günaydın kızlar
mattika, ekino, mihracee var hehe emziren anneler olarak takımı ele geçirdik.
mihrace eylül annelerinden hatırladım canım seni ilk doğuranlardandın, ama ben face kullanmıyorum, biz burdan devam ediyoruz kızlarla. baya az kilo almışsın demek ki fazlalığın pek az bana göre.
ben 60 ile başladım 85+ ile doğuma gittim. 85den kaç fazla olduğumu da bilmiyorum
vericez hep beraber
geçmiş olsun canım. eşler hemen anneye mi kızıyo böyle durumlarda
ceviz, badem, fındık yiyebilirsin kavrulmamış ve tuzsuz olarak. ben öyle yapıyorum
oy oy metabolizmayı hızlandırak birşeyler yiyiromusunuzzzz sadece öğün azaltarakmı zayıflıyorsunuz kızlarr ayy utandım kendi menmü görünce
Boza B grubu vitamin kaynağıdır. B vitaminleri yağların hazmedilmesini kolaylaştırdığı için ishallerin oluşmasını engeller. Buna ek olarak sinirleri dinlendirir, cilldi parlak, canlı ve diri tutar ve tırnakların kırılmamasının önüne geçer.
B vitaminleri B-1,B-2,B-6 ve B-12 vitaminlerinin hepsine birden denir. Bu grup vitaminler İstah, sindirim ve sinir sistemi icin çok gerekli ve hayati öneme sahiptir.
B grubu vitaminleri; tahıllar, yağsiz et, bobrek, yurek, beyin, karaciger, yer fıstığı, tavuk, ceviz, yumurta, kepek ekmeği ve yağlı tohumlarda mevcuttur.
Doktorlar 40 farklı türde B vitamini olduğunu söylemektedir. Bunların hepsi tuz ve şeker gibi suda erir. Vücutta depolanmaları olanaksızdır. Bu yüzden b vitaminleri günlük düzenli olarak tüketilmelidir.
B Grubu Vitaminlerinin Özellikleri: Suda erir, vücutta depo edilmez. Yemeklerin pişme suyu dökülürse bu vitaminler de kaybolur.
Faydaları: Gelişme, sinir ve sindirim sistemlerinin çalışmasını sağlar.
Eksikliği Durumunda: İştahsızlık, yorgunluk, mide, bağırsak bozukluğu, kabızlık, gelişme geriliği, sinir iltihapları baş gösterir
DDDDdiğer arkidiş gelene kadar idaret et hehe
süperr yaaa destekçii bulmak güzel birlikte doğurduk birliktee zayıflayacağız desene :))).
evet canım 26 ağustosta geldi bneim bıdığımm... ben kk ya fazla takılamıyorum cepten zor oluyorrrr şimdi bilgisayar başındayım io yüzden aktifim yoksa cepten gerçekten zor.
60 kiloyla hamile kaldım 77 ydimdoğuma girdiğimde
doğum sonrası 68 e düştüm heh şimdi 66 yım darısıda bunlara olsun diyette olduğumu çevremdekilere söylersem pata küte döverler beni zayıfsın birşeyin yon doğummu yaptın sen diyorlar
ama işe başladım bir iki kot va tayttan başka birşey giyemiyorum hele memeler ah o memeler var yaaaa 110 falanlar herhalde üst kıyafet 40-42 beden ancak oluyor şuanda
süperr yaaa destekçii bulmak güzel birlikte doğurduk birliktee zayıflayacağız desene :))).
evet canım 26 ağustosta geldi bneim bıdığımm... ben kk ya fazla takılamıyorum cepten zor oluyorrrr şimdi bilgisayar başındayım io yüzden aktifim yoksa cepten gerçekten zor.
60 kiloyla hamile kaldım 77 ydimdoğuma girdiğimde
doğum sonrası 68 e düştüm heh şimdi 66 yım darısıda bunlara olsun diyette olduğumu çevremdekilere söylersem pata küte döverler beni zayıfsın birşeyin yon doğummu yaptın sen diyorlar
ama işe başladım bir iki kot va tayttan başka birşey giyemiyorum hele memeler ah o memeler var yaaaa 110 falanlar herhalde üst kıyafet 40-42 beden ancak oluyor şuanda
taze kırılmış olursa daha faydalı oluyomuş, ben cevizi kabuklu alıp kahvaltıdan hemen önce kırıyorum.yaaaa aslında öyle değildir ama o da görünce çok üzüldü heralde ondan yaptı yoksa en iyi o biliyor çocuk düşe kalka büyüyor....
şu peyman marka kuruyemişin var ondan yiyiyorum bende....
mihracee, se_zen, ekino, hilal60300
huhu orada kimse varmıııııı huhu :103::103::103::103::103::103::103:
Tünaydınlar kızlar,
13.30 buluşma için tamamdır.
@se_zen; Gilbert kim diye gene tırım tırım aradım, keloş calio mu pepe mi yoksa bunlar aynı kelmi işte onun kedisi çıktı.
Tamam çocuklar sayesinde gilbert milbert kendinizi aşıyorsunuz da, çocuksuz olan ve en son şirinler ile çakmaktaşta kalmış bireyleri de unutmayın yahu.Az tanıdık maske takın takacaksanız.
Ben tanınmak için babet giyecem
Hepimize güzel ve hafif bir gün diliyorum.
Bacılar bu arada, hedefi 46 mı ne olan bir kişi vardı bir de çizelgemi yaptıktan sonra geleceğim diyen.Ne oldu o arkadaşlara yahu
Ben başka bir şey diyecektim de hı hı b12 eksikliği işte, unutuverdim
sağol canıım eline sağlık teşekür ederim ben birazda laf atmak için şey ettimboza çooooooook severim ama bir subardağı boza 2 porsiyon sütlü tatlıya eşmiş içmiyorummmm ben aslında az yemem dün öyle denk geldi geçmiş menülerim kallafiii yaniii..ama emzirdiğim için sanırım geçen hafta 2.4 kg verdim...tabi bunda kilonun fazla olmasıda önemli
ben de 60 la başlamıştım. sen 77 ben 87 ile bitirmişiz desek 10-0 öndesin
hamile kalmadan önce bu takımda zayıflamıştım 73 ten 58-60 a inmiştim. doğumdan sonra döndüm dolaştım geldim yine.
memeler ayrı bi olay. eski pantolonlarıma sığayım memeleri takmıcam. emzirmekten büyüdüler sonuçta
mihraceeee benim büyük kızda 27 ağustos doğumlu ama 2008 li tabi....
tam bir başak burcu 65 le hamile kaldım doğuma girdiğimde 97 kiloydumaman yarabbi
tünaydınlar canım geldimmm
Tünaydınlar kızlar,
Bu ara çok geçe kalıp, geç yatıyoruz, sabah da deli dürtmüş gibi gerçi eşim dürtüyor 7de kalkıyorum.Onu gönder geri yat derken seme gibi oluyorum.Akşamdan soruyorum ne giyeceksin diye, kravatına kadar hazırlayıp asıyorum.Sabah 7de hart hart dolabı açıp "mor kazağım nerde? turuncu kravatım nerde? hani anam kızken bana bir pantolon almıştı o nerde? zıkkımın kökü nerde?"
Len akşam söyle hazırlayayım, koyayım, ütüleyeyim, ayarlayayım.Her an her şey hazır olmuyor.
Neyse Ebrucuğumla pilates de kalıyor.Öğleden sonra yapıyorum internetten artık.ya da dün gibi gece yapıyorum.Eşim de bakıp bakıp; "ee bacağını ayırdın şimdi 5 kilo mu verdin?", "ee onu öyle yaptın aman çok mu iş yaptın ne yoruluyorsun öyle?", "eskiden gece cimlastiği diye program vardı onu mu yapıyorsun şimdi?" , "yok lastikle anam da yapar, lastiksiz yap bakim" ler falan..
100 kilo haliyle koltukta mısır yiyip, ben pilates yaparken kafama mısır atıp, hareketleri eleştirebiliyor.
13.30 buluşma için tamamdır.
@se_zen; Gilbert kim diye gene tırım tırım aradım, keloş calio mu pepe mi yoksa bunlar aynı kelmi işte onun kedisi çıktı.
Tamam çocuklar sayesinde gilbert milbert kendinizi aşıyorsunuz da, çocuksuz olan ve en son şirinler ile çakmaktaşta kalmış bireyleri de unutmayın yahu.Az tanıdık maske takın takacaksanız.
Ben tanınmak için babet giyecem
Hepimize güzel ve hafif bir gün diliyorum.
Bacılar bu arada, hedefi 46 mı ne olan bir kişi vardı bir de çizelgemi yaptıktan sonra geleceğim diyen.Ne oldu o arkadaşlara yahu
Ben başka bir şey diyecektim de hı hı b12 eksikliği işte, unutuverdim
Gerçekten babet giysen ya. Yahu o boyla topuklu giyince senin yanından kaçasım geliyor. Sonra günlerce boy kompleksim oluyor ya. Hele geçen seferki resimlerimize bilem bakmak gelmiyor içimden nasıl kısa olduğumu görüyorum herseferinde.Kendimi bir ezik hissediyorum valla ya.
Bak şimdi callio pepenin arkadaşı. Bunların ikisi süper kahraman. Gilbırtda caillounun kedisi, ama pepeninde köpeği, bunlar insanlara yardım ediyor. Yangın çıkınca itfaiyeci sam'e haber veriyorlar. Birde bunların arkadaşları var adı damla. Onunla beraber dolaba girip orda değişik kahramanlara dönüşüp, ağaca, kuşa, böceğe yardım ediyorlar. Bunların hepsi ponti pentide yaşıyor. Ponti pentinin üstündeki bulutlarda da kaptan mac yaşıyor. Gök roketi kaptanı bu kaptan mac.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?