artık bebnimde koşu bandım varrrrrryeni geldi yatakodaşını kapladı hemcik akşam yandık aha dediğim çıktı çok büyük bunlar demiştim abooo kulaklarımdA eşimin şeşi
ha bu arada foto keşin iştiyoruz zaten gelemedim diye çatladım
hayırlı olsun koşu bandın. aklına koydun yaptırdın süpersin
haftada 4 gün yürümelisin en az. çok hızlı başlama dizlerine dikkat et.
kaça aldınız, markası ne?
İyi akşamlar bacılar,
Buluşma süper geçti, herkesin kulaklarını bol bol çınlantık tabiiHatta ben arkamdan kulağım çınlatılır diye tuvalete bile en son gittim o derece sohbet koyu ve çok güzeldi. (hatta gırgırına ile tuvalete gittim ki, sezen tek kalsın kulağımı çınlatamasın diye )
Diyete aykırı hiçbir şey yemedik, içmedik.Çay içmekten bir hal olduk hemi de şekersiz
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik.
3 saat dur durak konuşmanın sonunda "anaa hava kararmış, akşam oluyor" mealinde bir uyanış ile ayrılmaya karar verdik
Hava çok soğuk olduğundan kapalı mekanda hep durduk o yüzden tek bir pozumuz var.
Albüm oluşturdum (tek fotolu) oradan bakabilirsiniz. (Arkadaşım olanlar sadece görsün, herkese açık umumi wc gibi olmasını işaretledim, eğer arkadaş değilsek istek atınız pls )
Gerçi ilk bizi görenler anca tipimize bakacak.6 haziranda da buluşmuştuk.O buluşma fotoları da sanırım se_zen'in albümünde.Ona da ordan bakabilirsiniz.
Velhasıl kelam, güzel bir gündü.Kadıköy'e geldiğiniz için ve bu karda kışta tepeleye tepeleye asıl geldiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Bir sonraki bahar buluşmasına kadar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz.
İyi akşamlar bacılar,
Buluşma süper geçti, herkesin kulaklarını bol bol çınlantık tabiiHatta ben arkamdan kulağım çınlatılır diye tuvalete bile en son gittim o derece sohbet koyu ve çok güzeldi. (hatta gırgırına ile tuvalete gittim ki, sezen tek kalsın kulağımı çınlatamasın diye )
Diyete aykırı hiçbir şey yemedik, içmedik.Çay içmekten bir hal olduk hemi de şekersiz
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik.
3 saat dur durak konuşmanın sonunda "anaa hava kararmış, akşam oluyor" mealinde bir uyanış ile ayrılmaya karar verdik
Hava çok soğuk olduğundan kapalı mekanda hep durduk o yüzden tek bir pozumuz var.
Albüm oluşturdum (tek fotolu) oradan bakabilirsiniz. (Arkadaşım olanlar sadece görsün, herkese açık umumi wc gibi olmasını işaretledim, eğer arkadaş değilsek istek atınız pls )
Gerçi ilk bizi görenler anca tipimize bakacak.6 haziranda da buluşmuştuk.O buluşma fotoları da sanırım se_zen'in albümünde.Ona da ordan bakabilirsiniz.
Velhasıl kelam, güzel bir gündü.Kadıköy'e geldiğiniz için ve bu karda kışta tepeleye tepeleye asıl geldiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Bir sonraki bahar buluşmasına kadar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz.
len ben yazdım eve geldim diye gerçi en yakın ben oturuyorum da, diğer hatunlar yazmadı merak ettim
Bir ara hişşt deyin bana aklım sizde kalmasın.
Daha kalabalık buluşmaları, daha zayıf hallerde inşallah en kısa sürede yaparız.
Len ben yazdım eve geldim diye gerçi en yakın ben oturuyorum da, diğer hatunlar yazmadı merak ettim
Bir ara hişşt deyin bana aklım sizde kalmasın.
Daha kalabalık buluşmaları, daha zayıf hallerde inşallah en kısa sürede yaparız.
Ben geldim kizlar hafta sonu tatil demistiniz dimi oyuzden rahatimmmm
Ben geldim kizlar hafta sonu tatil demistiniz dimi oyuzden rahatimmmm
inşallah caımbnden hiç bahsettinizmi acep
Selam kızlar,
Winston ben eve 6:30 da döndüm. Felaket trafik vardı. kuzum arabada uyudu kartlarla oynaya oynaya. Seni de pek bi sevmiş he.
Açlıktan ölüyordum. Hatta açlıktan arabaya binince miydem bulandı. ama oturuken pek aç değildim. Ya da sohbetin güzelliğinden aklıma gelmedi. Kızımda arabaya binene kadar söylendi durdu. bıt bıt bot hiç susmadı. Yok yorulmuşta, yok uykusu gelmiş te. babası da niye uzaktaymış, kadıköyde soğukmuşta. Bir ara karşıya geçerken kız sus iki dakka diye bir söylemişim yanımızdaki iki üç kişi dönüp ters ters baktı bana.
Neyse arkadaşlar herşey çok güzeldi. Sizleri görmek bana iyi geldi.
hoşgeldin naşılşın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?