malesef benimkiler gelemiyo. kaynana ve kayınpeder gelir ama. nasıl yaşanır aynı evde
bakıcı bulcaz mecburen. büyütebildiğim kadar ben büyüteyim diyorum bu yüzden.
hhehe anneler topiğine çevirdik 2 dk.da
hoş buldukkk:))
hilacimm çizelgendeki kaplumağı tavşan yapsan tazı yapsan öyle ağır ağır gider bak senin kaplumbağaaaaaaaa
bu pepe calio falann ne çizgii filim kahramanları değillermi ayyyy ne oluyor neler oluyor kim kim
Aman bacım ne anlaşması. Geçen sefer buluştuk winstonun bana bir bakışı vardı, bende tam suyun kenarıda oturuyorum dedim şimdi beni atacak bu kız suya. Sonra da kalktık yürüyoruz bu sefer winstonun boyundan ben mümkün olduğu kadar arkadan geliyorum ki kısalığım anlaşılmasın. Ben hayatımda hiç bu kadar çok boy kompleksine girmemiştim.bene siz çok iyi anlaşıyorsunuzzinadınaa burun buruna diz dize olacaksınız DDD
malesef benimkiler gelemiyo. kaynana ve kayınpeder gelir ama. nasıl yaşanır aynı evde
bakıcı bulcaz mecburen. büyütebildiğim kadar ben büyüteyim diyorum bu yüzden.
hhehe anneler topiğine çevirdik 2 dk.da
hehe birde kk da bir yarışma daha var kilo alma yarışmasıı hiç denk geldinmi baktınmıı ne yapıyorlar ne ediyorlarsa kilo alamıyorlarrrrr
cicibeler yiyiorlarr falan.
ay garanti şuı kadarkilo aldıran formül falan. birinde misaifr olarak takıldımm sinirlerim bozuldu yaaaa sinirden güldüm inanDDD ballı kurabiyeler nutellalar cicibebeler mamalar havada uçuşuşuyordu
Senin ufaklık büyüsün tanırsın hepsini bacım. Benimkide 2 yaşına kadar izlememişti. Şimdi gece yarısına kadar izliyoruz. Bazen bakıyorum yeni bölüm oluyor kız bir şey istiyor bende dur annecim yeni bölümmüş bu bak çok heyecanlı diye yrimden kalkamıyorum. İş yerinde bile sürekli kel oğlan gibi "vayyy anammm" ya da damla gibi " benim dünyamda herşey mümkün" diyip duruyorum. düşün yani hürrem harici televizyonda tek izleyebildiğim şey bunlar. Hürremi bile çoğu zaman bilgisayardan izliyorum çünkü o akşam kızımın itfaiyeci sami oluyor falan.
Aman bacım ne anlaşması. Geçen sefer buluştuk winstonun bana bir bakışı vardı, bende tam suyun kenarıda oturuyorum dedim şimdi beni atacak bu kız suya. Sonra da kalktık yürüyoruz bu sefer winstonun boyundan ben mümkün olduğu kadar arkadan geliyorum ki kısalığım anlaşılmasın. Ben hayatımda hiç bu kadar çok boy kompleksine girmemiştim.
Aslında oralara da bakmak lazım. Ne yiyorlar diye. Bizde ona göre onları yemesek belkim bizde kilo almayız. Hoş bilmediğim şeyler de değil.
depresyona girdim resmen ya. 2 gün tatile gittim teyzemi kardeşimi gördüm annem burnumda tütüyo.
evde bi sürü iş var, yemek bile yapmıyorum 2 gündür. elim kolum kalkmıyo, sürekli bi baş ağrısı.
kabızlık aynen devam, yemiş yemiş s.çmamış derler ya aynen öyle oldum, nasıl bi şişkinlik var.
başım ağrıyo bi yandan.
2.dönem işe başlasam mı böyle evde olmak iyi gelmicek bana, ozaman da oğluma kim bakcak:26:
çok mağdurum çok
oğlum uyudukça ben de uyuyorum, bi depresyon hırkam eksik.
yürüyüş yapsan iyi olursun dedi eşim, akşama yüyüreyim bakalım, hiç de canım istemiyo ama
He bir de şimdi yeni yıl geliyor, kendime yeni bir ben lazım, oh la la, yeni yılda yeni hedefler ohh lala diye sevgi pıtırcığı şeklinde bütün yıl yemiş, aralık sonunda yeni yıla bel bağlamış kişiler zayıflayacaklar diye koşa koşa grup aranmaya başlarlar bacım.
Ha bir de mayısta ohh yaz geliyor, 2 ayda 25 kilo vermeliyim, acilen zayıflamalıyım, şu an 48 bedenim ama 2 ayda 36ya girmeliyim kızlar diye gelenler çok olur
Bu ara gruplar dolar taşar yani
hehe birde kk da bir yarışma daha var kilo alma yarışmasıı hiç denk geldinmi baktınmıı ne yapıyorlar ne ediyorlarsa kilo alamıyorlarrrrr
cicibeler yiyiorlarr falan.
ay garanti şuı kadarkilo aldıran formül falan. birinde misaifr olarak takıldımm sinirlerim bozuldu yaaaa sinirden güldüm inanDDD ballı kurabiyeler nutellalar cicibebeler mamalar havada uçuşuşuyordu
ayyyyyyyyyy beimde üniversitede bi arkadaşım vardı...gece yatmadan önce yarım ekmeğin arasına yağ salça sürüp öyle uyurdu
ve de 45 kiloydu sinir ederdi beni bende zayıflıcam diye nefesi kokmuş şekilde ona saydırırdııım..... kulakları çınlasın.....
burda günlerde en az 10 çeşit yapılıyo. hatta 10 çeşit küçümseniyo. uzak durayım ben o günlerden aman amaneksik kalsınlar dicem ama bilemiyorum tabiii her kv her kp bir olmuyorr:)))
hım ozaman sen hemen çık depresyondan bebişini sen büyüttt büyütebildiğin kaadar kendine bir gezek (gün ) ayarlaaa ama pastlaı börekli çörekli olmasıın o fasıılda kaç.
anneler topiğidedindee süt sağma vaktimin geldiğini hatırladım çokk şanslısın iyi yönden bakk bebişini emzirebiliyorsun ben ben bir ppompayı besliyorum bebeğim yerine hıhhhh
şu rezenemi içmdee gideyim bu çörekotu yağı ne sinir bişi bee acııı
programımın ayarlanacağını bilsem başlarım 2.dönem ama büyük bi okulda çalışıyorum. 5 saat ders şçin sabahtan akşama okulda olurum büyük ihtimal. dayanamam yani.çalışan anne öğretmen de olsa hep mağdur yani....çalışmak iyi geliyor ama tabi evde çocukda da kalıyor insanın aklı....annen falan gelse baksa veya dönüşümlü baksalar...evde biriyle yaşamak zor ama napcan katlanıyo insan onlar da bize katlanıyorlar kendi düşüncelerine göre....valla bende hiç istemiyorum ama napıyım yarın kaynanamlar geliyoooo pazartesi bakmak için çocuğa, doğum iznim bitti rapor alıcam falan filan....mümkün olduğunca güzel günlerde at arabaya çocuğu 10 dk da olsa azıcık gez bakkala bile gitsen iki sohbet etsen iyi geliyorrr....ha birde bak böyle bir ortam interenettt bile olsa biraz insanı hayata bağlıyorrrr........her şey güzel olacak bu geçici bir süreç hep böyle olmıcak merak etme
yaza kadar ücretsiz izin alıcam, eylüle 1 yaşına gelicek. 1 yaşına kadar ben bakmış olucam ama ayrılması daha zor olur diyolar. küçükten alışan bebekler ağlamıyomuş falan. neyse en azından vicdanım rahat olur 1 yıl az bi süre değil.Bacım bence de çocuğuna bakabildiğin kadar kendin bak. En güzeli bu. Ben 8 aylık olana kadar durabildim yanında. Keşke imkanım olsaydı daha fazla dursaydım. İlk gün hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Hala da çok özlüyorum kuzumu. SAbah ben işe gelirken hala ağlıyor.
burda günlerde en az 10 çeşit yapılıyo. hatta 10 çeşit küçümseniyo. uzak durayım ben o günlerden aman aman
programımın ayarlanacağını bilsem başlarım 2.dönem ama büyük bi okulda çalışıyorum. 5 saat ders şçin sabahtan akşama okulda olurum büyük ihtimal. dayanamam yani.
depresyona gire çıka geçiricez bu süreci napalım. annelik zormuş.
ama 2 gündür oyuncakları tutuyo, sanki amerikayı keşfetti oğlum, nasıl mutlu oldum anlatamam
yaza kadar ücretsiz izin alıcam, eylüle 1 yaşına gelicek. 1 yaşına kadar ben bakmış olucam ama ayrılması daha zor olur diyolar. küçükten alışan bebekler ağlamıyomuş falan. neyse en azından vicdanım rahat olur 1 yıl az bi süre değil.
keşke imkanım olsaydı bendee uzun süre bebeğimle olmak isterdim. Neyseki ananesi ve dedesi bakıyor içim rahat. sadece özlüyorum oğlumu çok hemdeeee gün içnde hep aklıma mimikleri hareketleri geliyor..
ama çalışmakda iyi geliyor insana komşularım ilknur normale dönmüşssün diyorlar üç ay boyunca beni nezaman görseler yap pijamalar ya eşofmanlar ki hiç tarzım değil kii evde ben ince kısa kllu satenler şortlar falan giyerdim aman gaz olmasın sütten geçmesin diye en en kalın pijamalarımı giydim hepside bir öirkinki anlatamaDD
şimdi işe gidip gelirken görüyorlar etekleer makyajlar falanhoş geldin hayata diyorlar
geçmiş olsun.selam kızlar
anca vakit bulabildim.
dün gece kızım cok hastaydı bugün doktora gittik. üşütmüş benim kız. onunla uğraştım .
muhabbet dönmüş baya .
ben bugün sabah - 500 le güne başladım ama bugün kü planlarım hepten alt üst oldu.inşallah yarın yeniden başlıyorum
sabah normal kahvaltı yapıp öğle ve akşam lorlu salata ve yoğurt yedim sabah yarım kilo gitmişti .
ama ben coştum bugün çok yoruldum yoruldukça zaten zayıf olan irade diye birşiy kalmadı.
artık yarına
geçmiş olsun.
senin bozdum dediğin 3-5 çerezse yine bişey olmaz ondan.
keşke imkanım olsaydı bendee uzun süre bebeğimle olmak isterdim. Neyseki ananesi ve dedesi bakıyor içim rahat. sadece özlüyorum oğlumu çok hemdeeee gün içnde hep aklıma mimikleri hareketleri geliyor..
ama çalışmakda iyi geliyor insana komşularım ilknur normale dönmüşssün diyorlar üç ay boyunca beni nezaman görseler yap pijamalar ya eşofmanlar ki hiç tarzım değil kii evde ben ince kısa kllu satenler şortlar falan giyerdim aman gaz olmasın sütten geçmesin diye en en kalın pijamalarımı giydim hepside bir öirkinki anlatamaDD
şimdi işe gidip gelirken görüyorlar etekleer makyajlar falanhoş geldin hayata diyorlar
öğlen bir tabak kuruluk dolması ikindide çayın yanına büsküvi
baya kalori yani benim yarım kilo kesin 1 kilo olarak geri döndü.
hayata döndüm ama işe gitmek gibi olmaz ki.
napalım geçicek bugünler de. sonra özlicem evde oğlumla olmayı işe başlayınca. tadını çıkarayım.
bakabildiğin kadar kendin bak oğluşuna. iş yerinde ki o vicdan azabı beni öldürüyordu.
benim oğlum bebekken doğum izni sadece 45 gündü. 6 ay dolana kadar izin rapor falan alıyordun.şimdi gene çok iyi en az 6 aylık olana kadar evdesin.
akşamı hafif geçirirsen hiç bişey olmaz.
kilo vermek zor değil inan ama biz nasılsa yedik diye abartıyoruz.
ben öyle yaptım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?