olsun şekerim o farkta kapanır istekli olduktan sonra hele sporda yapıyorsaaa kısa sürede toparlarsın merak etme.
bende doğumdan önce 14.takımdaydımmm 66 dan 60 orada düşmüştümaynı kaderi paylaşıyoruz hehe. kürkçü dükkanı demiş dönmüş ama benim dükkanın yerinde yeller esiyordu kendimi burada buldum.
memişler kutsal bir amaç için büüyüdüler evet amaaaa zaten büklerdi anlayacağın ŞAH lardı ŞAHBAZ oldularr
Grup İçi Sıralama
1-Yakar76 ( 64,2 / 63,7/0,5 / 1,09 % ):118:
2-nidah ( 60,1 / 59.9/0,2/%0,33)
3-Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
4-hilal6030 (71 /70,5/0,5 /0,18 % ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölündü
5-se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / - 0,37 % )
6-mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % ) :125:
(gırgırına izinli)
Haftanın çiko yiyeni mattika'ya gitmiştir
Geçen haftalarda yakar bacı sonuncuyken, bu hafta birinci olmuştur
(Aklıma ilginnur'un %100 zayıflamış olması geldievet Tebrikler yakar bacı, bu hafta %100 zayıfladınız )
Daha iyi sonuçlar hepimizin başına inşallah.
Gerçekten babet giysen ya. Yahu o boyla topuklu giyince senin yanından kaçasım geliyor. Sonra günlerce boy kompleksim oluyor ya. Hele geçen seferki resimlerimize bilem bakmak gelmiyor içimden nasıl kısa olduğumu görüyorum herseferinde.Kendimi bir ezik hissediyorum valla ya.
Bak şimdi callio pepenin arkadaşı. Bunların ikisi süper kahraman. Gilbırtda caillounun kedisi, ama pepeninde köpeği, bunlar insanlara yardım ediyor. Yangın çıkınca itfaiyeci sam'e haber veriyorlar. Birde bunların arkadaşları var adı damla. Onunla beraber dolaba girip orda değişik kahramanlara dönüşüp, ağaca, kuşa, böceğe yardım ediyorlar. Bunların hepsi ponti pentide yaşıyor. Ponti pentinin üstündeki bulutlarda da kaptan mac yaşıyor. Gök roketi kaptanı bu kaptan mac.
benim küçüktüler zaten, büyüdüler ama kalıcı olmıcak bu büyüme. kilo verince sarkarlarsa bi de cicik kompleksine girerim artık. destekli fln idare ederiz
Grup İçi Sıralama
1-Yakar76 ( 64,2 / 63,7/0,5 / 1,09 % ):118:
2-nidah ( 60,1 / 59.9/0,2/%0,33)
3-Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
4-hilal6030 (71 /70,5/0,5 /0,18 % ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölündü
5-se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / - 0,37 % )
6-mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % ) :125:
(gırgırına izinli)
Haftanın çiko yiyeni mattika'ya gitmiştir
Geçen haftalarda yakar bacı sonuncuyken, bu hafta birinci olmuştur
(Aklıma ilginnur'un %100 zayıflamış olması geldievet Tebrikler yakar bacı, bu hafta %100 zayıfladınız )
Daha iyi sonuçlar hepimizin başına inşallah.
hepinizi tebrik ederim hatunlarrr
ama nekadar az kişiyizz
depresyona girdim resmen ya. 2 gün tatile gittim teyzemi kardeşimi gördüm annem burnumda tütüyo.
evde bi sürü iş var, yemek bile yapmıyorum 2 gündür. elim kolum kalkmıyo, sürekli bi baş ağrısı.
kabızlık aynen devam, yemiş yemiş s.çmamış derler ya aynen öyle oldum, nasıl bi şişkinlik var.
başım ağrıyo bi yandan.
2.dönem işe başlasam mı böyle evde olmak iyi gelmicek bana, ozaman da oğluma kim bakcak:26:
çok mağdurum çok
oğlum uyudukça ben de uyuyorum, bi depresyon hırkam eksik.
yürüyüş yapsan iyi olursun dedi eşim, akşama yüyüreyim bakalım, hiç de canım istemiyo ama
hepinizi tebrik ederim hatunlarrr
ama nekadar az kişiyizz
Bir tane kör görse gözü açılacak derecede cart kırmızı babetim var, annem almıştı.Daha da babetim falan yok.
Evde de serpil çakmaklı misali topuklu terliklerim var heya bende daha öncede demiştim topuk çökmesi mi ne var, düz ayakkabı, düz terlik giydiğimde ertesi bir hafta yere basamıyorum ayaklar sıkıntılı, ondan plajda bile Banu Alkan misali koca totom ve topuklu terliklerimle dolaşıyorum Bayılmıyorum yani ama malesef giymek durumundayım.
Ama yarına normal insan boyutlu topuğa sahip çizme giyeceğim bacım.
Bu arada emeğine sağlık, bir ton bir şey yazmışsın.3 kez okudum.Bir kağıda soy ağaçlarını çizsem anca beynim alır o derece karışık ama okurken hepsinden tiksindim.Bizim zamanımızdaki şirinlere bak misal; uykucu şirin, sinirli şirin, obur şirin, bilmemne şirin.Al hepsi şirin işte.Bunlara bak penti diye çorapta yaşayan sevimsiz kellerin grubu oluşturduğu antin kuntin isimli yaratıklar.Pehh diyorum.
Neyse, ayrıca boyuma kompleks yapana bak, len benim iki kolumu tartsan bir sen eder, kendi 50 kilo.Ya ben ne yapam.
Bu sefer yanıma oturma, içeceğim kahve de olsa sana bakıp bakıp hasetlenip, burnuma dizilsin istemiyorum, sen gırgırına ile yan yana otur, yok bu sefer de karşımda olursun, sen en iyisi yan masaya oturHem bak yan yana gelmemiş oluruz, ben senin sıskalığını görmem sen benim deve boyumu görmezsin, gül gibi geçinir gideriz
evdeyim bacım. bir ben bir bebek, gayet güzel giriyorum bunalıma.bacummmmm senin kırkın çıkmadı yawsssss ne depresyonuuuu nasıl fırsat buluyorsun bebedennn depresyona girmeyeDD
bebişin bakım olayı gerçekten zorr(( ama işe başlamakta iyi geliyorrr başlamamakta ayrı güzel D iki ucu .... değnek.
eşinin söylediğini yap arada çık dışarı kendin çıkmay çalış eşin bebişe baksın iyi geliremin ol yürüyüş mutluluk hormonu salgıyormuş
2 gün yazıp kaybolanları almayalım ya, paylaşım lazım bize7.gırgırına (izinli)
8.sa (eski başkan, şu an izinli)
9.ekino (yeni üye)
10.sensin bacım
11.yakamoz(çizelge yapıp gelecek arkadaştı sanırım)
12.Hedefi 46 olan arkadaş (bu kesin değil yani)
13.melodi (bu hafta geliyor sanırım ? )
Bir de ben misafir dobiş.
Yani az değiliz de, şu izinler bir bitse epey kalabalık olacağız aslında.
özellikle ben tebriği kabul ediyorum
az kişiyiz evet, yeni üye çağırıyoruz 3.gün kayboluyolar.
ekino ve sen kalıcı duruyosun çok şükür
7.gırgırına (izinli)
8.sa (eski başkan, şu an izinli)
9.ekino (yeni üye)
10.sensin bacım
11.yakamoz(çizelge yapıp gelecek arkadaştı sanırım)
12.Hedefi 46 olan arkadaş (bu kesin değil yani)
13.melodi (bu hafta geliyor sanırım ? )
Bir de ben misafir dobiş.
Yani az değiliz de, şu izinler bir bitse epey kalabalık olacağız aslında.
evdeyim bacım. bir ben bir bebek, gayet güzel giriyorum bunalıma.
işe başlasam havam değişicek iyi olcam ama bebeğe kim bakıcak
of off
2 gün yazıp kaybolanları almayalım ya, paylaşım lazım bize
peki sen sen neden misafirsinnnn yawssss
fena değilmiş ama katılım istemekteyiz uzaktan olmazzz
almayın almayın tabiyarın kaybolurmuşum
şaka şakaa hehe
benim gibi yap aileni yaşadığın şehre transfer et şekerim
He bir de şimdi yeni yıl geliyor, kendime yeni bir ben lazım, oh la la, yeni yılda yeni hedefler ohh lala diye sevgi pıtırcığı şeklinde bütün yıl yemiş, aralık sonunda yeni yıla bel bağlamış kişiler zayıflayacaklar diye koşa koşa grup aranmaya başlarlar bacım.
Ha bir de mayısta ohh yaz geliyor, 2 ayda 25 kilo vermeliyim, acilen zayıflamalıyım, şu an 48 bedenim ama 2 ayda 36ya girmeliyim kızlar diye gelenler çok olur
Bu ara gruplar dolar taşar yani
hımmsssss ama ama senin giib katılımcıya ihtiyacımız varBen çok aktif katılır ve çok yazarım bacım.
Başkanı sıska olan bir grupta yarışmam ben dedim çıktım
Şaka bir yana zamanında ayrıldım, şimdi 6 ayım dolmadan geri dönemiyorum.
O yüzden listelerde yokum ama sohbetlerde varım
Bir de az yiyorum, dengesiz spor yapıyorum falan filan.Kimseye örnek olmak istemiyorum.
Ama buradaki arkadaşları, sohbeti, ortamı çok sevdim,gelmeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?