Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim küçüktüler zaten, büyüdüler ama kalıcı olmıcak bu büyüme. kilo verince sarkarlarsa bi de cicik kompleksine girerim artık. destekli fln idare ederiz

Grup İçi Sıralama

1-Yakar76 ( 64,2 / 63,7/0,5 / 1,09 % ) :118:
2-nidah ( 60,1 / 59.9/0,2/%0,33)
3-Ilginnur(78.5 / 78.3 / 0.2 / 0,25 % )
4-hilal6030 (71 /70,5/0,5 /0,18 % ) 285. etapta izne çıktı kilosu 4'e bölündü
5-se_zen ( 54,7 / 54,9 / -0,2 / - 0,37 % )
6-mattika (71.6 / 74.1 / -2,5 / -3,5 % ) :125:
(gırgırına izinli)

Haftanın çiko yiyeni mattika'ya gitmiştir
Geçen haftalarda yakar bacı sonuncuyken, bu hafta birinci olmuştur
(Aklıma ilginnur'un %100 zayıflamış olması geldi evet Tebrikler yakar bacı, bu hafta %100 zayıfladınız )

Daha iyi sonuçlar hepimizin başına inşallah.

depresyona girdim resmen ya. 2 gün tatile gittim teyzemi kardeşimi gördüm annem burnumda tütüyo.
evde bi sürü iş var, yemek bile yapmıyorum 2 gündür. elim kolum kalkmıyo, sürekli bi baş ağrısı.
kabızlık aynen devam, yemiş yemiş s.çmamış derler ya aynen öyle oldum, nasıl bi şişkinlik var.
başım ağrıyo bi yandan.
2.dönem işe başlasam mı böyle evde olmak iyi gelmicek bana, ozaman da oğluma kim bakcak:26:
çok mağdurum çok
oğlum uyudukça ben de uyuyorum, bi depresyon hırkam eksik.
yürüyüş yapsan iyi olursun dedi eşim, akşama yüyüreyim bakalım, hiç de canım istemiyo ama

saç baş dağınık, eşofman ve hırka giymiş, elinde bişeyler tıkınıp duran mutsuz mattika
çiko yu haketmiş doğrusu.
ama yemiyorum çikolata falan. mandalina yedim fazladan sadece.

Bir tane kör görse gözü açılacak derecede cart kırmızı babetim var, annem almıştı.Daha da babetim falan yok.
Evde de serpil çakmaklı misali topuklu terliklerim var he ya bende daha öncede demiştim topuk çökmesi mi ne var, düz ayakkabı, düz terlik giydiğimde ertesi bir hafta yere basamıyorum ayaklar sıkıntılı, ondan plajda bile Banu Alkan misali koca totom ve topuklu terliklerimle dolaşıyorum Bayılmıyorum yani ama malesef giymek durumundayım.
Ama yarına normal insan boyutlu topuğa sahip çizme giyeceğim bacım.

Bu arada emeğine sağlık, bir ton bir şey yazmışsın.3 kez okudum.Bir kağıda soy ağaçlarını çizsem anca beynim alır o derece karışık ama okurken hepsinden tiksindim. Bizim zamanımızdaki şirinlere bak misal; uykucu şirin, sinirli şirin, obur şirin, bilmemne şirin.Al hepsi şirin işte.Bunlara bak penti diye çorapta yaşayan sevimsiz kellerin grubu oluşturduğu antin kuntin isimli yaratıklar.Pehh diyorum.

Neyse, ayrıca boyuma kompleks yapana bak, len benim iki kolumu tartsan bir sen eder, kendi 50 kilo.Ya ben ne yapam.
Bu sefer yanıma oturma, içeceğim kahve de olsa sana bakıp bakıp hasetlenip, burnuma dizilsin istemiyorum, sen gırgırına ile yan yana otur, yok bu sefer de karşımda olursun, sen en iyisi yan masaya otur Hem bak yan yana gelmemiş oluruz, ben senin sıskalığını görmem sen benim deve boyumu görmezsin, gül gibi geçinir gideriz

hepinizi tebrik ederim hatunlarrr
ama nekadar az kişiyizz

bacummmmm senin kırkın çıkmadı yawsssss ne depresyonuuuu nasıl fırsat buluyorsun bebedennn depresyona girmeyeDD
bebişin bakım olayı gerçekten zorr(( ama işe başlamakta iyi geliyorrr başlamamakta ayrı güzelD iki ucu .... değnek.
eşinin söylediğini yap arada çık dışarı kendin çıkmay çalış eşin bebişe baksın iyi geliremin ol yürüyüş mutluluk hormonu salgıyormuş

hepinizi tebrik ederim hatunlarrr
ama nekadar az kişiyizz

7.gırgırına (izinli)
8.sa (eski başkan, şu an izinli)
9.ekino (yeni üye)
10.sensin bacım
11.yakamoz(çizelge yapıp gelecek arkadaştı sanırım)
12.Hedefi 46 olan arkadaş (bu kesin değil yani)

13.melodi (bu hafta geliyor sanırım ? )

Bir de ben misafir dobiş.
Yani az değiliz de, şu izinler bir bitse epey kalabalık olacağız aslında.

bene siz çok iyi anlaşıyorsunuzz inadınaa burun buruna diz dize olacaksınızDDD

evdeyim bacım. bir ben bir bebek, gayet güzel giriyorum bunalıma.
işe başlasam havam değişicek iyi olcam ama bebeğe kim bakıcak
of off

2 gün yazıp kaybolanları almayalım ya, paylaşım lazım bize

peki sen sen neden misafirsinnnn yawssss
fena değilmiş ama katılım istemekteyiz uzaktan olmazzz

He bir de şimdi yeni yıl geliyor, kendime yeni bir ben lazım, oh la la, yeni yılda yeni hedefler ohh lala diye sevgi pıtırcığı şeklinde bütün yıl yemiş, aralık sonunda yeni yıla bel bağlamış kişiler zayıflayacaklar diye koşa koşa grup aranmaya başlarlar bacım.

Ha bir de mayısta ohh yaz geliyor, 2 ayda 25 kilo vermeliyim, acilen zayıflamalıyım, şu an 48 bedenim ama 2 ayda 36ya girmeliyim kızlar diye gelenler çok olur

Bu ara gruplar dolar taşar yani

evdeyim bacım. bir ben bir bebek, gayet güzel giriyorum bunalıma.
işe başlasam havam değişicek iyi olcam ama bebeğe kim bakıcak
of off

2 gün yazıp kaybolanları almayalım ya, paylaşım lazım bize

almayın almayın tabi yarın kaybolurmuşum
şaka şakaa hehe
benim gibi yap aileni yaşadığın şehre transfer et şekerim

peki sen sen neden misafirsinnnn yawssss
fena değilmiş ama katılım istemekteyiz uzaktan olmazzz

Ben çok aktif katılır ve çok yazarım bacım.
Başkanı sıska olan bir grupta yarışmam ben dedim çıktım
Şaka bir yana zamanında ayrıldım, şimdi 6 ayım dolmadan geri dönemiyorum.
O yüzden listelerde yokum ama sohbetlerde varım

Bir de az yiyorum, dengesiz spor yapıyorum falan filan.Kimseye örnek olmak istemiyorum.
Ama buradaki arkadaşları, sohbeti, ortamı çok sevdim,gelmeden duramıyorum

almayın almayın tabi yarın kaybolurmuşum
şaka şakaa hehe
benim gibi yap aileni yaşadığın şehre transfer et şekerim

malesef benimkiler gelemiyo. kaynana ve kayınpeder gelir ama. nasıl yaşanır aynı evde
bakıcı bulcaz mecburen. büyütebildiğim kadar ben büyüteyim diyorum bu yüzden.

hhehe anneler topiğine çevirdik 2 dk.da

hehe birde kk da bir yarışma daha var kilo alma yarışmasıı hiç denk geldinmi baktınmıı ne yapıyorlar ne ediyorlarsa kilo alamıyorlarrrrr
cicibeler yiyiorlarr falan.
ay garanti şuı kadarkilo aldıran formül falan. birinde misaifr olarak takıldımm sinirlerim bozuldu yaaaa sinirden güldüm inanDDD ballı kurabiyeler nutellalar cicibebeler mamalar havada uçuşuşuyordu

hımmsssss ama ama senin giib katılımcıya ihtiyacımız var
yaaa başka nickle katılsan aramızaa çaktırmadan hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…