trabzon hurması cennet meyvası yada şu turuncu hurma işte içinde kahverengi iri çekirdekleri var
hım bildiğimiz mevsim hurmasııı:))
neden trabzon hurması deniyor oradamı yetişiyorki
Cok saolun
31 yasindayim, 31 aylik oglum 2,5 aylik kizim var kamuda calisiyorum dogum iznim bitti yeni ucretsize ayrildim evdeyim yani boyum 1.70 kilom 74 ilk hedef 70 cook uzun hedef 60 ( esim sen 60 olursan cikar ben esegim diye bagiririm dedi hosuma gitti)
Daha once yani oglumdan sonra 70-79 topiginde kilo vermistim fazla deil 7 kg filan boyle iste
Hosbuldum be yaaestagfurullah sen rahata erdin desek daha dogru olur
sen yokken saolsun arkadaslar guzel karsiladi elimdne geldigince yazarim belkim motive olur kisamam zaten cok az kissam yeter bana
Herkese gunaydin
Midem tas gibİ hazmetmemis sanki yediklerimi daha kahvalti yapmadim ne yesem diye dusunuyorum :26:
kaptannnnnn biz bu kilo bildirimini hangi listeye ekleyeceğizz yaa ben anlamadım.(
birde hesabım doğrumu
geçen hafta kilom:66
bu hafta :65.800
200/6600 =0,030
böylemi olacak
Cok saolun
31 yasindayim, 31 aylik oglum 2,5 aylik kizim var kamuda calisiyorum dogum iznim bitti yeni ucretsize ayrildim evdeyim yani boyum 1.70 kilom 74 ilk hedef 70 cook uzun hedef 60 ( esim sen 60 olursan cikar ben esegim diye bagiririm dedi hosuma gitti)
Daha once yani oglumdan sonra 70-79 topiginde kilo vermistim fazla deil 7 kg filan boyle iste
Hosbuldum be yaaestagfurullah sen rahata erdin desek daha dogru olur
sen yokken saolsun arkadaslar guzel karsiladi elimdne geldigince yazarim belkim motive olur kisamam zaten cok az kissam yeter bana
Herkese gunaydin
Midem tas gibİ hazmetmemis sanki yediklerimi daha kahvalti yapmadim ne yesem diye dusunuyorum :26:
2 ocak Çarşamba
Yakar 76 : 6
Se_zen : 10
Gırgırına : 1
Nidah : 7:119::119::119::119::119::119:
İlginnur : 10
Hilal6030 : 11
Winstonlight: 6
Mattika : 6
S.A.(izinli): 3
Yeni üyeler : (sanırım iznin bitti)
Ekino : 8:124::124::124::124:
Mihracee : 38eferin banaaaaa
sanırım ondan ama burda maraştada yetişiyor ama.
günaydın kızlar.
bizim oğlanın yine burunları musluk gibi.onla uğraştım tüm gece 2-3 saat anca uyumuşmdur.uyumk istiommmmmm
hesaplama zannımca doğru.
kilo bildirim listesi varya onu alıntılayıp yapcaz canım.
dün yediklerim
iftar yaptım;
3ızgara köfte,3kş pilav,salata,ayran
1dil kek.(pekmezli)
2-3 ceviz.
ve meyvee..
S.A (73,8/76,5/-2,7/-0,61) 284. etapta izine ayrilmisti sonuc 6 ya bölündü
Yakar76 ( 63,7/ 63,5 / 0,2 / 0,31 % )
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/
Ilginnur( 78.3 /
mattika (74.1 /
hilal6030 (70,5/
ekino (
mihracee ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye hedef 61
Amin canim cumlemizin evladinahoş geldin canım . allah sağlık sıhhat versin çocuklara.
valla benim de kilo verip anırtacağım ççoook kişi var.hadi elele varip yapalım.
Senin asiri bi kilon yok masallah ama bende bu gidisle alicam durduramiyorum kendimi halenhoşgeldin canımm.
Eşinn iyi bir dersi haketmişD hadi bakalımmmmmm söylediğini yaptır onaa hıh..
verilemeyecek kilolar değil canım hepbirlikte vereceğik.
benim oğlişim 4,5 aylık olmak üzere, doğumdan sonra bende kilo kalmamıştı nerdeyse evde olduğum dönem dört dönmekten hiçbişi kalmadı. ama iştahımdafena açıktı süt olsun diye habire yedim şimdi 6 kg fazlam var onu vereceğim inş.
Saol canim sen iyisin masallah dikkat ediyosunhaha kocişe bunu dedirtmek için süper fırsat
hadi bakalım sağlıklı kilo vermeler arzucum
arkadaşlarımın dediği gibi hadi soylet ona bunu bu arada çok az canlar arası isteyerek mi oldu bende 2.ci zayıfla yim düşünüyorum da kizim 3 yaş ın da eşim 10 yaşına gelsin öyle diyor şaşırdım valla
kizim torpil mi geçiyor sun kendi ne D
kızlar merhabalar
bende aranıza katılmak istiyorum 65 kiloyum hedefim 58
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?