Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacılar..
buluşma süpermiş, winston geçen sene yüzünü kapatıp resmini koymuştun takımın sayfasına, o haline göre süper değişmişsin, süper zayıflamışsın.
biz taşralılara buluşma falan olmuyo işte

ben hala depresyonlardayım

Hangi dobişlik fotomu dedin bilemedim ama hepsini bir anayım dedim

Bu arada bugün en sondaki siyah elbisemi ve aynı çizmeleri giymişim tesadüfen.
Keşkem ayakta çekineymişim güzel olurdu yan yana.
Neyse bir 65 olan, önceki sonraki diye güzel bir başarı hikayesi ile noktayı koyarım/koyarız inşallah cümleten.

Kilolar sırasıyla 90 -daha diyete başlamamışken , şuursuzca hamakta yağlarımı sallarken:)
5 günde 5 kiloyu 18 gün yapıp 8 kilo verdikten sonra 82 kiloyken (Burada hiç spor yoktu, sırf su gitmişti vücuttan, bence 82 gibi bile durmuyor daha fazla duruyor)
Son foto da 78 ama siyahın biraz ince göstermesiyle daha insani görünüm olmuş sanırım:)
Yazın buluşmada 75 kiloydum o kotlu ve topuklu ayakkabılarla.
Şimdi de 70.
Darısı 65in başına diyorum :)

Son düzenleme:

siyah elbiseli olanı diyorum. çok değişmişsin çok. ben de geçen seneki fotoğraflarıma bakıyorum da tam tersi bi değişim var.
senin yolun az kalmış darısı başıma.

siyah elbiseli olanı diyorum. çok değişmişsin çok. ben de geçen seneki fotoğraflarıma bakıyorum da tam tersi bi değişim var.
senin yolun az kalmış darısı başıma.

Anladım, bugün de tesadüf o elbiseyi giymişim ama bu sefer kollarımdan utanmadan pehlivan gibi sergileyerek

Eee bacım bir zahmet sende de değişim olacak yani, bir can getirmişsin dünyaya, evladın olmuş kolay iş mi?
Bu mucize için verilecek kilolar bazen can sıksa da, evladına baktıkça sıkıntı bile gidiyordur hemen.
Maşallah emiyormuş da, bol bol kalori yakacaksın zaten, hem bugün senin şu cevizli kahvaltılarını iradeni ve dolayısıyla Karatay şeysini de epey konuşup kulaklarını çınlattık
Hepimiz sana maşallah çekip, özellikle gırgırına ile ben "ya omletle ceviz yenir mi?" "ya şöyle kahvaltı olur mu?" diye kendi içimizde anlam veremeden seni anıp, arkandan takdir ettik

İnşallah tez zamanda sağlıkla, kolaylıkla fazla yağlarımızdan kurtuluruz.

aynen öyle, çok şükür sağlıklı bi bebeğim var ama millet kilo almadan nasıl doğuruyo anlamıyorum. sanırım bu genetik
ekmeksiz yumurta nasıl yenir diyodum ben, bişeyi 3 gün uygulayınca alışıveriyosun, ceviz ve omlet en az 5 saat tok tutuyo sırf o yüzden yiyorum.
60 kilo olsam oğlumu kucağıma alıp çıtır anne olarak poz versem, ah ah

cidden ben de buluşmada olabilmek isterdim, yüz yüze anlatırdım ceviz nasıl yeniyo

Gunaydin kızlar sabah uyandıgimda annemle babam bana üzülmüş konuşuyorlardı içeri girdim

babam: kızim bırak su diyeti kış günü direncin düşer şu haline bak gözlerinin altı çöktü hc bsy yemiosn

annem: zaten kansizsn hasta oluyosn gece nasıl öksürüodun fazla bi kilon yok ki senin suna bak suratı kaşık kadar kaldı eridi zaten başın dönüyodu hasta olursan sorarım sana

beni hiç konuşturmadilar bile yaa heeyy allahim gulesn mi ağlayasn mi bilemedim bi hasta olsam yalan yanlış daha dillerinden kurtulamam

neyse ki yikmak yok yola devam bu hafta 68.5 olcm inşallaaaahh
bu sabah yine küçücüüükk bir kepek ekmekle bol besleyici sandviçimi yaptım yidimm çok doyurucu oluyo

herkese güzel haftasonları diliyorum...

sen baya zayıflamışsın winston bide senin kollarda bacaklarda hiç sorun yok ben böle bi fotomu koysam herkes krize girer şoke olur kollar bacaklar löpür löpür senin sorun sadece orta bölgede bnmde kollarım bacaklarımda yaa nasıl etcemde onlar gitcek

düşünüyorum da şöyle diyorum ben 20 kiloda wersem kollar yine kaybolmaz tek sorun ettiğim yer kollarım o yüüzden tişort bile giymiyorum dirsekten yukarısını hep saklıyorum

bin kere maşallah . daha ne denir ki.20 kiloyu veren 5 kiloyuda verir.

herkese günaydın
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.
kızım iğneleri yedikçe kuyruğu dikeltti. cadı. o da rahatladı bende valla.
neyse nerde kalmıştık diyip bu sabah bir dilim ekmek arasına maydanoz ve peynir koydum onu yedim.
saat 10 gibi 1 sütlü şekersiz türk kahvesi içtim
öğlene 1 baget ve lorlu salata
akşama çorba yapıyorum 1 kase çorba ve salata yemeği planlıyorum. geçen gün bu yöntemle yarım kilo vermiştim. 10 günlük setler halinde yapmayı planlıyorum
herkese iyi pazarlar.

ay winston allah seni emi ya tel den bakiyorum bi baktım diyorum güzellik için gozune birşey koymuş bu sonra bil.baktım net net allah beni emi dedim kadın tanım mamak için gözünü karışmış ha ha ha ha:-D:-D:-D

aynen bende öyle uzun uzun baktım bu ne diye sonra anladım

aynen bende öyle uzun uzun baktım bu ne diye sonra anladım

Halbuki resmim orta okulda 3 lisede 4tü ama demek paintte sonradan kendimi geliştirmişim
Hepimize güzel bir pazar diliyorum.

menü genel olarak iştah açııcı ara ve öğlenin olmaması acıktırmıyormu seni?? hafif bişeyler yemek lazım

allahımmmmmm kızlar ebnim okulumda hamile kalıp 10 kilo zayıflayan arkadaş var genetik işte....

hepimiz vercez inşallah...

arkadaşlar cuma doğum iznim bitti o yüzden yarın çalışıyorum çok fazla buralarda olamayacağım akşama doğru ancak girebilirim
offfffff gene işe başlamak ne sıkıcı ve 23 sene daha nasıl çalışırım ben yaaaa....emekli olmak istiyorum ben yaaaa....

neyse bugünkü menümü yazayım ben

sabah
1 yumurta
1k.kutusu peynir
domates salatalık
2 zeytin
4 ceviz

ara
1 trabzon hrması
1 bardak sütlü nescafe

öğle
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur yemeği

ara
yarım muz

akşam
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı

ara
1 trabzon hurması (bayılıyorum şu meyveye, bir oturuşta 2 kilo bile yiyebilirim)

ve su

mesleğin ne ki canım size uzuluyorum ya bebeği bırakıp nasıl gideceksin acaba durumun iyi ise ücretsiz izin alsan olmaz mi o yavruların 3 yasa kadar anne ihtiyacı çok fazla sakin yargiliyor diye düşün me gerçekten üzüldüğüm için söyledim :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…