Günaydın kızlar,
Bu mesaj sayma işi zor oluyor. Yani üzerine numara yazma olayı zor oluyor. bundan sonra herkes sıra ile saysın lütfen mesaj sayılarını. Bu hafta 28 Aralık- 04 Ocak arasını ben sayarım. Sonra da sıra ile sayarız. Ben bildiririm her hafta sayması gereken kim ise. Ona göre devam ederiz kızlar.
Bu arada bugün tartıda öyle bir sayı gördüm ki. Resmen tartının üzerinde kaldım. Sabah hemen karataya başladım. bundan sonra karatay ile devam edicem bakalım bu sefer adam gibi kilo verebilecekmiyim.
porsiyonlar ufak canımmm
kızartma olayı sakat.patates oturtması da eh işte:26: gerisi güzel bence
akşam yemeğini kaç gibi yiyonuz?
ben 6 en geç 7de bitiriyom yemek işini. 8-9 gibi de meyveyle kapanış yapıyorum
Eki Görüntüle 591567 Eki Görüntüle 591568 Eki Görüntüle 591569
Hangi dobişlik fotomu dedin bilemedim ama hepsini bir anayım dedim
Bu arada bugün en sondaki siyah elbisemi ve aynı çizmeleri giymişim tesadüfen.
Keşkem ayakta çekineymişim güzel olurdu yan yana.
Neyse bir 65 olan, önceki sonraki diye güzel bir başarı hikayesi ile noktayı koyarım/koyarız inşallah cümleten.
Kilolar sırasıyla 90 -daha diyete başlamamışken , şuursuzca hamakta yağlarımı sallarken:)
5 günde 5 kiloyu 18 gün yapıp 8 kilo verdikten sonra 82 kiloyken (Burada hiç spor yoktu, sırf su gitmişti vücuttan, bence 82 gibi bile durmuyor daha fazla duruyor)
Son foto da 78 ama siyahın biraz ince göstermesiyle daha insani görünüm olmuş sanırım:)
Yazın buluşmada 75 kiloydum o kotlu ve topuklu ayakkabılarla.
Şimdi de 70.
Darısı 65in başına diyorum :)
menü genel olarak iştah açııcıara ve öğlenin olmaması acıktırmıyormu seni?? hafif bişeyler yemek lazım
...
arkadaşlar cuma doğum iznim bitti o yüzden yarın çalışıyorum çok fazla buralarda olamayacağım akşama doğru ancak girebilirim
offfffff gene işe başlamak ne sıkıcı ve 23 sene daha nasıl çalışırım ben yaaaa....emekli olmak istiyorum ben yaaaa....
neyse bugünkü menümü yazayım ben
sabah
1 yumurta
1k.kutusu peynir
domates salatalık
2 zeytin
4 ceviz
ara
1 trabzon hrması
1 bardak sütlü nescafe
öğle
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur yemeği
ara
yarım muz
akşam
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
ara
1 trabzon hurması (bayılıyorum şu meyveye, bir oturuşta 2 kilo bile yiyebilirim)
ve su
Sen de az değilsin he
Ben bu kabuu 2 ay yaşadım işte, sürekli afra, tafra her şeye çatma, bağırış çağırış.
Len sanki bana bıraktın, ister sigara ister alkol, eroine kadar yolu var, banane ulan diye bir gece çok ağladım.
Bir gece de Allah aşkına, bak Allah adı verdim diye yalvardım içsin diye, off ne sabır vermiş rabbim bana.
Şimdi bırakalı 3 ay olmuş paşanın, geçen diyor" Allah razı olsun senden, sayende kurtuldum bu illetten, şimdi sayende diyet yapıp 30 kilo vereceğim ". Dedim "Allah versin, başka kapıya"
Geçen bir hafta diyet yaptı, çaya attığı 2 şekeri hayatından çıkardı diye afralar, tafralar, yok gözü kararmış, basuru artmış, bilmemnesi kopmuş..Yok sağlıksızmış yok bilmemne yok zıkkımın kökü.Dedim al internet orda, çok şükür okuman yazman da var.Yaz oraya zayıflama, diyet, dukani karatay, dobişlik falan, hangisi aklına yatıyorsa yap et, bana da liste ver, akşamları onu pişireyim, ben yokum senle.Bu sefer diyor ki kendi 20 kilo verdi, zayıfladı şimdi benim zayıflamamı istemiyor yardım etmiyor, Tövbe tövbe..
Arıyor diyor bana sadece salata yap, yapıp önüne koyuyorum, "ee yapa yapa tek salata mı yaptın, ben çok açım"
Ölürmüsün, öldürür müsün
Şimdi 1 ocak tarihiyle diyete başlayacakmış, rabbim bana dayanma gücü ve bol bol sabır versin inşallah-amin.
Ayy ben yazdıkça ben dertlendim, gidem iki Ankaralı Namık açam, iki evde manyak gibi koltuklara karşı oynayam
bu günkü menü
acaip frenledim kendimi ona rağmen yedim ama gene helal olsun az yedim
sabah
2 yumurta haşlanmış
4 ceviz
salata biraz domates
sütlü nescafe
ara
1 trabzon hurması
öğle
1 kıbrıs işi poğoça
1 kase çorba
1 k.k. peynir
ara
2 dilim ayva
akşam
1 aynı poğoça
acı biber ezmesi
salatalık domates
1 k.k. kaşar peyniri
ara
1 dilim ayva
herkes neler yedi neler bööööyle baktım ciğerci kedisi gibi...
emziren arkadaşlar size doktorunuz kan hapı ve vitamin verdi mi??? benimki kullanmamı önermişti...
wuuwwww resmen açlık grevi buuu yaaa diyet değillll sankim ağır olmuş gibiherkese günaydın
dün kü menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta
öğle
1 kupa çorba (şu minik poşettekilerden)
1,5 dilim ekmek (gözüm doymadı )
aksam
1 kase çorba 1 kase yoğurt salata 3 kaşık pilav (olmasa iyiydi ama )
1 su bardağı mısır patlağı
ikindi yarım greeyfurt
spor
30 dk. yürüyüş
tünaydın kızlar,
akşam tabii ki çok kaçırdım ben
Ve bugünde dünden kalanla devam ediyorum. Yarından itibaren düzgün bir şeye başlıycam ve bu sefer bozmamalıyım çünkü 21 ocakta yeni iş yerime başlıyorum. Kıyafetlerim olmuyor şimdi o yüzden oram buram çıktı dememem lazım.
Trombolinimde dün akşam geldi. Kurduk ama tabii kızım bana 3 dakikadan fazla izin vermiyor. Aslında epey eğlenceli. Ama anca 1 ayda falan ben yarım saate çıkabilirim. Nefesim kesiliyor anam 3 dakikada. Kızım akşamdan beri trombolin üzerine kamp kurdu. Orda yemek yiyor. Gece orada yatıcam diye tutturdu. Tv yide orda izliyor. 102 cm'lik almıştım iyiki öyle yapmışım anca yeticek.Bu arada almadan önce çok düşünmüştüm acep tavana falan değermiyim diye ama normal trombolinler gibi çok öyle zıplatmıyormuş yahu. Azıcık yükseliyorsun o kadar. Boyda 1,5 metre olunca öyle kafanın bir yere değme şansı olmuyor.
Kızım yanlız kesin forma girecek. Akşamdan beri sanki süzüldü
Tünaydınlar
Dün yedim de yedimHatta öyle bir yedim ki hem seri seri hem önümden kaçırılıyormuş gibi binbir panik ve telaş ve de
keyifle
Yeniyıla halıda ters dönmüş böcek gibi "karnım karnım" diye sızlana sızlana girdimBir ara pilates yapam, belki bir yerimden yer açarım dedim ama pilates ne mümkün.
En son böyle kıvranmayı tek başıma 2 kilo kızarmış hamsi+ekmek+bol salata yediğimde hissetmiştim.Cemil cümle herkesle helalleşmiştimDün de aynı moda 2 sodaya rağmen gelmeyi başardım.Aferin bana
Çarşamba, perşembe, cuma hatta haftasonu dahil güzel bir detoks yaparsam anca bıraktığım yere döneceğim.Yoksam halim fena
Bir de eskiden yüzölçümüm genişti, yesem içsem bıngıl bıngıl dağılıyordu eşit her yere.Şimdi belim falan inceldi.2 gram yiyince göbeğime füze takmışlar gibi sivriliyor hemen.
Neyse bugün bol bol su ve yeşil çay içeceğim.Yarından itibaren açlık ve spor aşkı eziyeti başlayacak.
Hepimize güzel bir akşam diliyorum
şekerim ben sayayım dedim ama kaptandan izin bekliyorm kafamdan iş yapmayım sonradan geldi işleri karıştırdı olmasın diyeee canımcım ok diyorsannız bugün bir sayım yapayım hemen:))mihrace;önceki takım şertti şizin kurallar iyimiş ben şizi bi şayayım bakalım kaç meşaj gönderiyorşunuz dedin bekledim şayşada bi ak kara çıkşa dedimşonuç tırttt
yazdıklarımdan alınmaıyın şakın kendimce eğleneyim şizin buraya geleceğiniz yok dedim
bugünki menum
sabah: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmek
öğle: 2 dilim börek
akşam:1 su bardağı yarım yağlı yogurt,1 dilim kepek ekmek
merhaba kızlar bu aralar hem çalış hem kayınvalideler evde hem yılbaşı hengamesi eeeeeeeeeee bide 2 çocuk...zor oldu pc başına oturmam....
bu günkü menüyü payşalayım...
sabah
1 haşl.yum
4-5 yaprak marul
1 domates
4 sap t.soğan
2 kaşık lor peynirinden oluşan salata...
ara
sütlü nescafe
öğie
------
ara
2 çeyrek dilim ayva
akşam
3 kaşık sebzeli bezelye
1 küçük kase marul havuç salatası
yarım dilim k.ekmek
ara
1 trabzon hurması
2 çeyrek dilim ayva
kızlar ben depresyondayım hala, diyeti bozmuş değilim. karataya uygun olmayan meyve yiyorum sadece. onu da bilerek yapıyorum, çok katı yapınca bi ortama girdiğinde saldırıyorum.
meyve yemek hamurişine abanmaktan iyidir yani. biraz dengeleyerek gitmem lazım.
depresyon sebebi ise evde bunalmaya başladım, oğlum büyüyo artık, okula başlasam mı 2.dönem bunu düşünüp duruyorum. başlarsam 4,5 aylık olcak başladığımda. programım iyi olursa idare edilebilirim gibi ama çok küçük daha bakıcıya bırakamam bırakcak olsam da bulamam sanırım şimdi.
yani kaynana kayınpeder gelicek, yaza kadar burda durcaklar, bunu göze alsam mı:26:
göze alsam bin pişman olurum sanırım bütün gün birlikte, bir de onların huyu her an aynı odada oturma şeklinde, mıç mıç bunalıyorum.
önceden planladığım gibi ücretsiz izin en iyisi ama kafam çok karışıyo, kilo bile veremiyorum böyle eve kapalı. işe başlasam çok daha hızlı kilo veririm en basitinden. bana iyi gelicek yani.
of off ne zormuş anne olmak.
ekino canım kaynana mı bakıyo bebeğe? zor olmuyo mu? tabi aile yapısına göre değişir bu, bana zor sana kolay olabilir.
Allahımmmmm utnaıyorum kendi menülerimdenn yaaaaa
çiğköftenin kalorisinin çok olduğunu duymuştumm ama öğün olarak yemişssindünkü menümü yazayım;
sabahmlet,1dil ekmek,salatalık,2çay k thn-pkmz
ara:meyve
öğle:1kurabiye
akşam:3-4 çiğköfte.2dil kek.
30dk yürüyüş.
mattika şimdi kendimi senin yerine koyuyorum. çocukla yeni bir hayata başladın . kilo aldın aktif çalışma hayatından sabah akşam evdesin. evet insana ağır geliyor sıkıyor bunaltıyor.
işe başlasan kaynana kayın baba evde olacaklar. sen dışardan eve geldiğinde çocuğa öyle yada böyle bakılmış olacak kaynana azıcık insaflıysa yemek yapılacak bunlar kolaylıkları. diğer yanda bizler gurbetteki insanlar yanlız yaşamaya alıştık . dışardan eve gelene en fazla 1 hafta tahammül ediyoruz. (kendi adıma konuşayım ben öyleyim) daha sonra kadının her lafı her hareketi batmaya baaşlayacak . kendi evinde rahat hareket edemeyeceksin. ve 10 yıl geçse en ufak aranızda bir şey geçse nankör gelin evimi bıraktım geldim çocuğuna baktım olacak . ben bunları yaşadım tabi herkes aynı olacak diye birşey yok . ama deymez . iyi bir kraş bulabilirsen 0-3 yaş grubuna bakan bence çalış. çok öğretmen arkadaşım yarım gün verip dersine giden. yoksada biraz dişini sık arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?