Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben öğretmenim canım 13 hafta iznim vardı çarşamba günü rapor alıcam tekrar....bugün kayınvalide baktı....sonra nolucak inan bilmiyorum....birde 3 tane yapcakmışım bu şartlarda 2 bile çooooooooooook zor....
kim bakıcak bebişe. ben ücretsiz aldım ya kime nasıl bırakıcam bilemedim.
çok zor ya

süpermiş senin kedi gözümün önüne getirdim de sahneyi, çok eğlendim ya

ya bende almayı çok isterdim 1.de almıştım ama şimdi ev borcu var imkansız gözüküyor...heralde annemle kayınvalide paslaşıp bakacaklar bakıcılar çok istiyor buralarda....

okurken eğlendim beeeee...allah neşeni bozmasın....

aman 10 sene verdim buna. saçımı süpürge ettim. 2 kutu boyayna anca kapanıyor beyazlar. başka oduna dişlerimi feda edemem valla. aynen kırdım dizimi oturuyorum

ne başka odunu, bunu boşarsam başka alanı naaapsınlarrr insan sevmese çekilmez yemin ederim...

anaaaaaaaam geçmişi okudum evlilikten korktum acep bi kez daha mı düşünsem :44:

bi evlenen bi de evlenmeyen pişman

kızlar hepimizin yeni yılını kutluyorum sağlık huzur ve para dolu sevdiklerimizle olduğumuz nice yıllara erişelim inşallah ...

bu günkü menü
acaip frenledim kendimi ona rağmen yedim ama gene helal olsun az yedim

sabah
2 yumurta haşlanmış
4 ceviz
salata biraz domates
sütlü nescafe

ara
1 trabzon hurması

öğle
1 kıbrıs işi poğoça
1 kase çorba
1 k.k. peynir

ara
2 dilim ayva

akşam
1 aynı poğoça
acı biber ezmesi
salatalık domates
1 k.k. kaşar peyniri

ara
1 dilim ayva

herkes neler yedi neler bööööyle baktım ciğerci kedisi gibi...

herkese günaydın
dün kü menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta
öğle
1 kupa çorba (şu minik poşettekilerden)
1,5 dilim ekmek (gözüm doymadı )
aksam
1 kase çorba 1 kase yoğurt salata 3 kaşık pilav (olmasa iyiydi ama )
1 su bardağı mısır patlağı
ikindi yarım greeyfurt
spor
30 dk. yürüyüş

kışın tatil günleri olup helede güneşli olursa deymeğin keyfime . evi dip köşe temizleyesim gelir .
bugün burası çok güzel . eşim de evde arabayı servise götürdü bende ev temizliği yaptım. spor yaptım internetteki aorobik videolarından . duşumu aldım bakem kızlar ne eder dedim.
meğersem daha yatarmış bizim kızlar
neyse herkese güzel bir gün dilerim kızlar.

kızzzz o pohaçalar ne öyle anammmm (zerrin )tamam emzikliler torpilli dedik ama bu kadar demedik. biraz fazla geldi gözüme . ( 2 gündür dikkat ediyorum ya havam ondan)

ha birde hilalin 2000 calorilik bir menüsü vardı . bacım ne yaptın . normal 1 kadının kalori ihtiyacı1600 civarı. aman dikkat kardeş

tunaydin kızlar bende şimdi giriyorum geçmişi okumak çok zor olur diyordum ana nedir o kimsenin yazdığı yokmus bir kaç arkadaş hariç neyse dünkü eğlence den uyananmis galiba bugün bizimle olup sıkı bir şekilde geri dönecek arkadaşlar vardı hatırlatalım bana gelince sabah deli gibi koşu yapıp yumurtalı kahvalti mi yaramı şimdi de kızımla markete doğru bir yürüyüş yapacağız bakalım neyse kaç gündür çıkmıyoduk hadi anne diyor ben kaç ar öğlen sonu gorusuruz

Selam kızlar
Maşallah erkencisiniz, ben daha yeni kahvaltı yaptım
Sanmayın ki akşam eğlence vardı, aç aç uyudum
Hala aldığım kiloları ver ver bitiremedim
Herkese güzel bir 1 ocak günü dilerim

Son düzenleme:
ha birde hilalin 2000 calorilik bir menüsü vardı . bacım ne yaptın . normal 1 kadının kalori ihtiyacı1600 civarı. aman dikkat kardeş

Ayy ne guldüm yaa sen cok yaşa emi yakar ben bi kadın olaraktan bıraksalar 3000 kaloriyi goturecek kapasitedeyim bacım ay ben bide hiiç mi hiç hareket etmiyorum yaa ne olacak benim sonum

tünaydın kızlar,

akşam tabii ki çok kaçırdım ben
Ve bugünde dünden kalanla devam ediyorum. Yarından itibaren düzgün bir şeye başlıycam ve bu sefer bozmamalıyım çünkü 21 ocakta yeni iş yerime başlıyorum. Kıyafetlerim olmuyor şimdi o yüzden oram buram çıktı dememem lazım.
Trombolinimde dün akşam geldi. Kurduk ama tabii kızım bana 3 dakikadan fazla izin vermiyor. Aslında epey eğlenceli. Ama anca 1 ayda falan ben yarım saate çıkabilirim. Nefesim kesiliyor anam 3 dakikada. Kızım akşamdan beri trombolin üzerine kamp kurdu. Orda yemek yiyor. Gece orada yatıcam diye tutturdu. Tv yide orda izliyor. 102 cm'lik almıştım iyiki öyle yapmışım anca yeticek. Bu arada almadan önce çok düşünmüştüm acep tavana falan değermiyim diye ama normal trombolinler gibi çok öyle zıplatmıyormuş yahu. Azıcık yükseliyorsun o kadar. Boyda 1,5 metre olunca öyle kafanın bir yere değme şansı olmuyor.
Kızım yanlız kesin forma girecek. Akşamdan beri sanki süzüldü

Tünaydınlar
Dün yedim de yedim Hatta öyle bir yedim ki hem seri seri hem önümden kaçırılıyormuş gibi binbir panik ve telaş ve de
keyifle
Yeniyıla halıda ters dönmüş böcek gibi "karnım karnım" diye sızlana sızlana girdim Bir ara pilates yapam, belki bir yerimden yer açarım dedim ama pilates ne mümkün.
En son böyle kıvranmayı tek başıma 2 kilo kızarmış hamsi+ekmek+bol salata yediğimde hissetmiştim.Cemil cümle herkesle helalleşmiştim Dün de aynı moda 2 sodaya rağmen gelmeyi başardım.Aferin bana

Çarşamba, perşembe, cuma hatta haftasonu dahil güzel bir detoks yaparsam anca bıraktığım yere döneceğim.Yoksam halim fena
Bir de eskiden yüzölçümüm genişti, yesem içsem bıngıl bıngıl dağılıyordu eşit her yere.Şimdi belim falan inceldi.2 gram yiyince göbeğime füze takmışlar gibi sivriliyor hemen.

Neyse bugün bol bol su ve yeşil çay içeceğim.Yarından itibaren açlık ve spor aşkı eziyeti başlayacak.
Hepimize güzel bir akşam diliyorum

hayırlı olşun canım çocuklar çyledir ya bırakmaz o şana unut onu şen

şenin şu terimlerine bayılıyorum böcek gibi ha neyşe şiz hemcik verirşiniz onları merak etme

Aman allahım bu takım nerde ya hani 5 meşaj hani kural hani devlet hani başkan

şizdemi yılbaşı iznine çıktınız zaten şinir oldum komşunun tekştil atölyeşinde çalışan eşi bile izinli bizimki gecelere kadar çalışacakmış bana da bakın hele dün adamı bir kaşık şuda boğacaktım evden gittşin diye bakıyordum bu gün izini niye yok diyorum inşanoğluna yaranılamz ki ama bu günde hava çok güzeldi gezerdik belki dur bakalım takım nerde bi düşünelim

wiştonlight; dünkü yedilerine üzülüp o şpordan bu şpora koşuyordur aradada halı üştünde debeleniyormuş valla kendi dedi kız bu arada mevişin arkadaşlarını buldunuz mu ?

şazen; ayy bu gün yıl şonu çok işim var şu şöyle böyle dedi trambolin kavgaşındadır şimdide yarında iş başlar göremeyiz

hilal; o pembe dünyada şuan gelinlik felan bakıyordur birkaç ay şonra çıkar

nidah_ yüzde 90 mişafiri vardır yada o gitmiştir

yakar; şabah kocaya aaraba yıkatıyordu gezmeye gitmiştir keşin yeyip yeyip gelme bakalım

gırgırına; beni idare edin yılbaşına kadar ordayım yok bulaşayım ordayım eee nerdeşin göremiyorum

ş_A; kocaşı bi türlü gelemedi garibimin onla uğraşıyordu keşin :44:

mattika;anneye gitti geldi kilo aldı şuçlu biz olduk küştü bize gelmiyo daha karatay kahvaltışındaki en yakın arkadaşım nerlerdeşin :44:

melodi;o daha izinli birşey demiyorum
YENİ GELEN ARKADAŞLARA GELECEK OLURŞAK
EKİNO; menü paylaşıyor 2 meşaj şonra yok bak başkana derim alamaz şeni
mihrace;önceki takım şertti şizin kurallar iyimiş ben şizi bi şayayım bakalım kaç meşaj gönderiyorşunuz dedin bekledim şayşada bi ak kara çıkşa dedim şonuç tırttt

yazdıklarımdan alınmaıyın şakın kendimce eğleneyim şizin buraya geleceğiniz yok dedim

Mattika telefondan okuyup okuyup gidiyor pc başına oturabilirse daha seri yazabilcek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…