Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süperr yaaa destekçii bulmak güzel birlikte doğurduk birliktee zayıflayacağız desene :))).
evet canım 26 ağustosta geldi bneim bıdığımm... ben kk ya fazla takılamıyorum cepten zor oluyorrrr şimdi bilgisayar başındayım io yüzden aktifim yoksa cepten gerçekten zor.
60 kiloyla hamile kaldım 77 ydim doğuma girdiğimde
doğum sonrası 68 e düştüm heh şimdi 66 yım darısıda bunlara olsun diyette olduğumu çevremdekilere söylersem pata küte döverler beni zayıfsın birşeyin yon doğummu yaptın sen diyorlar
ama işe başladım bir iki kot va tayttan başka birşey giyemiyorum hele memeler ah o memeler var yaaaa 110 falanlar herhalde üst kıyafet 40-42 beden ancak oluyor şuanda

geçmiş olsun canım. eşler hemen anneye mi kızıyo böyle durumlarda

ceviz, badem, fındık yiyebilirsin kavrulmamış ve tuzsuz olarak. ben öyle yapıyorum

yaaaa aslında öyle değildir ama o da görünce çok üzüldü heralde ondan yaptı yoksa en iyi o biliyor çocuk düşe kalka büyüyor....

şu peyman marka kuruyemişin var ondan yiyiyorum bende....

sağol canıım eline sağlık teşekür ederim ben birazda laf atmak için şey ettim boza çooooooook severim ama bir subardağı boza 2 porsiyon sütlü tatlıya eşmiş içmiyorummmm ben aslında az yemem dün öyle denk geldi geçmiş menülerim kallafiii yaniii..ama emzirdiğim için sanırım geçen hafta 2.4 kg verdim...tabi bunda kilonun fazla olmasıda önemli

ben de 60 la başlamıştım. sen 77 ben 87 ile bitirmişiz desek 10-0 öndesin
hamile kalmadan önce bu takımda zayıflamıştım 73 ten 58-60 a inmiştim. doğumdan sonra döndüm dolaştım geldim yine.
memeler ayrı bi olay. eski pantolonlarıma sığayım memeleri takmıcam. emzirmekten büyüdüler sonuçta

mihraceeee benim büyük kızda 27 ağustos doğumlu ama 2008 li tabi....
tam bir başak burcu 65 le hamile kaldım doğuma girdiğimde 97 kiloydumaman yarabbi

yaaaa aslında öyle değildir ama o da görünce çok üzüldü heralde ondan yaptı yoksa en iyi o biliyor çocuk düşe kalka büyüyor....

şu peyman marka kuruyemişin var ondan yiyiyorum bende....
taze kırılmış olursa daha faydalı oluyomuş, ben cevizi kabuklu alıp kahvaltıdan hemen önce kırıyorum.

kızlar ben kızımı doyurayım kaçççtım iyi sohbetler hayırlı cumalar.....

allahım mübarek gün için hepimizi hayırlara yazsın inşallah özelliklede evlatlarımızıııııı

Tünaydınlar kızlar,

Bu ara çok geçe kalıp, geç yatıyoruz, sabah da deli dürtmüş gibi gerçi eşim dürtüyor 7de kalkıyorum.Onu gönder geri yat derken seme gibi oluyorum.Akşamdan soruyorum ne giyeceksin diye, kravatına kadar hazırlayıp asıyorum.Sabah 7de hart hart dolabı açıp "mor kazağım nerde? turuncu kravatım nerde? hani anam kızken bana bir pantolon almıştı o nerde? zıkkımın kökü nerde?"
Len akşam söyle hazırlayayım, koyayım, ütüleyeyim, ayarlayayım.Her an her şey hazır olmuyor.
Neyse Ebrucuğumla pilates de kalıyor.Öğleden sonra yapıyorum internetten artık.ya da dün gibi gece yapıyorum.Eşim de bakıp bakıp; "ee bacağını ayırdın şimdi 5 kilo mu verdin?", "ee onu öyle yaptın aman çok mu iş yaptın ne yoruluyorsun öyle?", "eskiden gece cimlastiği diye program vardı onu mu yapıyorsun şimdi ?" , "yok lastikle anam da yapar, lastiksiz yap bakim" ler falan..
100 kilo haliyle koltukta mısır yiyip, ben pilates yaparken kafama mısır atıp, hareketleri eleştirebiliyor.

13.30 buluşma için tamamdır.
@se_zen; Gilbert kim diye gene tırım tırım aradım, keloş calio mu pepe mi yoksa bunlar aynı kelmi işte onun kedisi çıktı.
Tamam çocuklar sayesinde gilbert milbert kendinizi aşıyorsunuz da, çocuksuz olan ve en son şirinler ile çakmaktaşta kalmış bireyleri de unutmayın yahu.Az tanıdık maske takın takacaksanız.
Ben tanınmak için babet giyecem

Hepimize güzel ve hafif bir gün diliyorum.

Bacılar bu arada, hedefi 46 mı ne olan bir kişi vardı bir de çizelgemi yaptıktan sonra geleceğim diyen.Ne oldu o arkadaşlara yahu
Ben başka bir şey diyecektim de hı hı b12 eksikliği işte, unutuverdim

Gerçekten babet giysen ya. Yahu o boyla topuklu giyince senin yanından kaçasım geliyor. Sonra günlerce boy kompleksim oluyor ya. Hele geçen seferki resimlerimize bilem bakmak gelmiyor içimden nasıl kısa olduğumu görüyorum herseferinde. Kendimi bir ezik hissediyorum valla ya.
Bak şimdi callio pepenin arkadaşı. Bunların ikisi süper kahraman. Gilbırtda caillounun kedisi, ama pepeninde köpeği, bunlar insanlara yardım ediyor. Yangın çıkınca itfaiyeci sam'e haber veriyorlar. Birde bunların arkadaşları var adı damla. Onunla beraber dolaba girip orda değişik kahramanlara dönüşüp, ağaca, kuşa, böceğe yardım ediyorlar. Bunların hepsi ponti pentide yaşıyor. Ponti pentinin üstündeki bulutlarda da kaptan mac yaşıyor. Gök roketi kaptanı bu kaptan mac.

Bacılar bu arada, hedefi 46 mı ne olan bir kişi vardı bir de çizelgemi yaptıktan sonra geleceğim diyen.Ne oldu o arkadaşlara yahu
Ben başka bir şey diyecektim de hı hı b12 eksikliği işte, unutuverdim

Evet bacım işte hep bunu diyorum. Gelip iki gün yazdıktan sonra arkadaşlar kayıp oluyor. Neyse onlar gider yenisi gelir, biz nasıl olsa hep burdayız.

rica ederim şekeyim:)))
süt olsun diye çok yedim buara bıraktımm ama heran başlayabilirimD eşim zorluyor yemem için emir byük yerden.
neyseki insaflı çıktın sütlü tatlı dedin ya baklavaya falan eşdeğer olsaydı::18::18::18::18:
wayy süper kilo vermişssin devamıda gelir inş. canım.
ben çok veremiyorum az az gidiyor benden ama gidiyor bir şekildeeeee

olsun şekerim o farkta kapanır istekli olduktan sonra hele sporda yapıyorsaaa kısa sürede toparlarsın merak etme.
bende doğumdan önce 14.takımdaydımmm 66 dan 60 orada düşmüştüm aynı kaderi paylaşıyoruz hehe. kürkçü dükkanı demiş dönmüş ama benim dükkanın yerinde yeller esiyordu kendimi burada buldum.
memişler kutsal bir amaç için büüyüdüler evet amaaaa zaten büklerdi anlayacağın ŞAH lardı ŞAHBAZ oldularr

mihraceeee benim büyük kızda 27 ağustos doğumlu ama 2008 li tabi....
tam bir başak burcu 65 le hamile kaldım doğuma girdiğimde 97 kiloydumaman yarabbi

aramızda bir 4 sene fark var:))) abla olmuş senin fıstık.
doğumda çıktıktan sonrasıı önemliiii geçmişi boşverelimm geleceğe bakalım

bir iki plates hareketi sen kocişinede yaptırr pijması cartlasınnndaa gül emiii ozaman görsün gününü kolaydı sanki.

bu pepe calio falann ne çizgii filim kahramanları değillermi ayyyy ne oluyor neler oluyor kim kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…