Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Winston bacım sen beni yanlış anladın. Elbette listeler hesaplamalar doğru düzgün yapılıyor, vaktinde yapılıyor yardımlaşılıyor. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Aksine, bende senin gibi düşünsüm yeni iş eş çocul artı birde evinşn işi. Birde burayı düşünmel zorunda.. Ben sezeni düşünüyorum iyiliğinş düşünüyorum. Ben burayı layığıyşa yönetemedim. Sezen gerçekten mükemmel yönetiyor asla bir laf ettiğim yok. Neolur beni yanlış anlamayın okadar uzun zamandır burdayım kötü niyetle söylemediğimi anlamışsınızdır.

O halde neden tekrar kaptanlığı üstlenmek istedin dersen, sebep dediğim gibi sezen çok yoğun ve biraz yükünü hafifletmekti amacım. Başka gerçekten ama gerçekten birşey yok

Aslında ben çok salağımki buraya böyle bir mesaj yazdım... Kusura bakmayın kızlar herzamanki aptallığım salaklığım.

Kendinize çok iyi bakın.

Ya tamam da S_a yanlış bişey demiyor ki sadece yükünü hafifletmek için söyledi.!
üzerine gitmeyin içinde kötülük yok önyargılı davranmayin hemen sonuçta sezen bu gruptan gitsin demiyor ki sezeni düşündügü için söylemiş
ha sezenin de böyle bişeye alınacağını zannetmiyorum bilakis sevinir çünkü üzerinde çok iş var oda gelir paşa paşa kilosunu bildirir gider insanların üzerine hemen yuklenmeyin

Aslında ben çok salağımki buraya böyle bir mesaj yazdım... Kusura bakmayın kızlar herzamanki aptallığım salaklığım.

Kendinize çok iyi bakın.

Hiçte bile neden canını sıkıyorsn ki sen kötü bişey söylemedin sadece sezeni düşündün canını sıkma bacım yaa yanlış anladılar üzülme

Hilal neden/ nsıl üzülmeyeyim. Burda sanki illede baskan ben olacağım diye sayfalar dolusu mesaj atmışım ortalığı birbirine katmışım gibi attığım bir mesajın adı devrim harekatı oluyor..

Ben kendime aptalı salağı burda neler olduğunu anladığım için söyledim. Ben bir n önce mezun olmalıyım burdan. Asla bu takımdan ayrılıp gitmeyeceğim hernekadar istenilen bu olsada. Ben hissediyorum herşeyi biliyorum.

Olur mu bacım yaa kimse gitmeni istemiyor senin
bazen insan yanlış anlaşılabiliyor öyle düşünme canını sıkma

günaydın sabah sabah okuduklarım nededikde ne anlaşılmış dedirti bana önce şunu bilin s.a nın bişey yaptığı yok ben normal yorumu yaparken dedimki sezende artık giremicek işyerinde yasakmış hanibu sorumluluğu bırakmak ister yük olur gibisine... yazdım hayır siz başkanlığı nasıl görüyorsunuzki benim için tamamen sorumluluk yük yaa daha kendi kilomun hesaplamasını yapıp bildirmek zor geliyor banane başkanlıktan yani ben bu olaya yük gözüyle baktığım için sezeninde daha önce yazdığı yazıları var hatırlıyorum yeni işimde girebilecekmiyim giremezsem başkanlığı nası yapıcam gibisine sezene yaradımcı olma niyetiyle yazdım neyse tekrar diyorum sadece yazılmış bir cümle 3 hafta oldu sezenin işinde yasak olduğunu vede anne eş olduğundan yoğunluğundan buraya vakit ayıramdığını gördük bu arada burda sezenin en çok başkan olmasını isteyenlerden biride benimdir neden peki çünkü winston ve sezen aktif her saat yorum yapan araştırmacı kişilikler olduğundan istemiştim layıkıyla yapabilceklerine inandığım için başkanlık sadece hesplamaları düzgün yapmaklamı olacak iş hadi herşeyi geçtim kurduğum bir cümle neden harekat denilecek şekilde abartılıyor winston bende buna kırıldım kötü artniyetli biriymişim gibi burda aman millet ne düşünecek aman kırılacak aman aman düşünüp yazılacak dönemelri aşmadıkmı biz herkes birbirini az çok tanımıyormu iyi niyetli değilde kötü amaçla yazdığıımız neden düşünülüyor arkasından iş çevirecek kişilklerdemiyiz

herkese günaydın
sa kimsenin senin gitmeni istediğini sanmıyorum. yerimizimi daraltıyon sanki sen iyi niyetle bir talepte bulundun bizde nezih bir biçimde uygun olmayacağını kararın bizler tarafından değilde sezen tarafından verilmesi gerektiğini yazdık konu kapandı. konu nasıl buraya geldi ihtilal layına geldi açıkçası çok canım sıkıldı. zaten hayatımda yeterince geriliyorum. buraya motive olmaya azıcık kafam dağılsın diye yazıyorum . yani bu konu hakkında son mesajım . ne germeye ne gerilmeye ihtiyacım var. benim yeterince hayatımda var zaten.

Yakar bacım seni benim gerdiğimi düşünmüyorum ayrıca benim mesajıma yazılab cevaplar nezih falan değildi gayet kırıcıydı ve benim kastettiğîmde senin mesajın değil ben sana evet haklısın yazmıştım zaten

Anladımki ufak tefek şeylere üzülmenize değmezmş kızlar

Az önce teyzem aradı annem hiç iyi değilmiş. Ve ben annemin yanında değilim ne yapacağım bilmiyorum

Anladımki ufak tefek şeylere üzülmenize değmezmş kızlar

Az önce teyzem aradı annem hiç iyi değilmiş. Ve ben annemin yanında değilim ne yapacağım bilmiyorum

geçmiş olsun. annen teyzenin yanındaysa merak etme teyzen iyi bakar .

selam kızlar oğlum hasta baya, giremedim pek. iğne yapılıyo küçücük daha yaa.
ama zaten garip bi muhabbet dönmüş takımda.
fikrimi sorarsanız iyi niyetle yardımcı olmak için sormuş s_a, yakışık almaz deyip geçmek yeterdi sezen kendi gelince cevaplasın diye.
kimsenin ihtilal yapma niyeti olmadığı ortada, lafın maksadını aşmış sanırım biraz winston.
yine de sezen ortada yokken konuyu uzatmayalım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…