Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun mattika
aman dikkat bir yerlesti mi gidesi gelmeyen bir hastalık
mekik çekildi bitki çayı faslına geçiyorum hadi herkese iyi aksamlar

geçmiş olsun mattika
aman dikkat bir yerlesti mi gidesi gelmeyen bir hastalık
mekik çekildi bitki çayı faslına geçiyorum hadi herkese iyi aksamlar

sağol bacım benimkinin ne olduğu belli bi haftaya geçicek de oğlan bronşit oldu ya yeğenimden geçti. salgın varmış. tabi evde otururken hasta olmamak kolaydı.
benim de mekik çekmek lazım.
1-2 kilo aldım sanırım bakalım sabah tartılınca anlaşılır

yakar 31 şubatta 60 kilo yazmışsın
şubat 28 çeker hadi arada 29 çeksin. çıkmaz ayın son çarşambası gibi bi tarihte ancak 60 olurum mu demek istedin naptın
yoksa hiç farketmeden mi yazdın

Heyoooooo günaydın bacılar bit kaç gün giremedim ya bu arada dedim herhalde sayfalarxa yazmıssınıDır hooop hemen okudum geçmişi kimse dedikodumu yapmamış

Birazdan trene binince tekrar gelirim

günaydın menümü yazmayyaım dün akşam kötüydü açıkcası
geçmiş olsun mattika,sanırım seze artık biiz bırakır işinde yasakmış ya gündüzleri giremiyor akşamda yoğunluğu var annne eş sonuçta

Eveet şimdi trendeşm. Çok kar yağdı vurda tren şimdi 12 dakika geçikmeli hareket etti allahtan yol uzun sürmüyor :)

Bu sabah istasyonda kendimi tuttum ve gidip enerji içeceği almadım. Çok ihtiyaç duyuyormuşum gibi hissediyorum e tadınıda sevince devamlı içiyordum. Eşim bana yasaklamıştı 2 yıldır içmediğimi biliyor oysa ben hemen hemen hergün içiyorum :) masumane bir gülücükte yaptım ya. Ama bıraktım bugüb itibariyle şekerli içecek asla içmeyecem. Zehir ya kendime yazık ediyorum.

Hergün bir kaç bardak şekerli içexek tüketiyprum. Ve etiketinde kaç kalori olduğunu geçtim 250 ml için şeker oranını yazmış ve bu şeker oranının vücut ihtiyacının yüzde kaçını kapsadığını yazmış.. Yani 2 bardak şekerli içecekle yaklaşık 70-80 gram şeker vücuta girmiş oluyor. Bu örnek koladan alıntı değil. Kola dahada beter. Diğer bütüb gıdalardada şeker var. Salatada şekerli çünkü limon var..

yakar 31 şubatta 60 kilo yazmışsın
şubat 28 çeker hadi arada 29 çeksin. çıkmaz ayın son çarşambası gibi bi tarihte ancak 60 olurum mu demek istedin naptın
yoksa hiç farketmeden mi yazdın

şubatın 28 gün çektiğini biliyorumda benim kilolar ne zaman gider onu bilmiyorum. ağlanacak halime gülüyorum yani.

herkese günaydın.
bugün kü menümü yazayım
sabah
2 haşlanmış yumurta 1/2 kk peynir
öğle
salata
akşam
salata yoğurt
bakalım nasıl verecekmiyim bu şekilde bir kaç kilo
akşamları 500 mekik artık vazgeçilmez oldu
winston 2000-3000 dedikçe çatlarım kesin.:18:

Eğer sezen içinde uygun olursa takım kaptanlığını tekrar üstlenenilirim..

Tabii sizde kabul ederseniz

kim için sorun değilse engel teşkil etmiyorsa hayatına o üstlenmeli ama bi bakalım belki sezen aktif katılım yapabilirm falan derse başkanlığı devretmesine gerek kalmaz ama bence umut yok çünkü yeni bankasında güzndüz girmek yasak demşti

Gırgırına bacım evet bencede sezenin ne diyeceğini bekleyelim..

Benim vaktim var. Herzaman heryerde telefondanda giriyorum.. Çocuğumda yok ( kocamı saymassak ) Hesaplamaları kurallarıda biliyorum. Tabi sezene bağlı dediğin gibi

selam kızlar
öğlen salatamı yedim. inanın kızlar artık salata yemek istemiyorum. sıkıldım .yeni birşeyler bulup yeni salata terifleri bulmalıyım. klasik marul salatası yapıyorum .
kaptanlık mevzusuna gelince sezen bir talepte bulunmadı veya şikayette etmedi. şimdi ona sen bırak demek biraz hoş olmayacak . şu an bir geçiş döneminden geçiyor . aksaklıklar olacaktır tabi .

Yakar, eevet elbette ona hadi sen kaptanlığı bırak demek hoş olmaz.

Hersey sezene baglı sonucta kaptan o. Girip giremeyeceğine kendisi karar verecek

bugün halil sezai ye taktım. sabahtan beri onu dinliyorum. az daha dinlesem kafayı bulup nara atacağım. o derece melankoliğimmm

Son düzenleme:
Kızlarr nerelerdesinşz yahuu

Winston, bacım hürremle alakalı sana cevap yazamamıstm. Allah allah banada hep saraya geldiğinde daha şişkoymuş gibi gelirdi. Şimdi daha zayıf.. Önceleri daha şişmandı. Ama magazindde falab görünce dahada zayıf göründü gözüme özellikle yüzü belkide makyaj hileleriyle yüzünü daha ince gösteriyorur

amann ben ıkı gundur gıremedım ya
yazamadım ya monumu

ya yemege mısafır falan vardı. ıs guc ıste

ay ben 63 u goruyorum kızlarrr

yasasıın ay sevındım..
ama bugun bıraz dengesı yedım
arkadasımla bulustuk bugun o yuzden kahvatı etmedım. cunku kendısı
cinli
ne zaman dısarı cıksak doner yedırıyo da
iikide yemmeısım cunku yıne doner yedık
ben hepsını bıtıremedım
o yuzden 4/3 doner
kahve var bugunku menude

sımdıde cay ıcerım . cok doydum zatenn

Yeni bahane buldum..

Şu soğuk günlerde kilo veremiyorum, yağlarım donuyor yürüsemde erimiyorlar. Ayrıca hava hep karlı olduğu için karanlık buda devamlı yorgun hissettiriryor. Bu yüzden tatlı yiyorum. Ve kendimi enerjik hissediyorum.

Nasıl?

Bu bahane benden idda arkadaşlarıma gelsin. Bunu okusunlar ve gerçekten tatlı yesinler yarın artı günü ve ben çok umutsuzmda

Başkanlıkla ilgili neden devrim harekatı başlamış birden anlamadım.Hoş, ben grubun legal üyesi değilim ama ilk defa aylardır listeler unutulmadan yapılıyor, genel mesajlaşmadaki mesajlar düzenli takip ediliyor, cevap veriliyor, hiç bir hesap kitap atlanmıyor ve bürokratik her şey tıkır tıkır işliyor.
Herkesin yoğun, yorucu ya da sinir bozucu zaman dilimleri var.Se_zen şu an yeni bir işe alışma, kendini gösterme ve uyum sürecinde yoğrulma döneminde.Trafikle cebelleşmesi, iş yerinde kasması, eve geç saattlerde gidip kızıyla ve eşiyle ilgilenmesi, yemeği, ütüsü, temizliği ve ek işi derken buraya gelememiş ve sohbete katılamamış olması onun başkanlık görevlerini savsakladığı ya da yapmadığı anlamına gelmiyorki, çok da şahane yapıyor ayrıca, neden birden sorun çıktıki? Ki kendisi hesaplama yapamıyorum, ay öldüm bittim, alın üstümden bu görevi falan da dememiş hala zaman yaratıp bizler için kafa patlatıp hesap kitap yapıp görevini yerine getiriyor.
Se_zen'in avukatı gibi oldum ama aramızda yokken ve her şeyi layığıyla yaparken birden arkasından başkanlık arayışı ve konuşması hoş olmamış.Ben onun yerinde olsam, gelip görsem, üzülürdüm, kırılırdım.

@se_zen, bu vişne sulu saçma sapan yaptığım kekten bir dilim, senin şerefine emmoğlu Kederlendim, yemeğe bahane buldum sayende, gidip şimdi hüpletecem.Sonra mekiğin gözüne gözüne vurcam

Herkese hafif bir hafta diliyorum.

kimsenin ihtilal yaptığı yok sa dan gelen bir teklifin uygun olmayacağını söyledim sezen in gayet düzgün bir şekilde yürüttü ortada zaten açıklama gereği duydum cunki sezen in yanlış anlamasını asla istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…