Amin canim cumlemizin evladina
Ayy ins er yada gec su an emziriyorum ilk hedefim deil tabiki ama olacak
Senin asiri bi kilon yok masallah ama bende bu gidisle alicam durduramiyorum kendimi halen
Esim kilolu ben hep kiziyodum soyleniyodum dukan diyetine basladi 7.5 kg verdi 3 haftada baya bi indi gobegi ama ben surekli koruyabilecegine inanmiyorum zaten ordan cikti mevzu sen kendine bak ben kg veriyorum dedi bende oyle bisey soyeldim bakalim
Saol canim sen iyisin masallah dikkat ediyosun
Emirime cokmgecmis olsun
ins canim
Esim istedi kati bi sekilde oyle yaptik
Zorluklari var tabi tuvalet egitimimiz aksadi bu yuzden 4,5 ayda oturtamadik halen
Senin icin zamani gelmis bence yavas yavas cokta gece kalmamak lazim oylede zor oluyo bizim bide yastan dolayi sitedi esim 39 yasinda
kızlar merhabalar
bende aranıza katılmak istiyorum 65 kiloyum hedefim 58
:)
Senin asiri bi kilon yok masallah ama bende bu gidisle alicam durduramiyorum kendimi halen
Esim kilolu ben hep kiziyodum soyleniyodum dukan diyetine basladi 7.5 kg verdi 3 haftada baya bi indi gobegi ama ben surekli koruyabilecegine inanmiyorum zaten ordan cikti mevzu sen kendine bak ben kg veriyorum dedi bende oyle bisey soyeldim bakalim
2 ocak Çarşamba
Yakar 76 : 6
Se_zen : 10
Gırgırına : 1
Nidah : 7:119::119::119::119::119::119:
İlginnur : 10
Hilal6030 : 11
Winstonlight: 6
Mattika : 6
S.A.(izinli): 3
Yeni üyeler : (sanırım iznin bitti)
Ekino : 8:124::124::124::124:
Mihracee : 38eferin banaaaaa
sağol canım.seniinki hadi küçük,bizimki koca adam oldu ala uykusuzuz:)kıyamam geçmiş olsun canım.
bende uyumak istiyorum yaaaa(((
çok hemdeee
dünkü menüm
sabah
yarım poğaça
çay
öğlen
çeyrek ekmek arası köfte
ayran
ara
yok
akşam
bir porsiyon balık fırında hamsi
salata çok yedim
bir dilim ekmek biraz büyükçeydi
ara yok
winstonlight cımm 9-10 balık yazaktımm kızarsın diyeee bir porisyon dedim
avuç içi kadar salata falanda yazmadım bak yedim dedim çokçaDd
ekmeğide küçültmedimm iyi halt ettim dimi
gecede bir armut
Masallah emziren bi anne icin guzel bi menu ben boyle yesem ölürümdünkü menüm
sabah
yarım poğaça
çay
öğlen
çeyrek ekmek arası köfte
ayran
ara
yok
akşam
bir porsiyon balık fırında hamsi
salata çok yedim
bir dilim ekmek biraz büyükçeydi
ara yok
winstonlight cımm 9-10 balık yazaktımm kızarsın diyeee bir porisyon dedim
avuç içi kadar salata falanda yazmadım bak yedim dedim çokçaDd
ekmeğide küçültmedimm iyi halt ettim dimi
gecede bir armut
Evet canim malesef cok uzuluyorum bende ama adam dinlemedi halada guzel oldu diyoray ya işte olan büyüğe olmuş canım ya neyşe allah ikişinde bağışlaşın uzun ömürverşin bakalım hedefe ulaşayım düşünüyorum şişman hamilelik zor oldu geçen bana
Ben 44-46 giyiyorum felaket yaniçok olmasada insna eski haline dönmek istiyor ve buda rahatsız ediyor benii 40-42 beden giyiyorum heleki şimdiki kıyafetlerin çoğu dar kesim dar kalıpp değişik birşey tuhaf hiç olmuyor sinir oluyorum
hehehe güzel bir rekabet ortamı olmuş benceee birlikte güzel zyıflarsınızzzz bunu lehinize çevirin.
kızlar merhabalar
bende aranıza katılmak istiyorum 65 kiloyum hedefim 58
:)
Kizlar pers gunleri mi tartiliyosunuz:26:
selam kızlar
bu öğlen doymak bilmedim. epeydir böyle hissetmemiştim. resmen derin derin nefes aldım .sakinleşmeye çalıştım. içime cin kaçtı sanki.
sabah evde hamburger ekmeği vardı onun arasına birşeyler koyup yedim. ondan beri yedikçe yiyesim geliyor. acaba kızlar beyaz ekmek olduğundan mı acaba (bu arada hemen suçlu bulmam gerek ya)
şaka bir yana dün 1 dilim kepek ekmeğiyle öğlene kadar toktum. bugün yemez olaydım. bozulmadan bari ben yiyeyim dedim. ekmek çöpe gidince çok üzülüyorum . dünyanın en büyük günahını işliyormuşum gibi geliyor. o ekmek 7 büyük günahın en büyüğünü oburluğu işledik . canımız sağolsun.
Merhaba,
Umarım emzirmiyorsundur. Bu ara bütün takım emzirenler oldu da.Emziren arkadaşlar alınmayın sakın. ama dengeyi tutmam lazım takımda herkes emziren olursa yakında bütün menüler fazla kalorili olacak diğerleri için.
2 hafta deneme süren olacak. yeterli paylaşım yaparsan takıma alınabilirsin. Kuralları yazarım birazdan.
Evet canım beyaz un olduğu için ağzına girdiği anda insülün dengen alt üst oluyor. Çiğnemesen bile ağzına girmesi yeterli senin dengeni bozmaya. Kepek ekmeği bile bence çok mantıklı değil ama . Bulabiliyorsan evde tava ekmeği en güzeli. Ama tam buğday unu olmalı o da. Ne yazıkki karbonhidrat böyle kokusunu bile alınca insan dayanamıyor.
Evet canim malesef cok uzuluyorum bende ama adam dinlemedi halada guzel oldu diyor
Sonradan vermesi Or oluyor haklisin bnd eoglumdan sonra biraz vermistim 67 ile hamile kaldim
Ben 44-46 giyiyorum felaket yani
O zaten kilolari veriyoda bende baslasam bugun 74,5 ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?