Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öle tabi ama işte henüz nişanlıyız ya birşey diyemiorum kadınla her konuşmamızda vurguluo bana bakcan mı dio bnde diyorumki belki anlar diye 3 tane evlat büyütmüşsünüz tabi bakarız neden bakmayalım diyorum nişanlım da dioki onlar en cok beni sevio diğerleri olsada biz bakarız ne diceemi bilemiyorum onada souçta annesi babası bide nişanlıma diolarmışki şimdi bakarım dio ama sonradan sorun yapmasın sanki bakıcı alıolar beni yaa

hergün ayrı ayrı bildiriliyor istiyorsanızz sonrada toptanda da bildiririz ama karışır öyle olursaa.
yinede topluda en son bildiririz.
hergün yazartsak herkes çeki düzen verir kendine
tamam tamam güzel yanimda kupa lar görmek iyi oldu :-D:-D cuma gününe kadar sen yapıyor sun o zaman
ya nereye gidiyor sun üzülürüm ama :''''(

olur canım misafir değil kesin gel bekleriz biraz tanıtsana kendini

ya nidah bi yerde gördüm senin de mi bebeğin var ben. sadace 3yaşın da çocuğun var sanıyor dum

yok kız 31 aylık oğlum var,başka da yok. amanın şimdilik olmasın:)

mihracee(yani ben)
mattika
ekino
nidahh bizlerin minik bebikleri varr sen gibi

benimki minik değiL gıı koca herüf oldu
oyoyy taze annee..ojjgeldin:) 2.ciyi de yaptın kurtuldun oh ben hala sürünüyom:)
takıl buraya ama çok da kısma kendini

:)))) emmiyorki benim bıdık sağıp veriyorum sağmakta aynı etkiyi yapıyormuki

hehe ii fikir ısırmasın dikkat et

yapar yapar heralde bol bo l sağ:))

menünün geri kalanı kızlar::

öğle öğününde salatayı yedikten sonra acıkmadım

biraz önce akşam yemeği yerine üzerine tarçın serpilmiş trabzon hurması yedim (2 ortaboy) bundan sonra yesşil çay ve su içerim....

Bugünkü menüm

Sabah
2 yumurta
avuç içi peynir,
domates, 6 zeytin, yarım çay bardağı ceviz

Öğle
ızgara çipura
salata

Ara: 1 tane baklava

akşam
menemen
yoğurt

S.A (
Yakar76 ( 63,7/
se_zen ( 54,9 /
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/
Ilginnur( 78.3 /
mattika (74.1 /
hilal6030 (70,5/
ekino (
mihracee

Güzel dilekleriniz cok tesekkür ederim :)

Esim hep daginikti ama sagolsun evi süpürüyor toplamaya yardim ediyor ben ise gidince yatagi topluyor hatta bulasik bile yikadi buraya gelince ama iyice tembihledi anneme söyleme diye

Bugün yediklerimi sirasiyla paylasayim

Sabah: klasik kahvalti
Öglen: patates kizartmasi, 1 top dondurma
Aksam: domatesli bulgur pilavi salata aci süs biber tursusu
Sonrada cayla atistirdim ya

Aslinda ben ne cay ne kahve icmem ama esim seviyor bende basladim o 3 iciyor en 1 ama o sekersiz ben 3 sekerli..

Iyice yazdim cizdim. Cuma günü diyete basliyorum. Bu dukan olurmu bilmiyorum yazdiklarin diyetin ne olacagi ile ilgili degildi. Ssuan bitek ben calisiyorum ve bütceme cok dikkat etmem gerektigi icin dukan yapacaksam protein yiyecem e oda pek ucuz degil iyice hesaplamam lazim. Ve dukani esimle ayni evdeyken nasil yapacam? Onun zayiflamamasi lazim.. Bu yüzden ne tür diyet yaparim bilmiyorum.

Kkiloyu persembe bildiriyoruz dimi? Sezen senjb meesajindan bu anlami cikardim cok akilliyim 😆

ay şimdi senin eşin işi yok değil mi ona ne kadar zor olmuştur hele erkek te boş kalınca da ev işi yapar ne yapsin o dil biliyor mu nasıl iş bulup çalışacak allah yardımcınız olsun valla ne diyeyim canım

S.A ( 73,8 / / / ) 284. ETAPTA İZNE ÇIKTI SONUÇ 6 YA BÖLÜNECEK
Yakar76 ( 63,7/
se_zen ( 54,9 / 56,3 / -1,4 / -2,55 % )
Gırgırına (88,0/ 0,00/0,00/0,00% ) İZİNLİ
nidah ( 59.9/
Ilginnur( 78.3 /
mattika (74.1 /
hilal6030 (70,5/
ekino (
mihracee ( 66 / ) yeni üye hedef 61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…