amanın amanın çok fena bu yaklaşımlar bunlarr.
sesiz kalman demek kabullenmen demek bence bir şekilde nişanlın söye böylebirşey olmayacağınızz birde sizle gelip kalacaklarmış başkaaa
aman amann. sessiz kalma bak. biz evlenmeden eşim annesigile düğünden sonra gelir bizde kalırsınız demiş, çok borçları var düğünden ötürü bi ocak kaynasın hesabı.
ve bunlar düğünden 1 ay sonra çıktı geldi. niyetleri 3-4 ay durmaktı ama baktılar olmuyo rahatsız ediyoruz deyip 2 haftada gittiler.
eşim bana bahsetmişti böyle söylediğinden hı hı demiştim, o anki stres koşturma arasında ne dediğini önemsememiştim bile. rahatsız ediyoruz diye düşünebildiler allahtan. düşünsene 3-4 ay kaldıklarını, geçim olmazdı bu evlilikte inan.
tabi anneciğim düğün gecesi de beraber takılırız deseydin aaa
nasıl alıştırırsan öyle gidiyo, benden söylemesi.
tamam tamam güzel yanimda kupa lar görmek iyi oldu :-D:-D cuma gününe kadar sen yapıyor sun o zamanhergün ayrı ayrı bildiriliyor istiyorsanızz sonrada toptanda da bildiririz ama karışır öyle olursaa.
yinede topluda en son bildiririz.
hergün yazartsak herkes çeki düzen verir kendine
ya nereye gidiyor sun üzülürüm ama :'@Se_zen,
Kaptanların en sıska ve en fit olanı
Listeye "alın bu çocuğu da ağlamasın dışarda kalıp" demişsin, eyvallah
Ama beni listelerde boşa mesaj sayıp zaman kaybı olmasın, direkt almayın bacım.
Ben bir süre inzivaya çekileceğim. (Çok acil inzivam geldi şeysi gibi oldu)
Ben gene gelir, takılırım ara ara sizlerle.
Takiptesin nidahhh
Yaa bende kilo vermek istiyorum ama resmen okuz gibi yiyorum sadece kilo vermekte etmiycek vucudum igrenc ama once kilo vermem lazim bende soyle araniza yavastan misafir oyuncu gibi girsem olur muki acep:26:
Su garibanin elinden bi tutun allah rizasi icin
ya sazen bu kilo hesaplamaya bir örnekle tekrar göster sen ben hâlâ yalnis yapıyorum
ya nidah bi yerde gördüm senin de mi bebeğin var ben. sadace 3yaşın da çocuğun var sanıyor dum
mihracee(yani ben)
mattika
ekino
nidahh bizlerin minik bebikleri varr sen gibi
oyoyy taze annee..ojjgeldin:) 2.ciyi de yaptın kurtuldun oh ben hala sürünüyom:)Takiptesin nidahhh
Yaa bende kilo vermek istiyorum ama resmen okuz gibi yiyorum sadece kilo vermekte etmiycek vucudum igrenc ama once kilo vermem lazim bende soyle araniza yavastan misafir oyuncu gibi girsem olur muki acep:26:
Su garibanin elinden bi tutun allah rizasi icin
:)))) emmiyorki benim bıdık sağıp veriyorum sağmakta aynı etkiyi yapıyormuki
hehe ii fikir ısırmasın dikkat et
ya sazen bu kilo hesaplamaya bir örnekle tekrar göster sen ben hâlâ yalnis yapıyorum
Kkiloyu persembe bildiriyoruz dimi? Sezen senjb meesajindan bu anlami cikardim cok akilliyim 
Güzel dilekleriniz cok tesekkür ederim :)
Esim hep daginikti ama sagolsun evi süpürüyor toplamaya yardim ediyor ben ise gidince yatagi topluyor hatta bulasik bile yikadi buraya gelince ama iyice tembihledi anneme söyleme diye
Bugün yediklerimi sirasiyla paylasayim
Sabah: klasik kahvalti
Öglen: patates kizartmasi, 1 top dondurma
Aksam: domatesli bulgur pilavi salata aci süs biber tursusu
Sonrada cayla atistirdim ya
Aslinda ben ne cay ne kahve icmem ama esim seviyor bende basladim o 3 iciyor en 1 ama o sekersiz ben 3 sekerli..
Iyice yazdim cizdim. Cuma günü diyete basliyorum. Bu dukan olurmu bilmiyorum yazdiklarin diyetin ne olacagi ile ilgili degildi. Ssuan bitek ben calisiyorum ve bütceme cok dikkat etmem gerektigi icin dukan yapacaksam protein yiyecem e oda pek ucuz degil iyice hesaplamam lazim. Ve dukani esimle ayni evdeyken nasil yapacam? Onun zayiflamamasi lazim.. Bu yüzden ne tür diyet yaparim bilmiyorum.
kilo aldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?