Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gırgırın bacım, valla doğru diyorsun bu hiçbirimiz için böyle devam etmez. Senin sevgilin nasıltepki veriyesa benimkiside aynı tepki veriyor. Şunlara hadlerini bildirmemiz lazım ya

Birde demişsin ya hani rejim devam ediyor ama 2 gündür kaçırdım ne yedin ekmek yedim yahu arkadaş orda dese ya tamam aşkım sen düzeltirsin inanuyorum.

Ama demiyorlar işte yapamayacağımıza okadar inanmışlarki asla motive edici birşey çıkmıyor ağızlarından..

Bu durumu değiştirmemiz lazım diyet zayıflama konusuna gelince diyecek lafları olmamalı yaa!!!

sa sesimi çıkaramıyorum çünkü adamın dediği günler ldu yaprsın innıyorum düzeltirsin telafi edersin ama artık demiyor çünkü ben onun innacını kaybetmesine sebp oldum 2 sendir vermeyi bırak aldım ben hepsini hak ediyom bacım ama bu yazı zehir etmicem kendimi şu 3 gündüz feci mutsuzum çünkü kaçamak maçamak derken diyeti yalan ettim iyce

selam kız lar görüyorum ki hepimizde aynı dert var bildiriden sonra bir gevşeme bir rahatlik ben derim ki bildirimleri cuma günü yapsak bir günde bir gündür sa telden girdiğini için sorun olacağını düşünmediğim onemle bulunuyorum gelelim bana sabah o karbon politikada ihanet ettim ve iki dilim ekmek yedim ama ceza olarak öğlen yemek yok bana hadi kızlar gorusuyoruz

Aynen yakar bencede cuma olması çok iyi olur yaaa cmrtsi pazarda ödül olur mesela ben haftasonu kahvaltısına bayılırım hafta içi sıfır kaçamak haftasonu kahvaltılarda bayram yapsam bu beni sanki daha motive eder yahu

biz bir tek haftasonu kahvaltıda bir arada oluyoruz beş gün çok sıkı diyet yapıp haftasonu sadace kahvaltıda iyi zeren firesiz öğünleri salata falan la geçirsem acayip iyi olur diyorum zaten iki gün kahvaltıda yiyecegim diye düşünerek hafta içi bir şey yemem diğer kızlarda fikirlerini yazarlar sa çoğunluğa uyarım ben kaçtım

***3. Takım 296. Etap***

S_A(75,3/77,0/-1,7/-2,26)
Yakar76 (63,7/62,8/0,9/1,41%)
se_zen ( 56,0/56,0/0,0/0,00%) Kilosu ayni
Gırgırına ( 89,6 /88,3/1,30/1,45% )
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /69,5/0,0/0,00%) izine ayrildi
hilal6030 ( 68, / 68 / 0,00 / 0,00% ) Kilosu ayni
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%) Kilosu ayni
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%) bildirimde bulunmadı

3. Takım ortalaması: 0,06%

Kızlar cumaları bildirsenizde olur bir prpblem olmaz benm için nasıl olsa telefondan giriyorum

tama ozman cumalrıı bildirim kaçamaksız diyet zamanı :)
hanımlar gürkan kubilay özün tanııtğı bi kapsül var yağı emiyomuş falan diye hiç dikkatiniz çektimii solisitan die bi madde lineatabs solusitan

Son düzenleme:

hiç bulaşma öyle şeylere para na bedenine yazık hiç inanmiyorum öyle şeylere
içlerinde ki maddeler muhakkak başka bir organa zarar veriyor
dunden beri evdeyim niye biliyorsun nerdeyse bir aydır ağır antibiyotiklere kullanıyorum dün sabah regl olmuş gibi kanama oldu sebebi böbrekler mis vücudu böyle yormaya gerek yok ekmek yemezsek birazda hareket etsek zaten eriyecek o yağlar

Gırgırına hiç alma canım böyle haplardan.

Belki gerçekten yağı emiyordur. Kaç kere bu hapların prospektüslerini okudum. İşte az yağlı beslenildiğinde haplar işe yarar gibi birşeyler yazıyordu. Şimdi madem bu hallar yapı emiyor o halde nedn az yağlı yiyeyim gibi bir psikolojiye bürünüyor insan. Madem bu hap salataya koyduğum bir kaşık yağı emecek ve aynı zamanda organlara zarar verecek okadarcık yağı kendim yakarım daha iyi.

Birde gerçekten parana yazık. Ve ayrıca gerçekten ozaman insan amaan zaten bu haplar yağı emecek ben hamburger yesem ne olur düşüncesine mutlaka kapılırsın biz zayıflamak isteyenlerin hep böyle bahanesı vardır ya. Bu haplar tuzak bacım. Sen hiç bir hapın insanın yardımı olmadan zayıflayabilirsin. Ben çok güveniyorum hepimize.

Kızlar nerelerdesiniz yahu

Bugün çook yorucu bir gün geçirdim. İş yerşnde yazlıklar geldi ya hepsini kendim dizdim. Ben çocuk giyimde çalışıyorum ve öyle tatlı elbiseler geldiki çocuklar için bittim resmen yaa tabii insan bebek giysilerine dahada bir vuruluyor... Resmen içimden dedim bende cocuk istiyom diye

Yani şu eşimde ben yorgun olmayınca evi pırıl pırıl yapardı şimdi yorgunluktan geberiyorum yaaa ben bitek ütü yapacaktım yaaa gelde dağıttığı yerleri topla.

sa bacım inşallah seninde bebelerin olur

ben misafirliğe gittim akşam neler yedim yaa şiştim canım cok sıkıldı inşallaaaaahhhh yarın toparlıcam

Hilal amin inşallah canım :)

Ooh oooh ye sen ye ( ben bu mesajı yazarken ne içiyom bi bilseenn : D)

günaydın bayanlar ben 3. gurubun yeni üyesiyim tanışalım istedim ben 25 yaşındayım 22 aylık bir oğlum var zaten toplu biriydim ama oğlumla dahada tombik oldum 83 le hamile kalmiştım neyseki şimdi 76 ya düştüm ama dahada zayıf olmak istiyorum geçen ay tekrar diyete başladım önümüzdeki ayda gideceğim inşallah ama diyetisyen arkadaşlar kadar etkili olmuyor desteklerinizi bekliyorum :)

Gamzenurmelih hoşgeldin canım. Takım biraz durgun malum haftasonu kimse giremiyor pek. Evet doğru diyorsun arkadaş kadar kimse motive edemiyor hele arkadaşlarda zayıflamak istiyorlarsa... Boyun kaç canım?

merhaba arkadaşlar
haftasonu diye çizgiden çıkmayalım cuma günü kantar günü sakin unutmayalim en az kilo veren ceza alacak ona göre
makul mantikli menüler lütfen sabah öğlen kontrolden çıktıysa lütfen akşam başı kontrol olsun
hadi iyi haftasonları
yeni arkadaşım hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…