Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydn kızlar,

Bugün kilo bildirim günü.
Ekino başlangıç ve hedef kilonu belirtmen gerekiyor canım.

bu hafta kaçamak çok oldu . maalesef 200 gr gitti.

herkese günaydın
dün kü menümü yazayım önce
sabah
1 dilim k. ekmeyi üzerine 1 dilim peynir sürdüm onu yedim.
öğle
1,5 dilim ekmek lorlu salata
ara öğün
2 kurabiye(5550. kaçamak)
akşam
1,5 kepçe patates yemeği
salata
1 dilim ekmek
akşam çayın yanına 2 ceviz.
berbet bir menü oldu hep karbonlu oldu . güya karbonu kesip proteine ağırlık verecektim.
spor 30dk. yürüyüş

ay ay kaptancım yaanlış ifade kullanmışım pardonnnn
seni üzdüysem özür fıstık
okadar hesap kitap yyapıyorum bunuda yaparız.

hımmmm çok hoş görünmekteeee afitey olsun canım

haydaaa bu nasıl iş bakk işte dediğimiz çıkıyor sonradan bişi yapamazsın ağzının tadı kaçarrrr şimdiden niyeitni söylee.
bakmaktan kasıtları ne yyaa elbet anne baba ihtiyacları var elden ayağadüşmüşsseler maddi sıkıntıları varsaa destek olunur bakılır. ama bu keyfii birşey değildirki. sapa sağlamlar hiçbirşeye hitiyaçları yoksa neidye böyle bir talepte bulunulur.

Cok saolun
31 yasindayim, 31 aylik oglum 2,5 aylik kizim var kamuda calisiyorum dogum iznim bitti yeni ucretsize ayrildim evdeyim yani boyum 1.70 kilom 74 ilk hedef 70 cook uzun hedef 60 ( esim sen 60 olursan cikar ben esegim diye bagiririm dedi hosuma gitti)
Daha once yani oglumdan sonra 70-79 topiginde kilo vermistim fazla deil 7 kg filan boyle iste

Hosbuldum be yaa estagfurullah sen rahata erdin desek daha dogru olur
sen yokken saolsun arkadaslar guzel karsiladi elimdne geldigince yazarim belkim motive olur kisamam zaten cok az kissam yeter bana

Herkese gunaydin
Midem tas gibİ hazmetmemis sanki yediklerimi daha kahvalti yapmadim ne yesem diye dusunuyorum :26:

afiyet olsun canım.
trabzon hurmasınıda merak ettimmm

hoş geldin canım . allah sağlık sıhhat versin çocuklara.
valla benim de kilo verip anırtacağım ççoook kişi var. hadi elele varip yapalım.

hımmm hiçç diyet listesi değillll winston görmesinn

Kizlar beni biraz idare edebilirmisiniz listeye kilo ekleme konusunda ben telefonimdan yaziyorum sizlere ve alinti yapamiyorum.

Beni biriniz listeye ekleyebilirmi?

SA (73,8/76,5/-1,7/-0,38) 284. etapta izine ayrilmisti sonuc 6 ya bölündü

Umarim dogrudur

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm.
Eşinn iyi bir dersi haketmişD hadi bakalımmmmmm söylediğini yaptır onaa hıh..

verilemeyecek kilolar değil canım hepbirlikte vereceğik.
benim oğlişim 4,5 aylık olmak üzere, doğumdan sonra bende kilo kalmamıştı nerdeyse evde olduğum dönem dört dönmekten hiçbişi kalmadı. ama iştahımdafena açıktı süt olsun diye habire yedim şimdi 6 kg fazlam var onu vereceğim inş.

kaptannnnnn biz bu kilo bildirimini hangi listeye ekleyeceğizz yaa ben anlamadım.(

birde hesabım doğrumu
geçen hafta kilom:66
bu hafta :65.800
200/6600 =0,030
böylemi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…