Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayırlı olsun koşu bandın. aklına koydun yaptırdın süpersin
haftada 4 gün yürümelisin en az. çok hızlı başlama dizlerine dikkat et.
kaça aldınız, markası ne?

İyi akşamlar bacılar,

Buluşma süper geçti, herkesin kulaklarını bol bol çınlantık tabii Hatta ben arkamdan kulağım çınlatılır diye tuvalete bile en son gittim o derece sohbet koyu ve çok güzeldi. (hatta gırgırına ile tuvalete gittim ki, sezen tek kalsın kulağımı çınlatamasın diye )

Diyete aykırı hiçbir şey yemedik, içmedik.Çay içmekten bir hal olduk hemi de şekersiz
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik.
3 saat dur durak konuşmanın sonunda "anaa hava kararmış, akşam oluyor" mealinde bir uyanış ile ayrılmaya karar verdik

Hava çok soğuk olduğundan kapalı mekanda hep durduk o yüzden tek bir pozumuz var.
Albüm oluşturdum (tek fotolu ) oradan bakabilirsiniz. (Arkadaşım olanlar sadece görsün, herkese açık umumi wc gibi olmasını işaretledim, eğer arkadaş değilsek istek atınız pls )

Gerçi ilk bizi görenler anca tipimize bakacak. 6 haziranda da buluşmuştuk.O buluşma fotoları da sanırım se_zen'in albümünde.Ona da ordan bakabilirsiniz.

Velhasıl kelam, güzel bir gündü.Kadıköy'e geldiğiniz için ve bu karda kışta tepeleye tepeleye asıl geldiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Bir sonraki bahar buluşmasına kadar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz.

hayırlı olsun koşu bandın. aklına koydun yaptırdın süpersin
haftada 4 gün yürümelisin en az. çok hızlı başlama dizlerine dikkat et.
kaça aldınız, markası ne?

tamam canım markası bilindik değil ama çok güzel tüm özellik var sporreyonum dan aldım lilefet fitness markası 599taksitli baya ucuz ürünler var orda

ay ne güzel ya hava bozuk olmasa gelmek çok isterdim bil.acayim da arkadaşlık gönderirim hemen

ayyy cok güzel yaaa bende orda olmak isterdim yazın buluşursanız bnde gelirim kızlar bu arada winston sen baya uzunmuşsun yaa sezenin hiç zayıflamaya ihtiyacı yok gırgırınada zayıflamaya ihtiyacı war ama hepiniz de birbirinizden güzelsiniz kızlar

Len ben yazdım eve geldim diye gerçi en yakın ben oturuyorum da, diğer hatunlar yazmadı merak ettim
Bir ara hişşt deyin bana aklım sizde kalmasın.

Daha kalabalık buluşmaları, daha zayıf hallerde inşallah en kısa sürede yaparız.

WİŞTON ŞADECE ARKADDAŞLARIMIZIN GÖRDÜĞÜ ALBÜM YAPABİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM HANİ KIZIMI MERAK ETMİŞTİN BİARA ŞİMDİ ŞEN YAZINCA ALBÜMÜ ŞADECE ARKADAŞ GÖRÜNÜMLÜ YAPTIM BAKABİLİRŞİNİZ MAŞALLAH DEYİN HA

şenin baya farkedmiş ama iki reşimde onlar trafikte anca giderler dur hele

inşallah caım bnden hiç bahsettinizmi acep

bugünki yediklerim

sabah
1 küçük domates,2 marul,2dal taze soğan ve 4 dal maydanoz sandviç yaptım
yeşil çay

ara
1 çay bardağı yarım yağlı süt
1 mandalina
yarım elma

öğle
8 kaşık sebze yemeği
1 çay bardağı yarım yağlı yoğurt

ara
.........

akşam
5tane ızgara balık(istavrit)
salata

Selam kızlar,

Winston ben eve 6:30 da döndüm. Felaket trafik vardı. kuzum arabada uyudu kartlarla oynaya oynaya. Seni de pek bi sevmiş he.
Açlıktan ölüyordum. Hatta açlıktan arabaya binince miydem bulandı. ama oturuken pek aç değildim. Ya da sohbetin güzelliğinden aklıma gelmedi. Kızımda arabaya binene kadar söylendi durdu. bıt bıt bot hiç susmadı. Yok yorulmuşta, yok uykusu gelmiş te. babası da niye uzaktaymış, kadıköyde soğukmuşta. Bir ara karşıya geçerken kız sus iki dakka diye bir söylemişim yanımızdaki iki üç kişi dönüp ters ters baktı bana.

Neyse arkadaşlar herşey çok güzeldi. Sizleri görmek bana iyi geldi.

inşallah caım bnden hiç bahsettinizmi acep

En çok senden bahsettik tabii
3 poğaça yiyen kız diye bol bol kulağını çınlattık
Şaka bir yana, başta diyet olmak üzere her şeyden konuştuk, çok eğleceliydi.Darısı hepbirlikte daha sonraki sohbetlere diyorum.

Ben de onu çok sevdim, maşallah Yürümek istemeyişi, her şeye naz edişi, o tatlı surat asıp kaş çatışları Allahım aynı benim küçüklüğüm ve hatta büyüklüğüm Allahım, sonu bana benzemesin, yürümeyi sevsin, sağlıklı şeyleri yemeyi sevsin inşallah.
Ben öyle çocuk delisi değilim bilirsin ama tekrar tekrar maşallah, ben o minnoşa ba-yıl-dım.

Ben eve girince eşim "açım" diye kapıya çökmüştü.Len dedim sanki buzdolabının kilidini cebime soktum, açıp yiyeydin
Ona salamlı kaşarlı fırın eriştesi yaptım, ben de havuç rendesi ve 2 kaşık yoğurt
Sizden aldığım gazla, 3 gün yemesem yemem yani.
Epey bir motive oldum.

Dunku menum(cuma)
sabah
iki dilim borek

ara
4hurma

oglen
bir kase ezovgelin corbqsi
Firinda tavuk incik birtan
iki yk pilav
1dilim ekmekk

aksam
bir kase tarhana
uc kofte
bir dilim ekmek

ara yarim elma

ayoğluşum uyudu bende bilgisayar açtım aylardan beri ilk defa evden açıyorumD sizin için bir geçmiş yapaım bakalım bana kimler laf atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…