selam kızlar
anca vakit bulabildim.
dün gece kızım cok hastaydı bugün doktora gittik. üşütmüş benim kız. onunla uğraştım .
muhabbet dönmüş baya .
ben bugün sabah - 500 le güne başladım ama bugün kü planlarım hepten alt üst oldu.inşallah yarın yeniden başlıyorum
sabah normal kahvaltı yapıp öğle ve akşam lorlu salata ve yoğurt yedim sabah yarım kilo gitmişti .
ama ben coştum bugün çok yoruldum yoruldukça zaten zayıf olan irade diye birşiy kalmadı.
artık yarına
ne kadar şanslısın. benim çocuklar hep bakıcı ve kreşlerde büyüdüler. çok sıkıntı yaşadım bu yüzden. iş hayatı eziyete dönüştü benim için.
öğlen bir tabak kuruluk dolması ikindide çayın yanına büsküvi
baya kalori yani benim yarım kilo kesin 1 kilo olarak geri döndü.
hayata döndüm ama işe gitmek gibi olmaz ki.
napalım geçicek bugünler de. sonra özlicem evde oğlumla olmayı işe başlayınca. tadını çıkarayım.
hehe evet düştü gerçekten çeneler.kızlar sayfaları oku oku bitiremedim ne çeneniz warmış yaws:118: hep bebe muhabbetleri yapmışsınız allah bağışlasın yavrucaklarınızı
bunların miktarlarıııı nedirrrrrrr eğerr porsiyonlar büyükse bence çok vahim hele o krep ve pilav oy oyBebeli hatunlar çogalinca konular böyle oluyo :)
Bugün menü mü yaziyim
Sabah omlet,tam buğday unu krep zeytin bal
Ara çeyrek muz
Aksam bezelye pilav salata
Ara 1kurabiye 1 parça bitter ciko.
20dk yürüyüş
Bugün kötüydü:) yarın da kahvaltıya gitcez hafta sonu facia
anne olmak birbaşkaymışş evlat herşeyin ötesinde geliyor inş. istediğin yere ataman olurbende hamileyken işten ayrılmıştım özel sektördü zaten.
şimdi devlet için bekliyorum kpss ye girdm.seneye inş Atanır da başlarım.oğlan da 3 yaşına gelir..
anne olduktan sonra özel sektöre dönmek istemem
geçmiş olsun canım....acil şifalar...günaydın hanımlar
evet bedenen uyanığım ama ruhum hala uyuyor. gece kızım öksürdükçe yetekten fırladım. kızım öksürür öksürür sonra başlar kusmaya . gece gece temizlik yapmayayım diye fırladım durdum yataktan. ne zor iş çocuk büyütmek.
neyse sıradan kahvaltımı yaptım akşam toptan yazarım.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
artık bebnimde koşu bandım varrrrrryeni geldi yatakodaşını kapladı hemcik akşam yandık aha dediğim çıktı çok büyük bunlar demiştim abooo kulaklarımdA eşimin şeşi
ha bu arada foto keşin iştiyoruz zaten gelemedim diye çatladım
Len ben yazdım eve geldim diye gerçi en yakın ben oturuyorum da, diğer hatunlar yazmadı merak ettim
Bir ara hişşt deyin bana aklım sizde kalmasın.
Daha kalabalık buluşmaları, daha zayıf hallerde inşallah en kısa sürede yaparız.
günaydın hanımlar
evet bedenen uyanığım ama ruhum hala uyuyor. gece kızım öksürdükçe yetekten fırladım. kızım öksürür öksürür sonra başlar kusmaya . gece gece temizlik yapmayayım diye fırladım durdum yataktan. ne zor iş çocuk büyütmek.
neyse sıradan kahvaltımı yaptım akşam toptan yazarım.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
günaydın hatunlar
lu fikir çok güzel canın ak kara çıksın meydana zuha ha ha ha ha ha
Günaydınlar kızlarrsabah sporu ile başladım güne harika bi gün çok mutluyumm ilk defa diyetim bir hafta sürebildi:) ve hiç vazgecmicm bugun tartida yine eksi cktm oleeyy BAŞARACAĞIMMMM
herkese guzel bir haftasonu diliyorum..
tünaydın hatunlar.
sabah 35 dk yürüdüm çok şükür.
aldığım kilonun bi kısmı gitti bakalım ne olcak perşembeye kadar.
yakar geçmiş olsun.
buluşma fofoğraflarını isteriz artık kızlardan
çok süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz yawss imrendimmmmmmmmmmmmm hayır hayır hıh kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmİyi akşamlar bacılar,
Buluşma süper geçti, herkesin kulaklarını bol bol çınlantık tabiiHatta ben arkamdan kulağım çınlatılır diye tuvalete bile en son gittim o derece sohbet koyu ve çok güzeldi. (hatta gırgırına ile tuvalete gittim ki, sezen tek kalsın kulağımı çınlatamasın diye )
Diyete aykırı hiçbir şey yemedik, içmedik.Çay içmekten bir hal olduk hemi de şekersiz
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik.
3 saat dur durak konuşmanın sonunda "anaa hava kararmış, akşam oluyor" mealinde bir uyanış ile ayrılmaya karar verdik
Hava çok soğuk olduğundan kapalı mekanda hep durduk o yüzden tek bir pozumuz var.
Albüm oluşturdum (tek fotolu) oradan bakabilirsiniz. (Arkadaşım olanlar sadece görsün, herkese açık umumi wc gibi olmasını işaretledim, eğer arkadaş değilsek istek atınız pls )
Gerçi ilk bizi görenler anca tipimize bakacak.6 haziranda da buluşmuştuk.O buluşma fotoları da sanırım se_zen'in albümünde.Ona da ordan bakabilirsiniz.
Velhasıl kelam, güzel bir gündü.Kadıköy'e geldiğiniz için ve bu karda kışta tepeleye tepeleye asıl geldiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Bir sonraki bahar buluşmasına kadar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz.
çokk başarılı bir menüüü çok beğendimmm afiyet olsunnnnnnnnnnnbugünki yediklerim
sabah
1 küçük domates,2 marul,2dal taze soğan ve 4 dal maydanoz sandviç yaptım
yeşil çay
ara
1 çay bardağı yarım yağlı süt
1 mandalina
yarım elma
öğle
8 kaşık sebze yemeği
1 çay bardağı yarım yağlı yoğurt
ara
.........
akşam
5tane ızgara balık(istavrit)
salata
çokkkk beğenmek afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnbugünkü menü
sabah
1 yumurta
3 ceviz
4 zeytin
1 bardak sütlü nescafe
ara
1 trabzon hurması
öğle
------
ara
10 adet tuzsuz yer fıstığı
akşam 4 mantar ızgara
1 k.kutusu peynir
1 salatalık
1 domates
5 taze soğandan oluşan salata
1kaseçorba
ara
1ayva
yatmadan önce yeşil çay içerim
kızlar eşimin anne babası bizde pek fırsat bulamıyorum....
ohh ne güzel yaa bahar aylarında tekrarlarsanız inş katılırım çocukla kışın zor oluyo.hoş sezenin kızı gelmiş gerçi.resimleri göremedim henüz bakıcam inşşİyi akşamlar bacılar,
Buluşma süper geçti, herkesin kulaklarını bol bol çınlantık tabiiHatta ben arkamdan kulağım çınlatılır diye tuvalete bile en son gittim o derece sohbet koyu ve çok güzeldi. (hatta gırgırına ile tuvalete gittim ki, sezen tek kalsın kulağımı çınlatamasın diye )
Diyete aykırı hiçbir şey yemedik, içmedik.Çay içmekten bir hal olduk hemi de şekersiz
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik.
3 saat dur durak konuşmanın sonunda "anaa hava kararmış, akşam oluyor" mealinde bir uyanış ile ayrılmaya karar verdik
Hava çok soğuk olduğundan kapalı mekanda hep durduk o yüzden tek bir pozumuz var.
Albüm oluşturdum (tek fotolu) oradan bakabilirsiniz. (Arkadaşım olanlar sadece görsün, herkese açık umumi wc gibi olmasını işaretledim, eğer arkadaş değilsek istek atınız pls )
Gerçi ilk bizi görenler anca tipimize bakacak.6 haziranda da buluşmuştuk.O buluşma fotoları da sanırım se_zen'in albümünde.Ona da ordan bakabilirsiniz.
Velhasıl kelam, güzel bir gündü.Kadıköy'e geldiğiniz için ve bu karda kışta tepeleye tepeleye asıl geldiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Bir sonraki bahar buluşmasına kadar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz.
bunların miktarlarıııı nedirrrrrrr eğerr porsiyonlar büyükse bence çok vahim hele o krep ve pilav oy oy
bugünkü menümüde yazayımda öyle çıkayımm
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çk bal
1çy reçel
2 zeytin
bir acuç patates kızartmasıD annem ısrar etti zorla yedirdi.
1 dilim küçücük kek
ara
yoqqqq
öğlen
yoqqqq
akşam
1 tabak patates oturması
4-5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara olarak
belki bir portakal yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?