S.A ( 73,8 / / / ) 284. ETAPTA İZNE ÇIKTI SONUÇ 6 YA BÖLÜNECEK
Yakar76 ( 63,7/63,500/0,2/0,31%9
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/
Ilginnur( 78.3 /
mattika (74.1 /
hilal6030 (70,5/
ekino (
mihracee ( 66 / ) yeni üye hedef 61
AAaaaaaaa demek kaptanlar hesap yapmak için var.
Sen yaz kilonu ben hesaplarım bacım. Takımdaki arkadaşlar alıştılar sağolsunlar onlar hesaplıyor. Eski kaptan kaptanlığı bırakırken ben yoğunum fırsat bulamayabilirim demiştim kızlar da hep beraber yaparız, listelerde seni uğraştırmayız demişti o yüzden bizde öyle yapmıştık.
kızlar öğlen menümü yazayım siz de yapınız çook güsel oluyo
5-6 adet mantar
5-6 dal marul
1 soğan acısı çıkarılmış
1 y.kaşığı lor peyniri
mantarları hafifçe tavada ızgara yaptım suyuyla beraber doğradığım marulların üztüne döktüm baharatlar peeeynir ve diğer malz. karıştırdım muhteşemmmm bir tat...tavsiye ederim....
canım çok tatlı istiyordu gittim şekerrsiz ama şeekerli8sugar free yani)sakızlardan çiğnedim en azından nefsim körlendi aklınızda olsun....
şimdiden dişlerimi mi göstereim bide orası war
öle tabi ama işte henüz nişanlıyız ya birşey diyemiorum kadınla her konuşmamızda vurguluo bana bakcan mı dio bnde diyorumki belki anlar diye 3 tane evlat büyütmüşsünüz tabi bakarız neden bakmayalım diyorum nişanlım da dioki onlar en cok beni sevio diğerleri olsada biz bakarız ne diceemi bilemiyorum onada souçta annesi babası bide nişanlıma diolarmışki şimdi bakarım dio ama sonradan sorun yapmasın sanki bakıcı alıolar beni yaa
Cok saoluntamam tamam güzel yanimda kupa lar görmek iyi oldu :-D:-D cuma gününe kadar sen yapıyor sun o zaman
ya nereye gidiyor sun üzülürüm ama :'' ' '(
olur canım misafir değil kesin gel bekleriz biraz tanıtsana kendini
yok kız 31 aylık oğlum var,başka da yok. amanın şimdilik olmasın:)
benimki minik değiL gıı koca herüf oldu
oyoyy taze annee..ojjgeldin:) 2.ciyi de yaptın kurtuldun oh ben hala sürünüyom:)
takıl buraya ama çok da kısma kendini
yapar yapar heralde bol bo l sağ:))
tamam tamam güzel yanimda kupa lar görmek iyi oldu :-D:-D cuma gününe kadar sen yapıyor sun o zaman
ya nereye gidiyor sun üzülürüm ama :'' ' '(
afiyet olsun canım.menünün geri kalanı kızlar::
öğle öğününde salatayı yedikten sonra acıkmadım
biraz önce akşam yemeği yerine üzerine tarçın serpilmiş trabzon hurması yedim (2 ortaboy) bundan sonra yesşil çay ve su içerim....
ohh afiyet olsun sende ekmek yemiyorsun süperBugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
avuç içi peynir,
domates, 6 zeytin, yarım çay bardağı ceviz
Öğle
ızgara çipura
salata
Ara: 1 tane baklava
akşam
menemen
yoğurt
Cok saolun
31 yasindayim, 31 aylik oglum 2,5 aylik kizim var kamuda calisiyorum dogum iznim bitti yeni ucretsize ayrildim evdeyim yani boyum 1.70 kilom 74 ilk hedef 70 cook uzun hedef 60 ( esim sen 60 olursan cikar ben esegim diye bagiririm dedi hosuma gitti)
Daha once yani oglumdan sonra 70-79 topiginde kilo vermistim fazla deil 7 kg filan boyle iste
Hosbuldum be yaaestagfurullah sen rahata erdin desek daha dogru olur
sen yokken saolsun arkadaslar guzel karsiladi elimdne geldigince yazarim belkim motive olur kisamam zaten cok az kissam yeter bana
Herkese gunaydin
Midem tas gibİ hazmetmemis sanki yediklerimi daha kahvalti yapmadim ne yesem diye dusunuyorum :26:
hımmm hiçç diyet listesi değillll winston görmesinnGüzel dilekleriniz cok tesekkür ederim :)
Esim hep daginikti ama sagolsun evi süpürüyor toplamaya yardim ediyor ben ise gidince yatagi topluyor hatta bulasik bile yikadi buraya gelince ama iyice tembihledi anneme söyleme diye
Bugün yediklerimi sirasiyla paylasayim
Sabah: klasik kahvalti
Öglen: patates kizartmasi, 1 top dondurma
Aksam: domatesli bulgur pilavi salata aci süs biber tursusu
Sonrada cayla atistirdim ya
Aslinda ben ne cay ne kahve icmem ama esim seviyor bende basladim o 3 iciyor en 1 ama o sekersiz ben 3 sekerli..
Iyice yazdim cizdim. Cuma günü diyete basliyorum. Bu dukan olurmu bilmiyorum yazdiklarin diyetin ne olacagi ile ilgili degildi. Ssuan bitek ben calisiyorum ve bütceme cok dikkat etmem gerektigi icin dukan yapacaksam protein yiyecem e oda pek ucuz degil iyice hesaplamam lazim. Ve dukani esimle ayni evdeyken nasil yapacam? Onun zayiflamamasi lazim.. Bu yüzden ne tür diyet yaparim bilmiyorum.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsabah ın ilk isiklari ile günaydın herkese
afiyet olsun canım.
trabzon hurmasınıda merak ettimmm
Cok saolun
31 yasindayim, 31 aylik oglum 2,5 aylik kizim var kamuda calisiyorum dogum iznim bitti yeni ucretsize ayrildim evdeyim yani boyum 1.70 kilom 74 ilk hedef 70 cook uzun hedef 60 ( esim sen 60 olursan cikar ben esegim diye bagiririm dedi hosuma gitti)
Daha once yani oglumdan sonra 70-79 topiginde kilo vermistim fazla deil 7 kg filan boyle iste
Hosbuldum be yaaestagfurullah sen rahata erdin desek daha dogru olur
sen yokken saolsun arkadaslar guzel karsiladi elimdne geldigince yazarim belkim motive olur kisamam zaten cok az kissam yeter bana
Herkese gunaydin
Midem tas gibİ hazmetmemis sanki yediklerimi daha kahvalti yapmadim ne yesem diye dusunuyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?