Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ilahi hitlernur vallaha cok güldüm yaa

bugünki menum

sabah: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmek

öğle: 2 dilim börek

akşam:1 su bardağı yarım yağlı yogurt,1 dilim kepek ekmek

Valla değil pilates ya da mekik, salonu suyla doldurup saatlerce yüzsem banamısın demeyecek şişliğim.O yüzden çok spora vuramıyorum kendimi.Birazdan dışarı çıkıp lahana ve boy boy can dostum kereviz alacağım.Bir kaç gün lahana çorbası yapıp ödem atsam (ödem yalan, yediklerimi anca atıp, mideyi az rahat ettirip sıvı beslensem demek bunun meali ) sonrada kendimi vuracam kerevize, vuracam kerevize

Maviş kayıp bu sefer de bacım ya.Dün Şirineye bir kedi atlıyordu Eşim elinde torbalarla koştu görünce, bende bu herüf nere koşuyor diyorum, apartmanın olduğu sokakta bas bas bağırıyor "koşşş, şirineye atlıyor şu kara kedi " diye len anasımıyım, babasımıyım, malum zaman gelmiş, ne edek yani, gençler birbirini sevmiş işte :26: Bizimki de kız babası gibi hem bağırıyor, hem ayağını kediye sallayıp kovalamaya çalışıyor.İyiki bir de hayvan dostusun dedim, kendi hayvanını koru, diğer hayvanı kovala, yaptığın şeye bak diye eşimi kovaladım.Diğer kediyi az sevip sakinleştireyim dememle, o koca patisini bir elime patlattı, gücü olsa beni dövecek yani.
Diyorki çekil kızla aramdan, kaybolun gidin
Neyse eve girdik, adam her miyav sesinde "vay vay şirineye", "kızıma zorla saldırdılar" yok şu yok bu cama koşup durdu
Len geçen 1 aylık kediyi eve aldım diye beni paraladı sokağa attırdı, bir yaşında eşek kadar şirine gönlünün sesini dinleyip, keyif yapıyor diye nerdeyse eve alacak.
O sırada köpekli bir abla geçiyordu,Köpeği görsen yedi sülalemizi yer bir oturuşta öyle heybetli o da kedilerden kaçıyor öte tarafa.Sahibi de "geçen bir kedi saldırdı, çok korkuyor artık kedilerden" dedi Hey maşallah dedim, hayvanın kulağı bir kedi kadar ama kediden zopa yemiş, neyse demek cüsse ile olmuyormuş bu işler (Ana fikir de verdiğime göre ben artık lahana ile dolabı doldurmaya, mutfağı pişmiş lahana kokusuyla tatlandırmaya gidebilirim )

aha işte wiştoncum dönmüş şahalara ne güldüm anlatamam eşinde şende çok pozitif inşanlarşınız ilahi emi

iyi akşamlar kızlar
kız ilginnur bir yere gidimidim. servis kapalıymış . arabaya bakıtamayınca bir yere gidemedik. ne umutla bekledim adamı. evde kös kös oturdum anca kocanın ne yesek muhabbetiyle geçti . ben sen ve çocuklara göre yapayım veya gidin dışarda yiyin ben yemeyeceğim dedikçe küsüyor bende yemem . iyide ben tosun gibiyim. yasen. hem eleştiriyor. tombiş diye lekep takıyor hemde diyetlerimi sabote edip duruyor. ben çok iradeli bir insan olsam böyle olmazdım. neyse çocukları yıkadım . eşim göreve gitti anca vakit buldum pc başına geçtim. öğle biraz fazla kaçtı onu telafi için çocukları yatırıp sporlarımı yapacağım.
aklıma gelmişken dün yarım saat yürüdüm akşam dur 250 de mekik çekeyim dedim şak diye yayı koptu aletin sırtıma bir çarptı. anlatamam. yani mekik makinası ağladı beeeee
geçen senede kırmıştım yayı. yani yolda bulsanız almayın ab roketi.bende ne mekikçiyim diyordum geçen sene meyersem alet çürük.
mattika şu bağırsak problemine ne çözüm buldun. bendede aynı sıkıntı var ve resmen bağırsaklarım acıyor artık. sinameki diye aktardam aldım ama hiç bir işe yaramadı. ya ben çözümsüz vakayım yada aktar beni kazıkladı. çayır otunu sinameki diye sattı
neyse herkese iyi akşamlar.

Pek bi çözüm bulamadım. Anladım benimki psikolojik. Evlendiğim sene de çok çekmiştim.
Aç karma limonlu şu ve bol salata, bol şu son günlerde işe yarayan.

vay be aleti kırdın ha kız senin kaç çocuk var yaşları kaç merak ettim

@Yakar,
Bacım Bim'in form çayı var.Karışık bitki çayı diyor.Kesinlikle onda sinameki var.2-3 gün sabah akşam birer kupa içtikten sonra, diğer günden itibaren her yemek sonrası banyoya koşuş oluyor.Çayı kesince sıkıntı kalmıyor, vücut yeni düzene alışmış oluyor.Eğer geçici bir sorunsa 2-3 gün içsen işe yarar gibi geldi :26:

Buarada hepinizin yeni yilini kutluyorummm saglikli mutlu formuna kavusmus ve parali bir yil diliyorum

Dun yeni yil muhabbetine misafirlerim vardi gunduz su disinda hicbisi yemedim desem yalan olmaz aama aksam vahimdi.cok aciktim vede sutum azaldi diye yedummmm

hım bu çay böyle güzel mi bende bir deniyeyim

Menumu yazayimm:-( kizin bana
sabah
yok
oglen
yok
ara
bir cay bard.sut.

Aksam
dort yk tavuklu pilav
uc dort dilim borek kucuktu dilimler
iki sig.boregi
uc yk yogurtlu salata
bir dilim irmik tatlisi
bir dilim.kek
iki milfiy boregi salamli
bir parca kabak tatlisi
iki bardak kola bunlar butun gece

yediklerim cerez ve cipscyemedim tuttum kendimi

Menumu yazayimm:-( kizin bana
sabah
yok
oglen
yok
ara
bir cay bard.sut.

Aksam
dort yk tavuklu pilav
uc dort dilim borek kucuktu dilimler
iki sig.boregi
uc yk yogurtlu salata
bir dilim irmik tatlisi
bir dilim.kek
iki milfiy boregi salamli
bir parca kabak tatlisi

bir dilim patates salatasi
iki bardak kola bunlar butun gece

yediklerim cerez ve cipscyemedim tuttum kendimi

Bugunku menum
sabah
bir yumurta
iki dilim borek
iki uc dilim domates
Bir salaraluk
Bir yatli kasigi recel
bir ince dilim ekmek
bir kk peynir

oglen yok

ara
yarim armut
yarim pirtakal
bir muz

aksam
bir pirsiyon patates musakka
bir iki dilim borek
iki yk yogurt salatasi

Gecmisi yarin iste yapacagimmm simdi iki saat uyuyayim oglus uyumusken malum gececiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…