Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 296. Etap***

S_A(75,3/77,0/-1,7/-2,26)
Yakar76 ( 63,7/
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 89,6 /88,3/1,30/%1,45 )
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68, / 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 /
mihracee ( 64,5/

kızlar benim kilo aynı ne inmişim ne cıkmışım

selam kızlar
tel den giriyorum listeye ekleme yi beceremedim beni de eklerseniz
kilom 62.800
kilo veren herkesi tebrik ediyorum durmak yok devam

Oglan hasta ben hasta gece gunduze karisti tartilamadim bile.
Ben 2 hafta izin istiyorum kizlar. Bugun ve haftaya persembe. Sagligimiza kavusalim da tam gaz devam ins

Geçmiş olsun mattika annelik ne meşakatli şey allah acil şifalar versin biz başkana iletiriz

mattika çok geçmiş olsun
bugünkü menüm
sabah
peynir zeytin
bir dilim kek
öğle
salata bir bardak ayran
üç tane tavuk nagıt
akşam belli değil
her akşam 500 mekik
bol bitki ç ayı
59 a ay kaldı acayip gaza geldim kızlar

slm kızlar bende zayıflamak istiyorum 10 kilom var verecek 5 ay önce doğum yaptım ama emzirmiyorum,iszin yazılarınızı okudukça gza geliyorum inşllh bende veririm kilo yaa ço istiyorum kıyafetlerimin hiçbiri olmuyoo benide alın aranıza

merhaba kızlar memleketteyim girme imkanım olmadı şimdi yan komşudan yazıyorum...geçmişe bakamadım cumartesi veya pazar evdeyim inşallah....o zaman ayrıntılı yazarım....

***3. Takım 296. Etap***

S_A(75,3/77,0/-1,7/-2,26)
Yakar76 ( 63,7/
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 89,6 /88,3/1,30/%1,45 )
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68, / 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 / 76.0/0.00/0.00%)
mihracee ( 64,5/

kilom aynı ama tartı hatası da olabilir buradaki dijital tartı değil....

Selaam Kizlar nasilsiniz?

Ya ben sabah saat 4 te size yazacaktim hava eksi 15 derece ve ben yeni ek isim icin denemeye gidiyorum diye

Fakat telefondan burayi bir türlü acamadim. Herhalde sitede bakim var deyip önemsemedim... Daha sonra mola verdim ise ve tekrar denedim gene olmadi.. Neyyse dedim sitedeki bakim devam ediyor.. Sonra eve geldim ve tekrar denedim baktim olmuyor..

Hemen facebooktan kadinlarkulubu sayfasina mesaj attim hayirdir bir problemmi var diye.. O siradada abimi aradim ac bilgiasayari kadinlarkulubuna gir diye.. acilmiyor deyince facebooktan tekrar mesaj attim kadinlarkulubu sayfasina . Sagolsunlar cok ilgilendiler.... en son ip adresimi gönderdim bendeki probleme bakmak icin daha ben mesaji gönderir göndermez site acildi..

ya kizlar bu forum harbi hayatmis ya!!! Bir an hic olmayacak diye öyle cok korktumki.... icimden bir ses ya birdaha hic kizlarla yazisamassam dedi yeminle gözlerim dolacakti

sa allah iyiliğini versin emi
bugün evdeyim erim pc başına kamp kurduğu için telden giriyorum böyle de hiç zevkli değil

Yakar. Ben cok alistin telefondan girmeye. Ama hangi telefonu kullabdiginada bagli. Ben iphonedan giriyorum, birde bu site icin telefon versionu yapmislar kucuk ekrana göre.. Rahat oluyor yani. Ama tabii hicbisey bilgisayarin yerini tutmuyor.

Kizlar Listeyi hazirladim.

Mihrace henüz hic bildirimde bulunmamis.. Bu yüzden yarin sabahi bekleyecegim. Gelmezse bildirimde bulunmadi olarak yazacagim ne yapalim.

Zelalperd, böyle devam ederse haftaya listeye girebilecek

sey-ren ise geldi ve sohbetede katildi ama hemencik gidiverdi.. Bu yüzden listeye almiyorum.

Listeyi mihrace eksik olarakta olsa hazirlayip e mail yoluyla kendime gönderdimki telefonumdan acabileyim. yarin bildiirmi yapacagim

Bu arada bugün dünyayi yedim.... Kaynanam sagolsun yaprak sarmasi göndermis türkiyeden abimle.. Nasil hasret giderdim anlatamam.. Hi birde baska seylerde getirmis iste.. Kacamaktan saymasamda cok az yemem gerekirdi ama iste..

Neyse hadi hepinize iyi geceler tatli (ama kalorisiz) rüyalar....

Iyi gecelerr kızlar
@sa bende her cuma kilomu bildirdikten sonra bi rahatlama oluyo diyet o gün mahvoluyo
yeni işe mi girdin canım hakkında hayirlisi olsun

Bu arada bide bişey sorcm sa sen eşinle iddaya girmiştin ya ne oldu iddaayi kazaninca parayi aldin mi kocişinden

Bendede bacım, aynen rahatlama oluyor önceleri pazartesi olsun kesi çn başlıyorum derken artık kilomu bildirdim bugün tıka basa yiyeceğim diye düşünüyorum

Hııııı iddayı soruyorsun. Bacım türkiyeye gittim binbir iltifatları eşim dahil herkesten alıncaa sıra geldi eşimden parayı almaya. İdda 1500 tl idi, bunun 900 tl sini aldım ve neye ihtiyacım varsa aldım kıyafette aldım evimin halısını perdesini vazolarınıda. Gayettte süper rr oldu. Geriye kalan miktarı düşünmüyorum önemli olan iddayı kazanmaktıı.

Yazında kısmetse hedefime ulaşınca gene deli gibi alışveriş yapacağım inşallah

Ay bu idda olayına cok gaza gelmiştim aldığım iltifatlar süper di yaaa !!! Ay gece gece cok gaza geldiim

15 subatta genel liste sirasi bizim takimda diye hatirliyorum. S _ a bi baksana canim eger oyleyse gecenki gibi atlamayalim.

Mattika,yakar unutmadım kızlar :) paylaşım alanına ben listeleri hazırlarım ama tr saati ile bugün 9 a kadar çalışacağım için geceyi bulur listeşer diye. Belki bukadar beklemek istemezleer diye bu sefer başka takımdan rica ettim. Kabul ederler inş.

Sonuç listelerini hazırlama saati ertesi sabah 12 ye alınmış. Yani gece hazırlayabilirim. :)))

günaydın biraz önce sevgilimle konuşuyoz uzun uzun zamandır sormamasına rağmen dayanamadı sordu ----rejim devam ediyomu -------evet ediyo ama 2 gündür kaçırıyom dedim -----ne yedin dedi ----dün akşam sarma dolması yedim dedim ----ekmek yedinmi dedi ---evet dedim------- sustu sustu sinirlendi ya ben sormuyıom sormuyom tutuyorum kendimi sorduğumdada yedim diyosuntya iyi ızman yaaa bende canım çok çektiğinde senin gibi dayanamdım diye sigaraya başlıyım dedi ozman bu sefer ben --susutunn susutum ----hemen alınıyosun susuyosun dedii neyse telefonu öle sıkıcı bi şekilde kapattık
ya ufff sıkıldım daraldım bendne adam olmaz dedim bütün bu lafalrı hak ediyom dedim kendi kendime
bende kzılar siizn gibi tartuıdan sonra hop yemeğe vuryom pazrtesi başlıyom ama böel böle bi yere varacağım yok yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…