Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün yine misAfirim vardı desem??:)

off yorgunummmmmmmmmm ..

merhaba kızlar bu aralar hem çalış hem kayınvalideler evde hem yılbaşı hengamesi eeeeeeeeeee bide 2 çocuk...zor oldu pc başına oturmam....
bu günkü menüyü payşalayım...
sabah
1 haşl.yum
4-5 yaprak marul
1 domates
4 sap t.soğan
2 kaşık lor peynirinden oluşan salata...

ara
sütlü nescafe

öğie
------

ara
2 çeyrek dilim ayva

akşam
3 kaşık sebzeli bezelye
1 küçük kase marul havuç salatası
yarım dilim k.ekmek

ara
1 trabzon hurması
2 çeyrek dilim ayva

bugün yine misAfirim vardı desem??:)

off yorgunummmmmmmmmm ..

yavvv nidah ne kadar sosyal insanlarsınız sürekli misafirin var, güzel olyodur belki ama buna can mı dayanır....
benim çok olmaz ama bugün eşimin kuzeni ve eşi çocukları bizde idi. Allahım o iki kız çocuğu beni mahvetti...benim ki yanlarında melek....ne dur diyen var çocuklara ne çüşşş....evin her yeri lego oldu tuvalet dahil...bir de ağlaklar ya rabbiiii şişti başım enerjim sıfırlandı...misafir falan dinlemedim kızdım valla.... dolayısıyla eklemlerim bile ağrıyo bende çooook yorgunum

kız hitlernurr bacı...
bacım bana ne bulaşıyosun daaa... ahanda bu resimdeki gibi bugün böyle oldum ayrıcana da 2 mesaj falan değil canım ben 5 i tamamlamaya çalışıyorum gündüz girdiğimde de yazıyorum bikeremmmmm

kızlar ben depresyondayım hala, diyeti bozmuş değilim. karataya uygun olmayan meyve yiyorum sadece. onu da bilerek yapıyorum, çok katı yapınca bi ortama girdiğinde saldırıyorum.
meyve yemek hamurişine abanmaktan iyidir yani. biraz dengeleyerek gitmem lazım.
depresyon sebebi ise evde bunalmaya başladım, oğlum büyüyo artık, okula başlasam mı 2.dönem bunu düşünüp duruyorum. başlarsam 4,5 aylık olcak başladığımda. programım iyi olursa idare edilebilirim gibi ama çok küçük daha bakıcıya bırakamam bırakcak olsam da bulamam sanırım şimdi.
yani kaynana kayınpeder gelicek, yaza kadar burda durcaklar, bunu göze alsam mı:26:
göze alsam bin pişman olurum sanırım bütün gün birlikte, bir de onların huyu her an aynı odada oturma şeklinde, mıç mıç bunalıyorum.
önceden planladığım gibi ücretsiz izin en iyisi ama kafam çok karışıyo, kilo bile veremiyorum böyle eve kapalı. işe başlasam çok daha hızlı kilo veririm en basitinden. bana iyi gelicek yani.
of off ne zormuş anne olmak.

ekino canım kaynana mı bakıyo bebeğe? zor olmuyo mu? tabi aile yapısına göre değişir bu, bana zor sana kolay olabilir.

günaydın hanımlar dün yazım sizi üzdü ise hepimizden özür dilerim maksatım size bulasmak değil sohbet edebilmek eğlenmek düşünce si idi neyse ben maksatımı asdim tekrar uzgunum

yarın işşşş var okuldan gelince girerim kızlar hepiciğinize datlı rüyalar....

size bebeklerenıze uzuluyorum onlar küçük size muhtaç siz onlara allah sabır versino

vay be aleti kırdın ha kız senin kaç çocuk var yaşları kaç merak ettim

benim 9 yaşında bir oğlam 6 yaşında bir kızım var. oğlum 4. sınıfa gidiyor kızım 1. sınıfa . kızım okuma yazma öğrenme aşamasında canımı çıkarıyor. ela lale el ele tutuş bir uçurumdan atlasa artık diyorum o derece yani

yok kız kimsenin kırıldığını sanmıyorum. samimi bir ortamdayız. ufak tefek şeyleri büyütecek kızlar yok aramızda galiba sanırsam

Isvicreden bir apartmanin 8. orman manzarali katindan merhaba

22. aralikta esim geldi ve biz ayni evde yasiyoruz :)

Esimin günde 2 menü yemesi

Türkiyeden aldigim/hediye gelen nevresim takimlarinin carsaflarinin lastikli degilde normal carsaf olupta, benim beceriksizligim sonucunda bir türlü kullanamadigim yatagin bazi yerlerinde kirisma ve hatta carsafin duzgun durmamasi disinda

Her sabah sadece tam 3 cay icin kocaman cayciyi calistirmam disinda

Esimin daginikligi disinda ( adam mandalina soyuyor yiyor mandalinanin kabuklari çöpte degil haaala meyvelikte)

Hersey güzel hatta bu saydiklarimda güzel hepsi hersey cok güzel ayni evde yasanam apayri güzelmis yahu.. Ha bide bufalo gibi yemek yiyorum oda var bu yuzden araniza döndüm artik burdayim. Ve zayiflamam lazim ( hadiii gercektenmiii??

Umarim beni araniza kabul edersiniz.. :))))) cok özledim burda olmayi :))

ilginurrrrrrr yoğun ilgine cevap yazıyorum bacım izin günüm ne zmna bitiyor bilmiyorum ama ben hazır vede nazırım yazmaya başlayabilirim.
başkandan bi cevap almıştım saırımm cumartesiden sonra yazarsın demişti ama geçtiğimiz cumartesi değil cumartesiden sonra iznim bitiyor

günaydın kızlar

s a, gözün aydın canım,Allah ayırmasın eşinle

mandalina kbuğu ne ki cnm,koltuk altlarından çorap toplamak da var:)

hadi gözün aydın. mutlu mesut yaşar gidersiniz inşallah

dün de kaynım eltim çocuğu fln geldi:))

yok öyle haşarı çocukları olanlar fazl yok çevremde.giriyolar çocuk odasına orayı dağıtıyolar.okadar şükür:)

ben misafiri çok seviyorum ya,tatlı bir yorgunluğu kalıyo geriye okadar:)

imkanın varsa kendin bak kuzucuğa canım,kaynana fln zor oluyo,biraz havalar düzelsin atarsın bebek arabasına,yürüyüş yaparsınız ,parka gidersiniz.biraz daha sabret.bende aynı dönemden geçtim.aktif çalışma hayatı 9-17 dışrdayken, çocukla eve kapandık.ve yalnız büyüttüm anane-babaanne fln uzak. babası biraz yardımcıydı sağolsn. velhasılı kelam,anne gibisi yok,kuzucuğunu başkaları büyütmesin.tabi nacizane tavsiye bunlar.

dünkü menümü yazayım;
sabahmlet,1dil ekmek,salatalık,2çay k thn-pkmz

ara:meyve

öğle:1kurabiye

akşam:3-4 çiğköfte.2dil kek.

30dk yürüyüş.

mattika şimdi kendimi senin yerine koyuyorum. çocukla yeni bir hayata başladın . kilo aldın aktif çalışma hayatından sabah akşam evdesin. evet insana ağır geliyor sıkıyor bunaltıyor.
işe başlasan kaynana kayın baba evde olacaklar. sen dışardan eve geldiğinde çocuğa öyle yada böyle bakılmış olacak kaynana azıcık insaflıysa yemek yapılacak bunlar kolaylıkları. diğer yanda bizler gurbetteki insanlar yanlız yaşamaya alıştık . dışardan eve gelene en fazla 1 hafta tahammül ediyoruz. (kendi adıma konuşayım ben öyleyim) daha sonra kadının her lafı her hareketi batmaya baaşlayacak . kendi evinde rahat hareket edemeyeceksin. ve 10 yıl geçse en ufak aranızda bir şey geçse nankör gelin evimi bıraktım geldim çocuğuna baktım olacak . ben bunları yaşadım tabi herkes aynı olacak diye birşey yok . ama deymez . iyi bir kraş bulabilirsen 0-3 yaş grubuna bakan bence çalış. çok öğretmen arkadaşım yarım gün verip dersine giden. yoksada biraz dişini sık arkadaşım.

Mattika tabiiki en iyisini sen bilirsin canım. Ben kızım 8. aya girene kadar evdeydim. Ve bundan hiç pişman olmadım bacım. Benim kızıma kayınvalidem bakıyor, alt katımda yaşıyor onlar. Allah razı olsun bence çok iyi bakıyor. Ama aynı ev içinde yaşayacak olsam hiç düşünmem direk bakıcı bulurdum bacım. Bu benim kendi şahsi görüşüm tabii. Ama ben çok büyük zorluklar içinde kalmamışsam kesinlikle istemem evimin içinde kayın validemi ki ben kendi annem 3 gün kaldı mı gitse diye bakıyorum. Kayın valideme hayatta katlanamam. Tabii büyük konuşmayayım. Ki benim kayın validem de hiç kötü bir insan değildir. Hatta sanki ben kaynanayım da o gelin gibi benden de çekinir falan ama yine de aynı evin içinde istemem. Zaten depresyondayım diyorsun bence bu durumda daha çok depresyona girmezmisin bacım. Seneye hem kendini yenilemiş olarak başlarsın hem sen bu anneliği kabullenmiş olursun. İşe başlamak yerine bence daha farklı çözümler bulabilirsin. Akşamları ya da hafta sonu eşine bırakmak gibi. Hem sende zamanla alışırsın ayrılığa. Birden ayrılmak da çok zor oluyor bacım.

günaydın hanımlar dün yazım sizi üzdü ise hepimizden özür dilerim maksatım size bulasmak değil sohbet edebilmek eğlenmek düşünce si idi neyse ben maksatımı asdim tekrar uzgunum

Hadi gözün aydın S.A
Nihayet kavuştun eşine. Ama tabii şimdiden de öyle mandalina kabuklarını falan görmeyeceksin daha. Hatta şimdilerde senin ayy ne güzel mandalina soyuyor, Allahım ne şanslıyım mandalina kabuklarını yere atmıyor, meyve tabağına atıyor demen lazım. 1-2 sene sonra başlarsın gerçekleri görmeye bacım.

Gırgırına canım sen cumartesi itiabari ile aramaza dönebilirsin. 2 hafta izinli süren bu cuma doluyor. ama sakın diyetten kaytarmak yok. Şöyle bomba gibi bir geri dönüş bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…