Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar,

Bu mesaj sayma işi zor oluyor. Yani üzerine numara yazma olayı zor oluyor. bundan sonra herkes sıra ile saysın lütfen mesaj sayılarını. Bu hafta 28 Aralık- 04 Ocak arasını ben sayarım. Sonra da sıra ile sayarız. Ben bildiririm her hafta sayması gereken kim ise. Ona göre devam ederiz kızlar.

Bu arada bugün tartıda öyle bir sayı gördüm ki. Resmen tartının üzerinde kaldım. Sabah hemen karataya başladım. bundan sonra karatay ile devam edicem bakalım bu sefer adam gibi kilo verebilecekmiyim.

Tünaydınlar,

Pilatese 15 dakika geç kaldım, şimdi biraz insanlar uyanıp ayılsın diye bekliyorum sonra lahana çorbasıyla apartmanı göz yaşartıcı lahana kokusuna bulayacağım İçine kereviz saplarını da atacağım, ohh mis olacak mis
Valla ister mis olsun, ister tadı yaksın kavursun, taaam 3 kilo fazla çıktım bu sabah.Tartıda en son 90ken ağlamıştım, bunda da resmen ağladı ağlayacak çok kararsız kaldım.Ama hemen klasik çişli kilo, yok tuvalete çıkamadım, yok zıkkımın kökü diye hemen beynimin kendimi kandırmasına izin verdim.

Ama malesef özellikle su tutan şeyleri çok yedim ve 2 günde 3 kilo hemen yerleşip yağ olmasa da, onu kovalamak nereden baksam minimum 5 günümü alacak.
15günlük yeni bir spor ve kilo çizelgesi yaptım, yanına ölçülerimi de yazdım, haftada bir pilates inceltmişmi diye ona da bakacağım.
Falan filan..Yine fikirler, yine plan proje öff..

Hepimize güzel bir gün diliyorum.

Kimse benden daha bedbaht olamaz kuzum
Beybabama söyleyeceğim -10 kilo gösteren yeni bir tartı alsın, benim tartı dürüst olduğu kadar küstah da

herkese günaydın merhalar tüm takıma:)
bir geçmiş yapayım nekadar sürede biter merak ediyorum

evet kızartma sakat ama kıramadım annemş:))
bende sen gibiyim yemek saatlerinde çok geç saatlere kalmıyoruz.

maşallah arkadaşımm çok iyi ilerliyrsunn maşallahhh darısıda 65 lik fotolarına olsun

yenimi bitti iznin canım kıyamam biraz başlarda zor oluyor ama laışıyorsun sonraa(

menün çok başarılı benceee bende böyle olmak istemekteyim.

amanınnn erkeklerin açlığıdaaa hiççekilmezzzzz Sabır sabır diliyorum sana

bence gayet güzelll bende istmeke böylesini

wuuwwww resmen açlık grevi buuu yaaa diyet değillll sankim ağır olmuş gibi

yılbaşı akşamı çok yedim diye vicdan yaoıyordumm neysekiii tek değilmişim rahatlım birazz hehe

şekerim ben sayayım dedim ama kaptandan izin bekliyorm kafamdan iş yapmayım sonradan geldi işleri karıştırdı olmasın diyeee canımcım ok diyorsannız bugün bir sayım yapayım hemen:))

çok beğenmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mattika canım eğerrr izinproblemin yoksa ve maadi sıkıntın da yoksa kendi bakbebeğine bir süre dahaaa kv ve kp ile sürekli birlikte olmak inan bunaltırr bir bebeğe bakacağız diye kendilerinide sana baktırırlarrr ne çamaşırın biter ne ütün ne yemeğin birde sürekli içli dışlı olmak inan çok zor olur. zatenlohusalık depresyonundan yenii yeni çıkılıyorr onlar tuzu bibdri olmasın.
ben devlet memuru olsaydım uzatırdım iznimi emin ol.

dünkü menümü yazayım;
sabahmlet,1dil ekmek,salatalık,2çay k thn-pkmz

ara:meyve

öğle:1kurabiye

akşam:3-4 çiğköfte.2dil kek.

30dk yürüyüş.

çiğköftenin kalorisinin çok olduğunu duymuştumm ama öğün olarak yemişssin
sizin menüleri görünce kendimden utanıyorum yaaaaapüfsss

bencee gayet durumu güzel ifade etmişssin canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…