bugün yine misAfirim vardı desem??:)
off yorgunummmmmmmmmm ..
yarın işşşş var okuldan gelince girerim kızlar hepiciğinize datlı rüyalar....
kızlar ben depresyondayım hala, diyeti bozmuş değilim. karataya uygun olmayan meyve yiyorum sadece. onu da bilerek yapıyorum, çok katı yapınca bi ortama girdiğinde saldırıyorum.
meyve yemek hamurişine abanmaktan iyidir yani. biraz dengeleyerek gitmem lazım.
depresyon sebebi ise evde bunalmaya başladım, oğlum büyüyo artık, okula başlasam mı 2.dönem bunu düşünüp duruyorum. başlarsam 4,5 aylık olcak başladığımda. programım iyi olursa idare edilebilirim gibi ama çok küçük daha bakıcıya bırakamam bırakcak olsam da bulamam sanırım şimdi.
yani kaynana kayınpeder gelicek, yaza kadar burda durcaklar, bunu göze alsam mı:26:
göze alsam bin pişman olurum sanırım bütün gün birlikte, bir de onların huyu her an aynı odada oturma şeklinde, mıç mıç bunalıyorum.
önceden planladığım gibi ücretsiz izin en iyisi ama kafam çok karışıyo, kilo bile veremiyorum böyle eve ekapalı. işe başlasam çok daha hızlı kilo veririm en basitinden. bana iyi gelicek yani.
of off ne zormuş anne olmak.
ekino canım kaynana mı bakıyo bebeğe? zor olmuyo mu? tabi aile sınagöre değişir bu, bana zor sana kolay olabilir.
vay be aleti kırdın ha kız senin kaç çocuk var yaşları kaç merak ettim
hadi gözün aydın. mutlu mesut yaşar gidersiniz inşallahIsvicreden bir apartmanin 8. orman manzarali katindan merhaba
22. aralikta esim geldi ve biz ayni evde yasiyoruz :)
Esimin günde 2 menü yemesi
Türkiyeden aldigim/hediye gelen nevresim takimlarinin carsaflarinin lastikli degilde normal carsaf olupta, benim beceriksizligim sonucunda bir türlü kullanamadigim yatagin bazi yerlerinde kirisma ve hatta carsafin duzgun durmamasi disinda
Her sabah sadece tam 3 cay icin kocaman cayciyi calistirmam disinda
Esimin daginikligi disinda ( adam mandalina soyuyor yiyor mandalinanin kabuklari çöpte degil haaala meyvelikte)
Hersey güzel hatta bu saydiklarimda güzel hepsi hersey cok güzel ayni evde yasanam apayri güzelmis yahu.. Ha bide bufalo gibi yemek yiyorum oda varbu yuzden araniza döndüm artik burdayim. Ve zayiflamam lazim ( hadiii gercektenmiii??
Umarim beni araniza kabul edersiniz.. :))))) cok özledim burda olmayi :))
yavvv nidah ne kadar sosyal insanlarsınız sürekli misafirin var, güzel olyodur belki ama buna can mı dayanır....
benim çok olmaz ama bugün eşimin kuzeni ve eşi çocukları bizde idi. Allahım o iki kız çocuğu beni mahvetti...benim ki yanlarında melek....ne dur diyen var çocuklara ne çüşşş. ...evin her yeri lego oldu tuvalet dahil...bir de ağlaklar ya rabbiiii şişti başım enerjim sıfırlandı...misafir falan dinlemedim kızdım valla.... dolayısıyla eklemlerim bile ağrıyo bende çooook yorgunum
kızlar ben depresyondayım hala, diyeti bozmuş değilim. karataya uygun olmayan meyve yiyorum sadece. onu da bilerek yapıyorum, çok katı yapınca bi ortama girdiğinde saldırıyorum.
depresyon sebebi ise evde bunalmaya başladım, oğlum büyüyo artık, okula başlasam mı 2.dönem bunu düşünüp duruyorum. başlarsam 4,5 aylık olcak başladığımda. programım iyi olursa idare edilebilirim gibi ama çok küçük daha bakıcıya bırakamam bırakcak olsam da bulamam sanırım şimdi.
yani kaynana kayınpeder gelicek, yaza kadar burda durcaklar, bunu göze alsam mı:26:
göze alsam bin pişman olurum sanırım bütün gün birlikte, bir de onların huyu her an aynı odada oturma şeklinde, mıç mıç bunalıyorum.
önceden planladığım gibi ücretsiz izin en iyisi ama kafam çok karışıyo, kilo bile veremiyorum böyle eve kapalı. işe başlasam çok daha hızlı kilo veririm en basitinden. bana iyi gelicek yani.
ekino canım kaynana mı bakıyo bebeğe? zor olmuyo mu? tabi aile yapısına göre değişir bu, bana zor sana kolay olabilir.
önceden planladığım gibi ücretsiz izin en iyisi ama kafam çok karışıyo, kilo bile veremiyorum böyle eve kapalı. işe başlasam çok daha hızlı kilo veririm en basitinden. bana iyi gelicek yani.
ekino canım kaynana mı bakıyo bebeğe? zor olmuyo mu? tabi aile yapısına göre değişir bu, bana zor sana kolay olabilir.
günaydın hanımlar dün yazım sizi üzdü ise hepimizden özür dilerim maksatım size bulasmak değil sohbet edebilmek eğlenmek düşünce si idi neyse ben maksatımı asdim tekrar uzgunum
Isvicreden bir apartmanin 8. orman manzarali katindan merhaba
22. aralikta esim geldi ve biz ayni evde yasiyoruz :)
Esimin günde 2 menü yemesi
Türkiyeden aldigim/hediye gelen nevresim takimlarinin carsaflarinin lastikli degilde normal carsaf olupta, benim beceriksizligim sonucunda bir türlü kullanamadigim yatagin bazi yerlerinde kirisma ve hatta carsafin duzgun durmamasi disinda
Her sabah sadece tam 3 cay icin kocaman cayciyi calistirmam disinda
Esimin daginikligi disinda ( adam mandalina soyuyor yiyor mandalinanin kabuklari çöpte degil haaala meyvelikte)
Hersey güzel hatta bu saydiklarimda güzel hepsi hersey cok güzel ayni evde yasanam apayri güzelmis yahu.. Ha bide bufalo gibi yemek yiyorum oda varbu yuzden araniza döndüm artik burdayim. Ve zayiflamam lazim ( hadiii gercektenmiii??
Umarim beni araniza kabul edersiniz.. :))))) cok özledim burda olmayi :))
ilginurrrrrrr yoğun ilgine cevap yazıyorum bacım izin günüm ne zmna bitiyor bilmiyorum ama ben hazır vede nazırım yazmaya başlayabilirim.
başkandan bi cevap almıştım saırımm cumartesiden sonra yazarsın demişti ama geçtiğimiz cumartesi değil cumartesiden sonra iznim bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?