ilahi hitlernurAman allahım bu takım nerde ya hani 5 meşaj hani kural hani devlet hani başkan
şizdemi yılbaşı iznine çıktınız zaten şinir oldumkomşunun tekştil atölyeşinde çalışan eşi bile izinli bizimki gecelere kadar çalışacakmış bana da bakın hele dün adamı bir kaşık şuda boğacaktım evden gittşin diye bakıyordum bu gün izini niye yok diyorum inşanoğluna yaranılamz ki ama bu günde hava çok güzeldi gezerdik belki dur bakalım takım nerde bi düşünelim
wiştonlight; dünkü yedilerine üzülüp o şpordan bu şpora koşuyordur aradada halı üştünde debeleniyormuşvalla kendi dedi kız bu arada mevişin arkadaşlarını buldunuz mu ?
şazen; ayy bu gün yıl şonu çok işim var şu şöyle böyle dedi trambolin kavgaşındadır şimdide yarında iş başlar göremeyiz
hilal; o pembe dünyada şuan gelinlik felan bakıyordur birkaç ay şonra çıkar
nidah_ yüzde 90 mişafiri vardır yada o gitmiştir
yakar; şabah kocaya aaraba yıkatıyordu gezmeye gitmiştir keşinyeyip yeyip gelme bakalım
gırgırına; beni idare edin yılbaşına kadar ordayım yok bulaşayım ordayım eee nerdeşin göremiyorum
ş_A; kocaşı bi türlü gelemedi garibimin onla uğraşıyordu keşin :44:
mattika;anneye gitti geldi kilo aldı şuçlu biz olduk küştü bize gelmiyo dahakaratay kahvaltışındaki en yakın arkadaşım nerlerdeşin :44:
melodi;o daha izinli birşey demiyorum
YENİ GELEN ARKADAŞLARA GELECEK OLURŞAK
EKİNO; menü paylaşıyor 2 meşaj şonra yokbak başkana derim alamaz şeni
mihrace;önceki takım şertti şizin kurallar iyimiş ben şizi bi şayayım bakalım kaç meşaj gönderiyorşunuz dedin bekledim şayşada bi ak kara çıkşa dedimşonuç tırttt
yazdıklarımdan alınmaıyın şakın kendimce eğleneyim şizin buraya geleceğiniz yok dedim
Aman allahım bu takım nerde ya hani 5 meşaj hani kural hani devlet hani başkan
wiştonlight; dünkü yedilerine üzülüp o şpordan bu şpora koşuyordur aradada halı üştünde debeleniyormuşvalla kendi dedi kız bu arada mevişin arkadaşlarını buldunuz mu ?
Valla değil pilates ya da mekik, salonu suyla doldurup saatlerce yüzsem banamısın demeyecek şişliğim.O yüzden çok spora vuramıyorum kendimi.Birazdan dışarı çıkıp lahana ve boy boy can dostum kereviz alacağım.Bir kaç gün lahana çorbası yapıp ödem atsam (ödem yalan, yediklerimi anca atıp, mideyi az rahat ettirip sıvı beslensem demek bunun meali) sonrada kendimi vuracam kerevize, vuracam kerevize
Maviş kayıp bu sefer de bacım ya.Dün Şirineye bir kedi atlıyorduEşim elinde torbalarla koştu görünce, bende bu herüf nere koşuyor diyorum, apartmanın olduğu sokakta bas bas bağırıyor "koşşş, şirineye atlıyor şu kara kedi " diye len anasımıyım, babasımıyım, malum zaman gelmiş, ne edek yani, gençler birbirini sevmiş işte :26: Bizimki de kız babası gibi hem bağırıyor, hem ayağını kediye sallayıp kovalamaya çalışıyor.İyiki bir de hayvan dostusun dedim, kendi hayvanını koru, diğer hayvanı kovala, yaptığın şeye bak diye eşimi kovaladım.Diğer kediyi az sevip sakinleştireyim dememle, o koca patisini bir elime patlattı, gücü olsa beni dövecek yani.
Diyorki çekil kızla aramdan, kaybolun gidin
Neyse eve girdik, adam her miyav sesinde "vay vay şirineye", "kızıma zorla saldırdılar" yok şu yok bucama koşup durdu
Len geçen 1 aylık kediyi eve aldım diye beni paraladı sokağa attırdı, bir yaşında eşek kadar şirine gönlünün sesini dinleyip, keyif yapıyor diye nerdeyse eve alacak.
O sırada köpekli bir abla geçiyordu,Köpeği görsen yedi sülalemizi yer bir oturuşta öyle heybetli o da kedilerden kaçıyor öte tarafa.Sahibi de "geçen bir kedi saldırdı, çok korkuyor artık kedilerden" dediHey maşallah dedim, hayvanın kulağı bir kedi kadar ama kediden zopa yemiş, neyse demek cüsse ile olmuyormuş bu işler (Ana fikir de verdiğime göre ben artık lahana ile dolabı doldurmaya, mutfağı pişmiş lahana kokusuyla tatlandırmaya gidebilirim )
ilahi hitlernurvallaha cok güldüm yaa
Mattika telefondan okuyup okuyup gidiyor pc başına oturabilirse daha seri yazabilcek
Pek bi çözüm bulamadım. Anladım benimki psikolojik. Evlendiğim sene de çok çekmiştim.iyi akşamlar kızlar
kız ilginnur bir yere gidimidim. servis kapalıymış . arabaya bakıtamayınca bir yere gidemedik. ne umutla bekledim adamı. evde kös kös oturdum anca kocanın ne yesek muhabbetiyle geçti . ben sen ve çocuklara göre yapayım veya gidin dışarda yiyin ben yemeyeceğim dedikçe küsüyor bende yemem . iyide ben tosun gibiyim. yasen. hem eleştiriyor. tombiş diye lekep takıyor hemde diyetlerimi sabote edip duruyor. ben çok iradeli bir insan olsam böyle olmazdım. neyse çocukları yıkadım . eşim göreve gitti anca vakit buldum pc başına geçtim. öğle biraz fazla kaçtı onu telafi için çocukları yatırıp sporlarımı yapacağım.
aklıma gelmişken dün yarım saat yürüdüm akşam dur 250 de mekik çekeyim dedim şak diye yayı koptu aletin sırtıma bir çarptı. anlatamam. yani mekik makinası ağladı beeeee
geçen senede kırmıştım yayı. yani yolda bulsanız almayın ab roketi.bende ne mekikçiyim diyordum geçen sene meyersem alet çürük.
mattika şu bağırsak problemine ne çözüm buldun. bendede aynı sıkıntı var ve resmen bağırsaklarım acıyor artık. sinameki diye aktardam aldım ama hiç bir işe yaramadı. ya ben çözümsüz vakayım yada aktar beni kazıkladı. çayır otunu sinameki diye sattı
neyse herkese iyi akşamlar.
iyi akşamlar kızlar
kız ilginnur bir yere gidimidim. servis kapalıymış . arabaya bakıtamayınca bir yere gidemedik. ne umutla bekledim adamı. evde kös kös oturdum anca kocanın ne yesek muhabbetiyle geçti . ben sen ve çocuklara göre yapayım veya gidin dışarda yiyin ben yemeyeceğim dedikçe küsüyor bende yemem . iyide ben tosun gibiyim. yasen. hem eleştiriyor. tombiş diye lekep takıyor hemde diyetlerimi sabote edip duruyor. ben çok iradeli bir insan olsam böyle olmazdım. neyse çocukları yıkadım . eşim göreve gitti anca vakit buldum pc başına geçtim. öğle biraz fazla kaçtı onu telafi için çocukları yatırıp sporlarımı yapacağım.
aklıma gelmişken dün yarım saat yürüdüm akşam dur 250 de mekik çekeyim dedim şak diye yayı koptu aletin sırtıma bir çarptı. anlatamam. yani mekik makinası ağladı beeeee
geçen senede kırmıştım yayı. yani yolda bulsanız almayın ab roketi.bende ne mekikçiyim diyordum geçen sene meyersem alet çürük.
mattika şu bağırsak problemine ne çözüm buldun. bendede aynı sıkıntı var ve resmen bağırsaklarım acıyor artık. sinameki diye aktardam aldım ama hiç bir işe yaramadı. ya ben çözümsüz vakayım yada aktar beni kazıkladı. çayır otunu sinameki diye sattı
neyse herkese iyi akşamlar.
@Yakar,
Bacım Bim'in form çayı var.Karışık bitki çayı diyor.Kesinlikle onda sinameki var.2-3 gün sabah akşam birer kupa içtikten sonra, diğer günden itibaren her yemek sonrası banyoya koşuş oluyor.Çayı kesince sıkıntı kalmıyor, vücut yeni düzene alışmış oluyor.Eğer geçici bir sorunsa 2-3 gün içsen işe yarar gibi geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?