Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

o beyaz ekmek yok mu ah ah. ben de ankarada poğaça falan yedim, karataya alışmış olunca hem dk başı acıktım hem başımdaki ağırlıktan ne oldu bitti onu bile hatırlamıyorum.
alıştırmasak belki dokunmaz ama.

S.A (73,8/76,5/-2,7/-0,61) 284. etapta izine ayrilmisti sonuc 6 ya bölündü
Yakar76 ( 63,7/ 63,5 / 0,2 / 0,31 % )
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/59,6/0,3/%0,5)
Ilginnur( 78.3 / 77.6/0.7/0.90%)
mattika (74.1 / 72.1 / 2 / 2,70 % )
hilal6030 (70,5/
ekino (82,6 /80,3 / 2,3 / 2,78% ) yeni üye hedefi 65
mihracee ( 66 / 65,8 / 0,2 / 0,30% ) yeni üye hedef 61

sezen yüzdem 2,69 çıktı, virgülden sonra 2.basamak 9 ise yuvarlıyoduk diye hatırladım yuvarladım, yanlışsam düzelt.

hehe topladım kupaları:))))
evet öğlen salata konusunu deneyeceğimm canımm.(( söz artık sıfır ekmek gerekirse yemicem
ufaklığı hazırlamaktan yada beş dakika daha uyuymak için fırsat kollamaktan kahvaltı imkansız canım yaa.
üfsss ama acilen kilo vermem lazım sinirlerim bzuluyor artık.

Masallah emziren bi anne icin guzel bi menu ben boyle yesem ölürüm

Ben 44-46 giyiyorum felaket yani
O zaten kilolari veriyoda bende baslasam bugun 74,5 ciktim

bizde terslik varrrr bizim vermemiz gerekiyorr yawss ne alıp duruyoruzz oy oy şu süt faslı olmasaaaa tamamen keserimdeeee sütt faslı bozuyorrr

oy oy oy oyyyyyyy
al beni vur sanaaa benden senden farksız değilim sanki ekmek yemeyince doymayacakmışım gibi geliyorrrrrrrrrrr(( yiyincede durmak bilmiyor insan

sayın başkanım bu emziren hatunlar 1-0 önde
neden mi onlar 2 kişi yarışıyor. bebişleriyle.
sadece dikkat şey ettim yani
:))) evet iki ikişiyizz herkesss süt veriyorsun diyee iki katı beslemeye çalışıyor. arkadaşlarla biryere gidiyoruzz benim tabağımdan kimse almıyor ama herkesin tabağındankinden benim önümde buluyorum. bunuda tad bundanda tad sen süt veriyorsun sütün çekilmesin(( o yüzden iki kişilik kısımı hiç saymasakk

ofs ofsss çok sinirliyim çokkk
öğlen arası yemekten sonra koton a girdimmm keşke öncesinde girseydim grm yemezdim herhalde(((
ay neye al attıysam bir iki beden büyük istemek zorunda kaldımm kabin aynı kıyafetten 3 farklı bedenle doldu oy oy tiksindim kendimden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bana acil yardımmmmmmmmm bir liste yapayım sizeee(( bunlardan hangilerini hemen çıkartmalıyımm yada çıkaraiblirim.

1-çayı subardağında içiyorum iki küp şeker atıyorumm (çokmu), günde iki tane bir sabah bir öğleden sonra
2-poğaça sabahları poğaça yiyiroum yarıma indirmek işe yararmı birden kesersem sütüm olmazz((
3-ekmek bunun ölçüsü ne yaaaaa hiç yemesem doymayacak gibi hissediyorum kendimi iki dilim den fazla yememye çalışıyorum ama pişman yapıyorum yedikten sonra
3-geceleri bir elma yada armut yada bir bardak boza yiyiroum arada keseyimmi(((
4-ara öğün yapmalımıyım sanki daha fazla kilo yaparmış gibi geliyor.
5-tatlı krizini nasıl bastırıcamm (ilk zamanlar helva yiyip duruyordum gofretler kekler falan onların hepsini kestim ) hafi ne yiyebilirim.

mattika vermişin yine kiloları maşallah
aldığımı veriyorum daha. hiç sayılmaz yanii

1.şekeri tümden bırak, çay şekersiz daha lezzetli oluyo emin ol. açık ve limonlu iç başlarda alışana kadar.
2.poğaça işine çare bulman lazım. en azından hergün yeme. haftada 1-2 en fazla. normalde hiç yememen lazım ama kahvaltı edemiyorum dediğin için 1-2 diyorum. vakit ayırsan kahvaltı yapsan çok güzel olur.
3. ekmek yiceksen tam buğday ekmeği falan ye beyaz ekmek çok acıktırıyo. günde 4-5 dilimi geçme. bence yani
4. akşamları 8 den sonra bişey yememek lazım ama ben de meyve yiyorum. çok geç olmamasına dikkat et. 9 da yemek başka 11 de yemek başka.
5. tatlı krizi için hurma aldım ben, bi de kuru incir. günde 1 hurma veya 1 kuru incir yiyorum en fazla. bi de tarçınlı süt de kesiyo tatlı ihtiyacını.
tatlı illa yiceksen işlenmiş olanlardan uzak dur.

Son düzenleme:
mrb kızlar ben kilomu hesaplayamadım yaa :44: biri bnm için hesaplarmı geçen haftaki kilom 70.5 bu hafta 71.3

çayı şekersiz deneyeceğimmm yada içmem yaaa çokmuu zor dimi.
sabah kahvaltı faslını çok isterimy apmayı ama olmuyor bebeğin sütlerini hazırla kıyafetlerini çantaya koy süt sağma pompasını hazırla bıdıı giydir kendin hazırlan derken vakit geçiveriyor imkansız yani
hımsss evde kayısım var onu getireiym mademse tatlı krizi içindee.
ekmeğide kepekli yada tam buğday alayım

Mihrace bende anılarını yazacaktım bence bulari yaparsan verirsin canım

Seni çok iyi anlıyorum hele sen birde sütü sağıyor muş sun işin çok zor allah yardim etsin kahvalti vaktin yoksa cornfelaks alabilirsin baya doyurucu sütle kolay hazırlanıyor

ya wişton gerçekten gittin mi bu gün hiç girmemiş ben şimdi neye gülecem bilgişayarı açarken inş gelmiştir azıcık şohbet ederiz diye kime diyeceğim offfffffffffff:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Winston gerckten inzivayami cekildi bende saka yapiyor zannettim bizi km uyarcak bunu niye yaptın yaaaaa

Telden gecmisi okuyamiyorum ya neyse. Bugün aksam sapittim tatlı yedim yine dayanamadım tatlıdan bı vaz geçebilsem
Hele doğumdan sonra ne manyak yerdim tatlıyı . Oy oyy bu göbek ozamandan yadigar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…