarmaya çok meraklıyızzz diyettee verilen kilolar alınmasın yaaa ben almak istemiyorum.
Maşallahh kızına Allasağlıklı ömürler versinn. Tabi diğer tüm anneciklerin bebişlerinedeeee
BAşlangıç Kilom: 66 kg (65.900 de yuvarladım)
Hedef kilom : 61 kg (süre belirtemiyorumm inş.kısa zamanda olur)
istersen bu hafta her iksini ben yapayım örnek olur nasıl yapılacğaını görürsün sonra sen tarih aralığı verisin sırayla yapalım.
28 aralık -3 ocak ben olayım
kaptann benim başlangıç ve hedef kilomu görebildinmi
he bacım söyleee bende kaptım vinston kulakların çınlasıııın platesçi göbeğinnn titresiiin emiiiiimihracee, se_zen, ekino, hilal60300
huhu orada kimse varmıııııı huhu :103::103::103::103::103::103::103:
canım çokkkk geçmiş olsun inş. ciddi birşeyi yoktur küçüğümünnkıııızlar günaydın bu arada herkese
dün akşam giremedim çünkü benim büyük kız sahilde gezinirken düştü yanağı mosmor oldu moralim çok bozuktu dün gecee tabi babasıyla da tartıştık falan....çocuğa baktıkça içim acıyor...yere göğe koyamıyorum yavrumu .... neyse dün en son ara yazmıştım sonrası yoktu
öğle
-------
ara
sahlep ve bir kepekli tost
akşam
peynirli salata
ara
ayva çeyrek dilim
3 lt su
spor ise 2.5 saat yürüyüş
he bacım söyleee bende kaptım vinston kulakların çınlasıııın platesçi göbeğinnn titresiiin emiiiii
mihraceeeee nerden buluyosun canım şu işaretleri bende yokkkkk
:)) göbekmi hımhhh ordaa bebek vardıı göbekk değillDD avutuyorum kendimi
geçmiş olsun canım. eşler hemen anneye mi kızıyo böyle durumlardakıııızlar günaydın bu arada herkese
dün akşam giremedim çünkü benim büyük kız sahilde gezinirken düştü yanağı mosmor oldu moralim çok bozuktu dün gecee tabi babasıyla da tartıştık falan....çocuğa baktıkça içim acıyor...yere göğe koyamıyorum yavrumu .... neyse dün en son ara yazmıştım sonrası yoktu
öğle
-------
ara
sahlep ve bir kepekli tost
akşam
peynirli salata
ara
ayva çeyrek dilim
3 lt su
spor ise 2.5 saat yürüyüş
ceviz, badem, fındık yiyebilirsin kavrulmamış ve tuzsuz olarak. ben öyle yapıyorumbu günkü menüü
sabah
2 yumurta sarısı -birazda beyazı vardı üstünde-
1 kupa sütlü nescafe
3 cevizzzz
ara
muhtemelen trabzon hurması yerim
ben mümkün olduğunca ekmek kullanmıyorum unlu mamul yemiyorum ama bu B vitaminini başka nerden alabilirim bünyeye????
vinssstooon kesin sen biliyosundur bi el at be canım
bu günkü menüü
sabah
2 yumurta sarısı -birazda beyazı vardı üstünde-
1 kupa sütlü nescafe
3 cevizzzz
ara
muhtemelen trabzon hurması yerim
ben mümkün olduğunca ekmek kullanmıyorum unlu mamul yemiyorum ama bu B vitaminini başka nerden alabilirim bünyeye????
vinssstooon kesin sen biliyosundur bi el at be canım
benim harbi büyük bir göbeeeeeeeeeeeğim var valla senin ki göbekse canım benim ki başka bişey bu arada ben tek elle yazıyorum diğer taraftan emziriyorumm
hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tamammm
:84::92::88::98::103::113::119::118::123::125::126::124::131::132:
ne güzel şeylerrr yavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?