Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sağol yakar, teyzem dediğim kaynanam. Biliyorum iyi bakar. Ama düşünmeden duramıyorum. İllede yanında olmalıyım diye sayıklıyrum kendi kendime...

Tünaydınlar,

Ben ilk hedefim olan 68e ulaştım, 65e de bir şey kalmadı, inşallah sağlıkla tez zamanda onu da görüp, sabitleyip sonrasına bakacağım.
Bu ara iş olarak da bir iki farklı durum var, inşallah onlar da kısa zamanda şekilenince daha koşkoşlu bir hayat içinde son kiloları vermek daha da kolay olacak inşallah.

Hem hani yüzüklerin efendisinde deniyor ya "elflerin dönemi başladı yok insanların dönemi bitti" falan diyor, bence benim de dönemim/sorumluluğum bitti burada Bundan sonrası kendini tekrar, maksadını aşan laf ya da kırıcı laf olarak alınmalara, eleştirilmeye ya da doğal olarak hoşa gitmemeye sebep oacak ki, kimse bunu istemez.
Ayrıca zayıfamış insanın burada kazık çakıp gitmemesi de, ay dün Deniz Baykal tekrar kürsüye çıkmış konuşuyordu, şimdi kendi durumum ona benzedi ha, kazık çakmış gitmiyor da gitmiyor (Bu arada adam da gram kırışıklık yok hala, o da ayrı mesele )
Neyse, eeştirdiğim adam olmaya gerek yok, değil mi

Neyse, uzun uzun kasmaya gerek yok.Sana kötü niyetli demedim, yok sen alındın, yanlış anladınlar eğer 1 senenin sonunda hala kendimi anlatamamış ve tanıtamamışsam bu saatten sonra yapılan her ek açıklama yazanı da, okuyanı da yorar, kasar.

Umarım herkes hedefine sağlıkla, huzurla ve mutlu mutlu istediği sürede ulaşır, tatlı hamilelikler haricinde tekrar kilo alıp aynı ızdırabı tekrar yaşamaz inşallah.

Adios Amigos

mattika çok geçmiş olsun . çocuk hasta olunca evde hayat duruyor maalesef . inşallah en kısa zamanda iyileşir. bebeklerin hasta olması beni çok üzer hep. şuram ağrıyor buram ağrıyor diyoruz da o bebekler anca ağlıyor . beni mahvediyor valla. bebişine sağlık verir rabbim.

dur hele nereye kardeş. evet birbirimizi yanlış anlamışız durum ortada. kimse art niyetle bir şey yapmamış. evet elbet bir gün gideyim sıkıldım artık yazmak istemeyebilirsin bundan normal bir durum yokta . böyle kırık gitmen beni çooook üzer. sana senin yazdıklarına çoook alıştık. ben şahsen seni düşünüp hasetlendim her akşam 500 mekik çekiyorum. kendime çeki düzen verdim. diyorsun ya misyonum bitti diye bence bitmedi. hepimiz sapıtınca winston yetiş diye bağırıyoruz. daha çok iş var burda . şimdi baya suçlandımda . inan sen bir daha yazmassan ben yerim . mekikte çekmem . hadi bakalım.

winston küstüm gidiyorum gibi oldu bu evet hernekadar mezun olup amacına ulaşsanda sen misafir değil demirbaşısın bu takımın lütfen uğramamazlık yapma herkes biliyor senin nası biri olduğunu sende biliyorsun ama bazen burda yazışmanın yol açtığı yanlış anlaşılmalar olabiliyor direk gördüğümüz yazıyı algılıyoruz mimikler uslup görülemediği için alınmaların olması normal ama önemli olan yapıcı olmamız lütfen demirbaşımız olarak öle burası artık sıktı beni diyip gitme ben öle anladım bak yazını işte tekrar diyorumki ben seni kişilik olarak bikere beğendiğim fikrini öenmsediğim sohbetinden zevk aldığım brisi olarak hayatımda arkadaşım olarak hep olmanı istiyorum daha ben evlenincem sizi evime davet edicem bunların haylerini bile kurmuşken niye bidaha yazmamak üzere gidiyorsun

Winston bacım, fikirlerine değer verdiğim ablam. Ben senin gitmeni istemiyorum. Hatta burdaki kimse senin gitmeni istemiyor. Şimdi bu sebepten dolayı gitme. Burayo biliyorum sadece zayıflama başlığı olarak görmüyorsun bende öyle görmüyorum. Sizleri internetteki srdaşım dert ortağım olarak görüyorum yani dolayısıyla siz benim sanal ailemsiniz ( sims gibi işte :) )

Bu ufacıl yanlış anlaşılmadan dolayı gitme lütfen.

Winston seni çok seviyoruz lütfen gitme ( buraya bir sürü çiçek smiley koyacaktım fakat telefondan giriyorum yapamadım) smiley sizde duygusuz yazı gibi oldu.

Lütfen burdan gitme bacım

bu takım winstonsuz yapamaz toplanın imza topluyoruz winston ablam sakın gitme yaa gırgırınanın da dediği gibi sen bu takımın
demirbaşısın :26:

Takımda gene huzursuzluk oldu. İster istemez kendimi suçlu hissediyorum falat ben hiç kötü niyetle söylemedimki.

Bugün annemin gece düştüğünü öğrendiğimden beri aklım hep orda çalıştım. Müşterilerin hepsinden nefret ettim. Kendi kendşme düşündüm durdum kafayı hiç işe veremedim. Bir sürü şeyi unuttum umarım şefim farketmemiştir. Birde işimizden olmayalım.

Yarın yeni bir iş için denemeye gidecem. O işte sadece pazarları çalışacam. Başk türlü geçinemiyoruz.... En kötüsüde bu pasarları çalışmak istediğim iş sabahın 5inde açıyor dükkanı. Bende sabah saat 4 te evden çıkacam. Hep içimden isyan edesim geliyor neden ben normal bir işte çalışamıyorum diye

500mekik çektim şimdide dinleni cay içeceğim
bugünkü menü
sabah
2 haşlanmış yumurta
öğle
haşlanmış 2 but
akşam
bir tabak karnabahar
inşallah bütün hafta böyle devam ederim

Arkadaşlar merhaba,

Benim yüzümden huzursuz olmuşsunuz. Üzüldüm vallahi.

Müsadeniz olursa ben hem takımdan hemde başkanlıktan ayrılmak istiyorum. S.A bana yarın haber verirsen püsküüte mesaj atalım. Buraya yazacak vaktim olmuyor, sanırım olmayacakta.
kimse alınmasın, darılmasın. Kendinize iyi bakın.
buradan geldiğim kilo ile dönüyorum ama burdan winston bacıma söz veriyorum en geç 1,5 ay sonra 48 olucam bacım.

Merhaba sezen, ben senden böyle bir mesaj geleceğinden emindim bacım. Bacım ben bu takımda yarışmacı olarak devam etmek istiyorum. Takım kaptanlığı istemiyorum benim takım kaptanlığı ile ilgili yazdıklarım senin yükünü hafifletmek içindi..

Başka bir niyetim yoktuki

Burda ikidir benim yüzümden sezende winstonda takımdan ayrılmak istediler..

Ben başka takıma transferimi isteyeceğim. Veya ayrılacağım kızlar. Bu 3. Takım sizlersiz olmaz...

S.a konu senin başkanlik yapip yapmaman degil. Zaten bende cok hevesli olmamistim. Sen istemiyorsan başkasi olsun benim ici. Problem degil. Benim gercekten vaktim yok.

S.a konu senin başkanlik yapip yapmaman degil. Zaten bende cok hevesli olmamistim. Sen istemiyorsan başkasi olsun benim ici. Problem degil. Benim gercekten vaktim yok.

sen ve winston ayrilmayacaksaniz olur iste banane.. Yoksa bende istemem bacim. Birde diger arkadaslara bagli. Onlar benim takim kaptani olmami istiyorlarsa olur. Yoksa mümkün degil olmaz.

Ben sizsiz bu takimi düsünemiyorum..

Son düzenleme:
Ben buraya yarin giremeyebilirim. En azindan ögleden sonraya kadar. benim kilom güzel bir 77 maalesef. Simdide hemen yatmam lazim sabahin ücünde geri uyanacagim.

Birde diger arkadaslardanda su takim kaptanligiyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum. Ben kendi kafama göre hareket etmek istemiyorum. Eger yarin sezen gelemezse ben listeyi ögleden sonra hazirlar yardimci olurum....

***3. Takım 296. Etap***

S_A(75,3/77,0/-1,7/-2,26)
Yakar76 ( 63,7/
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 89,6 /
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68, /
ekino ( 76,0 /
mihracee ( 64,5/

3. Takım ortalamasi:

Ben kendimi ekledim listeye, eh aldigim kilo görülmeyecek gibi degil.

Son düzenleme:
Takım iyice dağılmış ya ne için toplandık burda neyin kavgasını yapıyoruz öyle canım sıkıldı ki bu olaya bizler birer dosttuk yaa hepimiz burda çıkarsız hiç bişey beklemeden dostluklar kurduk size yemin ediyorum benim realde hiç dostum yok herkesten kazık yedim ama burda her sıkıntımi sizinle paylasiyorum dertlesiyoruz her konuda birbirimize destek oluyoruz gülüyoruz, eğleniyoruz, rahatliyoruz eğer herkes gidiosa bende gidiyorum artık yokum ...

***3. Takım 296. Etap***

S_A(75,3/77,0/-1,7/-2,26)
Yakar76 ( 63,7/
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 89,6 /88,3/1,30/%1,45 )
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68, /
ekino ( 76,0 /
mihracee ( 64,5/

KİLOM 88,300 ESKİ KİLOM 89,600 FARK 1,30 /89,600=0,0145 *100= %1,45

Günaydın akşamları kaçırmam rağmen vermişim çok sevindim ayın 15 i için hedefim 88 di zaten

başkanlık konusunda kim olursa olsun benim için önemli değil bu sorumluluğu almak isteyen herkes olabilir
ayrılmak isteyen arkadaşlrımız içinde kimseyi zorlamanın ısrar etmenin alemi yok sezende winstonda demkki böle daha mutlu olucaklar kendinize iyi bakın arada misafir olarak bekleriz.

haklısın galiba doğru sölüosun aynen misafir olarak yine bekleriz biz dostuz

bende yine burdayım sürekli.. vazgeçtim gitmiyorum bi yere burası olmadan ben hiç motive olamıyorum ((

benim içinde sorun yok kim o sorumluluğu alabilecekse alsın zayıflamaya devam inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…