selam bacılar..
buluşma süpermiş, winston geçen sene yüzünü kapatıp resmini koymuştun takımın sayfasına, o haline göre süper değişmişsin, süper zayıflamışsın.
biz taşralılara buluşma falan olmuyo işte
ben hala depresyonlardayım
Hangi dobişlik fotomu dedin bilemedim ama hepsini bir anayım dedim
Bu arada bugün en sondaki siyah elbisemi ve aynı çizmeleri giymişim tesadüfen.
Keşkem ayakta çekineymişim güzel olurdu yan yana.
Neyse bir 65 olan, önceki sonraki diye güzel bir başarı hikayesi ile noktayı koyarım/koyarız inşallah cümleten.
Kilolar sırasıyla 90 -daha diyete başlamamışken , şuursuzca hamakta yağlarımı sallarken:)
5 günde 5 kiloyu 18 gün yapıp 8 kilo verdikten sonra 82 kiloyken (Burada hiç spor yoktu, sırf su gitmişti vücuttan, bence 82 gibi bile durmuyor daha fazla duruyor)
Son foto da 78 ama siyahın biraz ince göstermesiyle daha insani görünüm olmuş sanırım:)
Yazın buluşmada 75 kiloydum o kotlu ve topuklu ayakkabılarla.
Şimdi de 70.
Darısı 65in başına diyorum :)
siyah elbiseli olanı diyorum. çok değişmişsin çok. ben de geçen seneki fotoğraflarıma bakıyorum da tam tersi bi değişim var.
senin yolun az kalmış darısı başıma.
Anladım, bugün de tesadüf o elbiseyi giymişim ama bu sefer kollarımdan utanmadan pehlivan gibi sergileyerek
Eee bacım bir zahmet sende de değişim olacak yani, bir can getirmişsin dünyaya, evladın olmuş kolay iş mi?
Bu mucize için verilecek kilolar bazen can sıksa da, evladına baktıkça sıkıntı bile gidiyordur hemen.
Maşallah emiyormuş da, bol bol kalori yakacaksın zaten, hem bugün senin şu cevizli kahvaltılarını iradeni ve dolayısıyla Karatay şeysini de epey konuşup kulaklarını çınlattık
Hepimiz sana maşallah çekip, özellikle gırgırına ile ben "ya omletle ceviz yenir mi?" "ya şöyle kahvaltı olur mu?" diye kendi içimizde anlam veremeden seni anıp, arkandan takdir ettik
İnşallah tez zamanda sağlıkla, kolaylıkla fazla yağlarımızdan kurtuluruz.
Len ben yazdım eve geldim diye gerçi en yakın ben oturuyorum da, diğer hatunlar yazmadı merak ettim
Bir ara hişşt deyin bana aklım sizde kalmasın.
Daha kalabalık buluşmaları, daha zayıf hallerde inşallah en kısa sürede yaparız.
beni daha bırak siz bırak 30 kişi kadıköye getiremez saat 9 da evdeydim 4,30 da kalkmıştık cafeden 5 beldiyesi gelmedi hadi neyse beklemiş oldum diye 5,30a kaldım oda gelmedi hadi neyse beklemiş oldum diye 6 ya kaldım oda gelmedi sonra biz bekleyenler toplu isyann beldiye yeni arba verdi bize ve tarfik vardı saat 9 da eve vardım ankaraya varış saatiyle denk geldi nerdeyse dondum daha yeni kendime geldim kızlardan bahsetmiyorum bile ikiside çıtır zatenn :) ben dobiş neyse hazirana 3. buluşmaya bende zayıf olacağımmmmmmmmmmmmm :9 inşallah
Len ben yazdım eve geldim diye gerçi en yakın ben oturuyorum da, diğer hatunlar yazmadı merak ettim
Bir ara hişşt deyin bana aklım sizde kalmasın.
Daha kalabalık buluşmaları, daha zayıf hallerde inşallah en kısa sürede yaparız.
beni daha bırak siz bırak 30 kişi kadıköye getiremez saat 9 da evdeydim 4,30 da kalkmıştık cafeden 5 beldiyesi gelmedi hadi neyse beklemiş oldum diye 5,30a kaldım oda gelmedi hadi neyse beklemiş oldum diye 6 ya kaldım oda gelmedi sonra biz bekleyenler toplu isyann beldiye yeni arba verdi bize ve tarfik vardı saat 9 da eve vardım ankaraya varış saatiyle denk geldi nerdeyse dondum daha yeni kendime geldim kızlardan bahsetmiyorum bile ikiside çıtır zatenn :) ben dobiş neyse hazirana 3. buluşmaya bende zayıf olacağımmmmmmmmmmmmm :9 inşallah
kadıköy-pendik :) hakkaten ankara gibi olmuşbende mertere gitmiştim dün.2,30 saatte dönebildik.şehirlerarası mübarek.
Bir haftad 2 kilo verdım bakalım
sen baya zayıflamışsın winston bide senin kollarda bacaklarda hiç sorun yok ben böle bi fotomu koysam herkes krize girer şoke olurEki Görüntüle 591567 Eki Görüntüle 591568 Eki Görüntüle 591569
Neyse bir 65 olan, önceki sonraki diye güzel bir başarı hikayesi ile noktayı koyarım/koyarız inşallah cümleten.
Kilolar sırasıyla 90 -daha diyete başlamamışken , şuursuzca hamakta yağlarımı sallarken:)
5 günde 5 kiloyu 18 gün yapıp 8 kilo verdikten sonra 82 kiloyken (Burada hiç spor yoktu, sırf su gitmişti vücuttan, bence 82 gibi bile durmuyor daha fazla duruyor)
Son foto da 78 ama siyahın biraz ince göstermesiyle daha insani görünüm olmuş sanırım:)
Şimdi de 70.
Eki Görüntüle 591567 Eki Görüntüle 591568 Eki Görüntüle 591569
Şimdi de 70.
Eki Görüntüle 591567 Eki Görüntüle 591568 Eki Görüntüle 591569
Şimdi de 70.
ay winston allah seni emi ya tel den bakiyorum bi baktım diyorum güzellik için gozune birşey koymuş bu sonra bil.baktım net net allah beni emi dedim kadın tanım mamak için gözünü karışmış ha ha ha ha:-D:-D:-D
ay winston allah seni emi ya tel den bakiyorum bi baktım diyorum güzellik için gozune birşey koymuş bu sonra bil.baktım net net allah beni emi dedim kadın tanım mamak için gözünü karışmış ha ha ha ha:-D:-D:-D
aynen bende öyle uzun uzun baktım bu ne diye sonra anladım
bugünkü menümüde yazayımda öyle çıkayımm
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çk bal
1çy reçel
2 zeytin
bir acuç patates kızartmasıD annem ısrar etti zorla yedirdi.
1 dilim küçücük kek
ara
yoqqqq
öğlen
yoqqqq
akşam
1 tabak patates oturması
4-5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara olarak
belki bir portakal yerim
aynen öyle, çok şükür sağlıklı bi bebeğim var ama millet kilo almadan nasıl doğuruyo anlamıyorum. sanırım bu genetik
ekmeksiz yumurta nasıl yenir diyodum ben, bişeyi 3 gün uygulayınca alışıveriyosun, ceviz ve omlet en az 5 saat tok tutuyo sırf o yüzden yiyorum.
60 kilo olsam oğlumu kucağıma alıp çıtır anne olarak poz versem, ah ah
cidden ben de buluşmada olabilmek isterdim, yüz yüze anlatırdım ceviz nasıl yeniyo
arkadaşlar cuma doğum iznim bitti o yüzden yarın çalışıyorum çok fazla buralarda olamayacağım akşama doğru ancak girebilirim
offfffff gene işe başlamak ne sıkıcı ve 23 sene daha nasıl çalışırım ben yaaaa....emekli olmak istiyorum ben yaaaa....
neyse bugünkü menümü yazayım ben
sabah
1 yumurta
1k.kutusu peynir
domates salatalık
2 zeytin
4 ceviz
ara
1 trabzon hrması
1 bardak sütlü nescafe
öğle
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur yemeği
ara
yarım muz
akşam
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
ara
1 trabzon hurması (bayılıyorum şu meyveye, bir oturuşta 2 kilo bile yiyebilirim)
ve su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?