mesleğin ne ki canım size uzuluyorum ya bebeği bırakıp nasıl gideceksin acaba durumun iyi ise ücretsiz izin alsan olmaz mi o yavruların 3 yasa kadar anne ihtiyacı çok fazla sakin yargiliyor diye düşün me gerçekten üzüldüğüm için söyledim :-(
kim bakıcak bebişe. ben ücretsiz aldım ya kime nasıl bırakıcam bilemedim.
çok zor ya
süpermiş senin kedigözümün önüne getirdim de sahneyi, çok eğlendim ya
Sen de az değilsin he
Ben bu kabuu 2 ay yaşadım işte, sürekli afra, tafra her şeye çatma, bağırış çağırış.
Len sanki bana bıraktın, ister sigara ister alkol, eroine kadar yolu var, banane ulan diye bir gece çok ağladım.
Bir gece de Allah aşkına, bak Allah adı verdim diye yalvardım içsin diye, off ne sabır vermiş rabbim bana.
Şimdi bırakalı 3 ay olmuş paşanın, geçen diyor" Allah razı olsun senden, sayende kurtuldum bu illetten, şimdi sayende diyet yapıp 30 kilo vereceğim ". Dedim "Allah versin, başka kapıya"
Geçen bir hafta diyet yaptı, çaya attığı 2 şekeri hayatından çıkardı diye afralar, tafralar, yok gözü kararmış, basuru artmış, bilmemnesi kopmuş..Yok sağlıksızmış yok bilmemne yok zıkkımın kökü.Dedim al internet orda, çok şükür okuman yazman da var.Yaz oraya zayıflama, diyet, dukani karatay, dobişlik falan, hangisi aklına yatıyorsa yap et, bana da liste ver, akşamları onu pişireyim, ben yokum senle.Bu sefer diyor ki kendi 20 kilo verdi, zayıfladı şimdi benim zayıflamamı istemiyor yardım etmiyor, Tövbe tövbe..
Arıyor diyor bana sadece salata yap, yapıp önüne koyuyorum, "ee yapa yapa tek salata mı yaptın, ben çok açım"
Ölürmüsün, öldürür müsün
Şimdi 1 ocak tarihiyle diyete başlayacakmış, rabbim bana dayanma gücü ve bol bol sabır versin inşallah-amin.
Ayy ben yazdıkça ben dertlendim, gidem iki Ankaralı Namık açam, iki evde manyak gibi koltuklara karşı oynayam
aman 10 sene verdim buna. saçımı süpürge ettim. 2 kutu boyayna anca kapanıyor beyazlar. başka oduna dişlerimi feda edemem valla. aynen kırdım dizimi oturuyorum
anaaaaaaaam geçmişi okudum evlilikten korktum acep bi kez daha mı düşünsem :44:
emziren arkadaşlar size doktorunuz kan hapı ve vitamin verdi mi??? benimki kullanmamı önermişti...
yuh be diyeceğim sonra 2gün sonra kilo bildirecek sin ana o da ne 2-3 kilo gitmiş ye bacım ye :-D:-D:-D
bu günkü menü
acaip frenledim kendimi ona rağmen yedim ama gene helal olsun az yedim
sabah
2 yumurta haşlanmış
4 ceviz
salata biraz domates
sütlü nescafe
ara
1 trabzon hurması
öğle
1 kıbrıs işi poğoça
1 kase çorba
1 k.k. peynir
ara
2 dilim ayva
akşam
1 aynı poğoça
acı biber ezmesi
salatalık domates
1 k.k. kaşar peyniri
ara
1 dilim ayva
herkes neler yedi neler bööööyle baktım ciğerci kedisi gibi...
ha birde hilalin 2000 calorilik bir menüsü vardı . bacım ne yaptın . normal 1 kadının kalori ihtiyacı1600 civarı. aman dikkat kardeş
tünaydın kızlar,
akşam tabii ki çok kaçırdım ben
Ve bugünde dünden kalanla devam ediyorum. Yarından itibaren düzgün bir şeye başlıycam ve bu sefer bozmamalıyım çünkü 21 ocakta yeni iş yerime başlıyorum. Kıyafetlerim olmuyor şimdi o yüzden oram buram çıktı dememem lazım.
Trombolinimde dün akşam geldi. Kurduk ama tabii kızım bana 3 dakikadan fazla izin vermiyor. Aslında epey eğlenceli. Ama anca 1 ayda falan ben yarım saate çıkabilirim. Nefesim kesiliyor anam 3 dakikada. Kızım akşamdan beri trombolin üzerine kamp kurdu. Orda yemek yiyor. Gece orada yatıcam diye tutturdu. Tv yide orda izliyor. 102 cm'lik almıştım iyiki öyle yapmışım anca yeticek.Bu arada almadan önce çok düşünmüştüm acep tavana falan değermiyim diye ama normal trombolinler gibi çok öyle zıplatmıyormuş yahu. Azıcık yükseliyorsun o kadar. Boyda 1,5 metre olunca öyle kafanın bir yere değme şansı olmuyor.
Kızım yanlız kesin forma girecek. Akşamdan beri sanki süzüldü
şenin şu terimlerine bayılıyorum böcek gibi haTünaydınlar
Dün yedim de yedimHatta öyle bir yedim ki hem seri seri hem önümden kaçırılıyormuş gibi binbir panik ve telaş ve de
keyifle
Yeniyıla halıda ters dönmüş böcek gibi "karnım karnım" diye sızlana sızlana girdimBir ara pilates yapam, belki bir yerimden yer açarım dedim ama pilates ne mümkün.
En son böyle kıvranmayı tek başıma 2 kilo kızarmış hamsi+ekmek+bol salata yediğimde hissetmiştim.Cemil cümle herkesle helalleşmiştimDün de aynı moda 2 sodaya rağmen gelmeyi başardım.Aferin bana
Çarşamba, perşembe, cuma hatta haftasonu dahil güzel bir detoks yaparsam anca bıraktığım yere döneceğim.Yoksam halim fena
Bir de eskiden yüzölçümüm genişti, yesem içsem bıngıl bıngıl dağılıyordu eşit her yere.Şimdi belim falan inceldi.2 gram yiyince göbeğime füze takmışlar gibi sivriliyor hemen.
Neyse bugün bol bol su ve yeşil çay içeceğim.Yarından itibaren açlık ve spor aşkı eziyeti başlayacak.
Hepimize güzel bir akşam diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?