selam kızlar
bu öğlen doymak bilmedim. epeydir böyle hissetmemiştim. resmen derin derin nefes aldım .sakinleşmeye çalıştım. içime cin kaçtı sanki.
sabah evde hamburger ekmeği vardı onun arasına birşeyler koyup yedim. ondan beri yedikçe yiyesim geliyor. acaba kızlar beyaz ekmek olduğundan mı acaba (bu arada hemen suçlu bulmam gerek ya)
şaka bir yana dün 1 dilim kepek ekmeğiyle öğlene kadar toktum. bugün yemez olaydım. bozulmadan bari ben yiyeyim dedim. ekmek çöpe gidince çok üzülüyorum . dünyanın en büyük günahını işliyormuşum gibi geliyor. o ekmek 7 büyük günahın en büyüğünü oburluğu işledik . canımız sağolsun.
vuuuuuu mihraceee
sağol canım.seniinki hadi küçük,bizimki koca adam oldu ala uykusuzuz:)
öğlen de salata yiyebilirsin ya da öğünlere çorba ekle bence doyurucu oluyo.ekmeğe yer kalmaz.
sabah da çalışıyosun dimi poğaça o yüzden:) evde yapıp çıksan 1 haş.yum fln daha besleyici ve tok tutar.
afiyet olsun yarasın bebişe diyeyim
günaydın kızlar
sabah tartıldım 80.3 kg çıktı şimdiiiii
82.6-80.3=2.3
%2,7 sonuç bu valla inşallah doğrudur yani çocuk ağlarken kafam karıştıda...
sezencim başlangıç kilom 85 hedef kilom 65
Masallah emziren bi anne icin guzel bi menu ben boyle yesem ölürüm
Ben 44-46 giyiyorum felaket yani
O zaten kilolari veriyoda bende baslasam bugun 74,5 ciktim
Kizlar pers gunleri mi tartiliyosunuz:26:
selam kızlar
bu öğlen doymak bilmedim. epeydir böyle hissetmemiştim. resmen derin derin nefes aldım .sakinleşmeye çalıştım. içime cin kaçtı sanki.
sabah evde hamburger ekmeği vardı onun arasına birşeyler koyup yedim. ondan beri yedikçe yiyesim geliyor. acaba kızlar beyaz ekmek olduğundan mı acaba (bu arada hemen suçlu bulmam gerek ya)
şaka bir yana dün 1 dilim kepek ekmeğiyle öğlene kadar toktum. bugün yemez olaydım. bozulmadan bari ben yiyeyim dedim. ekmek çöpe gidince çok üzülüyorum . dünyanın en büyük günahını işliyormuşum gibi geliyor. o ekmek 7 büyük günahın en büyüğünü oburluğu işledik . canımız sağolsun.
:))) evet iki ikişiyizz herkesss süt veriyorsun diyee iki katı beslemeye çalışıyor. arkadaşlarla biryere gidiyoruzz benim tabağımdan kimse almıyor ama herkesin tabağındankinden benim önümde buluyorum. bunuda tad bundanda tad sen süt veriyorsun sütün çekilmesinsayın başkanım bu emziren hatunlar 1-0 önde
neden mi onlar 2 kişi yarışıyor. bebişleriyle.
sadece dikkat şey ettim yani
aldığımı veriyorum daha. hiç sayılmaz yaniimattika vermişin yine kiloları maşallah
bana acil yardımmmmmmmmm bir liste yapayım sizeee(( bunlardan hangilerini hemen çıkartmalıyımm yada çıkaraiblirim.
1-çayı subardağında içiyorum iki küp şeker atıyorumm (çokmu), günde iki tane bir sabah bir öğleden sonra
2-poğaça sabahları poğaça yiyiroum yarıma indirmek işe yararmı birden kesersem sütüm olmazz((
3-ekmek bunun ölçüsü ne yaaaaa hiç yemesem doymayacak gibi hissediyorum kendimiiki dilim den fazla yememye çalışıyorum ama pişman yapıyorum yedikten sonra
3-geceleri bir elma yada armut yada bir bardak boza yiyiroum arada keseyimmi(((
4-ara öğün yapmalımıyım sanki daha fazla kilo yaparmış gibi geliyor.
5-tatlı krizini nasıl bastırıcamm (ilk zamanlar helva yiyip duruyordum gofretler kekler falan onların hepsini kestim ) hafi ne yiyebilirim.
aldığımı veriyorum daha. hiç sayılmaz yanii
1.şekeri tümden bırak, çay şekersiz daha lezzetli oluyo emin ol. açık ve limonlu iç başlarda alışana kadar.
2.poğaça işine çare bulman lazım. en azından hergün yeme. haftada 1-2 en fazla. normalde hiç yememen lazım ama kahvaltı edemiyorum dediğin için 1-2 diyorum. vakit ayırsan kahvaltı yapsan çok güzel olur.
3. ekmek yiceksen tam buğday ekmeği falan ye beyaz ekmek çok acıktırıyo. günde 4-5 dilimi geçme. bence yani
4. akşamları 8 den sonra bişey yememek lazım ama ben de meyve yiyorum. çok geç olmamasına dikkat et. 9 da yemek başka 11 de yemek başka.
5. tatlı krizi için hurma aldım ben, bi de kuru incir. günde 1 hurma veya 1 kuru incir yiyorum en fazla. bi de tarçınlı süt de kesiyo tatlı ihtiyacını.
tatlı illa yiceksen işlenmiş olanlardan uzak dur.
Mihrace bende anılarını yazacaktım bence bulari yaparsan verirsin canımaldığımı veriyorum daha. hiç sayılmaz yanii
1.şekeri tümden bırak, çay şekersiz daha lezzetli oluyo emin ol. açık ve limonlu iç başlarda alışana kadar.
2.poğaça işine çare bulman lazım. en azından hergün yeme. haftada 1-2 en fazla. normalde hiç yememen lazım ama kahvaltı edemiyorum dediğin için 1-2 diyorum. vakit ayırsan kahvaltı yapsan çok güzel olur.
3. ekmek yiceksen tam buğday ekmeği falan ye beyaz ekmek çok acıktırıyo. günde 4-5 dilimi geçme. bence yani
4. akşamları 8 den sonra bişey yememek lazım ama ben de meyve yiyorum. çok geç olmamasına dikkat et. 9 da yemek başka 11 de yemek başka.
5. tatlı krizi için hurma aldım ben, bi de kuru incir. günde 1 hurma veya 1 kuru incir yiyorum en fazla. bi de tarçınlı süt de kesiyo tatlı ihtiyacını.
tatlı illa yiceksen işlenmiş olanlardan uzak dur.
çayı şekersiz deneyeceğimmm yada içmem yaaa çokmuu zor dimi.
sabah kahvaltı faslını çok isterimy apmayı ama olmuyorbebeğin sütlerini hazırla kıyafetlerini çantaya koy süt sağma pompasını hazırla bıdıı giydir kendin hazırlan derken vakit geçiveriyor imkansız yani
hımsss evde kayısım var onu getireiym mademse tatlı krizi içindee.
ekmeğide kepekli yada tam buğday alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?