Günaydın kızlar,
Bu mesaj sayma işi zor oluyor. Yani üzerine numara yazma olayı zor oluyor. bundan sonra herkes sıra ile saysın lütfen mesaj sayılarını. Bu hafta 28 Aralık- 04 Ocak arasını ben sayarım. Sonra da sıra ile sayarız. Ben bildiririm her hafta sayması gereken kim ise. Ona göre devam ederiz kızlar.
Bu arada bugün tartıda öyle bir sayı gördüm ki. Resmen tartının üzerinde kaldım. Sabah hemen karataya başladım. bundan sonra karatay ile devam edicem bakalım bu sefer adam gibi kilo verebilecekmiyim.
Tünaydınlar,
Pilatese 15 dakika geç kaldım, şimdi biraz insanlar uyanıp ayılsın diye bekliyorum sonra lahana çorbasıyla apartmanı göz yaşartıcı lahana kokusuna bulayacağımİçine kereviz saplarını da atacağım, ohh mis olacak mis
Valla ister mis olsun, ister tadı yaksın kavursun, taaam 3 kilo fazla çıktım bu sabah.Tartıda en son 90ken ağlamıştım, bunda da resmen ağladı ağlayacak çok kararsız kaldım.Ama hemen klasik çişli kilo, yok tuvalete çıkamadım, yok zıkkımın kökü diye hemen beynimin kendimi kandırmasına izin verdim.
Ama malesef özellikle su tutan şeyleri çok yedim ve 2 günde 3 kilo hemen yerleşip yağ olmasa da, onu kovalamak nereden baksam minimum 5 günümü alacak.
15günlük yeni bir spor ve kilo çizelgesi yaptım, yanına ölçülerimi de yazdım, haftada bir pilates inceltmişmi diye ona da bakacağım.
Falan filan..Yine fikirler, yine plan proje öff..
Hepimize güzel bir gün diliyorum.
şekerim ben sayayım dedim ama kaptandan izin bekliyorm kafamdan iş yapmayım sonradan geldi işleri karıştırdı olmasın diyeee canımcım ok diyorsannız bugün bir sayım yapayım hemen:))
:))) sen kendini iyi tanımışssın kimsenin seni eleştirmesine izin vermeden acı şekildee eleştiriyorsun kendini hehe bravo.Tünaydınlar,
Pilatese 15 dakika geç kaldım, şimdi biraz insanlar uyanıp ayılsın diye bekliyorum sonra lahana çorbasıyla apartmanı göz yaşartıcı lahana kokusuna bulayacağımİçine kereviz saplarını da atacağım, ohh mis olacak mis
Valla ister mis olsun, ister tadı yaksın kavursun, taaam 3 kilo fazla çıktım bu sabah.Tartıda en son 90ken ağlamıştım, bunda da resmen ağladı ağlayacak çok kararsız kaldım.Ama hemen klasik çişli kilo, yok tuvalete çıkamadım, yok zıkkımın kökü diye hemen beynimin kendimi kandırmasına izin verdim.
Ama malesef özellikle su tutan şeyleri çok yedim ve 2 günde 3 kilo hemen yerleşip yağ olmasa da, onu kovalamak nereden baksam minimum 5 günümü alacak.
15günlük yeni bir spor ve kilo çizelgesi yaptım, yanına ölçülerimi de yazdım, haftada bir pilates inceltmişmi diye ona da bakacağım.
Falan filan..Yine fikirler, yine plan proje öff..
Hepimize güzel bir gün diliyorum.
Bacım hiiç mi hiç utanmana gerek yok dun herşey mükemmel gidiyordu akşam misafirliğe gittim diyetim mahvoldu ama bugün telafi etcm inşallah yaa
Isvicreden bir apartmanin 8. orman manzarali katindan merhaba
22. aralikta esim geldi ve biz ayni evde yasiyoruz :)
Esimin günde 2 menü yemesi
Türkiyeden aldigim/hediye gelen nevresim takimlarinin carsaflarinin lastikli degilde normal carsaf olupta, benim beceriksizligim sonucunda bir türlü kullanamadigim yatagin bazi yerlerinde kirisma ve hatta carsafin duzgun durmamasi disinda
Her sabah sadece tam 3 cay icin kocaman cayciyi calistirmam disinda
Esimin daginikligi disinda ( adam mandalina soyuyor yiyor mandalinanin kabuklari çöpte degil haaala meyvelikte)
Hersey güzel hatta bu saydiklarimda güzel hepsi hersey cok güzel ayni evde yasanam apayri güzelmis yahu.. Ha bide bufalo gibi yemek yiyorum oda varbu yuzden araniza döndüm artik burdayim. Ve zayiflamam lazim ( hadiii gercektenmiii??
Umarim beni araniza kabul edersiniz.. :))))) cok özledim burda olmayi :))
benim 9 yaşında bir oğlam 6 yaşında bir kızım var. oğlum 4. sınıfa gidiyor kızım 1. sınıfa . kızım okuma yazma öğrenme aşamasında canımı çıkarıyor. ela lale el ele tutuş bir uçurumdan atlasa artık diyorum o derece yani
Isvicreden bir apartmanin 8. orman manzarali katindan merhaba
Türkiyeden aldigim/hediye gelen nevresim takimlarinin carsaflarinin lastikli degilde normal carsaf olupta, benim beceriksizligim sonucunda bir türlü kullanamadigim yatagin bazi yerlerinde kirisma ve hatta carsafin duzgun durmamasi disinda
Esimin daginikligi disinda ( adam mandalina soyuyor yiyor mandalinanin kabuklari çöpte degil haaala meyvelikte)
Hersey güzel hatta bu saydiklarimda güzel hepsi hersey cok güzel ayni evde yasanam apayri güzelmis yahu.. Ha bide bufalo gibi yemek yiyorum oda varbu yuzden araniza döndüm artik burdayim. Ve zayiflamam lazim ( hadiii gercektenmiii??
ilginurrrrrrr yoğun ilgine cevap yazıyorum bacım izin günüm ne zmna bitiyor bilmiyorum ama ben hazır vede nazırım yazmaya başlayabilirim.
başkandan bi cevap almıştım saırımm cumartesiden sonra yazarsın demişti ama geçtiğimiz cumartesi değil cumartesiden sonra iznim bitiyor
çok güzel bir açıklama inşan yeri geliyor anneşine katlanamıyor maleşefmattika şimdi kendimi senin yerine koyuyorum. çocukla yeni bir hayata başladın . kilo aldın aktif çalışma hayatından sabah akşam evdesin. evet insana ağır geliyor sıkıyor bunaltıyor.
işe başlasan kaynana kayın baba evde olacaklar. sen dışardan eve geldiğinde çocuğa öyle yada böyle bakılmış olacak kaynana azıcık insaflıysa yemek yapılacak bunlar kolaylıkları. diğer yanda bizler gurbetteki insanlar yanlız yaşamaya alıştık . dışardan eve gelene en fazla 1 hafta tahammül ediyoruz. (kendi adıma konuşayım ben öyleyim) daha sonra kadının her lafı her hareketi batmaya baaşlayacak . kendi evinde rahat hareket edemeyeceksin. ve 10 yıl geçse en ufak aranızda bir şey geçse nankör gelin evimi bıraktım geldim çocuğuna baktım olacak . ben bunları yaşadım tabi herkes aynı olacak diye birşey yok . ama deymez . iyi bir kraş bulabilirsen 0-3 yaş grubuna bakan bence çalış. çok öğretmen arkadaşım yarım gün verip dersine giden. yoksada biraz dişini sık arkadaşım.
Günaydın kızlar,
Bu mesaj sayma işi zor oluyor. Yani üzerine numara yazma olayı zor oluyor. bundan sonra herkes sıra ile saysın lütfen mesaj sayılarını. Bu hafta 28 Aralık- 04 Ocak arasını ben sayarım. Sonra da sıra ile sayarız. Ben bildiririm her hafta sayması gereken kim ise. Ona göre devam ederiz kızlar.
Bu arada bugün tartıda öyle bir sayı gördüm ki. Resmen tartının üzerinde kaldım. Sabah hemen karataya başladım. bundan sonra karatay ile devam edicem bakalım bu sefer adam gibi kilo verebilecekmiyim.
Ahh ahha hadi bakalım gitsin inşllah kilolar. 2 günde 3 kilo da çok acımazsız yaaa....
Bende de yaklaşık 2 kilo fark etti hain tartı. Pilini veriyoruz, suyunu veriyoruz daha ne istiyon. Evin baş köşesinde saklıyorum o nankörü, gözlerden uzak ama onun yaptığına bak.
canım tamam ben sana takım listesini yazayım da sen bi bakıver o zaman. Cuma da ben yaparım listeyi yeniden.
Sen ama geçen hafta cumaya kadar yaparsan daha güzel olur. Sonra a haftalık devam ederiz.
S.A (izinli )
Yakar76
se_zen
Gırgırına
nidah
ilginnur
Hilal6030 ( geçen hafta döndü)
bunlar da yeni üyeler.
bayanpindirik
yakamaz6060
ekino
denizel57
Mihraca
:))) sen kendini iyi tanımışssın kimsenin seni eleştirmesine izin vermeden acı şekildee eleştiriyorsun kendini hehe bravo.
hayatım şuu su tutan şeyler nedirkineee
hoşgeldin S_A, gözünaydın. mutluluğunuz daim olsun inş.Isvicreden bir apartmanin 8. orman manzarali katindan merhaba
sağol nidahcım, bunu yaşayanlar kendin bak diyo ama herkes başlıyo işe:26:imkanın varsa kendin bak kuzucuğa canım,kaynana fln zor oluyo,biraz havalar düzelsin atarsın bebek arabasına,yürüyüş yaparsınız ,parka gidersiniz.biraz daha sabret.bende aynı dönemden geçtim.aktif çalışma hayatı 9-17 dışrdayken, çocukla eve kapandık.ve yalnız büyüttüm anane-babaanne fln uzak. babası biraz yardımcıydı sağolsn. velhasılı kelam,anne gibisi yok,kuzucuğunu başkaları büyütmesin.tabi nacizane tavsiye bunlar.
benim planım 1 yaşına gelene kadar kendim bakmak, sonra bakıcı sonra kreş. dediğin gibi tam gün de çalışmıyorum sonuçta.mattika şimdi kendimi senin yerine koyuyorum. çocukla yeni bir hayata başladın . kilo aldın aktif çalışma hayatından sabah akşam evdesin. evet insana ağır geliyor sıkıyor bunaltıyor.
işe başlasan kaynana kayın baba evde olacaklar. sen dışardan eve geldiğinde çocuğa öyle yada böyle bakılmış olacak kaynana azıcık insaflıysa yemek yapılacak bunlar kolaylıkları. diğer yanda bizler gurbetteki insanlar yanlız yaşamaya alıştık . dışardan eve gelene en fazla 1 hafta tahammül ediyoruz. (kendi adıma konuşayım ben öyleyim) daha sonra kadının her lafı her hareketi batmaya baaşlayacak . kendi evinde rahat hareket edemeyeceksin. ve 10 yıl geçse en ufak aranızda bir şey geçse nankör gelin evimi bıraktım geldim çocuğuna baktım olacak . ben bunları yaşadım tabi herkes aynı olacak diye birşey yok . ama deymez . iyi bir kraş bulabilirsen 0-3 yaş grubuna bakan bence çalış. çok öğretmen arkadaşım yarım gün verip dersine giden. yoksada biraz dişini sık arkadaşım.
iyi bi kaynanayla böyle söylüyosan ben hiç düşünmeyeyim kaynananın bakmasını. bizimkiler de iyidir ama beraber yaşayamam dediğin gibiMattika tabiiki en iyisini sen bilirsin canım. Ben kızım 8. aya girene kadar evdeydim. Ve bundan hiç pişman olmadım bacım. Benim kızıma kayınvalidem bakıyor, alt katımda yaşıyor onlar. Allah razı olsun bence çok iyi bakıyor. Ama aynı ev içinde yaşayacak olsam hiç düşünmem direk bakıcı bulurdum bacım. Bu benim kendi şahsi görüşüm tabii. Ama ben çok büyük zorluklar içinde kalmamışsam kesinlikle istemem evimin içinde kayın validemi ki ben kendi annem 3 gün kaldı mı gitse diye bakıyorum. Kayın valideme hayatta katlanamam. Tabii büyük konuşmayayım. Ki benim kayın validem de hiç kötü bir insan değildir. Hatta sanki ben kaynanayım da o gelin gibi benden de çekinir falan ama yine de aynı evin içinde istemem. Zaten depresyondayım diyorsun bence bu durumda daha çok depresyona girmezmisin bacım. Seneye hem kendini yenilemiş olarak başlarsın hem sen bu anneliği kabullenmiş olursun. İşe başlamak yerine bence daha farklı çözümler bulabilirsin. Akşamları ya da hafta sonu eşine bırakmak gibi. Hem sende zamanla alışırsın ayrılığa. Birden ayrılmak da çok zor oluyor bacım.
ne bileyim ya herkes başlıyomuş memur da olsa.mattika canım eğerrr izinproblemin yoksa ve maadi sıkıntın da yoksa kendi bakbebeğine bir süre dahaaa kv ve kp ile sürekli birlikte olmak inan bunaltırr bir bebeğe bakacağız diye kendilerinide sana baktırırlarrr ne çamaşırın biter ne ütün ne yemeğin birde sürekli içli dışlı olmak inan çok zor olur. zatenlohusalık depresyonundan yenii yeni çıkılıyorr onlar tuzu bibdri olmasın.
ben devlet memuru olsaydım uzatırdım iznimi emin ol.
S.A (izinli )
Yakar76
se_zen
Gırgırına
nidah
ilginnur
Hilal6030 ( geçen hafta döndü)
bunlar da yeni üyeler.
bayanpindirik
yakamaz6060
ekino
denizel57
Mihraca
ne gülüyon doğru değil de hadi bakalım gelin topiklerinde çeyiz topiklerinde gezmiyorşan bende ilginnur değilim
mattika ve winstonlight
almıyorum bunlar ziyaretçilermi
mattika ve winstonlight
hayatım iki üç kraker için kendine yüklenmeeeeeeee onların telafisi kolayyyyy
Mattika tabiiki en iyisini sen bilirsin canım. Ben kızım 8. aya girene kadar evdeydim. Ve bundan hiç pişman olmadım bacım. Benim kızıma kayınvalidem bakıyor, alt katımda yaşıyor onlar. Allah razı olsun bence çok iyi bakıyor. Ama aynı ev içinde yaşayacak olsam hiç düşünmem direk bakıcı bulurdum bacım. Bu benim kendi şahsi görüşüm tabii. Ama ben çok büyük zorluklar içinde kalmamışsam kesinlikle istemem evimin içinde kayın validemi ki ben kendi annem 3 gün kaldı mı gitse diye bakıyorum. Kayın valideme hayatta katlanamam. Tabii büyük konuşmayayım. Ki benim kayın validem de hiç kötü bir insan değildir. Hatta sanki ben kaynanayım da o gelin gibi benden de çekinir falan ama yine de aynı evin içinde istemem. Zaten depresyondayım diyorsun bence bu durumda daha çok depresyona girmezmisin bacım. Seneye hem kendini yenilemiş olarak başlarsın hem sen bu anneliği kabullenmiş olursun. İşe başlamak yerine bence daha farklı çözümler bulabilirsin. Akşamları ya da hafta sonu eşine bırakmak gibi. Hem sende zamanla alışırsın ayrılığa. Birden ayrılmak da çok zor oluyor bacım.
mattika ve winstonlight
bende takıma katılmak istiyorum müsade eder misiniz
yaa kızlar cok korktum şimdi kaynanadan bnmde kaynana dio ki kışın gelir yanında kalırım ulan 3 tane oğlu war niye bnm yanımda kalmaya gelio nişanlıma söledim dioki en fazla 3-4 ay kalır şimdiden bunları kafama takıorum sorun yapıorum yaa napcam bilemedm bide bnmkisi peşin laflı daha nişanlıyken lafları peşin peşin söleü bn kendi annemle bağırışıorum bazen onunla napcam
ay ne güzel büyütmüşşün şen bende 2. nezaman olşun düşünceleri aldı şeninkiler araşı 3 yaş gördüğüm kadarıyla naşıldı zormuydu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?