Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar sayfaları oku oku bitiremedim ne çeneniz warmış yaws :118: hep bebe muhabbetleri yapmışsınız allah bağışlasın yavrucaklarınızı

Bebeli hatunlar çogalinca konular böyle oluyo :)
Bugün menü mü yaziyim

Sabah omlet,tam buğday unu krep zeytin bal

Ara çeyrek muz

Aksam bezelye pilav salata
Ara 1kurabiye 1 parça bitter ciko.
20dk yürüyüş

Bugün kötüydü:) yarın da kahvaltıya gitcez hafta sonu facia

kızlar sayfaları oku oku bitiremedim ne çeneniz warmış yaws :118: hep bebe muhabbetleri yapmışsınız allah bağışlasın yavrucaklarınızı

hehe planlasam bu kadar bebeli denk getiremezdim.
ama emzirirken hızlı kilo veriliyo takım açısından avantaj bu

bacım sakın yapma dur bu kadar hedefe yaklaşmışken yime sakın yimeee

bende hamileyken işten ayrılmıştım özel sektördü zaten.

şimdi devlet için bekliyorum kpss ye girdm.seneye inş Atanır da başlarım.oğlan da 3 yaşına gelir..

anne olduktan sonra özel sektöre dönmek istemem

günaydın hanımlar
evet bedenen uyanığım ama ruhum hala uyuyor. gece kızım öksürdükçe yetekten fırladım. kızım öksürür öksürür sonra başlar kusmaya . gece gece temizlik yapmayayım diye fırladım durdum yataktan. ne zor iş çocuk büyütmek.
neyse sıradan kahvaltımı yaptım akşam toptan yazarım.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

günaydın hatunlar

lu fikir çok güzel canın ak kara çıksın meydana zuha ha ha ha ha ha

günaydın hatunlar tekrardan ya tam 38dk da geçmişi okudum dün hiç giremedim çünkü misafirlerim öğlen 12de gelip akşamda eşi gelince gece 1de gitti tabi ben nerde yattığımı bilmeden öyle uyumusun anlatamam sabah eşim de gitmiş yazık bu karıya deyip kaldır madi zaar yoksa winston nün eşi gibi pantolonüm nerde kazagim yok ayağımı gormuyorum diye uyandırır di ama neyse akşam derim artık bak beni kaldirmayin ca oluyor muş diye geçmişi okudum okudum anam süt oldu ıçim dışım bizim çocuklar büyüdü ya büyümedide büyüdü diyelim çalışmak konusu geçmiş ben size tavsiyem baka bildiğimiz kadar siz bakın
sazen cim o yeni bolumleri bende kaçırmıyorüm winston bu nasıl karakterler demiş ama öyle değil çok egitimciler çok şey öğreniyorlar hadi bizde 3-7 yaş sohbeti yapalım ha ha ha ha ha
bu arada takımın ortalama feci yine hım hatırladım bu gün buluşma var bakalım neler görüp de gelecekler

Günaydınlar kızlarr sabah sporu ile başladım güne harika bi gün çok mutluyumm ilk defa diyetim bir hafta sürebildi:) ve hiç vazgecmicm bugun tartida yine eksi cktm oleeyy BAŞARACAĞIMMMM

herkese guzel bir haftasonu diliyorum..

Cok gecmiş olsun canim

canım geçmiş olsun

tünaydın hatunlar.
sabah 35 dk yürüdüm çok şükür.
aldığım kilonun bi kısmı gitti bakalım ne olcak perşembeye kadar.

yakar geçmiş olsun.
buluşma fofoğraflarını isteriz artık kızlardan

artık bebnimde koşu bandım varrrrrr yeni geldi yatakodaşını kapladı hemcik akşam yandık aha dediğim çıktı çok büyük bunlar demiştim abooo kulaklarımdA eşimin şeşi

ha bu arada foto keşin iştiyoruz zaten gelemedim diye çatladım

aman yarabiiiiiii kulaklarım çınladı varya keşin benden konuştunuz demi yokşa ilginnur kendini bişey şanma ne şenden konuşacağız mı dediniz ama benim kulak niye çınladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…