Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben sayim ben sayim:))

Ahh ahha hadi bakalım gitsin inşllah kilolar. 2 günde 3 kilo da çok acımazsız yaaa....
Bende de yaklaşık 2 kilo fark etti hain tartı. Pilini veriyoruz, suyunu veriyoruz daha ne istiyon. Evin baş köşesinde saklıyorum o nankörü, gözlerden uzak ama onun yaptığına bak.

şekerim ben sayayım dedim ama kaptandan izin bekliyorm kafamdan iş yapmayım sonradan geldi işleri karıştırdı olmasın diyeee canımcım ok diyorsannız bugün bir sayım yapayım hemen:))

canım tamam ben sana takım listesini yazayım da sen bi bakıver o zaman. Cuma da ben yaparım listeyi yeniden.
Sen ama geçen hafta cumaya kadar yaparsan daha güzel olur. Sonra a haftalık devam ederiz.

S.A (izinli )
Yakar76
se_zen
Gırgırına
nidah
ilginnur
Hilal6030 ( geçen hafta döndü)

bunlar da yeni üyeler.

bayanpindirik
yakamaz6060
ekino
denizel57
Mihraca

:))) sen kendini iyi tanımışssın kimsenin seni eleştirmesine izin vermeden acı şekildee eleştiriyorsun kendini hehe bravo.
hayatım şuu su tutan şeyler nedirkineee

aaa sa hosgeldin canım özlettin kendini ya allah mutlu etsin bacım eşinle:)

kaç kiloyla dondun bakim sen

ay ne güzel büyütmüşşün şen bende 2. nezaman olşun düşünceleri aldı şeninkiler araşı 3 yaş gördüğüm kadarıyla naşıldı zormuydu :44:

oo hayırlı olşun canımcicim ayları bi bitşin birdaha görüşelim bunların en yontulmuşu kirli çorabı kirli şepetinin üştüne bırakandır

gel bir an önce bekleriz
çok güzel bir açıklama inşan yeri geliyor anneşine katlanamıyor maleşef

şayarız canım şen bi şayma işi naşıl anlat hele

okiş anlaştık ozaman 29 ocak-4 aralık arasını sayıyorum.
günlük 5 mesaj yazmayana ceza ne veriyorsunuz benim eski takıda 29 defa ben görevimi yapmadım cezalıyım özür dileirm yazdırıyorduk

:))) sen kendini iyi tanımışssın kimsenin seni eleştirmesine izin vermeden acı şekildee eleştiriyorsun kendini hehe bravo.
hayatım şuu su tutan şeyler nedirkineee

İçinde tuz olan her şey su tutar bacım.Çay kaşığının ucuyla atılmış ve yenmiş tuz, vücutta fazladan 1 litre su/ödem tutarmış.
Bende bu bilgiyi tamamen yok sayarak, özellikle ne alakaysa salatalık turşusu (hani tuza yüklenmişken, dibine dibine vurayım dedim ), buraları sildim yiyen var diyette olup yiyemeyen var diye ama işte tuzlu baharatlı şeylerdi bacım.

Bu arada çiğköfte mevzusu geçmiş; bir tanesi 50 kalori yani bir dilim ekmek.
4 çiğköfte 4 dilim ekmeğe eş, bir de yanında avuç içi kadar falan extra yenen lavaşlar işi daha da acımasız hale getiriyor.
Bir de avuç içi diye kendimizi kandırmaya gerek yok, eğer hobit değilsek avuç içi zaten normal/fit insanların yediği normal porsiyon.
Hani bir de şey var ya; 4 kaşık pilav.Zaten porsiyonlar hep 3-4 kaşıktır normalde.Bir biz bir porsiyonu illa tepeleme doldurulmuş koca tabak makarnadan ibaret sayarız.
O yüzden yazılan 3-4 kaşık lar zaten bir porsiyondur ve de avuç içi olan her ölçü aslında diyetteki insana bile fazla bir ölçüdür.
O yüzden bu avuç içi ve 4 kaşıkta kendimizi kandırmazsak daha gerçekçi yol alırız (Genelde zararlı şeyleri sonuna avuç içi kadardı, yok 3-4 kaşıktı yazılıyor ee daha ne olacaktı? Ayak kadar mı olacaktı ya da yarım tencere mi olacaktı. Avuç içi bile o kilo vermeye çalışan bünyeye lüks işte,daha niye süreci uzatıp kendimizi kandırıp, saçma sapan şeyleri yiyoruz ki? )

Evet kendim geldim, kendim yazdım, kendim gaza geldim
Önümüzdeki en yakın bayrama da nerdeyse 1 sene olduğu için, bahaneydi bilmemneydi de kalmadığına göre eski düzene geçilsin, kaynana winston modu aktifleşsin

hoşgeldin S_A, gözünaydın. mutluluğunuz daim olsun inş.

sağol nidahcım, bunu yaşayanlar kendin bak diyo ama herkes başlıyo işe:26:

benim planım 1 yaşına gelene kadar kendim bakmak, sonra bakıcı sonra kreş. dediğin gibi tam gün de çalışmıyorum sonuçta.

iyi bi kaynanayla böyle söylüyosan ben hiç düşünmeyeyim kaynananın bakmasını. bizimkiler de iyidir ama beraber yaşayamam dediğin gibi

ne bileyim ya herkes başlıyomuş memur da olsa.

çok sağolun kızlar cevaplarınız iyi geldi bana, ben sıkıldım bunaldım dedikçe eşim işe mi başlasan demeye başladı. kim bakıcak diyorum annemler gelir ne var hazirana kadar diyo.
kendi iş arkadaşlarından örnek veriyo herkes başlamış işe bebeği 2 aylıkken falan. tamam bana 2 aylıkken başla demezmiş ama 4-5 aylıkken başlanabilirmiş.
maddi açıdan kendimizi ayarladık ben baştan beri ücretsiz alıcam dedim çünkü, maddi yönden söylemiyo yani.
evde dura dura dengem bozuluyomuş, işe başlamak bana iyi gelirmiş, sıkılmamın tek çözümü işe başlamakmış yani
kafam karıştı benim de. sıkıldım falan demiceksin adama bunu anladım
herşeyin zorluğu kadında bu evlilikte.

Son düzenleme:
hayatım iki üç kraker için kendine yüklenmeeeeeeee onların telafisi kolayyyyy

yok bacım 3 kraker yediğim dün ayrıydı dün daha neler yedim amaaann ne bilem yaa ömrüm hep aç kalmakla kedinin ciğere baması gibi yemeklere bamala gececek ellaaam

yaa kızlar cok korktum şimdi kaynanadan bnmde kaynana dio ki kışın gelir yanında kalırım ulan 3 tane oğlu war niye bnm yanımda kalmaya gelio nişanlıma söledim dioki en fazla 3-4 ay kalır şimdiden bunları kafama takıorum sorun yapıorum yaa napcam bilemedm bide bnmkisi peşin laflı daha nişanlıyken lafları peşin peşin söleü bn kendi annemle bağırışıorum bazen onunla napcam

valal takma diyecemde şimdikadın peşin peşin şöylemişl yani şonra bile bile evlendin diyiverir

ay ne güzel büyütmüşşün şen bende 2. nezaman olşun düşünceleri aldı şeninkiler araşı 3 yaş gördüğüm kadarıyla naşıldı zormuydu :44:

çalışınca zor oldu. ama şöyle kolaylığıda var . zaten gece uykun bir şekilde bölünüyor. cocukluyum diye gezmedir şudur budur kısıtlıyorsun. bende çok ara vermeden 2. yi yaptım. şimdi çok yaş farkı olmadığından beraber oyun olayıda iyi oluyor. birbirlerine yetiyorlar. evet zor oldu önce ama şimdi rahatım . birde birbirlerini yemeseler daha rahat olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…